Új hozzászólás Aktív témák

• Cr4Zy
    tag
    válasz ChromeX üzenetére #14344

játssz egy személyes mapokat, vagy csak adv. szinten és majd azokat be fogod tudni fejezni akár egyedül is! :P
    Én mostanság nem játszottam keményebb pve-t, sem rpve-t, az előbbi kifulladt a bad harvest standard és advanced-ban, amit normál esetben egyedül is röhögve megcsinálok, illetve bg-kben nem mentem 6-os szint fölé sem (NEM RÖHÖG, EGYÜTT ÉREZ!), mert pár hete minden nap már túl fáradt voltam, mikor játszottam, ezt a pvp rangom is mutatja (teljesen mind1 ki ellen játszottam az elmúlt 2 hét alatt, nem tudtam 50%-osnál jobban teljesíteni, még a totál kezdők ellen sem, ezért inkább unrankedben "nyomulok" napi fél órát). Hajnalban pl. egy fiend-től egymás után 3x kikaptam unrankedben úgy, hogy az új pakliját használta 2x (fire-frost) és csak scavengert, sunstiders-t, scythe fiendset, skyfire draket és tremort használt; még eruptiont sem... :((( A köztük lévő meccsen lost-tal jött, erre benéztem egymás után 2x is a grigori-bombát...

Tudom, az ilyen hatalmas bukáshoz már tehetség kell, de hát ez van... Legalább tudom magamról, hogy hullafáradtan nem megyek ranked pvp-re.

Egy régebbi posztban olvastam (valahol a 12000. hsz környékén), hogy desinc alatt lévő egység mellé nem lehet másikat lehívni, vagy varázslatot használni, de én erre pont ellentétesen emlékszem. Valami hozzáfűznivaló?

Jah és Murder3-nak a videóért csak ennyit tudok mondani: :R :R

Új hozzászólás Aktív témák