- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Erősebb ANC-vel és hosszabb üzemidővel mutatkozott be az Oppo Enco Air5 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
G4ga és Murder már válaszolt nagyrészt.
Én annyit tennék hozzá, hogy gyorsabban és cost effectivebben lehet megoldani 1-1 pve mappot azzal, ha lehívsz 1 batarielt, vagy 1 dreadnoughtot, mintha le kéne hoznod min 4. wyrmet meg 2 grimet mondjuk.
Vagy jelen esetben 4 skycatcher, meg 2 nightshade.Ja, meg az enli insta. Amii legalább 25 másodperc, vagy kell mellé hut.
Volt már párszor, hogy ez mentett meg, pl. Sunbridgen volt már hogy ellámultam, kimentem fölhúzni a harmadik orbot bal oldalt, és elfelejtettem, hogy úgy a hullámmal jövő archerek aggroznak mindent. Na ott ha nem enli, hanem amii lett volna akkor bb 3. orb. De így meg egy batariel olyan 3 másodperc alatt leszedett mindent a passzív képességével XD -
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
úgyis jobb hidd el.
Bármit lehozhatsz ami meg kötött.
Dreadnought,Fire Dragon,Shaow worm..pl amiket amival nem tudsz lehozni csak úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest