- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
creedszl
senior tag
volt egy jobb köröm:
mediccel még mindig könnyű a gyilok,túl könnyű. -
Źşë'
addikt
mekkora szar már hogy a menet közbeni jármű elhagyást nem javították ki! ha tankból száll ki a spanom (repair) akkor ha tolatok 100% h rámegyek és -150 pont... hülyét kapok ettől a scorezástól... miért nem lehetett ezt is úgy megcsinálni hogy /teamkill / kör... nem pedig mindjárt az első után -150 :/
a quadról ne is beszéljünk, ott meg elé teszi ki :s ezek mennyire h*lyék!! sok bug van benne még mindig... majd kb 1 év után piackész termék lesz... mint gta4 esetében is! Retek fejlesztők/kiadók! -
gabipaci
őstag
Lehet csinálni a dolgokat, adminok közöl aki ráér, holnap jöjjön TS-re pls.
Rövidke megbeszélés. -
gabipaci
őstag
válasz
ADAM1337 #16794 üzenetére
ForRed, akkor ezt ne olvasd el!
Attól függ, hogy a kd arányod hogy alakul az előző napokhoz képest.
Azt hiszem az előző két vagy három napot veszi csak figyelembe, és hogy ahhoz képest merre fejlődsz.
Az elv az ez, de hogy pontosan mennyit vesz figyelembe az előzményekből, azt nem tudom.
Adminprogram: -
ADAM1337
nagyúr
válasz
ForRedGlory #16789 üzenetére
Senkise tudja kb ne rágodj rajta amúgy azzal lehet több ha vegyesen használsz mindenféle fegyót én úgy hallottam.
-
Bavid
senior tag
válasz
gabipaci #16790 üzenetére
Hidd el én se ara megyek, ha az érdekelne simán lehetne jobb, több időt játszanék vele, meg beruháznék jobb gépre stb. Én inkább a nyerésre megyek (w/l arányom jóval jobb mint a k/d-m) de egy idő után már az se izgat, utóbbi hónapban kb 5 órát ha játszotam ezzel össz vissz. Nekem csalódás az egész játék, túl kicsik a pályák unalmasak, bf2ben karkandon önmagában annyit játszottam kb. mint ezzel összesen, ez mutat valamit. Nem azt mondom hogy sajnálom hogy kiadtam érte 8 rugót, de legközelebb majd csak akkor veszek játékot ha már kiderültek a hibák.
-
gabipaci
őstag
válasz
ForRedGlory #16789 üzenetére
Tőlem is elfogadod a választ, vagy várjunk meg mást?
Mert feleslegesen nem fejtem ki. -
-
ForRedGlory
félisten
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a bfbcs-n hogy a bánatba számolja a rendszer a Skill levelt? Annyira nem látok benne logikát, hogy csak na. Persze nem nagyon izgat, de azért szerintem nem mínuszba kéne mennie bizonyos körök után
Ha valaki látja a logikát és elárulja, meghívom egy sörre. Ilyen melegben tuti jól fog esni
-
gabipaci
őstag
válasz
salytmasztor #16776 üzenetére
Féreértetted, nem plusz egy másodperc van az nvidiához képest, hanem összesen egy másodperc, amíg betölt a pálya.
Nézhetem 14-ről a számlálót, jaj de jó.Fraps szinte folyamatosan 200-as fps-t mutat, hurrá.
Aszt mégis van vagy 0.60-as a K/D-mAmúgy meg vajmi felesleges ati nvidia harcot folytatni, a csata nem itt DŐLT el.
-
belaazallat
addikt
válasz
Hát nem tudom, de nekem amíg be nem jött az időlimit a PH! szerveren, addig legrosszabb esetben is 5. ként léptem be a csapatban a játékban. AMD kártya(korábban 4850, most 5770) elég lassú vinyó. Most mindig 8-10 mp-et kell várnom, hogy elinduljon a kör. Win7 64bit, DX11.
Szerk:
Nem baj Ciry, több marad nekünk.
-
ciry
őstag
A mai nap nem az enyém volt ez tuti
-
hege01
tag
válasz
Én is pár hete váltottam Nv8800Gt-ről 5850-re, de nálam semmi változás betöltődés terén, általában én kezdek elsőnek, de legrosszabb esetben is az első háromba benne vagyok.
Valószínűleg nem csak kártyától függ a dolog hanem a többi hardvertől is meg a net sebességétől.
Vagy egyszerűen szerencsém van. -
salytmasztor
aktív tag
En is ki tudom varni a plusz idot, nem halok bele a dologba, de publikon ha startnal nincs idolimit akkor persze elonyben van aki gyorsabban betolt.
Nvidiarol ATIra valtaskor mondjuk nem 1sec-el tobb a toltes hanem kb legalabb a duplaja/triplaja.
Nvidia kartyanal szinte mindig en kezdtem legeloszor rohanni a csapatbol, ATI-ra csere utan mikor beltoltok, akkor legtobbszor mar csak azt latom felulrol a betoltokepernyon, hogy 2-3 ember kb az elso zaszlohoz ert.
(A kartya persze gyorsabb, azzal semmi gond, csak a toltesi ido lett sokkal tobb.) -
zH.
senior tag
válasz
salytmasztor #16774 üzenetére
akkor ott vmi gáz van
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
ForRedGlory #16770 üzenetére
Dx9ben nyomom, nemregen valtottam ATIra es sokkal lassabb lett sajna... (9800gtx-rol 5870re)
-
gabipaci
őstag
válasz
salytmasztor #16768 üzenetére
Nem tudom, én valahogy csak-csak ki tudom várni azt az 1 mp-et, amíg a szutyok ati kártyám betölti a mapot dx11-ben...
-
XenHai
senior tag
Ja ja minden új drivernban benne van ,hogy fixelik de még 1 x nem volt jó!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
salytmasztor #16768 üzenetére
Rendben, elhiszem, ha legközelebb is előfordul hasonló
DX9 alatt ATI is gyors(abb)an tölt -
HS 2142
őstag
válasz
Bosszuallo7 #16767 üzenetére
Akkor csak ment a szokásos, mi?
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
ForRedGlory #16755 üzenetére
De lehet ilyen hardver.
Nvidia (mert hiaba minden fix, ATI kartyaval sajnos lassabban tolt a jatek) + SSD. -
bul07
nagyúr
válasz
Sontir Fel #16764 üzenetére
én úgy gondoltam hogy bemegyek az utcáról és már kapom is széjjel a céltáblákat persze felügyelettel
22es fórgótáras pisztollyal már lőttem (nem egy motorblokk szaggató) -
Jarlaxle
senior tag
válasz
harry3 #16757 üzenetére
Igen itt eleg nagy jelentosege van a palyaismeretnek, mivel ugy konnyebben talalja meg az ember a lovesi tudasahoz megfelelo stilusokat/helyeket. Nyilvan aki nem reflex kiraly annak nem erdemes berongyolni olyan helyre ahol biztosan van tobb ember, hanem mondjuk oldalba kapni oket, vagy fole menni (panama canal C objective foglalas nagyon jo pelda erre).
Ha DICE tobbet foglalkozna a jatekkal az megjobb lenne mondjuk. -
Czagiboy
csendes tag
Na ezt figyeljétek olyat mutatok ,hogy csak na
egy magyar gyártmányú AMD - 65
egy Amerikai lőtéren
egy szőke kezében
[nagyon nagy sztem. ] -
Polllen
nagyúr
válasz
Integra #16745 üzenetére
Ez attól függ, hogy melyik stílust kedveled jobban!
Nálam hangulatfüggő, valamikor mw2 jobban tetszik, mint bc2 és viszont...
Bc2-ben amit még nem említettek, hogy nagyobb mapok vannak, járművek, így más a harcmodor...És talán 3 féle játékmód van összesen.
MW2 ezzel ellentétben kisebb mapokon, járművek nélkül megy, min 2x ennyi játékmóddal.
MW2 árkodsabb és pörgősebb már csak a szűk terek miatt is. (relatíve kevés helyre kell figyelned) Bc2 meg kicsit lassabb és több helyre kell figyelni. Mw2-ben nem ritka és nehéz mutatvány 60/10 statokat lőni, bc2-ben meg kell érte szenvedni, hacsak nem ultrakemp szerót találsz...
Amúgy mw2 gépigénye sokkal alacsonyabb, mint bc2-é.
-
harry3
őstag
válasz
Jarlaxle #16752 üzenetére
Hát a BC2-ben elég nagyok nekem a pályák így újoncként. Azt sem tudom amúgy, hogy hol a vége vagy hogy merre kellene menni a térképen. Volt úgy, hogy azt hittem, hogy vége a pályának, erre a hegyről simán lövöldöztek, nem is tudtam, hogy oda is lehet menni.
Nekem az újraélesztés nagyon tetszik, főleg a hang, meg amikor engem élesztenek újra jól néz ki.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
r-chee #16754 üzenetére
Eddig 999 kört játszottam a játékkal, ilyet sosem tapasztaltam. Saját tapasztalataim szerint ez csalás
Ha 999 kör alatt nem volt olyan hardvere valakinek, akinek ennyire gyorsan betöltött, odaért m-com-hoz és aktiválta, akkor ilyen hardver nincs is. (32-es "pingű" szerveren voltam) -
r-chee
őstag
válasz
ForRedGlory #16753 üzenetére
Hidd el, vannak, akiknek a gyors net és alacsony ping, s a gyors hardverek miatt előbb betölt a játék. Én is belefutottam már ilyen szituba. Sok tényezőn múlik az a pár fontos másodperc.
-
ForRedGlory
félisten
Cheaterekre visszatérve... Tegnap volt pár anomália miközben játszottam, és még sosem tapasztaltam.
1. Valparán volt az ellenfélnél olyan társam, aki nem a spawn ponton éledt újra, hanem a pálya közepén, ahol még véletlenül sem volt másik társam, akire esetleg ráspawnolat volna. (!). Onnan tudom, hogy pont a térképet bámultam, hogy ki merre helyezkedik.
2. Szintén Valpán, Squad Rushban kezdődött a játék, én védő voltam. Játék kezdésnél mindig van egy speckó helyem, ahova futok, mert onnan viszonylag jól lehet "koordinálni" a dolgokat. Spawn ponttól az a hely kb 8 másodperc. Az ellenfél spawn pontjától meg kb 20-25 sec.
szóval a szitu.. indul a játék, futok a "helyemre", már ott vagyok, kb kettőt pislantottam és mögém ért az ellen, aki lekaszált, mert ugye nem számítottam rá. Ilyet sosem tapasztaltam, pedig nem az volt, hogy lassabban töltött be a játékom, mint az övé, hiszen a visszaszámláló még futott.3. Rushban volt egy 50-es szintű sniper, aki olyan távolságról szedett le fedezék mögül, ahonnan nem lehet. Két és fél (!) M-Com távolságról, úgy hogy bújtam a szikla mögött, tuti nem "lógtam" ki.
4. Indul a Rush, mire belépek a játékba, már vonyít az M-COM. Fizikai képtelenség annyi idő alatt odaérné, még Quad segítségével sem. Ha véletlen mégis valaki Superman, még azt az M-COM-ot élesíteni is kell, ami szintén pár másodperc
-
Jarlaxle
senior tag
válasz
Integra #16745 üzenetére
Mindketto jo jatek, de a csiter helyzet miatt inkabb BC2-t valasztanam. Vagy CoD4-et, ha kis meretu palyakon akarsz lodozni.
Amugy teljesen mas elmeny a 2 jatek, egyaltalan nem igaz, hogy bc2 a idosebbek jateka, ez valami tok nagy baromsag amit kitalaltak az emberek es mondogatjak. -
ForRedGlory
félisten
válasz
Integra #16745 üzenetére
Egyik sem jobb mint a másik, emberfüggő hogy kinek melyik tetszik.
itt mazsolázhatsz, bár gondolom erre gondoltál már eddig is
-
v!ct0y
veterán
válasz
Integra #16745 üzenetére
Nekem a cod is nagyon tetszett amíg nem jött ki a beta
Codba szinte 0 a támogatás semmi frissítés nem jött ki már régóta a csíterekkel nem tudnak mit kezdeni. BC2 be még nem is találkoztam csíterrel. Az új patch óta sokkal jobb lett amire kicsit sokat kellett várni de megérte. Szóval egyértelműen BC2 -
r-chee
őstag
válasz
Integra #16745 üzenetére
Egyértelműen Bad Company 2
. MW2-ben sok a csaló (BC2-ben is akad, de Punkbuster nagyon hamar lebuktatja őket és pápá CD-kulcs
), az IWNet nem sikerült túl jól, nincsenek dedikált szerverek, a játékosok egyikének gépe lesz mindig kijelölve host-ként, és ez miatt sokszor van játék közben új host keresése. Játékmenet inkább hasonlít az Unreal Tournamentek-éhez, nem kell taktikázni, kicsit erősen fogalmazva, csak rohansz-felmérsz-tüzelsz-rohansz-tüzelsz-tüzelsz-felmérsz-rohansz....
Bad Company 2-ben fontos a taktika, az együttműködés a csapattal. A környezet nagy mértékben rombolható, nem muszáj az ajtón át bemenni a házakba, és azok bizonyos része fel is robbantható/összedönthető. Vannak járművek (több féle tank, heli, quad, Jetsky, motorcsónak, Hummer-szerű terepjáró, UAV (távirányítású helikopter légicsapáshoz)), melyek kitűnően vezethetők. Tankok, helikopterek felszerelhetők különféle képességekkel, pl. füst, nagyobb tűzerő, gyorsabb újratöltés, nagyobb optika távolra célzáshoz stb.
Van négyféle fegyverkaszt (Assault, Enginer, Medic, Recon), ezeken belül különféle fegyók, variálható tartozékokkal/képességekkel). Medic különlegessége pl. az elsősegélycsomag életerő gyanánt, a defibrillátor, mellyel újraéleszthetők az elesett csapattársak. Assaultnál van lőszeresdoboz, Recon-nél Mortair (légicsapás) és Motion Sensor (mozgásérzékelő ellenség felderítéséhez) stb-stb-stb.
Szerk.: Jah, és ami fontos, ha a szerónikon játszol (infó itt), nagyrészt találsz fent adminokat, akik próbálnak rendet tenni, ha kell
.
-
Target78hu
aktív tag
válasz
sh1fty85 #16735 üzenetére
Az sv98 valóban nagyon jó ,bár jómagam még peccs előtt raktam rá platinát(+ vss,SVU,t88 rare is
), de peccs óta már nincs akkora kihívás a fegyókban ,mert jóval könnyebb ölni -szerintem. Most ,hogy már nincs új cucc amit unlockolhatnék (max medic utsó fegyó ,de az úgy marad
) , így apró célt tűzök ki ,hogy platinára húzzak egy-egy ketyerét ,ahogy most a c4-et sikerült.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Integra #16745 üzenetére
Bad company 2 komolyabb játék, a cod:mw2 meg 13éveseknek készült kb.
Attól függ mennyire észérveket akarsz, mert ha csak leülök gyorsan lőni egy kicsit 10-15perc akkor a cod, ha viszont jót akarsz játszani taktikusan 1-1,5óra akkor a bf-et.
Bf-ben is vannak idegesítő dolgok, cg(rakéta vetőt emberre lövik), de a cod-ban ez többszörösen igaz 2db tunkolos machine gun, 2db shoti a kézben itt is van rakéta vető holott nincs is jármű a multiban, illetve a server része bf-ben vannak serverek mig a cod p2p alapu játék ami iszonyat laggos.
Single-ben mind a 2 nagyon jó játék de gondolom a multi érdekel.
Nekem megvan mind a 2 játék 5éves cod multal rendelkezem jelenleg, de azt kell hogy mondjam sok újat mutat a bf igaz eleinte nyüzsgés volt nagyon a 16v16 aztán belerázodtam.
Összesítve én bf párti lettem, de ugyan ezt megkérdezheted a codmw2 topikban. -
Integra
titán
bad company 2 vagy modern warfare 2?
tudtok linkelni valami objektív összehasonlítást, hogy melyik jobb és miért? mik a különbségek, erősségek, gyengeségek? -
ADAM1337
nagyúr
válasz
LifeSpirit #16741 üzenetére
Igen nem lenne rossz.
-
ciry
őstag
Gyertek gémelni.
-
HS 2142
őstag
válasz
LifeSpirit #16737 üzenetére
Tudod kisebb map, kevesebb probléma.
-
HS 2142
őstag
válasz
LifeSpirit #16731 üzenetére
Már vannak új mapek, csak ahogy gabi is mondta nincsenek feloldva
Keress valami hackelt ruszki servert múltkor is azokon volt legelőször kinn
-
sh1fty85
csendes tag
válasz
ADAM1337 #16729 üzenetére
Érdekes mód én is azt hittem, hogy az m24 a legjobb aztán néztem egy vidit és rá kellett jönnöm, hogy a statistikák szerint a "leghasználhatóbb" a sv98.. mivel annak a leggyorsabb a töltési ideje plusz 10 golyó van egy tárba.. s a régi patch-nél nem volt elég egy golyó..
m24-be a "gombok" tettszenek hiszen azzal tudod mérni, hogy milyen távolságra lősz. pl.: közelre a célkereszt közebe.. de 150 méterre már az eső gomb.. szerencsére széllel nem kell tökölnöd..
m95-el a legjobb élményem white pass nevezetű pályán ahol volt egy faszi aki red dottal rohangált.. azt hittem eldobom az agyam
az igazi fun.. lol
-
gabipaci
őstag
válasz
LifeSpirit #16731 üzenetére
Most kaptunk PATCH-et, nem örülsz?
-
LifeSpirit
tag
válasz
ADAM1337 #16730 üzenetére
Új pályákról nincs semmi hír? megjelenés?
Mert már 1 hónapja kiadtak egyet(pack) konzolra,de nálunk meg még semmi...
Igazábol egyszer megerőltethetnék magukat úgy,hogy egyszerre kiadnak 4 új mapot rushra+ conquestra
Nem hinném,hogy ilyen nehéz lenne összedobni.
Konzolosok meg csak fizessenek szépen....Ha a konzolosok kaptak új játékmódot(igaz pénzért cserébe csak),akkor már nekünk is okozhatnának egy kis örömöt
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Target78hu #16705 üzenetére
dupla
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Target78hu #16705 üzenetére
Sniperből m95 a leglasabb szerintem, bár stílusos az tény.
M24 a legjobb amúgy szerintem is, gyors nem baj hogy mozog mert aki érzi az úgyis tud vele löni, a gol tul egyszerű számomra.
Inkább megyek kihivásos fegyverekkel mint a legjobbakkal abban van élvezet szerintem. -
ForRedGlory
félisten
válasz
harry3 #16717 üzenetére
Kicsit hasonlítasz Rám, legalábbis az elején én is így kezdtem, leszámítva hogy egyáltalán nem volt multis FPS tapasztalatom, bár itt a MW tapasztalat úgysem segített volna
Meg kell tanulni, hogy mikor bújj és mikor rohanj előre. Egy helyen sose legyél túl sokat, mert hamar halál. Nehéz megtanulni, de miután meglesz a ritmus, na akkor meglátod a játék szépségét -
metaldog
aktív tag
Hi nekem most updatelt automatikusan és amikor elindítom a gamet és menu-ben választom singel playerben a játék folytatását akkor elkezd tölteni és kilép az egész játékból, most nemtom mit kellene csinálni valaki segítsen.
-
harry3
őstag
Több óra játék után elértem az első szintet. Az előbb játszottam, hát olyan ideges vagyok. Bujkálok és mégis meglátnak. Jobban nem is tudnék elbújni. Vagy lekéselnek vagy pedig lőnek és mire szaladnék a legközelebb lévő fedezékhez lelőnek. Egyszerűen nem hogy kimozdulni nem tudok, de még fedezékben is meghalok 10 másodperc múlva.
-
BalaNce87
addikt
válasz
sh1fty85 #16712 üzenetére
Hát magnum ammot engivel és mediccel nem szoktam használni, de néha beteszem medichez, de ezeknél a támogató kasztoknál nem az ölés a lényeg. Assaulthoz szerintem a több tár baromság, a gyorsabb vagy azt kipróbáltam sok hasznod nincs belőle, még a több gránát van nálad az nem rossz, mert valamelyik fegyverhez felesleges acog vagy red dot, láttam már F2000-en vagy AUG-on acogot, de hát az pont messzire nem jó, igaz hc-n azzal is lehet könnyedén messzire ölni
Amúgy AUG-ra visszatérve itt a játékban nagy szar, életbe messzire tök pontos itt meg titpik közeli darálásra lett kitaálva. -
papi20
tag
Skacok egy kis segítség kellene nekem. Elcseréltem egy Battlefield Bd2 kódot a srác el is küldte nekem az Ea letöltővel le is szedtem a játékot. Beregisztráltam az én Ea accountmba. Frissítéseket leszedi hozzá de multizni nem tudok vele. Azt írja hogy a cd kulcs használatban van.
-
sh1fty85
csendes tag
Ne legyetek szűklátókörűek az új patch kapcsán.. Tudom sokan panaszkodnak minden "n4b" már bepakolja a mgn ammo és bumm.. sztem érdemes kipróbálni az "új" perkeket is... lol
nekem nagyon kelemes csalódás volt a "gyorsítás" (speed), aztán megyek tovább (armor) sok láma rád pukkant s már nyomkodja az "r"-t mert azt hiszi kidőlsz .. de! most figyelj! még mindig talpon vagy és go..
vagy a pontosabb célzás: kifejezetten hasznos és használható is
ui.: azért mert egy fps játékról van szó nem kell mindenkinek sötét lámpaként mgn ammo rohángálnia és pukkantania.. használjátok a fejeteket! Nem egyoldalúan javítottak csak a mgn-n meg az akabanon hanem szépen mindent "fejlesztettek"...
habár egyeseknek ez khívás és tudom nem erre vannak "kalibrálva" azért érdemes legalább egy próbát tenni..
peace
-
Mrdevil
addikt
válasz
namenyicsavo #16706 üzenetére
Az meg mit hűsöl ott az árnyékban,gyerünk dologra....
-
KL
tag
Szerintem full elbaszták ezzel a patchel. Nem a találati felületet javították, hanem növelték. Persze ez a lőképtelen népességnek örömet okozt, de sokaknak meg nem, akik eddig is találtak el embert. Ennyi fejest mindenféle szar fegyvertől a map másik végéről még az életben nem kaptam. Kiv vok mekkora a fej hitboxa.
-
Complic
csendes tag
Késeléssel mi a helyzet? Engem az nyírt ki idegileg nagyon. Kétszer (volt, hogy háromszor) megkaszáltam az ellent, ő egyszer visszakaszált és naná, hogy én borultam be. Vicc volt az egész. Majd csak vasárnap lesz időm kipróbálni.
-
namenyicsavo
tag
-
Target78hu
aktív tag
válasz
Colera #16699 üzenetére
Köszi
Csubival menek ált. így közelharchoz nekem nem elég 6 skuló ,mert ha 1-nél többen vannak ,akkor a harc hevében tuti szanaszét lövök ,bár eddig el is találtam akit cébavettem' m9 /brust -al ,csak ugye ,hadd szójjon effekt dominál nálamADAM1337: : Pisztoly legyen gyors úgy ahogy mondod
- jó persze kinek hogy kő..
Most m24 -et maxolom ki épp ,aztán jön a m95 majd végül a GOL - aztán allkites izék.
M24 nagyon jó tetszik nekem heliből frankón ki lehet szedni a embereket (rengeteg mákkal) -
gergo0328
senior tag
válasz
Bosszuallo7 #16701 üzenetére
nah te hamarabb feltöltötted
nembaj jobb az én képem -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #16695 üzenetére
Viszont patch óta minden fegyó jobban játszhatobb, így hamar meglesz mindenre a platina.
Nem érzem a hátrányát egyik fegyónak se , persze mindegyik más-más játék stílust követel.
De most kezdtem el a 4. platinát az assault-nál megcsinálni és az xm8p-al vicc mennyire lehet osztani patch előtt lepke fing volt mint az aek de most meg pötyögtetek olyan távolságokra mint anno az abakan-al 4x optic-al, szóval erre is meglesz hamar a platina mint az aek-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest