- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Nagyon nem megy ma...
-
-
-
pohár
félisten
hatalmas
-
pohár
félisten
válasz
madgie #33988 üzenetére
a roadkill annyira azért nem vészes, de a naval... hogy ütsz el egy hajóval egy embert??
még egy kill kellett volna a stationary weapons pinhez is, de kaptam egy 40 millis gránátot a pofámbasőt, egyszer jetskivel ütöttem el egy embert Oasison, mentem B fele, orosz base felől, és gyors lehuppantam még a B előtt, a jetski ment tovább, egy emberkét elütöttem vele, na de hogy ezt 4x megcsinálni
hm, úgy látom squad dm pinem sincs még, lassan ideje nyernem egy menetet
-
pohár
félisten
ÉS IGEEEEN, MEGVAN AZ MG3 PIN JEEEE FÁKJEEE
mostantól a Valparaiso a kedvenc mapom
-
madgie
titán
válasz
deadwing #33984 üzenetére
Nem csak reflex, ADAM1337 leírta az előbb: ismerik a pályákat, tudnak más fejével gondolkodni, tehát két lépéssel az átlag játékos előtt járnak. Az ilyenekre írják sokszor, hogy csalnak, pedig csak tapasztaltak, figyelmesek és nem utolsósorban ügyesek. (én nem vagyok ilyen
)
-
sith7
félisten
Nem volt erős, ..... tényszerű, lényegretörő ... tetszik nem tetszik, ez van
Amíg nem csatlakoztam a Közösséghez, addig 1 - 10 - es skálán olyan 6-7 - es szintű játékosnak tartottam magamat BC2 - ben... aztán elkezdtem velük játszani, és rájöttem, hogy az előbbi számot nyugodtan eloszthatom 2 - vel
A mai napig nem értem, hogy én még be sem nyomom a jobb egér gombot, hogy célozzak, mire a szembejövő már fejbe is küldött
... és tudom, hogy nem csal, és nekem is be van állítva a FOV, és 100 alá nem megy az FPS - em, de mégsem tudom lelőni az illetőt ... na jó, 10 - ből, max. 1,5 - szer
-
ADAM1337
nagyúr
Szerintem jól leírtad.
Max annyi hogy tényleg fel kell adni azt hogy jó az aim-om (szakszóként) és betudom lőni őket hülyeséget amit művel sok ember ahelyett hogy biztos spawn-t adna a squad-ban.
Meg persze az hogy egy alap aim-al rendelkező ember jobb gondolkodásmenettel jobb lehet anál aki jobb aim-al rendelkezik de alapvető szívatásokba belefut.
Tényleg egy idő után már csak a gondolkodás menet segít fejleszteni a játékos képességeit, én is 7év fps után úgy érzem célozni jobban már nem fogok, max az alkalmazkodásom /gondolkodás menet változik de ez sok sok szituációt igényel.
Amúgy már én se játszok nagyon a játékkal, Becup-ra kimegyek remélem majd összefutunk.
De igazán már én is bf3-ra várok, aktív játékkal meg valszeg a CS:GO-val fogok war szinten játszani az úgyis arra lesz kihegyezve és nem 1év alatt lepörgő játék lesz.Hopsz most nézem wikipedia-t nem is 7év az hanem 11
Version 1.0: November 1, 2000 (Bár én 0.8-al kezdtem) -
deadwing
addikt
Érdekelne, tud-e valaki megoldást illetve elég egy magyarázat is, a problémámra?
Adott egy GTX480-as kari. 1 napja van a gépemben, és 1680*1050 esetében nem tudja a játék alatt a 60Hz-et. Sőt, ahogy elindul a game, villan 2-t, és 1024*768-ban jön vissza a játék alatt a kép. Kézzel kell visszaállítani, de ott akkor már csak az 59Hz-es lehetőséget adja be, 1680 esetében. Ezidáig egy HD6850-es kártyám volt, azzal nem csinált ilyet. Amúgy nem igazán érdekel ez az 1Hz-es különbség, csak zavar, hogy nem tudom az okát...Jah, fontos infó, ezt csak DX10 és 11 alatt műveli, DX9 alatt nem.
-
Taplo
tag
lehet kicsit erős volt az előző... bocsi
-
gergo0328
senior tag
hát igen ez a meleg idő megzavart
Pedig terveztem hogy Szegedről felmegyek valahogyan de mivel nem jött össze ezért el is felejtettem hogy a héten lesz. Hát akkor majd toljuk egy héttel tovább ha nem jön össze a csapat. ha összejön akkor meg játszunk egy PH!CUP-ot
Megint lesz BECUP vs Public meccs szombaton?
-
Taplo
tag
válasz
SimonYana #33949 üzenetére
Sziasztok
1
Tobi ne szervez hétvégére wart mert becuplesz és se szerver se jelentkező nem lesz told el inkább 1 héttel....2
ez a 50es rangú meg,igy lőtt le meg úgy ez makiság a rang azon mulik mennyit játszot az illető az,hogy lelő az meg a JÁTÉK TUDÁSON! Csapatom tagjai 1 szintü katonával is ripityára lőnének bármikor és ezt nem arcoskodásból irom pusztán azért,hogy katanjatok már le arról,hogy hányas szintű lő le!3
Yana bácsi lehet PHn irkálni reklamálni meg hisztizni.... nem irok neveket mert
tudom le leszek tiltva és bannolnak a PHról ha kimondom az igazságot....de van egy több száz fős magyar BATTLEFIELD közöség aki ezek szerint a szabályok szerint játszanak, BARÁTOK.... TSen beszélgetnek, csapatban játszanak, szervert bérelnek életben is találkoznak, lanpartykra járnak meg közösen airsoftoznak stb.....
A magyar szerverek kemények aki felhivott oda játszani azt elfelejtette mondani,csak hallni fogsz fél évig
aztán vagy megtanulsz játszani vagy elkalodsz,könyü azt mondani azért nem járok magyar szeróra mert szabályok jaj jaj nem a szabályok zavarják öket hanem,hogy nem érik el a szinvonalat és máshol könnyebb sokat ölni mint itt.....
a sniper limit arról szól,hogy 3-4 embernek ne sikerüljön elrontani a többi 24 játékát
RUSHban úgy sniperkedsz ahogy szeretnél (bár akkor is kikap a csapatod miatad ha támadni kéne de nem mész előre) de a conquest arról szól,hogy ne féltsd a szaros kis életed és bemenj a pontba!!!!!!!!!!!!!!!!gondolom még mindig sokan nem tudják a conquest lényegét,hogy a pontok arányában pörögnek lefelé a ticketek és elég kellemetlen ha fentvagyunk 8an és küzdünk hajtunk és halunk..... de a csapatban van 5 maki aki a bázisról lövöldöz kifelé nehogy meghaljon és miatta nincs pontunk minél több pontod van annál több helyre tusz születni
hátba támadni, meglepni az ellenséget.... tehát akkor nekünk kelljen kilépni mert ök tönkre teszik a mi játékunkat? vagy neked mert mi nem szeretnénk 2nél több snipert....ALKALMAZKODJ!!!!Akarsz egy közöséghez tartozni? vagy csak a sérelmeidet kell kiirnod magadból,hogy megkönyebülj????
ne hisztizz tedd fel a kérdést magadnak és kiméljük meg egymást a további kelemetlenségektől!Tomek
hétvégén találkozunk srácok reszkesetek!!!!
[link] -
Neoteric
addikt
-
Gonz0
tag
Hát pedig, vietnámban lehetsz akármilyen penge pilóta, ha van egy jó tankos nem adok neked fél percet a levegőben.. akkora a heli hitboxa mint egy bálna, ráadásul húzza maga után. Már egy közepes tankos is kiszedi 3-4 lövésből az átlag pilótát. Szerintem nagyon el lett cseszve a helizés vietnámban.
-
SimonYana
addikt
válasz
Neoteric #33969 üzenetére
Igazán a múltkor csak annyi gondom volt , hogy voltunk fent vagy 5-6-an , de abból ketten voltunk egy csapatban! Volt aki nem is azon a szerveren volt! Akkor ennek mi az értelme?
Én úgy képzelem el , hogy ha TS3-on vagyunk akkor egy szerveren és egy csapatban játszunk! Vagy tévedek? Más ként az sem tudom miről beszél a másik , mert nem is azon a pályán tolja mint én , de ott vagyunk TS3-on egy szobában!
Vagy csak én futottam éppen bele ebbe? Nem így szoktátok?
Hétvégén és pénteken majd megpróbálkozom ismét a csapat szellemmel! -
pohár
félisten
ma ezzel a sráccal toltam Vietnamban, úgy vezette a helit hogy az beszarás
41/5 stattal zárta a kört, nagyon pro a kölök -
Neoteric
addikt
válasz
SimonYana #33966 üzenetére
Egyébként nem tudom mi a probléma, a csapatok adottak, ott a B.B, a HS meg még nemtom hány kisebb klán, illetve mi is. TS-en játszva haverokkal teljesen más mint egyedül..
Ha jól emlékszem valamelyik nap fenn is voltál MULTIGAMING TS-en, sőt még az oldalra is írtál.. de azóta nem láttalak. Nem tetszett a társaságunk? -
SimonYana
addikt
válasz
gergo0328 #33961 üzenetére
Szép!
Veled játszottam ma! Már nem emlékszem , hogy velem vagy ellenem , de szerintem az utóbbi! Biztos kiszedtél párszor és azért emlékszem a tóbi-ra!
Mi a nakossal (maxpayne [HUN] ) szoktunk tankozni együtt !
Sajnos a Heli vezetése nem megy!
Aki úgy gondolja , vegyen fel barátlistára engem és a nakost!maxpayne [HUN]
SimonYana HUN
Péntektől ismét lesz időm!
Tényleg jó lenne valami jó csapatot összehozni!
Majd a BF3 - ban folytatni a pályafutást! -
SimonYana
addikt
válasz
gabipaci #33959 üzenetére
Szoptam is már !
Jön a sniper a C4-el! Egyedül vagyok. Kiugrom , hogy leszedjem . Erre be is ugrik és elhúz , majd le is lő! Kezdők iskolája!
Amit említettem , egyébként ki is volt írva , hogy a játék célja a zászló felhúzása és nem a születési helyen való gusztustalankodás!
Gondolhatod mekkora hatással volt ez rájuk!
Már a végén nem is ketten , hanem 4-en jöttek!
Én meg ott birkóztam velük kisebb nagyobb sikerrel! -
gabipaci
őstag
válasz
SimonYana #33956 üzenetére
Az hogy egy idegen ott hagy a tankal, miközben kiszállsz szerelni, szinte természetes, mert többnyire fel sem fogja.
A legjobb az, ha kiszállsz és egy vadidegen beugrik a helyedre, továbbmennek, mert nem várják ki a szerelést, és 1mp múlva fel is robbannak. Még jobb, ha eleve egyedül voltál a tankban, magadnak szereled, közben elviszik, és úgy döglenek bele.Amit az előbb említettél, spawn shield néven megoldható, de sajna az újraélesztetteket is védi, így semmi értelme.
Azt meg senki ne remélje, hogy a BF3 alatt nagyobb szabadság lesz. Biztos, hogy sokkal részletesebben adminolva lesznek a szerverek.
-
Def26
félisten
válasz
Igazából neked egy kis sikerélmény kéne.
Tényleg próbálj egy noob szervert, mert sokat tanulhatsz.
Nem tudom, most hogy van de régebben az volt a szokást, hogy a Magyarok a gyengébbeket "felhúzták". Egy squadban nyomultak, tanították, mutatták a taktikákat stb.
Kérdezz rá a Magyar szervereken, hogy tanítanának e. -
gergo0328
senior tag
válasz
fölöslegesen írogatod mivel nem változik meg ettől senki se. Vannak balfasz 50-esek és 1-esek is. NEM a rang az ami megmutatja hogy mit tudsz hanem a tettek...mész a pontra avagy sem...élesztesz-e vagy nem stb. vannak hibái a játéknak de még mindig a legjobb játék. Mindenben van hiba amit meg kell szokni és úgy kell játszani hogy kiküszöbölöd őket.
sith7: ajánlottam neki de nemtetszett
-
SimonYana
addikt
Egyet nem értek!
Ha én kilövök valakit! Az ugye idegesíti!
De az senkit nem idegesít rajtam kívül , ha tárazok rá , villog a feje és elszalad! Meg ha belépek és már ott azonnal agyon lőnek!
Mert ilyen is volt rendesen a heavy metalon!Def26 ez már nem neked szól!
Ezt miért nem tiltjátok?
50-es emberkéktől ennyi telik , hogy meglapul és lövöldözi ki az újra születetteket és szorja az aknákat! Ennyi telik ekkora rangtól?
Ez nem gond!? A sniper már az?
Nem egyoldalú a dolog egy kicsit!
Megteheti ! Nem is arról van szó , csak ne maga felé hajoljon a keze! Nagy szükség van 30 millió pontra!? Nektekadom azt a szeros 500 ezret ha kell! -
gergo0328
senior tag
-
Def26
félisten
válasz
SimonYana #33934 üzenetére
Ezt már párszor kitárgyaltuk. Többek között ezért is került ez a topik ide a klánok közé, mert állandóan ment a marakodás. Én is utálom a sniper limitet és ezért nem is megyek olyan szerverekre ahol ez van.
Szerencsére ez egyre inkább kihaló félben van, remélem a BF3 -ban nem lesznek ilyen "sunyi" beállítási lehetőségek.
Nekem akkor halt el minden reményem egy Magyar szerveren, amikor Port Valdez pályán a dombról lefelé jövő tank elé dobtam egy tank mine -t. Ő felrobbant, engem meg kidobtak... ekkor jöttem rá, hogy kiskirályok ezek az adminok, és saját kényük kedvük szerint szarják a szabályokat. Persze megtehetik, mert ők fizetik a bérleti díjat.
-
Dtomka
veterán
-
SimonYana
addikt
válasz
Neoteric #33936 üzenetére
Egyébként előbbi kérdésedre válaszolva, pl én sose toltam sniperrel.. mert teljesen felesleges szvsz.
Van benne valami mert a 12×esel alig látom és az 50-es 1 lövéssel kiszed a világ f@szarol!
Ezt hogyan csinálja?
Csapat játék?
Eltudom képzelni , de még nem láttam olyat!
Gondolom mindenki összekapcsolva TS3-al és okosan megosztják a feladatot és egymás védelmét!
Ritka lehet , mert csak rohangáló embereket lehet sokszor látni , akik minden egyedül akarnak csatát nyerni!
Szóval nem tudom létezik e a csapat munka vagy csak egyedül rohangálás , közben mindenki mérgelődik ha kilövik!
Gondolnám az , hogy megosztani a kasztokat , mert szükség van lőszerre is és egészségügyi dobozra is!
No meg aki újra éleszt!
Olyat sem nagyon láttam még , ha valaki a kicsi távirányítóval irányítja a kicsi helikoptert , akkor a csapat tagok védik a seggét , mert azt az ember azonnal megkeresi az ellenfél
Na erről szól az én elméletemben a csapatmunka!
De sosem védi senki! Odamész! Körbe táncolod! Akár a csárdást eljárod , majd leszúrod!
SORRY , ha kicsit túl élénk a fantáziám , de részemről valahogy így van a csapat munka! -
gabipaci
őstag
válasz
SimonYana #33925 üzenetére
Igen azt is beállítja valaki. Jelen esetben én. Mint ahogy azt is beállítottam, hogy az üdvözlő üzenet valami ilyesmi volt:
Üdvözöllek a MultiGaming.Hu szerverén.
A szabályzat megjelenítéséhez írd be a chat-be: @rules(bár lehet hogy angolul is ott volt)
De valaki a tudtomon kívül megváltoztatta.
Arról meg nem is beszélve, hogy soha nem volt (és nem is lesz) NO RULES szerverünk, nem tudom ezt ki mondhatta Neked, de Ő az igazi hunyó...Neo, 3 sniper oldalanként, a kettesen van/volt 12x zoom limit
-
Neoteric
addikt
válasz
SimonYana #33925 üzenetére
Akkor nem történt semmi.. oldalanként max 3 sniper lehet (illetve ez sem helyes, mert max 3db 12x scope lehet), ha ezt meghaladja a szám, akkor az utolsót aki sniperre váltott egyszerűen leöli. De semmi kicket/bant nem kap az illető.
Ennek oka pedig rém egyszerű: nincs dombonülő, sunnyogva kempelő, csapatjátékra szaró, csak saját K/D-ját szeme előtt tartó banda. 16 főnél az a 3 sniper épp elég, néha még sok is.Egyébként előbbi kérdésedre válaszolva, pl én sose toltam sniperrel.. mert teljesen felesleges szvsz.
-
F_Zolee
nagyúr
-
SimonYana
addikt
válasz
F_Zolee #33921 üzenetére
Nem kicket volt!
Beléptem és meghaltam , majd olvastam az üzit!
Többet nem is próbáltam!
Az én kis 25-ös rangom kevés ahhoz , hogy akkor legyek sniper amikor akarok!
Viszont szükségem van minden kasztban játszani , hogy fegyvereket kapjak!
Úgy gondolom mindenből meg kell szerezni mindent , mert minden pályán másra lehet szükség! Van ahol hiába akarnék sniper lenni semmit nem érnék vele!
Na mindegy! Nektek meséljem? Nagyobb mesterek vagytok , valamikor Ti is kezdők voltatok és nektek is kellet sniperkedni! Vagy tévedek?Autoadmin max leöl
Valaki ezt is beállítja! vagy tévedek?
Akkor mos mégis van limit? -
Neoteric
addikt
válasz
SimonYana #33917 üzenetére
Most itt vagy valami félreértés van, vagy valaki lehet megfosztódik az admin jogától.
Autoadmin max leöl, de nem kickel/banol senkit, szal ha tényleg kicket kaptál, neadj' isten bant, akkor azt tuti h homo sapiens osztotta ki.mod: helyesbítek: sniperkedésért nincs autokick.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
SimonYana #33917 üzenetére
Pedig ott nem szoktak csak úgy kickelni. Milyen üzenettel dobtak ki? Attól ,hogy megöl az autoadmin még nem jutalmaz kirúgással. Meg még annyira nem jöhettél bele, hogy túlzott próság miatt zavartad volna valakinek a szemét szerintem. Sok a tisztázatlan körülmény. Megjegyzem nem vagyok sehol admin vagy hasonló, csak furcsa az eseted.
-
Def26
félisten
Miért tűnik el állandóan a specact kit? F@szom! Ilyenkor az összes megszerzett cucc is elmegy. Ki-be kell lépjek, hogy "visszajöjjön".
gergo0328:
mi az, hogy szar? Szvsz nagyon jó sör a citromos. -
sith7
félisten
Mi van gyerekek ... nálatok is nagyon meleg van ....?
-
gabipaci
őstag
válasz
F_Zolee #33910 üzenetére
Biztos két sniper fegyver volt nála egyszerre, és a program megzavarodott
Én nem nagyon tudok olyan szerverről (külföldiről sem) ahol siper limit ban-ra lenne beállítva.(#33913) gergo0328:esetleg a Multigaming I-en amit itt ajánlottak. Hát igen a kiskirályok még mindig léteznek - köszi...
-
-
SimonYana
addikt
válasz
gergo0328 #33909 üzenetére
Mivel az elmentett szerón játszottam amit ti ajánlottatok így egyértelmű melyik szerver!
De éppen arról volt szó , hogy ilyen nincs nálatok! Akkor ez mi? Vagy ne legyen senki , vagy ne döntsétek már el melyik kasztot akarom játszani!
Biztosan valamelyik 50-es véletlen fejbe lőttem!
Én sem sírok , ha 10 szer lövök belé és elszalad!
Mindegy gyerekek! Osszátok csak el ki lehet a sniper és kinek kell megdöglenie!
Megoldom!
Kiléptem!
Szebb jövőt! -
SimonYana
addikt
Na menjetek a bánatba! most dobtatok ki a magyar szerverről , hogy 3 sniper!!!!
Mekkora hazug ládák vagytok bakker!!!
Akinek nem inge ne vegye magára akinek meg az az rohadjon meg és tiltson ki nyugodtan!
Hánynom kell az ilyenektől! -
Sanastus
csendes tag
Üdvözletem, akadt egy olyan problémám, hogy amikkor a játék főmenüjében nézzem a rangom ott 7-es szintű meg a hivatalos oldalon is, de ha a játékba belépek ott egyszerűen úgy kezel mintha még nem is játszottam volna, az eddig megszerzett fegyvereim nincsenek ott, sem a rangom, csak a veterán pontom és annyi, ez most mi ? Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest