- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
juv. whellből elég egy azt nem lehet stackolni, viszont a rev és attack welleket igen.
van-e értelme? van.
attack whell spam ashboneval kombózva. magasabb diff rpve-kett is le lehet így tolni annélkül hogy t4re mene bárki is a 4 főből.én bedobnék egy lancers t3ra, amire lehet küldeni offeringet a whell charge miatt.
-
OnSeT
őstag
én azt nem értem minek kellett egyáltalán kivenni rankedről. de amit még kevésbé hogy skjalt miért távolították el mindkét játékmódból. addig ok hogy a mortar és a többi long range miatt kiveszik rankedről, de ez még nem magyarázat arra hogy unrankedről is kivegyék.
utóbbin úgyis csak az játszana vele aki akar, akinek meg nem tetszik az játszik másik mapon.Yrmiat egyébként a Church of Negation-ok miatt vették ki, mivel 2 ilyen épülettel elérhető a map control. de ennyi erővel simait is kivehették volna mivel ott sem kell kettőnél több belőle, ill. a középső bázist könnyen szét lehet kapni lr-el.
-
Gyuri27
félisten
A tremor pve-re, randomra így is tökéletes. Ez max azoknak pipa akik úgy épitették a decket, hogy zöld-kék-zöld-zöld. Nekem is a colossus miatt kellett így.
Viszont lehet tolni zöld-kék-kék-x így elérhető a deepfang is. Vagy ami még jó lehet a kék-kék-x-x zöld esetén megint van egy jó stonekin decked.
Viszont hidd el pvp-ben ez nagy segitség. Sok naturés játsoitt zöld-zöld-kéket a tremor miatt. Nagyon kellemetlen volt ez a felállás. Vagy ugye piros-kék-pirosnál megint durva dolog egy tremor (raveged, discenhant, pajzs).Sousuke90: az egyik szemem sir, a másik meg üveg. De remélem a mi kis totyikunk életét nyomon követed majd és irni is fogsz.
-
Gyuri27
félisten
Sokat kell gyakorolni. Kitapasztalni milyen stilus fekszik neked, melyik lapokat használod biztonsággal. Akkor menni fog. Én a barát meghivásos dolognál, free upolatlan lapokkal dif 6-t szoktam tolni. Igaz nem kevesett játszottam így.
Fontosak még az upok is. Mivel egy alap lap és egy up III-s lap között ég és föld a különbség. -
-
TazLeacher
nagyúr
PvE-ben előbb-utóbb úgyis mindegyik map-nál a solo-zás jön elő, és az, hogy visszapörög a power, tök min1. PvE-ben folymatosan van power, csak nem egyszerre. Amikor meg már sok az "egybe power", akkor meg már úgyis megvan a 4. orb. Ha power probléma 3 orbon "kifizetni" az Amii-t, akkor miért lenne kevesebb probléma elnyomni egy Enli-t, és lehozni mellé 4 Drake-et?
Ráadásul az Amii-ból is 140 "visszapörög".
-
G4ga
őstag
-
Zedroxine
tag
Szerintem is váltottak, vagy csak az SC2 miatt írták ki, de Origi oldalon is kivan írva hogy Promo card-ot kapsz ha meghívsz valakit(3. ember után persze). Nem mintha ezt eddíg nem tudtuk volna.
Mennyi grindert is csináltam hogy legyen bfp-m
De 1 próbát megér max kap az ember még1 Grindert amit elpasszol jó pénzért.
Én mondtam haveréknak csak még nem álltunk rá az ügyre. De ma valószínű megcsináljuk.
És majd szólok. De ha valaki tud valamit, hogy lenne ÚJ PROMO LAP, AZ SZÓLJON! -
Zedroxine
tag
Sztem a refereres témának köszönhetően kb 500bfp-t ér a Grinder a Mo kb 1000-1500 Viridya azt nemtudom.
Jópár ezer arannyal lephetsz meg valakit
Javítson ki valaki ha tévednék, bár 3-4 napja nem láttam már az AH-t.
Tényleg mikor lesz promo card váltás.
Úgy értem hogy a 3 meghívott emberért lehet-e majd másik promo lapot kapni? -
linekiller
tag
Ezek a "ráérős" pvp meccsek elég gyakoriak amikor azonos tudású legendek esnek egymásnak mivel tudják egymás taktikáit és tudják hogy 1 apró hiba a meccsbe kerülhet.
A rusholás mindig is menő
az a legegyszerűbb és egyben a legrizikósabb taktika
( a rush olyan mint a póker megtanulni 5 perc de tökélyre fejlesztéséhez egy élet is kevés).Ha a játékos bukik a rushal akkor 95%-ban elvesztette a meccset ( mivel ilyenkor nagy valószínűséggel sok powert veszít illetve bukja a map controlt) ez semmilyen más taktikára nem igaz.
-
OnSeT
őstag
régi repeket a BF-AntiPatch [v1.2] vel lehet olvashatóvá tenni. [link]
de ez esetben nem erről van szó, ehhez a rephez a spectator map pack letöltése szükséges. [link]
mortar ellen fire oldalról sunstriders képesség hatásos ( inaktiválja egy ideig)
shadow részéről még a dreadcharger+ Life Weaving az amit még alkalmazni szoktak. -
Neocskaa
tag
Robbantsd be a Dreadchargert nasty surprise-al! Fireből a Sunstriderseket egyből megöli, a mortart pedig ne engedd felépülni, rá egy nox trooper spec képesség, az egyből legyakja 25 powerért.
Gyuri: Szerintem nem is kell támadó spell natureba, elég ha healelsz meg CC-zel. Ha tornyozni akarsz keverd össze frosttal
-
phanzetomox
őstag
nem tudom valaki itt írta ezt a prémium felhasználó dolgot, de konkrétan ilyen nincs.
Amúgy így is kapunk néha valamit, PL : mikor jöttek új legendary lapok mindenki kapott egy moont, a battleforge szülinapján mindenki kapott egy 250bfp-t adó kódot, illetve akik a játék kezdetétől játszanak azok promo mo-t kaptak. Azthiszem az elmúlt 3 hónapban ezek voltak az ajándékok amiket adtak ingyen. -
Nightvision1
tag
A negyedik szint után,csak a teljes játékot kapod önmagában,hogy tudsz vásárolni,tradelni és egyébb kisebb dolgok.Lapokat,Boostereket tudtommal nemlehet kapni.Gyakran szoktan lenni Hirekben Promo eventek és ilyen dolgok.Azthiszem még nagyobb Ünnepeknél ajándékoz meg minket az EA egy két Promo lappal vagy Battleforge Pontal.
-
Sousuke90
aktív tag
Szerintem az sosem volt a készítők célja, hogy 1 hónap után mindenki full u3mas deckekkel rohangáljon. És erre van az rPvE, hogy ha egy uppot nagyon nem dob egy pálya össze tudod szedni.
Anyagilag meg így jobban megéri nekik, mert ha valaki ráun a grindelésre, akkor és venni akar elementet, akkor duplázót fog, amit többször fog úgyis megvenni, mire összeszed elég tokent.
Én még mindig azt hiányolom, hogy a pvp nem ad rendes tokenmennyiséget. -
G4ga
őstag
kozben egy gyors menet soran kitalaltam a tutit. Stone torment hibatlan taktika... A vegere a stonkin lordhoz pedig mo kell...
Jonne a nagy kerdes...
Esetleg par napra nincs valakinek elfekvoben egy promo moja? Van nekem is de fapados, token nelkul pedig nem tudom fejleszteni...Termesetesen hajlando vagyok berleti dijjat fizetni...
Akinek lenne LFGGaga ( fontos a kis es nagy betu ) neven jatszom. Nagyon megkoszonom a segitseget.Szerk: kaptam... Ha bejon az elmelet dobok majd repet.
-
Gyuri27
félisten
De az. Valaki linkelt kinti oldalról. Azért sem maradhat így mert 100 powerért instant kill 10000dmg és még az életét is vissza tölti.
Valamit heggesztenek a fiúk (remélem a beta) és szerintem ez zavar be. Meg előtte sem volt ilyen a stampede.op.rendszer: egyrészt milyen szinről beszélünk. Másrészt meg remélem nem a régi acc-t használod.
-
Advon 10-ből 9x megvan ,nem ez a baj, hanem expen 3-ból 2 jön be.
Azt meg nem tudom kibekkelni, hogy akkor a két sikertelent advon próbáljuk.
A stampadle bug, az bug. Nem így van a leírásában.(#8334) wtf1sh: Nem lehet az az ingame nicked, mert nem fogad el számot a névben.
(#8335) op.rendszer: P4F lapokat tudok küldeni, ha szeretnéd. Milyen szín kéne?
-
Gyuri27
félisten
Zöld, piros, kék.
Wind rush 5-6 (némelyik pályán 1-2 Were sem árt, legyen powered a surgéra). T2-n fire stalker (2-3). T3-n Magma (2-3). T4 Wyrm, Magma, Tremor, Swamp néha Drones. Legyen power a regrowhtra és a csata közepébe idézd az emberstrikéket. T4 után akkor megyek tovább ha van egy combosabb csapat. Nagyjából ez a taktika kb 10-12 lapot használok összesen. Ahova kell használj nyugodtan lavát.
Nekem nem nehéz a dolog. Néhány árnyák acc-t így lockoltam ki. Mivel 500xp ez a mutatvány. -
Simid
senior tag
Amii monumenttel nincs ilyen probléma mert nem kell betámadni az 5. orbot, elég ha felhúzod az Amii-t. De ha olyanod nincs vagy hagyományosan szeretnéd megcsinálni akkor is elég könnyű.
Nem tudom mi volt abba a videóban szóval néhány tipp:
-Az elején elég egy darab egység. Az első két hullámot a falra állított defenderekkel kivégezheted.
-Ahogy az első hullám betámadja a falat elsunnyoghatsz mellettük és felhúzhatod a két wellt, de az orbot ne mert behúzza a második hullámot!
-A második hullám után nem sokkal építheted az orbot (kb akkor amikor Viridya várja a 3. hullámot és azt mondogatja hogy "closer...closer...").
-A fagyasztott 3. hullámot leggyorsabban egy közvetlenül melléjük épített Stone of Tormenttel tudod leölni.
-A 4. orb bevételénél segítsd Viridya haladását a defenderekkel és küldj egy repülő egységet előre a hágó jobb oldalán (biztos távra az aggressortól) így az közben leölheti a két fenti Rageflamet.
-Viridya őrjöngésének megfékezésére elég egy darab L egység amit úgy helyezel el a well mellett hogy az egység még gyógyuljon de a villám már ne sebezze a wellt.
-Az 5. orb bevétele Giant wyrmekkel nem nehéz csak figyelj azokra a cultist szerűségekre amik blokkolják a ranged attackot. Rifle cultist elég hasznos itt az előtisztogatáshoz ás a willzapper leszedéséhez is (főleg buffolva).
-A fentiekből látszik, hogy leginkább nature-shadow felállás ajánlott de nem kell megilyedni a shadowból lényegében csak 3-4 common lap kell.
Elsőre így bonyolultnak tűnhet de ha egyszer megvan a taktika akkor gyerekjáték.A 4 személyesek közül a Titans, King of Giants és Raven's End pályák elég könnyűek, ha advenceden már megy akkor experten sem lesz gond. A többihez viszont már jól összeállított deck, komolyabb taktika és jó társak kellenek, érdemes sok repet megnézni mielőtt megpróbálod bármelyiket is.
-
G4ga
őstag
néztem elég gyorsan végig lehet vinni, viszont elég necces a végjáték.
néztem youtubon egy replayt, 2 életerö pontja maradt szerencsétlen néninek a végén.ha nem vagyok elég gyors hamarba meghalhat.
néztem hogy emberke razerrottal vitte végig. gáz ha nekem nincs?
lehet megprobálom holnapaddig esetleg tanácsokat adhattok
pure zöld, pure frost vagy kék-zöld paklim van...viszonylag kevés játéktapasztalattal ne is vágjak neki a 4 személyes pályának?
-
Simid
senior tag
Mindig is a Soultree volt a legkönnyebb expert map most meg az amii monumenttel főleg az. Gyorsan meg is lehet csinálni csak sajna nincsenek R és UR upok.
A sunbridget érdemes még talán csinálgatni, mivel két személyes így dupla annyi UPot kapsz. Ha rendesen figyelsz a kapura akkor nagyon egyszerű viszont érdemes hozzá a scythe fiends+Undead army trükköt használni, mert úgy sokkal gyorsabb. -
Zedroxine
tag
-
G4ga
őstag
most veszem csak észre hogy frost shadowot irtam... frost nature akart lenni.
csak játszok közbeszvsz pve standard pályákat bármivel meg lehet csinálni.
lényeg hogy legyen épület, varázslat ( támado vagy gyogyitó ) sok kis egység, pár xl lény.
advenced és expertre viszont szükségesek már a fejlesztett lapok.
Mondjuk vannak olyanok akik azt is alap free lapkkal prezentálják.
multkor sikerölt nekem is a pvp paklival végig vinni az elsö pályát experten. mondjuk nem volt olyan gyors mint a normál deckkel de sikeröltrPve inkább erös t1, t2 kell, t4-en pár xl lénnyel megtámogatva.
pvphez nem nagyon értek, azt tanulom még én is.
-
-
linekiller
tag
az avatar of frost nem alkalmas pvp-re én csak mosolygok egyet mikor meglátom
a shadow splash nagyon gyakori és a life weaving 4 másodperc alatt kicsinálja az avatart.grigori ellen jó a fathom lord és a stone warrior is
a northland drake csak az upgradek hiánya miatt veszített a grigori ellen
-
OnSeT
őstag
javítva.
hammer:
zöld. 20m es körben 250 hp-t gyógyít mp-ként max 1500 at.
kék: 20m-es körben max 3 ice shieldet tud szövetséges egységeknek adni , mindegyik 800 sebzést képes elnyelni. max. 15 mp-ig.
egyiket sem lehet lekapcsolni spellblokkoló képességekkel, idővel mindegyik újratöltődik.
-
OnSeT
őstag
A pure frost erősebb felállás, de jóval több mikrót és kombót igényel. kék/zölddel könnyebb a kezdés. a paklidat itt is össze tudod dobni, innen csak linkelni kell. [link] (mostanában sokszor kifagy)
ha nem megy egyszerűbb ha csinálsz egy print screent a pakliról.Majd mehetünk pár 1v1-et.
Az olcsó lapokat csak úgy tudod eladni ha nagy mázlid van.
Hogy konkrét választ is adjak, ált. goldért szoktak elkelni, vagy elcserélheted másokkal hasonló értékű c lapokra. WTS/WTT + lapok neve ezt beírod ingame a kis ablakba aztán már csak várni kell a jelentkezőket.
vagy itt nyitsz egy topikot, beírod az eladni kívánt kártyák listáját, ill. azt hogy melyikért mennyi goldot kérsz.
-
OnSeT
őstag
első körben dobj össze egy jó decket pvp-re, ha kell help hozzá, írd hogy milyen pakliban gondolkozol és segítünk összeállítani egyet. pvp-ben t4 nincs olyan lapot ne rakj be.
a legjobb ha 1v1-el kezded és felküzdöd magad lvl17-18-ig-ezalatt szerzel egy kis tapasztalatot és kiismered a lapjaidat is. az 1v1 azért is jó kezdetben mert ott fokozatosan nehezednek az ellenfelek.
unranekden egyébként úgy tapasztaltam hogy a lvl50 -körüli decket szeretik. fölötte már nehéz ellenfelet találni.
érdemes még innen a deckednek megfelelő repeket töltögetni, egyik másikból egész jó taktikát lehet ellesni.
-
linekiller
tag
háát nem tom mit értesz betanítás allatt de alapjában a pvp mechanikája nem olyan mint a pve-jé hogy pl. van egy replay ami alapján meglehet csinálni tutira egy adot mapot.
Itt nagyon sok függ attól hogy az ellenfél mit csinál.
Szóval szeritnem betanítani senkit nem lehet pvp-re itt minden a gyakorlásról szól.Viszont ha van kedved szívesen játszok veled pár 1v1 meccset.
amúgy mi az ingame neved ?
-
linekiller
tag
Ha félsz attól hogy elvernek akkor el se kezdj játszani.
Az elején szinte mindenki el fog verni viszont ha visszanézed a replayeket és megnézed hogy hol hibáztál és tanulsz a hibáidból akkor egyre jobb leszel és idővel kevesebb vereséget fogsz elszenvedni.
A legjobb tanács amit tudok adni hogy sose lépj ki egy meccsből nem baj ha legend az ellenfeled ők is verhetők viszont sokat lehet tanulni tőlük a jó micró-ról.sok sikert ^^
-
OnSeT
őstag
Az eredeti szövegben: Unit deals its full damage against frozen enemies szerepelt, tehát teljes sebzést visz be. Ezt értelmeztem instant ölésnek.
A leírást módosítottam, köszi hogy jelezted.
Egyébként létezik ilyen lap ami instant öli a fagyasztott célpontot. stone warrior a képességével képes így a coldsnapolt juggert kivégezni. Tapasztalat, szedték már így ki a juggerem 2v2-ben.
Van még jó pár lap aminél nem egyértelmű a szöveg (elsősorban shadow void powerre ható lapjai). Ha rendelkezek az adott lappal ki szoktam próbálni forgeban hogy tényleg úgy működik-e ahogy írtam. A voidosokat igazából csak ingame lehet tesztelni, mivel arra forgeban nincs lehetőség.
Hibajelentések jöhetnek továbbra is bárki részéről.
-
Akkor minden maradt a régiben.
Grinder?
Promo Mo honnan lehet AH-n kívül?Régebben játszottam, de tartottam egy kis szünetet.
Harvi 2 orbon 300! power, és a CC ugyanúgy viszi.
Viszont a DO imba peppet.
10 2v2 pvp-ből 8-ban kaptam rögtön 2. orb, majd DO+CC+heal-t.Mikor hogy érek rá, de általában esténként.
Én se tudtam, hogy te is játszol. -
OnSeT
őstag
Northland Drake
Frost Breath: 3 mp-ként egy egy lehelettel 265-t sebez célpontonként, összesen 398-at egy 35 m sugarú körben.
Blassed blizard ( frost aff) : aktivál egy hóvihart melynek minden hulláma 84-et sebez egységenként és 21-et épületenként, össz. 126-ot egy 10 m sugarú körben. továbbá mionden ellenséges egység ami a hóviharban tartózkodik 3mp után 15 mp-re megfagy.
20mp-ig tart és 20 mp-ként használható. Energiaköltség. 60Infused blizard ( fire aff) : aktivál egy hóvihart melynek minden hulláma 84-et sebez egységenként és 21-et épületenként, össz. 126-ot egy 10 m sugarú körben. fagyott célpontoknak további 100 sebzést visz be. 10 mp-ig tart és 20 mp-ként használható.
Energiaköltség. 60 -
Gyuri27
félisten
Volt a deepcoil 800-900bfp is. Pve-re jó lap.
Spike akkor jó lap ha letudsz hivni belőle 3-5-t. Láncba állitod és szétszed mindent (+ power legyen esnaringre és healre). Ha t2-l megmarad a spike, egy thonbárkot dobhatsz mellé és a légvédelem is ok.
Tunnel akkor kellhet, ha a deep one-k elvesztése nélkül akarod a champet beütni.
Nature/frost: t2-re mehet matter mastery, stone hurler (fire aff), Crystal Fiend (leállitott defenderrel gyilkos).
Amúgy meg ne pöcsölj diff7-l. Én az árnyék acc-l up nélkül diff6-t csináltam (free paklival).
-
Kérdés az is, hogy milyen szintű PvE-re kell, mert experten már egyedi pakli kell minden pályához.
Burrower: arra jó, hogy az ellenfelet leCCzed, majd berohansz 2-4 burrowerrel, és szétszeded a spawn épületeit
Deep One: a tipikus tank, lehet hasonlóan használni a Burrowerhez, lassabb, de sokkal több a HP-ja, így kevésbé érzékeny arra, ha kifullad a CC. PvE-ben jobban szeretem a Burrower-t, mert kevesebb power és gyors
Swamp Drake: vagy nagy tömegben, vagy akkor használatos, ha az ellenfél nem tud levegőbe támadni, mert kicsi a HP-je. Néhány pályán elengedhetetlen (pl Ocean)
Spikeroot, Thornbark: nem sok értelmük van szerintem
Razorleaf: csak védekezős pályán érdemes használni, mert nagyon lassú, (pl: Defending Hope), de akkor nagyon kellhet
Deepcoil: egy nagyon jó univerzális és erős lap, PvP-hez szinte elengedhetetlen. PvE-ben is jól jöhet, de egy Mo-val könnyen ki tudod váltani (vagy persze Enlightenment-el)
Tunnel: esetleg jól jöhet pár pályához, de én sose használtam
Aggressor blue: a jobb, mert ha meghal, akkor lefagyassza az ellenfelet, jó mind PvE-hez meg PvP-hez is az L knockback miatt, ami néhány pályán áldás!
Rageflame: szerintem PvE-ben nem lényeges, amúgy meg T3-as, tehát a Grinder nem válthatja ki (a Grinder amúgy az egyik legjobb T4-es lap szerintem)
Deepfang: ? lol, elfelejtetteem mi ez, valszeg soha nem használtam
Ezeket a tanácsokat úgy vedd, hogy én már hónapok óta nem játszottam.
-
Gyuri27
félisten
Én zöld kéket nyomok igen (zöld-kék-zöd-zöld). Fiam zöld-kék-kék-zöld (ill újabban pure frost).
Mint írtam azt kell eldönteni melyik verzió a szimpatikusabb.
De mivel avatart és northlandot akarsz használni és vagy pure frostot javaslok vagy frost-frost-frost-naturét.
Ha három frostot hívsz akkor mehet az avatar és a northland. Majd t4-re maelstorm és shatter. Ill grimwine, gyant wyrm, regrowht. Így a t3-s squad-k nem csúsznak t4-re. -
Gyuri27
félisten
El kell dönteni, hogy igazi stonekin (2 zöld 2 kék orb) vagy nature-frost amibe belefér néhány stonekin (3 zöld egy kék) paklit raksz össze.
Az eleje ugyanaz (t2-ig).
T1: (legáltalánosabb a zöld kezdés) Shaman, wind, esnaring, surge (opció: hurrikán, spearmen, manawing. én hurrikánt szoktam még használni).
T2: curse, coldsnap, breeding (opció: stone launcher, matter mastery, deep one, burrower, használok mattert és deep one-t mivel t3 nekem az enlight miatt "gyenge").
Ha t3-n ismét kéket hivsz akkor lehetőséged lesz deep fangot, core dedgert hivni.
Ha zöldet hivsz (mint én) akkor enlightmennel hamar tudsz t4-s egységet lehozni. T3-ra én deepcoil-t rakok csak (egyedül mo még beleférhet).
T3: (enlight nélkül) attól föggetlenül milyen szint hivsz: Swamp drake, fathom lord (ha zöldet hívtál és befér), tremor, stonewarrior.T4: ha három zöld orb és egy kék van. Akkor Colossus. Ha két kék van: Grinder (opció deeporge, worldbreaker, battleship).
A gemeye, giant wyrm, regrowht, maelstorm, grimwine egy-egy orbosak (opció a construct mert lassú).Persze lehet még ragozni 3-1 orbkiosztást is és variálni mivel kezdesz, de állt így néz ki egy stonekin pakli. Nature-frost-nature-frost.
Az Avatar és a Northlan 3 kék orbos. Ha ezeket akarod használni 3 kék orbal kell kezdened!
-
sny83
csendes tag
Nem írtad, hogy PvE vagy PvP nature/stonekin deck-et akarsz összerakni, úgyhogy írom csak a PvE-t, majd valaki a PvP frontról kisegít
A legtöbb campaign mapra és RPvE-re is nagyon hasznos, szvsz. "szinte kötelező" lapok (nature kezdést feltételezve):
Nature:
- Windweavers
- Ensnaring Roots
- Breeding Grounds
- Giant Wyrm
- Regrowth
- Grimvine
- Equilibrium (zöld)Stonekin/Frost:
- Cannon Tower
- Ice Barrier
- Home SoilNem kötelező, de bizonyos típusú mapokon hasznos lapok ill. kombók:
Nature:
- Shrine of Memory (ha gyorsan kell vissza a void)
- Surge of Light (ha nehéz a kezdés)
- Swiftclaw (ha kell egy gyors egység az elején)
- Mana Wing (az egyetlen tier1 repülő egység, van ahol csodákra képes)
- Shaman (játék elején heal)
- Primal Defender + Stranglehold (zöld) (ha korán kell defense esetleg rögtön tier2/tier3 unitok ellen is)
- Deep One (erős tier2 melee, ha kell ilyen a pályára)
- Curse of Oink, Creeping Paralysis (ha nagyon sok CC kell a pályára)Stonekin/Frost:
- Coldsnap + Stone Warrior (drága de nagyon nagyon erős kombó)
- Mountaineer (ha sok a lerombolandó épület vagy fal a küldetésben)
- Deepgorge + Northstar + Tempest (szinte áttörhetetlen védelem, főleg ha előre pakolod a Tempest-eket és még pár kék affinity-s Hammerfall-t is bedobsz melléjük
- Hammerfall (kék) + Skyelf Sage (erős T3 védelem, és ha beraksz a Hammerfall mellé egy levegőre is támadó egységet (lehet pl. még 1-2 skyelf sage), akkor megoldott az anti-air is)
- Juice Tank (ha kevés a well a pályán, vagy lassan tudsz csak kibontakozni és elfogynak az erőforrások)
- Worldbreaker Gun + Skyelf Sage (a másik védelmi vonal, ami nagyon erős tud lenni, bár levegő ellen önmagában nem tud mit kezdeni - plusz ha csak 1 nature orbbal mész, akkor bedobhatsz mellé egy Kobold Inc.-et, és támadásra is használhatod)
- Construct (siege a küldetés utolsó felére, ha kell)
- Crystal Fiend (kék) (nagyon jó heal, a buff is nagyon hasznos, csak tartsd mindig a támadók mögött)
- Stone Hurler (piros) (korai védelembe nagyon hasznos, a Cannon Towerrel szemben anti-air is, és knockback-el, ezzel a toronnyal Defending Hope eleje pl. gyerekjáték még expert-en is)
- Matter Mastery (zöld) (ha van a pályán idegesítő épület, pl. willzapper)
- Gemeye (kitűnő tier4, szívós, nagy range, a zöld affinity-s plusz crowd control-t ad, a lila plusz sebzést)
- Construction Hut (ha nagyon sok épületet kell felhúznod egy helyen)
- Grinder (ha lenn van 2, nagyon nehezen megállítható tank páros, főleg ha együtt mozgatod őket pl. Gemeye-okkal vagy Giant Wyrm-ökkel)
- Warden's Sigil (ha már tier2-ben nekiesnek a védelmednek, ez életet tud menteni, upgradelve ráadásul olcsó is újraapplikálni)Ha netán frost kezdést választasz, és nem nature-t, akkor ezek a lapok is játszanak:
- Frost Mage (szerintem a legjobb tier1 unit a játékban)
- Lightblade (lila) (sok HP, taunt hasznos, ha jól használod, hamar le tudsz gyűrni vele tier3 unitokat is)
- Glyph of Frost (korai crowd control)Kellemes szemezgetést! =)
-
hajsza
aktív tag
A tome PvP-be belevágni két okból érdemes:
- A token jutalmak a normál PvP kétszeresei.
- Tome lapokat nem lehet fejleszteni, ezért ebből a szempontból azonos eséllyel indulsz olyan ellen is, aki már születése óta csak BF-ezett és minden normál lapját felfejlesztette. Persze a tapasztalatot nem pótolhatja semmi, ezért biztosan sokszor el fognak verni téged, ha nekivágsz.Ha vacak a tome-od, akkor nem is igazán érdemes belevágnod, esetleg egyet-kettőt csak a tapasztalatszerzés kedvéért.
-
-
Simid
senior tag
-
Simid
senior tag
"szavaidból kivéve egy jó paklihoz, mely minden pályához jó, nem csak 20 lap kell...
nézni kell azt is hogy adott pályához éppen mi kell?"
Igazság szerint standardon még minden pályát végig tudsz vinni egy arányosan összerakott paklival, de már advenceden is több olyan van ahol érdemes az adott pályához igazítani a paklit, experten pedig szinte minden pálya ilyen. Szóval jobb ha már az elején így állsz hozzá, főleg ha már most expert pályákkal próbálkozol.1. Jobb klikk a kártyára Upgrade és ott tudod némi goldért felrakni az UPot. A hármast nyilván addig nem tudod amíg nincs meg a kettes.
2. Nem, kivéve a promokat amik lényegében speciális U3as full chargeos kártyák.
-
Simid
senior tag
Szerintem jó lett, nagyrészt megvannak a fontos lapok.
T1en sokat segíthet még a Glyph of frost és a home soil+ice barrier combo. Ezeket mindenképp szerezd be, ha a frostnál maradsz.
T3re még a ward of the north segíthet az egységek életben tartásában, T4re pedig a worldbreaker gun lehet hasznos védekező pályákon.
Amit beírtál az 20 lap, de ajánlatos a fentiek beszerzése és a decket pályánként variálni. Nem kell teljesen egyedi (majd experten sokszor kell), de érdemes mindig az adott pályához igazítani.
Szerintem Ironclad teljesen mindegy, ha kék jobban tetszik akkor vedd azt.Murdeer: Solozni szeretnéd? Szerintem vegyél fel minden elérhető wellt mielőtt orbot húzol, így is bőven lesz elég időd. Elég egy time vortex az első pár percben minden wallhoz, a fal is sokáig feltartja őket, utána majd szépen bővítheted. Churchöt, hogy szeretnéd használni? Ahhoz előbb T3 kell, viszont ott T2n már komoly védelem kell.
Gondolom pure shadowval szeretnéd, ilyenkor érdemes phoenixszel gyorsan kiszedni az (alúlról) első spawn épületet, hogy ne jöjjenek dancerek és akkor lent is be tudod védeni könnyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest