Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Köszi. Én is pont Mi 9T-ről jönnék.
Ami amúgy hibátlan, csak az akksija gyengélkedik..de még használható.Fotózás nekem sem annyira létszükség, egy gcam még segíthet is kicsit rajta, 4k30-at ez a telóm is tud, azért lett volna a pro, hogy legyen 4k60 már akkor.
Játszani én sem játszom, így a melegedés talán nem lesz gond.
Jack nekem nem hiányozna, hangszóróra sem vagyok háklis.
Böngészés, YT, pár app, néha videó, fotó, jó akksi.
Mi 9T sincs nyüstölve, teszi a dolgát, ennek megfelelően keresném az utódját, ezért jutottam ehhez a telóhoz.
Pixel 7 volt még látómezőben, de közben lassan jövök rá, hogy szűz droid ide-oda, nekem inkább hátrány lenne...a keresősávot sem lehet eltávolítani gyári launcheren.
A54 Samu is még tervben volt, de tesztek alapján ennek is kérdéses a fürgesége. Volt már Samum, elvoltam vele (S2, S4, S5), de a Mi 9T csúcsteló ezekhez képest (persze, mert újabb is). Annyira nem vágyom vissza, a hosszú update sem vonz, előbb utóbb úgyis mindig elcseszik a jól működő rendszert, hogy vegyél újat.Pá
Megfontolom. Csak jönne már hozzánk.
-
nfsu17
veterán
ez jó hír, köszi, a Mi 9T hívásrögzítését már én is megszoktam, hiányozna. Nem visszaélés miatt, csak könnyebb onnan infókat visszakeresni, mint háromszor elmondatni a másik féllel, hogy hova, mikor, vagy "hozok ceruzát, felírom", stb.
Már csak azt nem tudom, hogy sima, vagy Pro.
A 9T-ből csak a sima van, tökéletes nekem, de itt lehet a pro-ra vetnék most szemet. -
szkaroly
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- Samsung 990 PRO 4TB M.2 Heatsink SSD
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest