- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
Ez lehetséges?
Egyszer itt bukkan fel, egyszer meg ott...mindenhol ott van.
-
Def26
félisten
Nem is linkelek semmit. Egyszerűen csak qrva jó vagyok.
Megint állat jót játszottam, most nagyon megy a dolog.
-
-
eugabesz
őstag
Lehet elcsesztem,de nyitottam neki új témát,majd úgy is törlik,ha már van ilyen.
-
cellpeti
nagyúr
Nem tudja valaki véletlen, hogy pontosan ki az az isatys?
-
Źşë'
addikt
-
Źşë'
addikt
21:30 tól E3 - EA előadás BF3-mal!
kötelező, ki ne hagyjátok nekem
-
gergo0328
senior tag
íme egy másik számítógépzseni.
[12:32am] <Loloke> azon gondolkodtam
[12:32am] <Loloke> hogy van egy alaplapi hangkartyam (soundstorm, 5.1)
[12:32am] <Loloke> meg egy PCI CMI8738am (5.1)
[12:33am] <Loloke> akkor tudok filmetnezni 10.2 -ben? -
Źşë'
addikt
válasz
Gergosz2 #31164 üzenetére
sztem is lehetetlen, összeszámoltam pusztán kíváncsiságból: a játékban van 56 fegyver+kieg amire lehet platinát tolni - ez 56.000 gyilok
továbbá van a játékban 24 jármű+harcászati eszköz - igaz ezekre nem lehet darabonként megszerezni a platinát - csak 5re, mint csoportraés akkor ott van még a vietnam
jó kis játékidőbe kell benne lennie az akciónak
-
eugabesz
őstag
...az ám a valami...
MTZ traktor,hűtőventilátor.Azt tudni kell,hogy ha sima víz van benne, (mivel régi a gép,már nem érdemel mást)- egy kicsi marad benne,még ha leengeded is,úgy megfogja a ventit,hogy képes az ékszíj is megcsúszni....na ez történt velem is.
De Gáborunk nagy tudású ám!! és kézzel!! megnyomja a lapátot,hogy fordulj már meg baszki.....aztán nézi,hogy a 3 ujján meg felül nincs bőr....
3 hónapig tartott míg begyógyult és még öröm-ódákat zenghetek,hogy ennyivel megúsztam. -
válasz
Gergosz2 #31160 üzenetére
Felmegy haverjával, és fejbe lődözik egymást. Így meglehet a 100% accuracy mindenre, és hamar kész is van az összes medál. (én cod4be csináltam ezt 1 profillal. Egy hétig jártunk fel a szerókra haverral, és meglett a maximum szint.)
Ventis sztori: Nekem úgy van az oldalventi, hogy egy szerkezettel (módosított fém keret) oda van téve, és azt leszedtem le tettem padlóra, és úgy kapcsoltam be. (tesztelgettem a hőfokokat, hogy mennyire ront/javít a helyzeten.) Leültem, aztán a lábamat bekapta a kis rohadék. Máskor, meg benyúltam, hogy megkocogtassam a ventit, de mellényúltam, és az meg a kezemet kapta be. Csíp ám, mint a fene
-
creedszl
senior tag
basszus ez az autobalance nevetséges.9-15 nél 5 perc kell neki hogy észrevegye hogy hoppá. nincs egyensúly, aztán villog hogy na most megy az a balance és semmi se történik.ez idő alatt pedig a földbe gyalul az ellenfél...és rendszeresen előfordul.
-
Gergosz2
veterán
Tegnapi viharban egy újabb routerem esett áldozatul
Nem értem ezekbe a szarokba miért nem bírnak normális túlfesz elleni védelmet tenni.
Sebaj a biztosító úgy is kifizeti
ciry
Amikor először láttam ilyet hogy valakinek 15000 dogtagja van azt hittem cheater.
De aztán néztem a szerverkeresőben azt rengeteg only knife szerver van.
Ezután minden megvilágosodott
De van gamer akit most is csalónak tartok, 100 óra alatt megszerezte az összes platinum start. Ilyen nincs!
-
ciry
őstag
Trance meg volt 20-szor (meglestem, ő se bökött le többet), aztán ideges lett, először írogatni kezdett majd lövöldözni, mire a rendszer bannal reagált
Egyszóval beszívta
Majd leszedik róla
Ez a vadmajom is érezte meg ez isment pü is.
Def26: nem csúnya
-
gabipaci
őstag
válasz
gergo0328 #31142 üzenetére
nekem nem volt nehéz megszokni, mivel eddig is a rumblepad cordless-t ( ugyanilyen csak vezeték nélkül, de már nem gyártják...) használtam bal kézben, és ott is a joy-t használtam irányításra. Ez is ugyanaz, csak van még több programozható gomb.
Like!
Neked azért nem jött be, mert Te billentyűzettel játszol. Az kizárt, hogy valaki megszokja, több évnyi játék után. -
creedszl
senior tag
jelszómegjegyzés nálam se megy....
-
válasz
gergo0328 #31125 üzenetére
Na, én hallottam már ilyenről, és eléggé elképzelhető. Bár nem hiszem, hogy működés közben tapiztad volna. Egy gyereknek gari nélkül volt GTX460-a, és be nyúlt megkocogtatni a zörgő ventit a házba, és véletlenül hozzáért a VGA-hoz. Azonnal meghalt. Elég csúnya halál, ráadásul, mint mondtam nem volt rajt gari, szóval nagyot szívott a gyerek.
-
Źşë'
addikt
válasz
F_Zolee #31131 üzenetére
nekem is szokott a clantag-es dolog, plusz connection lost, gondlom ilyenkor sűrűn elszáll a szerver, (legtöbb esetben) - KFben úgy kiakasztottunk múltkor egy szervert hogy még a játék is meghalt hibával!
am bc2vel már régen játszottam, talán eljött az idő h megcsömörlöttem tőle picit - jöhetne már az új bf3
-
F_Zolee
nagyúr
Nálam nem volt még jelszó gond. Folyamatos kidobás se volt még. Egyedül a clantaget nem rakja be ha automatikus loginolást állítok de mindegy is, mert nem is kell oda nekem semmi. Ja meg random connection lost szokott lenni ritkán de ez mindenkivel előfordul. Bár nemrég volt olyan eset, hogy egymás után dobott ki miután beléptem.
Más. Valamelyik magyar szerver kiírja, hogy frissítsem a PB-t. Már megtettem de még mindig írogatja. Ez csak figyelemfelhívás akar lenni?
-
BalaNce87
addikt
Csak nekem nem akar bejentkezni ez a f.s?
Ez még létre akart hozni nekem egy új soldiert is mintha a régit eltűnt volna, azaz minden elöről adjál meg clan tagot majd utána a nevet, előtte meg 1 percre sikerült bejentkeznem, de a server browsernél már meg is szakadt. Remélem valami "komoly" meló van a háttérben.
Plusz mióta újraraktam játékot nem olyan rég, hiába van berakva hogy jegyezze meg jelszavam, azt nem fogadja el mindig be kell írnom...ez a login-olás eleve minek kellett? -
Lewzke
őstag
[Máris kész az új GeForce driver]
"A driver teljesítménye általánosan javult abban az esetben, ha a felhasználó kétmagos processzort használ, és a CPU limitálja a feldolgozást. A vállalat mérései szerint 12%-os előny is származhat az új rutinokból."
Valakinek tapasztalata?
Én már ezzel a driverrel kezdtem a BC2-őt, és szorult helyzetekben (főleg 32 emberes meccseken) röccenget az E7200-al. Tudom kevés az a CPU neki, de szegény ember nem válogat.
7-es szinten vagyok, eddig a medic-el tudtam érdemlegesen játszani, nyomom a Q-t, újraélesztek, dobom a medkitet. Only knife szerveren gyorsabban tudok zsebelni, szóval próbálgatom. -
Fasza volt ma a késparty
Azt az állatot 8x öltem le
-
válasz
gergo0328 #31113 üzenetére
Nekem egy gyerek akarta bemesélni, hogy egy AGP-s 9ezer valahányas NVIDIA kártyájának a memóriáját 1 gigáról 2-re húzta. Konkrétan agyf@szt kaptam.
Ennél rosszabb nem lehet, de boltba nekem is ajánlottak GT220at. 8600GS karim volt előtte, és hangsúlyoztam, hogy előrelépést szeretnék.
-
gergo0328
senior tag
hát igen...jó az olyan "szakember" aki "érti" a dolgát...okoskodok tehát vagyok
-
gergo0328
senior tag
-
ciry
őstag
válasz
Gergosz2 #31099 üzenetére
Jah, támadóban,meg elméletben. Gyakorlatban neccesebb.
Zolitól láttam 36-1-et, a 40-0-ról(vagy jobbról) várom a linked, ha már olyan könnyű
Ez sem volt nehéz, hisz csak 3 tank+UAV lövöldözött ránk védőbe, némi gyalogsággal együtt.Killek 80%-a tank és más járművek voltak.Noobhent volt, de csak módjával. -
Gergosz2
veterán
Bazz mi volt ma.
Felmegyek egy szerverre hc rusht nyomtam mint mindíg.
Oasis pálya volt , azt fent voltak az adminok.
Nézem a rules-t azt írja: no baserape, spawnkill meg stb.
Támadóban voltunk , a legelső bázison.
Futok a tankhoz erre lecsipáz az admin.Mondom baserape+ spawnkill.
Erre 10 másodpercmúlva kitesz.Ekkora barmot sem láttam még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- Eladó félkonig! R9 5900X / X570 / 32 GB RAM / 1000W / Lian Li
- Asus, FHD, 8/128 Gb, dobozos, gyári jótállás, vilagító bill.
- Huawei P20 Pro 6/128GB hibátlan újszerű dobozos
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest