- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
gergo0328 #33491 üzenetére
na igen tegnap az is volt :s elviszi a tankot - illetve csak vinné le a bázisról, megáll és onnan lődöz :s wááá az is idegesített tegnap, szar csapat volt, nem volt háttérfedezet - voltak helik, voltak tankok, senki se ment be engivel, csipák voltak, de tnt-t meg cseszték szórni, csak pötyögtettek
-
F_Zolee
nagyúr
Engem újabban csak lámák vesznek körbe. Ma már volt, hogy 120-60 körül húzott el a "csapatom" és a végére nem kikapunk?!.
Tegnap is multigamingen 5en voltunk oldalanként de abból 2en játszottunk csak a maradék kempelt...nagy az isten állatkertje...
-
Xaels
félisten
válasz
Én az ilyet úgy szoktam megoldani, hogy szétlövöm a helit és akkor nincs ilyenen idegeskedés. Tegnap is Heavy Metal-on játszunk erre a csóka folyamatosan nem csinált mást csak a kezdőn várta a helit reconként, persze repülni nem tudott, elsőre mindig leszedték vagy kiugrott aztán ment vissza kezdőre. Fogtam magam, oda születtem és tankkal kilőttem ahogy megjelent. Ezt 3-szor eljátszottam és inkább lelépett, mert nem jött be neki, hogy ott áll 10perce a kezdőn, én meg addig elvoltam a tankkal pontot foglalni
Ugyanez a hegyen gubbasztó reconhorda ellen bevetett 4-5 füstgránát. Ha nem látnak semmit kénytelenek mozogni és biztos anyáznak, de legalább jobban kiveszik a részüket a csapatjátékból vagy lelépnek.
-
Edem05
őstag
válasz
Én jót kuncogtam az emberen, ahogy próbálkozott.
Bár igazság szerint nem értem miért nem megy az ilyen üres szeróra és ott próbálgatja magát.
(BF3: Kedden új multi trailer & Co-op bemutató)
-
gergo0328
senior tag
válasz
Akos96 #33489 üzenetére
Hát ez a másodikra tudom csak megölni dolog ritka nagy f@szság. Akkor már inkább belelövök 5db 9mm-est és az adni is fogja (remélhetőleg)
Zsé: nekem is volt olyan h nem adta de hát ez van. Én a játékra már nem bukok ki megtanultam a hibáival élni. Engem ami nagyon fel tud idegesíteni az a csapat. Ha nincs csapatmunka akkor hagyom a francba. Tnap Rush oasis-on EMS-el helizni akartunk mert tök jól be tudtuk őket szorítani erre jön egy olasz csóka, beszáll a helibe és egyből lezuhan vele. Ezt megcsinálta azon a pályán kb 5X aztán a kövi helis pályán is ugyan ez!
-
Źşë'
addikt
válasz
gergo0328 #33484 üzenetére
picit játszottam az este vietnamot, hill137, oldalról megkerültem a suttyókat erre, elkezdem késelni, egyik megvan, és az idióta kés meg nem működött, közvetlen az 1 kés után várni kellett kb 1-2 másodpercet, azt lelőttek mint a kutyát :S nem kicsit borultam ki... bf3 sztem ugyan ez lesz sőőt még rosszabb!!! félúton tartó késnél sztem lelövik az embert 5x, mire épphogy meghalna meg 10x
mi a szarnak ennyire animálni ezt a rohadt dolgot
:/
-
-
Źşë'
addikt
már aki játszik, de aki dolgozik ill. tanul a gépen... vírusirtó, akk nekem pl a gépre van rákötve 5 usb eszköz amit saját cdről vagy ha épp nem cdről akkor letöltött telepítő csomagból installok... +office, akkor segédprogik amiből van egy rakás.. nem részletezem inkább.. ki mire használja és kinek mire van ezzel igénye
-
-
Źşë'
addikt
-
Neoteric
addikt
válasz
Terminator17 #33476 üzenetére
De most mit kell ezen tökölni? Win98 még talán XP-nél oké.. volt h elvette fél napodat is egy gépsika + winreinstall, de most a Win7-tel megvagy lazán 1 óra alatt.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Terminator17 #33474 üzenetére
Ártani nem árt sosem egy újratelepítés.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Terminator17 #33471 üzenetére
A windows útjai kifürkészhetetlenek.
-
Mukorka
addikt
válasz
Terminator17 #33471 üzenetére
Persze , ez viszonylag gyakori vírus esetén. Az adataidat már valószínűleg feldolgozták és épp most nézik hogy jó leszel-e hirtelen eltűnt embernek, mivel donor lesz belőled.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Terminator17 #33468 üzenetére
Megelőztek...
-
Mukorka
addikt
válasz
Terminator17 #33468 üzenetére
ezt mondom, elmented a torrenteket és lemented az adatokat. visszamásolod reinstall után. Torrentkliensben megnyitod a torrentfájlt majd ellenőrizteted.
-
Mukorka
addikt
válasz
Terminator17 #33466 üzenetére
A torrenteket is ki lehet menteni C-ről. Az érdekesebb lenne ha a letöltött dolgok is itt vannak mert azzal nem kicsit lassítod a gépet torrentezés közben.
-
Terminator17
senior tag
nem de a torrentek vesznek
-
Chalez
őstag
válasz
Terminator17 #33463 üzenetére
pedig oda winreinstall kő!
-
Xaels
félisten
válasz
Terminator17 #33463 üzenetére
Nem mondod, hogy te még mindent egy partícióra telepítesz?
-
Bazzzs
senior tag
Sziasztok!
Olvastam itt pár napja, hogy többen használtok Roccat Kave fülest a játékhoz. Aki hallja a lépteket és be is tudja mérni azok irányát, leírná nekem, hogy a Center, Front, Rear, Sub hova van beállítva a Kave szabályzóján? Nálam a lépéshangok valamiért nem igazán jönnek elő. Előre is köszi
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Terminator17 #33460 üzenetére
Lehet meg kéne próbálni egy win reinstallt. Ez a teszted majdnem éjfélkor készült így eléggé stabilnak mondható.
Más: játszogattam a multigamingen és Domper kolléga nagyon neheztelt rám. Jó párszor lelőttem atacamán de mindegyik egyszerű szitu volt. Főleg amikor helivel majdnem egy helyben lebegett és kiszedtem tankkal akkor már előkerült a b+ is. Ja és eléggé laggolt a szerver. Ez hogy lehet, hogy csak a magyar vonatkoztatású szerverek ilyenek? BF.hu-ra már rá se megyek, mert nyomban kiakaszt.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Terminator17 #33457 üzenetére
Hát akkor valamit elszúrtál, mert te ezt linkelted.
Ami igazából az enyémet dobja ki. Szóval konkrét képet tegyél be így ahogy most én.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Terminator17 #33439 üzenetére
Ez így furcsa, hogy 6 megás net helyett 12-t mér.
-
Colos1
őstag
válasz
Mukorka #33449 üzenetére
Az élményindex nyomtatási képéből egy idézet (legalul van):
"A játékgrafikai pontszám az elsődleges videokártyán alapul. Összekapcsolt videokártyák vagy több videokártya használata esetén egyes alkalmazások teljesítményjavulást mutathatnak."
Lefordítom: a Win7 élményindex nem támogatja a több VGA teljesítményének mérését.
Így lehet több az 5850 a 2x6870 -nél, ha az előbbi húzva van.
Nekem az 5850 -em 7,7, de ez 775/1125 -ön mért eredmény. 850/1250 -en, illetve a BC2 -t ideiglenesen 830/1250 -en játszom, ezeken nem tudom mérni. (ATT -vel húzom, és 775 MHz felett, amikor a média player teljesítményét mérné, az UVD lefagy, mert nem tudja visszavenni az órajelet. A 775/1125 meg overdrive -al van beállítva, így megy a PowerPlay, és visszaveszi az órajelet.)
-
Źşë'
addikt
válasz
McCartman #33450 üzenetére
nem azért kérdeztem mert erre akarok alapozni hanem azért mert csupán kíváncsi voltam a vga értékelésekre pár embernél... nekem valamiért 6 ot ad a vgara és csak furcsállottam
minap telepítettem fel egy gagyi gf 330gt-t és az 6,1et kapott
akkor valami gebasz van nálam
csak ezért voltam kíváncsi, nem fog összedőlni a világ hogy valakinek esetleg többet adott - ismerem a wint és annak fejlesztőjét... lehet nem szereti az nvidiát
-
Mukorka
addikt
válasz
Illusion1010 #33446 üzenetére
Ilyenkor kérdőjelezem meg ezt az értékelést. Nekem 7,6 lett az össz de ebből a vga lett csak ennyi ami visszafogja úgy hogy neked 0,1-el több pedig az enyém eleve erősebb kártya ráadásul 2 is van.
-
válasz
F_Zolee #33426 üzenetére
Nekünk T-%@&#> 0.6mbit-es WLAN van. Elvileg 1.5mbit kéne hogy legyen, de nem annyi, aztán betelefonáltunk, hogy mi a pálya, és rögtön átkapcsoltak egy nagyobb letöltési sebességet kínáló antennára (vagy mire), de az meg messze volt és nagy lett a ping. Betelefonáltunk megint, hogy most meg ping problem van, és hogy inkább a lassabb, stabilabb elérési út lenne a jó. És megcsinálták. Most lesz új netünk, egy 5megás 5falut lefedő szolgáltatótól, de attól féleg nagy lesz a ping, mert nekem 25-32 szokott lenni speedtest.net-en, de multkor néztem uncsiméknál a kiszemelt 5 megásat, és ott 50 volt :S
-
eugabesz
őstag
válasz
Illusion1010 #33446 üzenetére
Valamikor ugyanilyen "dobás" volt a most már lassan divatjamúlt Sata II HDD....emlékeszem mekkorát dobott a gépen.
-
Źşë'
addikt
csak érdeklődés ként: nektek mennyit ad win7 vgara az összesítő tesztnél?
-
Źşë'
addikt
válasz
olanor #33440 üzenetére
szokott ilyet de nem ilyen sűrűen, én kitörölném első körben a konfigurációs fájlokat a dokumentumok mappából (win7: c:\Users\Én\Documents\BFBC2\), hadd csinálja meg még1x magának és állítsad be elölről... ha ez sem segít talán az egész játék uninstall majd re, ha ez sem driver csere
-
olanor
tag
Üdv!
Olyan problémám lenne hogy nem tudok játszani se az alap BF-el se a Vietnam-al mert kivág az asztalra pályabetöltéskor / hiba üzenet nélkül / .
Konfig az adatlapomon , 11.6 catalyst van fennt jelenleg de régebbiekkel is csinálja.
-
pohár
félisten
úú gyerekek vad ez a Vietnam, most próbáltam ki
-
Def26
félisten
Itt van az én netem, segítségek.
Itt van a speedtest -es is.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Terminator17 #33429 üzenetére
Írtam, hogy itt csinálj egy tesztet és linkeld be. Kiderül mennyire jó a net.
-
Drang.hu
csendes tag
Akit érdekel a folytatás:
-
Terminator17
senior tag
válasz
Illusion1010 #33428 üzenetére
reseteltem már
de akkorse értem hogy a torrent szabályosan megy de a game meg nem.... -
Illusion1010
senior tag
válasz
Terminator17 #33425 üzenetére
Nem a sebességre gondoltam.....ADSL, Kábelnet, Optikai.... De végülis mindegy, mert a szolgáltató nem fogja beismerni ha nála van gond.
Esetleg ha használsz routert, megpróbálhatsz egy factory resetet.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Terminator17 #33423 üzenetére
Ha a net ilyen "gagyi" akkor nem tudsz mit tenni. Ping miatt nem hinném, hogy kiküldenének szerelőket.
(#33427) Terminator17: a szintnek ehhez semmi köze. Itt nyomass egy tesztet és linkeld be.
-
Terminator17
senior tag
válasz
Illusion1010 #33424 üzenetére
pr és papiron 6 mb
-
Illusion1010
senior tag
válasz
Terminator17 #33423 üzenetére
Melyik szolgáltatónál vagy ? Milyen típusú a neted?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Terminator17 #33419 üzenetére
Csak a net lehet a ludas ha mindenhonnan kivágnak. Stabilitása nem lehet jó. Az egy dolog, hogy 98at ír ki, csak egy idő után frissül az amit kiír szóval nem stabilan annyi.
-
Def26
félisten
válasz
Nézz meg egy pár pingetstet. Ne csak a játékban.
-
Illusion1010
senior tag
válasz
Routereddel nem lehet gond? Játék újratelepítés?
-
Terminator17
senior tag
AKárhova megyek ez van..... egyszerűen felnem tudom fogni hogy mi a baj. most is felmegyek egy szerora mindenki ugrál egy helybe azt van 98 as pingem az átlag meg a 110 es ping és van egy forma akinek 340 van de mégis tisztán rohangál tehát MIVAN????????????????????
-
Terminator17
senior tag
NAH megvan a gond, azt irja minden szeron hogy nagy a pingem most pl 400 as pingel dobott ki de végig néztem hogy mekkora és MINDVÉGIG 100 alatt volt tehát ez mi a szar?
-
Illusion1010
senior tag
-
-
7600 GS
addikt
Nekem már jóideje nem volt kifagyásom
(kopp-kopp). De azért remélem hogy a BF3 készitése során jobban letesztelik a játékot, mert nem szeretném ha tele lenne bugokkal, nem ezért rendeltem elő.
-
7600 GS
addikt
Tekerjetek 1:43-hoz. Csávókámnak nem volt szerencséje.
-
bognar110
őstag
Montage1 Nézzétek meg
-
megint én
őstag
Úr isten. Most tényleg azon megy a rizsa, hogy nem szeretjük a prokat?
Meg h gyakorolni jönnek publikra bedarálni mindenkit? ROFL!!!
Hol lehet itt warozni? Én akarok, de ha warozok akkor is csak CS! Ebben a szarban nincsen warozós réteg. Ezt annyian játszák összesen a világon mint ahányan csak waroznak CS-ben. -
Lewzke
őstag
válasz
madgie #33398 üzenetére
Én meg pont fordítva, Logitech X530-al nyomom ha lehet 5.1-ben. A hifi fülesemmel csak zenét hallgatok. A játék hangjai piszkosul jók, már voltam párszol lecsalózva amiatt, hogy meghallottam a hátulról szaladó embert és lelőttem még mielőtt késelni tudott volna.
Egyébként most harmadikán volt PB update, amiben az indokolatlanul magas punkbuster cpu használat is javítva van. Azóta simább a dolog. -
szabi62
csendes tag
Ez általában a RUSH szervereken van így, mert ott kevesebb a WAR játékos ... a CQ szervereken többségben vannak az egy klánba tartozók, és a rendszeresen warozó játékosok, egy "átlag" meccsen a játékosok 20-25%-a csak publikszint, a többi nem.
Vannak olyan CQ szerverek ahol, még ennél is kevesebb a "lámák" aránya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest