- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripo05
tag
Valaki kapott már HyperOS-t F5-re? Ha igen mi a tapasztalata? Kell előtte mentést csinálni?
-
ripo05
tag
válasz
solyomferi #428 üzenetére
Tudja wifi 6-on a 160 MHz-t, elméleti 2,4Gbit/s sebességgel.
-
ripo05
tag
Aki használ Waze-t F5-ön, tapasztalt olyat, hogy a "400 méter múlva fordulj..." és a vége lemarad?
-
ripo05
tag
Én Mi9T-ről váltottam F5-re android 13 miatt. Nekem pont jobban fekszik az oldalsó ujjlenyomat olvasó. Gyorsabb és biztosabb. A reklámokat kikapcsoltam egy youtube videó alapján. Mivel én nem játszom vele, annyira nincs megterhelve így nem is melegszik. Egyébként teljesen jól működik, nincs akadás semmi. Nekem a 12GB ram verzió van, abból általában 7-8 van szabadon. A fő kamera tűrhető (ez egy telefon, nem fényképezőgép), de a széleslátószögű elég harmatos. (A makrót ki se próbáltam.) A 2 hangszóró is tűrhetően szól, de én nem nézek rajta filmet, ahhoz elég kevés, zenét is csak fülesen keresztül hallgatok. Szóval sebességben, kijelzőben jó, telefonnak nekem bőven megfelel, a 256 GB, mindenre elég és gyors is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged