- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
creedszl
senior tag
pont az egyik legbosszantóbb hibát nem javítja az a fránya peccs...a visszaugrást nozoom-ba...
-
creedszl
senior tag
Vicces dolgot vettem észre a szerón ahova járok, bár lehet más szerókon is él ez.Ha az egyik csapat túlerőben van és nagyon nyomják a másikat akkor szinte az összes játékos a gyengébb csapatból átvált medicbe.Én meg csak azt látom hogy folyton medic gyilkol le...Basszus én ezt nem értem, nálam valamiért a enginer cast az ász...
-
creedszl
senior tag
basszus ez az autobalance nevetséges.9-15 nél 5 perc kell neki hogy észrevegye hogy hoppá. nincs egyensúly, aztán villog hogy na most megy az a balance és semmi se történik.ez idő alatt pedig a földbe gyalul az ellenfél...és rendszeresen előfordul.
-
creedszl
senior tag
jelszómegjegyzés nálam se megy....
-
creedszl
senior tag
Mostanában pörgetem az aranyakat a shotikra de én valahogy nem tudom csak sima ammoval használni.A 12-sel és a célkeresztel nem megy, túl pontosan kell célozni túl gyorsan, persze egy találat sokszor elég is akkor.De valahogy jobb ha megyek és nem kell vacakolnom a célzással ha megjelenik egy ellen.Most volt Paraiso-n uccsó bázisnál hogy 870-nem mentem, találtam egy kupac emberkét akik az A mögött reszkettek mert nagyon nyomtuk őket és ledaráltam mind.Észbe se tudtak kabni hogy ez meg mi?
-
creedszl
senior tag
azt hiszem megtanultam játszani rendesen ennyi idő után végre
van pár szerver ami stabil nekem és mindig plussz a k/d valamint a győzelmek aránya is pozitív...
-
creedszl
senior tag
háhá, tegnap lőttem egy dupla fejest több mint 100m-ről
pislogtam erősen...volt régebben egy cikk hogy hány óra kell ahhoz hogy az ember kipöresse a multi 50 szintjét.ha jól emlékszem olyan 250 órát írtak.hát én most tartok kb 210-nél de még csak 37 vagyok
-
-
creedszl
senior tag
unable to log in....másnál is van vagy nálam a hiba?
-
creedszl
senior tag
karbantartás 20 perc múlva...
-
creedszl
senior tag
mi lehet az oka ha egy Q8400/3,2GHz mellett a GTX460 csak max 60%-on pörög?Full HD,minden high 16AF...
-
creedszl
senior tag
a random asztalra omlásnak mik lehetnek a fő okai?újrahúztam a gépet nemrég és azóta csinálja
-
creedszl
senior tag
ezt nem hiszem el!a játék random kilépked.nem játék mközben hanem ha lelépek egy szeróról és statot frissít,vagy fel akarok lépni egy szerverre vagy pedig szervertöltés végén...mi a megoldás?
valaki adjon valami ötletet mert kezd az idegeimre menni -
creedszl
senior tag
arra vagyok kiváncsi hogy még idén kijön a BF3 és miután megjelenik mennyi idő kell ahhoz hogy teljesen lehaljon a support a BC2-höz...
-
creedszl
senior tag
na bakker, random elkezdett kilépkedni a játék.van erre megoldás?
-
creedszl
senior tag
-
creedszl
senior tag
megeshet az hogy egy q8200-es 3,2Ghz-en kevés már a gtx460 mellé...mert nekem 50 fps körül mozog csak....?
-
creedszl
senior tag
ma egy szöldzsör túlélte egy rpgmet 0% élettel...mááágus
-
creedszl
senior tag
hogy sokan mennyire nem tudják hogy kell ezt a játékot játszani...oasis,rush,első pont, védő.a B melletti stationary.két gyerek álldogál mellette és óvatosan figyel a szemben tisztán látható tankra hogyha elkezd rájuk tüzelni akkor tudjanak szaladni...stationary mellett...tiszta cél...?!!???!?!....epic fail...odaszaladtam,egy lövés,tanknak annyi...
-
creedszl
senior tag
melyik szerveren lógtok mostanában leginkább?
-
creedszl
senior tag
van egy kis bibim a gainward gtx460.nal.szépen hasít minden maxon de ugyanakkor van hogy érthetelen módon tök mindegy mi a szitu,akció vagy sem de belassul és finoman akadni kezd egy pár mp-re.ötlet mi a gond?vagy hogy melyik drivert próbáljam?260.89 van most fenn...
-
creedszl
senior tag
szerintem a cold war mapot majd át kell kicsit színezniük mint az elején nelson bay-t meg white pass és port valdezt.ezek a mapok is totál kékes árnyalatban úsztak az elején aztán kijavították,kifehérítették...szerintem itt is így lesz...legalábbis remélem mert engem zavar ez a kékség!
-
creedszl
senior tag
valaki meg tudja mondani mi a különbség a különféle élsimítások közt mint
SAA,MSAA?
-
creedszl
senior tag
nos, néztem az új mapokat:
elég jók, bár az oasis nekem kicsit kidolgozatlannak tűnik, eléggé kopár, a fák árnyéka nem mozog miközben a fák igen, más mapon ilyet nem láttam...de még meg kell szoknom.új vidkari:
bevállt eddig, az nvidianak szerintebb szebb az élsimítása, más nagyon nem tűnt fel.full kakaón minden max, 1920*1080 döccenésmenetesen megy. -
creedszl
senior tag
válasz
BalaNce87 #22990 üzenetére
tudod lehet leirni ezeket a gondokat, meg hogy szar kapitalista az egész de úgy sem tudsz változtatni.előbb utóbb a csak pénzért gyártott játékok amiket elhanyagolnak vagy már túl sokba kerül a szinten tartásuk(felhasználói szinten, értem én a dlc áradatokra) a játékos elpártol tőle és keres mást.mindig lesz játék ami éppen minden szempontból megfelel.lehet most épp a BC2 a legjobb példa ebben a stílusban de egy év múlva lesz más, BF3 és a többi.és én amondó vagyok hogy ahelyett hogy megvenném a dlc-ket, abból a pénzből majd megveszem a BF3-at vagy más új játékot.jópáran vannak akik megvették szerintem és már csak ott "porosodik a polcon".nekem ilyen pl a MW2...megvettem de már nem játszok vele annyit,sőt alig.persze néha napján lehet előveszem de utólag nem érte meg a pénz amit kiadtam rá.a dlc-ket se veszem meg akármennyire olcsóért adják mert 3 mapért én nem fizetek...
szerintem ezeket a játékiparon belüli bajokat csak az látja aki már akkor játszott,multizott mikor még számított a minőség mert hatalmas volt a verseny és nem lehetett minden vackot eladni.mikor a 14-15 éves kölyök nem rinyált hogy ő karácsonyra az új COD-ot akarja és a szülő nem vette meg neki...stb.a társadalom hibáira vezethetők ezek is vissza..szar ez a világ de ez van. -
creedszl
senior tag
kiváncsi vagyok ha megjelenik a vietnam hirtelen a játékosok hány százaléka fog átpártolni...nekem most épp nincs pénzem megvenni max jövő hónapban...
-
creedszl
senior tag
válasz
antikomcsi #22975 üzenetére
hát ahogy én néztem feltüntetik hogy Golden Sample de köszi a figyelmeztetést majd megvizsgálom komolyabban mielőtt fizetek
-
creedszl
senior tag
MSI 5770-ről váltok Gainward GTX460 GS-re.A 8600Gt-m óta nem volt nvidiam, gondoltam most váltok a változatosság kedvéért,mégis csak kb 40% többlet.Meg most még jól kijövök +20k-val.
Valóban az M14 leginkább Type88 bár szerintem kicsit erősebb az M14...legalábbis kicsit lődöztem vele acoggal és elég könnyen adta...
-
creedszl
senior tag
valaki említette hogy ma jönnek az új mapok...az új vidkarim is ma jön, micsoda nap!!
-
creedszl
senior tag
nekem mán gyün is a peccs
-
creedszl
senior tag
valami újság a patchről?
-
creedszl
senior tag
valaki tudja mi okozza azt hogy pályatöltés közben majd a pálya elején folyton átvált ablakba a gém, majd visszakattintom és megint visszaugrik ablakba és ez így megy úgy 20mp-ig aztán abbahagyja...
-
creedszl
senior tag
az agyamat eldobom az olyan esetektől mint:
kilövöm az rpg-t a tankra de közben kilő és a rakétám eltűnik, mintha ki se lőttem volna...ugyan ez a gránátnál.... -
creedszl
senior tag
HC-s 1000 ticketes szerót tud valaki?vagy valami módját hogy lehet felderíteni egy szerverről hogy 1000 ticketes....
-
creedszl
senior tag
ma érdekes dolgot tapasztaltam.átállítottam a felbontást 1080p-ről 720p-re majd vissza.Közben a frekvenciát is 59-ről 60-ra.a kép elkezdett villódzni szines kockákkal,majd visszaállt a kép de a textúrák megmarqadtak szines kockákban.majd gondoltam alt tab majd vissza helyreállítja, de semmi,újabb villódzás majd összeomlott a vidkártya illesztő vele együtt az intéző.intéző restart madj vissza játékban és megjavult.
mi lehet a gond?a kártya döglődik vagy az illesztőprogram, esetleg a táp okozza?ötletek? -
creedszl
senior tag
válasz
Target78hu #22486 üzenetére
Huligaaan néven kommandózok....mostanában sniper red dottal felállásban
-
creedszl
senior tag
válasz
Target78hu #22484 üzenetére
Én is ott voltam a tankos mizériánál.Nem is törődtem vele mert már megszoktam hogy néha pár játékos elkalandozik
És ugyancsak jelen voltam a csaló pajtásnál, vagy 4-szer leölt és mindegyiknél éreztem hogy ez nem okés.Miatta léptem le aztán. -
creedszl
senior tag
az ilyen 1000 meg 1500 ticketes szerókból van HC-s is?
-
creedszl
senior tag
éáá,fel tudnék robbanni!igazi pancser vagyok.mindig olyan szervert fogok ki ahol az ellentétes csapat egyszerűen bedarálja a csapatomat.nem adja soha be rendesen a lövéseket hiába látom meg előbb célzom be előbb kezdek lőni előbb.én halok meg előbb.a tököm tele van ezzel a játékkal.egy tonna patch és még mindig egy rakás szemét a sok bug miatt.méágis játszok vele mert mindig adok neki egy esélyt.10 perc és úgy felidegel hogy törni tudnék.
csak azt nem értem másnak miért megy,miért adja a lövéseket...van hogy fedezékből kimozdulok és puff.és ez egymás után vagy 10-szer.mintha minden sarokban lenne valaki aki azt figyeli mikor bukkanok ki....szar az egész...hogy manapság nincs egy olyan fps multi játák se ahol normálisan lehetne játszani bugok,csalók,lagok nélkül...régen még a cod 1 idejében olyan jól elvoltam.minden úgy ment ahogy kellet...
-
creedszl
senior tag
épp ma néztem, YT-on van egy egy órás videó a BO multiplayer részéről ahol a designer meg valami fejlesztő taglalja az "újításokat".hát leginkább semmi.annyira ledöbbentem hogy tényleg egy az egyben Cod6 kicsit más skinben.ugyan úgy felugrál midnenféle szar, a hud is ugyan az minden...borzalom.
én mostanság g3-mal nyomom meg enginer fegyókkal és azokkal nagyon is megy a találat.
apropó filmbeillő jelenetport valdez,rush.védő vagyok és a második mcom résznél jártunk.hátul figyelek a b-nél ahol épp a heli is megvolt mert nem vitte senki.látom szalad felé egy ellen.ump45,puff lenyom.ház mögül előbukkan még egy,mondom gyors tárcsere kinéz puff, lelő de akkor látom hogy özönlenek a fal mögül és mindenki a heli felé tart.mondom nincs mit tenni,rpg előránt heli becéloz,lő...6 ember veszett oda.csak néztem ahogy irogatja kifelé a találatokat
jó kis jelenet volt!
-
creedszl
senior tag
válasz
BalaNce87 #22254 üzenetére
valóban az a helyzet szerintem is hogy a BC2 már egy továbblépés a multis játékok terén tekintve a játékmenetet és itt gondolok a fizikára leginkább.emiatt olyan csábító és mindamellett hogy engem is kiakaszt hosszabb játék után azt kell mondjam,szívesebben játszok vele mint a Coddal.az már unalmas.nagyon.de elszomorít hogy képtelenek valami teljesen új és jó minőségű játékot letenni az asztalra mostanság.
ha nem lennének bugok akkor a BC2 lenne a legnépszerűbb nálam és szerintem sokaknál.ha a codban lenne rendes fizika akkor az is ugyan annyira bejönne.de egyik sem igaz...kár. -
creedszl
senior tag
én azt várom hogy megjelenjen a cod 7 és akkor sokan átnyergelnek majd arra,kezdve a csalókkal,és akkor nyugisabb tisztább lehet a játék a cod 6-ban.és gyakorlatilag mindenhoz ez van.megjelenik amjd a vietnám akkor jópáran átnyergelnek arra és kicsit letisztul a sima bc2...
-
-
creedszl
senior tag
veteran rank ügyben valaki adna egy kis felvilágosítást?
-
creedszl
senior tag
hali mindenki, visszatértem a nyaralásból.
mivel nincs kedvem végigolvani a kb 1000 hozzászólást ami egy hét alatt keletkezett valaki összefoglalná nekem mik változtak?mert úgy látom az adminprogi új pluginekkel bővül és már jópár korlátozás megoldható.
-
creedszl
senior tag
egyik mapon, most fingom sincs melyik is az, de spawn után elhajtott mellettem quadon egy ellenfél én meg hátbalőttem és mindjárt utána meghaltam én is de semmi hogy ki lőtt le vagy hogy suicide vagy valami hanem egy ilyen üzi a chatben:
ez most mi?mert hogy nem campaltem ugye mert még csak spawn után voltam....
-
creedszl
senior tag
nem igazán tudom lehetséges e de ha igen szerintem úgy jó lenne a fegyverek korlátozása hogy maptól függően.nem hinném hogy bárki is támogatja az olyan szituációkat mikor a fél csapat csipa és egyszerűen nem halad a támadás.nem biztos hogy a fegyverkorlát a megoldás a lényeg hogy ezeket a szituációkat kéne valahogy kiiktatni véleményem szerint.nem egyszer fordult elő már hogy csak azért veszt a csapat mert egyszerűen pár ember próbálkozik a többi meg csücsül a dombtetőn,bokorba,toronyban, stb.
a másik meg szerintem a medic kasztot lehetne korlátozni de azt tényleg.mert ha megintcsak a fél csapat medic akkor ott esély nincs ellenük.baromi gyakori az hogy más nem is öl csak medic.egyszerűen elvesztik a valódi funkciójukat.medic lesz az assault, assault támogatja a medicet stb....
ez az én meglátásom.
Gabi: oltári volt az a duma, megjegyeztem
-
creedszl
senior tag
válasz
v!ct0y #16836 üzenetére
4-5 alkalommal rendeltem, 2 BC2, 2 MW2 és nem volt gond egyikkel sem.mindig egy bescannelt képet küldenek a serial-ról ami a tokban van, és ha egyszer beregeled steamen, ea-n akkor annyi más ugyse tudja már használni.kb 20 percen bellül megkaptam reggeltem és ennyi.letöltettem oszt kész.
épp 2 napja rendeltem egy BC2-t 4500Ft volt...
-
creedszl
senior tag
volt egy jobb köröm:
mediccel még mindig könnyű a gyilok,túl könnyű.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- SzoftverPremium.hu
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest