- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nightvision1 #8916 üzenetére
Eddig is meg lehetett, én számtalanszor megcsináltam. Ha a pálya közepén levő kincsesládákhoz senki sem nyúl, a bug sem jön elő. Persze most már mindegy.
-
OnSeT
őstag
válasz
Nightvision1 #8906 üzenetére
jee, ismét van converter
az új lapok nagyon jók.
-
válasz
Lol, mikori map is az empire? Kb. 10 hónapja jelent meg, és csak mostanra javították ki a bugot.
-
Blacki
tag
válasz
Navégre! Na kiváncsi leszek az új kártyákra.
-
G4ga
őstag
válasz
Nightvision1 #8852 üzenetére
akkor holnap megnézzük.
Megnéztem a repet amit Onset mondott. Azért nem tartom valoszinünek, hogy ilyen ráérös pvp meccsek léteznek. Sokszor érzeztem ugy hogy teljesen feleslegesen huzzák egymás agyát... de lehet hogy én érzem rosszul, és magasabb szinten már nem menö a rusholás...
-
Neocskaa
tag
válasz
Nightvision1 #8817 üzenetére
Nekem is szarakszik néha, belevágok 1x-2x a házba, az megoldja.
Ha pár újraindítás után sem jó, akkor nincs mit tenni, tedd újra, én azt ajánlom, de csak a legvégsőbb esteben.
-
Neocskaa
tag
válasz
Nightvision1 #8719 üzenetére
Egyszer vettem 2x twilight 2x nemtommidemás tomeot, volt benne egy Wheel of gifts, a többi összesen nem ért 100 bfpt, de a WoG már behozta a tome árát, szal szerencsém volt. Szvsz a renegade nem éri meg, több a crap card benne, mint a lost soulsban pl.
Amúgy ne vegyél semmi tomeot, hacsak nincs fölös pontod, sokkal olcsóbban kijösz, ha AH-ból megveszed egyesével a lapokat, amik kellenek.
Gyuri: Jól tévedsz
valóban 20 mp
Jer1cho: Az első hsz-ben van egy link, amely átirányít egy íráshoz, amelyben nagyon sok hasznos tipp/érdekesség található, ajánlom az elolvasását. (asszem angol)
-
Gyuri27
félisten
válasz
Nightvision1 #8741 üzenetére
Nem.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Nightvision1 #8737 üzenetére
Csak felsoroltam miből érdemes válogatni.
Dryad: lehet, hogy a kék tényleg annyival jobb mint a zöld. De az árát soknak tartom. Ha kijön az új edition meglátjuk milyen lapok jönnek t1-re. Ha akkor lemegy az ára talán beszerzek egyet.jer1cho: imádom a drága pénzért vett promo lapokat ütni.
A teljes sebzést ha jól tévedek 20mp alatt viszi be.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Nekem elsőre eléggé bejött, kb. a 900 pont dupláját bontottam (és akkor még volt mellé ajándék Amii Monument), de múlkor bontottam megint egyet, és akkora bukta volt, hogy csak na...kb a felét érték a lapok.
Szerintem az elején poénból a feeling kedvéért megéri 1et bontani, hogy próbára tedd a szerencséd...alap boostert nem szabad, mert ott beszívhatod az alap ritka laokkal (monjuk a boosterben a ritka a Colossus...)
-
válasz
Vagy bejön vagy nem. Nekem eddig 1x se jött be.
Szerencsejáték. Én soha többé nem bontok semmit. -
válasz
Nightvision1 #8607 üzenetére
A charge egy ugyanolyan lap, mint az alap lap, ami arra hivatott, hogy megtöbbszörözze a charge-ok számát (vagyis, hogy egymás után hány egységet tudsz lehívni).
-
Neocskaa
tag
válasz
Nightvision1 #8583 üzenetére
Shadow drága, Fire T1-en drága, Frost T4-en drága, és a forstnature az meg tökjó...
-
linekiller
tag
válasz
és hogy mekkora összeget szánsz a paklira
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
A pakli ajánlás attól függ, hogy milyen színt részesítesz előnyben, milyen játékstílust? pve vagy pvp inkább? stb.
-
Murder3
addikt
válasz
Nightvision1 #8580 üzenetére
sehogy a főoldalon ott van melyik országba érhető el az a szolgáltatás
itthon még nem -
válasz
Nightvision1 #8580 üzenetére
SMS-ben?
Sztem itthonról nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest