- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r-chee
őstag
válasz
medvezsolt #17990 üzenetére
Szerintem - a hibái ellenére is - ez az eddigi legvalóságosabb, legizgalmasabb multis háborús játék.
Párszor felhúzott már engem is a BC2, de hozzászoktam dolgokhoz, elfogadtam őket, és multizás közben nem azon vagyok, hogy a játék hibáit keressem. Ha azok találnak meg engem, köszönünk egymásnak, és megyek tovább. Ha nem elsőre, akkor másodikra.
Úgy játszani pedig, hogy admin is vagyok, hát...lazán kitéphetném a hajamat. Irtó jó chat-et figyelni, rakétavetőző csapattársat követni/figyelni, kilépni admin progiba játék közben stb., s telesírhatnám ezekmiatt a fórumot, hogy megint háromszor többször haltam meg, mint öltem
.
(Szemere vethetnétek, hogy akkor most minek van aláírásomban az első mondat, de ne tegyétek
)
-
Źşë'
addikt
elmondom neked kb 45 eredeti játék csücsül itt a polcomon! amit érdemesnek találok a vételre azt megveszem, de te ezt is frakón átlátod, minek írsz ha nem vagy tisztában dolgokkal?!
gta4 nem hasonlítandó össze bc2vel! igen ott is rengeteg a bug, de aki tudja mi a játék lényege, az nem akad fenn a bog szócskán gta4 esetében! számomra gta4=fun, bc2 meg taktika, csapatmunka, és egy cél van hogy nyerj, csak mindezt bosszúság árán?! de minek magyarázom pont neked ha úgysem érted meg...
ne próbáld nekem utána bemesélni, hogy mennyire utáltad minden percét.
ezt ki mondta?!
-
Źşë'
addikt
válasz
r-chee #17985 üzenetére
ez részemről nem rinya, csak a 250es vérnyomás hatására adtam ki magamból a felesleges feszkót! sajnos kevés a valamit is érő multi játék, és csak azt sajnálom hogy lenne egy de azt is úgy lapátolták össze! villogó feliratok és a chat menű is kezdi bántani a szememet... egy hulladék ez a játék nem vita kérdése! kb olyan mint mikor a F1ben ezred másodpercekért megy a harc, bc2ben meg elveszik a golyó, és egyszerre halnak bele a lövésbe! F1ben hol érnek fullra egyszerre célba?! ugyan már... bizonyos embereknek igencsak "igénytelenek" a szó szoros értelmében ha ez a laggtenger és bughalmaz szórakozást jelent számukra!
e legalább megölik a saját készítői a franchise-t
totál egyet értek!
-
Gonz0
tag
Hát aki warezzel henceg az az ember nekem szánalom.. bocsáss meg érte.
Egyébként meg, érdekes, hogy pont a gta4-et hozod fel ami még a BC2-nél is nagyobb bughalom, de hagyjuk. Úgy látszik te valami mazochista élvezetet lelsz a bugos szar játékokban. Vagy csak szeretsz sírni, hátha megsajnál valaki, hogy neked milyen szarokkal kell játszanod. A probléma ezzel, csak annyi, hogy egyeltalán nem KELL játszanod vele. Ha meg játszol valamivel 300 órát akkor ne próbáld nekem utána bemesélni, hogy mennyire utáltad minden percét.
@r-chee: mélységesen egyetértek
-
medvezsolt
senior tag
válasz
r-chee #17985 üzenetére
Akkor ebbe én is beleszólok. Zsé nem azért írta azt amit, mert nem jön be neki a játék, hanem azért mert egy bughalmaz, ami az év játéka lehetne ha működne.
Még Szép hogy nincs tökéletes játék, de kicsit léci merengj el azon, hogy hányszor idegesített fel ez a játék és hányszor találkoztál olyan helyzetekkel amik szinte lehetetlenek.
És ezután azon is gondolkozz el, hogy más játékba miért nem volt még ilyen? Meg amúgy se te mond meg, hogy ki miről vitázzon a fórumon -
r-chee
őstag
Ez mindenkinek szól: Ha bajotok van a játékkal, a hibáival, inkább malmozzatok, dominózzatok, stb. de ne rinyáljatok !!
Keressetek másik játékot, sőt, keressétek meg a tökéletes játékot. Tutibiztosezerszázalék, hogy nem fog sikerülni. Olyat meg még nem alkottak ezen a világon, ami tökéletes, s mindenkinek az ínyére van.Komolyan mondom, gáz olvasni a sok rinyálós, másikat lenéző hozzászólásokat.
-
gabipaci
őstag
Nem a véletlen műve, sajnos az 1 körös megoldás csak adminprogramban állítható be, a szerver konfig file-ai csak 2 vagy több kört engednek maponként.
És egy esetleges szerver restart folyamán a szerver a konfigból bootol be.
Így azt manuálisan újra át kell raknom minden egyes szerver restart esetében.
Megvan. Kösz hogy szoltál
De szerintem lejjebb veszem a tickettet 350 környékére, és megy minden mapból kettő, mert nem nagyon van kedvem ezt folyamatosan ellenőrizgetni. -
bunfi
őstag
válasz
gabipaci #17979 üzenetére
A statjából sehogy nem derül ki, hogy értelmes-e vagy sem. Viszont a sniper kaszttal való kill/minute vagy inkább a death/minute alapján ki lehetne szűrni, hogy ki az aki ül a dombon és leveledzik vagy esetleg érdemi munkát is végez a csapatnak. Esetleg még szóba jöhet a motion mine assistok száma, de ezt már tényleg nem tartom valószínűnek, hogy egyáltalán felmerülne a programban, mint paraméter. Sőt, van olyan, aki utálja a motion mine-okat, pl. én.
-
bunfi
őstag
válasz
Czagiboy #17975 üzenetére
Nekem is 300 körül mozog a spm-m. Viszont, ha tényleg annyira gyorsan lő, akkor ott lehet befigyel egy ügyes kis keystroke vagy klikkerbot. Ha ezt élvezi, lelke rajta. Szerencsére nem engem lövöldözött le
Gabipaci: A conq szerveren két kör van egy mapon, vagy csak véletlen műve lenne?
Templ@r: +++++++++++++++++++++++++1!!
-
gabipaci
őstag
-
Templ@r
tag
Pár kör PH-s játék után tapasztalatok a 4 Sniper / oldal szabályról:
1. Idegesítő dolog: úgy ítélem meg a helyzetet, hogy célszerű lenne Sniper-ral spawn-olni. Spawn után, jön a figyelmeztető üzenet majd adminkill. Ez rendben is lenne, ha nem lenne a csapatban egy-két lelkes medic, aki 10 s után újraéleszt. És sajnos ezt nem csak egyszer teszi. Tegnap nem egyszer volt olyan, hogy emiatt gyakor latilag egy-két percig folyamatosan a spawn képernyőt néztem.
Ezért kérdeztem még egy előző hozzászólásomban, hogy a VSS-t nem lehetne-e kivenni a azon fegyverek közül, ami gyakorlatilag korlátozza a Sniper-ek számát. Sajnos Gapibaci, azt mondta, hogy ezt nem támogatja az admin tool.
Viszont valamelyest előremozdította a csapatjátékot, mivel nem tud mindenki a dombon csücsülve kempelni. Sajnos gondolom azt nem tudja szabályozni az admin tool, hogy csak olyan születhessen Sniper-el aki értelmesen is tud játszani vele.
-
Źşë'
addikt
nem barátom te vagy a szánalom hogy ilyen hsz-t írsz nekem, okot nem adtam rá sztem! dobálódzol szavakkal itt mintha te mindent tudnál! elárulom/megsúgom nemrég léptem át a 300 órát így joggal írom azt amit írok! sztem több tapasztalatom van mint szerény személyednek! akárhogy is nézzük a játék technikai hátterét, egy gyenge termék áll mögötte, de neked ebben is biztos oltári nagy hozzáértésed és tapasztalatod van
50 es lvl-ig is csak azért viszem el, mert szeretem befejezni azt amit elkezdtem, de mások meg sz*rnak bele bizonyos apróbb dolgokba is, lehet ezt igényességnek is nevezni szvsz.
milyen más játékkal játszottam 300órát?! pl gta4... 600felett... ha lesz sp benne majd kipróbálom, de egy biztos, egy ilyen alacsony silány minőségű termékért pénzt nem szándékozok kiadni a továbbiakban
-
Gonz0
tag
A fal a hülye ha fejjel mész neki. Nem egészen értem, mit akartál az írásoddal közölni, 4 bekezdésen át szapulod a játékot, olyan dolgokat felhozva, amiket én (meg szerintem a többség) egyeltalán nem tapasztal. Aztán bejelented, hogy de azért 50-es rankig még elviszed a játékot. Akárhogy is számolom, még ha nagyon jó is vagy az legalább 300 óra játékidő. Milyen más játékkal játszottál 300 órát? Akkor most hogy is van ez?
Ráadásul a vietnámmal is játszani fogsz csak fizetni nem akarsz érte? szánalom..
-
Jhonny06
veterán
Este meglesz a játék, melyik szerveren szoktatok lenni?
-
Źşë'
addikt
pfú ebben a játékban még mindig rengeteg a hiba!!!! és k*vára idegesít, nem bírom megérteni hogy a bánatba lapátolhattak össze egy ekkora szar játékot még mindig!?? kb a csillagos égig ment fel bennem a pumpa az idióta helyzetek végett, mintha semmit nem változott volna HC- szeró m95 eltalálom semmi... no comment!!! egy késelés kihagyásom is volt, nem is beszélve a töltény elveszésekről és a hitbox bajoktól, mindezt HC-n! tököm tele van ettől az egész lag dologtól is, ezek nem érdemelnek meg egy kanyi vasat sem ezért a játékért! kijön a Vietnam, le fogom tölteni!! ba**ák meg, ezért a szarért én pénzt NEM ADOK KI!! mert ennyit ér a termékük!!!
Megcsinálták ezt az M1et is a veteran szarságban, de minek ha az sem működik?! elmennek a fenébe, kb jellemzi az egész EA-t és a Dice-ot a Veteran statusz működése nemhogy még a rengeteg idióta bug!! kom mondom a kezembe került egy M1, örültem neki mint állat, meglátok egy enemyt, már lövök, koppan a fején a töltényem, meg még egy ment mellkasra is, de én haltam meg, ő meg futott tovább!! utána sprinteltem a fegyóért megint, mire uott lelőtt megint még1x, persze volt ott társam, de úgy néz ki megvárta míg velem foglalkozik ismét és csak azután lőtte le!
abból is elegem van hogyha az ember akar valami freget is lőnni akkor nem hiába megy mindenki rakétavetőkkel meg tankokkal! mert az explosive dolgokon kívül mással nem lehet score-t szerezni nagyon hála a teljesen gyopár lagértékeknek!!! örül az ember ha eltalál valakit sima fegyverrel!!! a robbanás meg mint tudjuk, tuti halál!
nem gondoltam volna h még a pecs után is lesz ebben a szarságban részem! de hányszor elátkoztam már a retek EA-t meg a Dice-ot!! istenem.... kiadják a Moh-t ugyan ez lesz a helyzet!!! elviszem az 50es szintig a katonám és asszem lerakom ezt a szutykot örökre!
-
Czagiboy
csendes tag
Ezt a srácot figyeljétek most játszottam vele SVU -val megmernék esküdni ,hogy sorozattal ölt meg nem tudom hogy hányszor mondom én ránézek !
-
r-chee
őstag
Idézet a szabályzatunkból:
"CG-t/RPG-t/egyéb vállról indítható rakétát kéretik járművek és épületek ellen használni! Közvetlenül emberek ellen nincs tiltva a használatuk, csupán a kultúrált játék érdekében van ez a kérésünk
."
(Angolul és németül nincs így kiszínezve, de szerintem nem is kell. Aztán majd meglátom, lehet érthetőbbé teszem.)
Az belefér, hogy egyet valaki elsüt emberre, mert mondjuk vészhelyzet van, nincs idő fegyót váltani, de ha valaki többször ill. folyamatosan emberekre lőn, az nem frankó.
Gondolom észrevetted ma délelőtt, hogy mikor fent voltam, nem a fejemet oldalra elfordítva játszotam, hanem ha kellett, 2 óra ban-t kapot, akit lefüleltem. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
gabipaci #17956 üzenetére
Épp az előbb futottunk bele a 2.es serveren laguna alta-n egy kisebb baserape-be.
Azt kell hogy mondjam semmit nem ért a védett terület, egy idő után annyira közel volt a mi csapatunk a másik kezdőjéhez ahogy láttam nem sokakat érdekelt a server kill, mivel nem adja a stathoz és a társak úgyis ott vannak elven mindenki bemortarozott egy idő után..
Macko még egy nuke parancsot is tolt de semmit se ért az egész kezdődőtt előlről, valami 370-el nyertünk.. -
gabipaci
őstag
ATYA!
Ez van a bannerban (A TS3 címe hibás, javítom nemsokára)Welcome to Our Server! Please visit Hungarian Sun / PH! Ranked II
Server rules (Hun/English/Deutsch): hunsun.net76.net
Maximum 4 Sniper Rifle allowed each team! No CG/RPG against human target!
No BaseRape! No BaseCamp! Publik TS3:85.236.109.28:10957Az első sor egy üdvözlési forma, és egy reklám, hogy menjenek a másik szerverre is.
A második sorban a háromnyelvű szerverszabályzat honlapjára hívom fel a figyelmet.
Harmadiksor annyit tesz szó szerint: Maximum 4 Sniper fegyver engedélyezett oldalanként! Ne CG-z/RPG-z emberre (ELLEN EMBER CÉLPONT).
A negyedik sor a ne lőjj be, ne lőjj ki a bázisra/ról. És a hibás TS3 cím.Szó sincs CG tiltásról! Használhatod nyugodtana a tankokra épületekre. És emberre is, ha elédugrik valaki. Ha nem haragszol, nem írom bele, hogy "Egy-kettő még belefér, de ne essünk túlzásba, mert ha a többiek idegeire mégy, akkor bizony előfordulhat, hogy büntetésképpen egy arra járó admin a ProCon adminprogram segítségével kick-el vagy ban-ol, ezzel kellemetlenséget okozva." Ha már beírom hogy time-to-time, már nem fog semmit érni, mert amíg nem szólsz rá valakire, azt fogja hinni, hogy ezt még biztos szabad.
R-chee, hozzászólásom közepében megemlítettem, hogy a létszámkülönbség indokolt eset a balance-olásra.
Én tegnap egyébként szintúgy próbélkoztam, Atyát áttettem a gyengébbek közé, de nem ment vissza, és dobtam át újra és újra.
De ez még az előtt volt, hogy ide beírtam, hogy ne használjátok a balance-ot, mert nincs értelme.Most megyek megreggelizek.
-
lala42
őstag
Hali!
HELYREIGAZÍTÁS!
A minap úgy érzem és mások is, hogy félreérthető voltam az egyik ( már nem keresem meg ) hsz.-ben. Szóvá tettem,hogy az egyik játékos folyamatosan CG-vel írtotta - több,kevesebb - sikerrel a népet. Megjegyeztem,hogy ott voltak a jcsr-es és a (már tudom) Kordás srácok is. Ebből a hsz.-ből az szűrődött le,hogy közülük volt a CG-s gyerek.NEM! Nem közülük volt. Csak azért írtam a nevüket, hogy ráismerjenek a fórumozó játékosok,hogy melyik menet, ill. map volt ui. e két klán eléggé ismert a játékosok körében. ( És mostmár a PH-s is.
A CG-s kölök, valami külföldi megjegyezhetetlen nevű
volt.
Tehát elnézést mindkét klán tagjaitól, ha félreérthető voltam. -
-
eugabesz
őstag
Akinek esetleg még gondot okoz az új ts elérése,annak ajánlom az IRAM oldalt,ahonnan egy kattintással be lehet jutni.
-
Czagiboy
csendes tag
Hát ha fizetősé teszik rengeteg pénzt buknak azon ,hogy fizetős lesz mert pl WOW a rengeteg tört szerver egy csomó pénzt elvon a játék fejlesztőitől, már megszámolni sem tudnám ,hogy hány ilyen tört szervert pereltek be és zárták el de mindig van új.
Főleg ezt megtenni egy újonnan kijövő játékkal meg főleg mert lehet hogy megveszik egy jó páran akik lehet soha a büdös életben többet nem fognak játszani vele főleg online mert lehet hogy nincs is internetjük,meg stb.
De lehet ,hogy én ezt itt leírom de az EA nem fogja elolvasni.
A lényeg a lényeg ha mégis megteszik hatalmasat csalódok ! -
ciry
őstag
Megnézegettem a szervereken a játékosok ott töltött idejét, hááát
-
Bada Bing
tag
Szomorú, ha vannak, akik ingyen fagért járnak a Ph! szerverre.
-
gabipaci
őstag
Kedves Admintársaim!
Megkérnélek benneteket, hogy a jövőben FELEJTSÉTEK EL a manuális balance-ot.
Semmi szükség rá, értelmetlen.
Abban az esetben elfogadott az emberek átdobálása, ha létszámkülönbség van, és nem akarjátok megvárni, amíg intézkedik a szerver magától.
De nem vagyok kíváncsi ilyenre, főleg úgy, hogy előtte senki sem panaszkodott egyik oldalon sem chat-be.
Ha valaki úgy érzi, körökön keresztül gyengébb a csapata, kilép a szerverről és kész. Majd jön helyette olyan játékos, aki megpróbál nyerni is, nem csak az "ingyen" fag érdekli.
Ha valaki úgy kér helyet, vagy át kell tenni, hogy a haverjával legyen egy csapatban, oké, de kérés és szó nélkül nem kell embereket mozgatni sehova!
Köszönöm![23:47:44] BuNFi > elmagyaraznatok kedves adminok, hogy miert apkolgatook ossze vissza?????
[23:47:48] Grabnar - Defenders > guy on the barge wreckage
[23:48:38] BuNFi > szeretnek valaszt kapni a kerdesemre
[23:49:02] mackosajtDB > mondd
[23:49:22] BuNFi > miert voltam folyamatosan pakolgatva a vedobe, majd mivel visszaalltam kickelve?
[23:49:45] CR|CK > AZERT MIVEL ABBA A CSAPATBA IS KELLENEK A JO EMBEREK
[23:49:45] mackosajtDB > en biztos nem voltam a pakolgato
[23:49:55] BuNFi > es engem ez hol erde3keljen?M
[23:50:29] BuNFi > akkor miert nem alltal at te??
[23:50:45] CR|CK > MER TS-EN EGYUTT VAGYUNK 3 MAN
[23:50:53] BuNFi > aham ertem.
[23:51:00] BuNFi > gratulalok.
[23:51:15] CR|CK > MEG AZER MER TE JOBB VAGY
[23:51:26] BuNFi > te meg orditasz folymatosan, caps off
[23:52:27] SirBob > lol
[23:53:01] CR|CK > megint te maszkalsz
[23:53:29] mackosajtDB > majd athuzom en, hogy ne csak teged utaljon meg
[23:53:46] CR|CK > :-)
[23:53:51] Lizard_King82 > gg
[23:53:53] BuNFi > nem tudom, hogy miert kellene neke ott jatszanom, ahol nektek megfelel -
bul07
nagyúr
válasz
Czagiboy #17940 üzenetére
csak nehogy kövese majd a Activision-t a EA (fizetőssé teszi Call of Duty online részét)
-
ADAM1337
nagyúr
-
Czagiboy
csendes tag
Na gyerekek a lényeg a lényeg ,hogy most még megdöglünk a melegtől de nemsokkára ami nincs is olyan közel de jön a Battlefield Bad Company 2 Vietnam kell ennél több.
[a jutyúkos videónézegetö]
-
gergo0328
senior tag
válasz
gabipaci #17935 üzenetére
nekem mind1 az utobbi napokban már csak azért járok fel mert TS-en jó a társaság és akkor én is mek velük a PH!-ra. de sztem egy kis ideig hagyom amíg nicns normális dolog fejlesztem a csipázásomat máshol.
Nemtom már ki mondta(sztem többen is) hogy látogatókat vesztetek. -1
Tom ez nem sok de Sok kicsi sokra megy. Majd szóljatok ha változás lesz. -
gabipaci
őstag
válasz
gergo0328 #17932 üzenetére
Szia!
Tudom, hogy csapatonként gondoltad, csak vicceltem.
A nyolc csipa az rengeteg.
De nyugtasson a tény, hogy én sosem csipulok, így én tutti nem veszem el alehetőséget előledJó hír (vagy rossz
) úgy néz ki a fegyverfelkapkodásos kikerülést megoldjuk hamarosan. Lehet még ma éjjel.
-
gergo0328
senior tag
nagyon-nagyon sz@r a csipakorlát... gabi gyere fel 1X csipazni es nezd meg milyen idegesítő az h megöl az adminprogi h nem csipázhatsz de az a 4 ami a péályán van 1 nagy szar...most h korlátozva van már előrefutni se merek csipával mert lelőnek és elviszik a csipámat
-.-' a 8-t pedig csapatonként értettem
-
r-chee
őstag
Nem lesz betiltva egy rakétavető sem !! Sőt, úgy tudom, egyetlen fegyó sincs tiltva nálunk. Rakétavetők sem, viszont nem érdemes velük direkt emberekre lövöldözni. Egy-egy találat belefér, de nem sorozatban kell nyomni, mert könnyen kick/ban lehet. Ez a nagy helyzet jelenleg.
-
KL
tag
Az RPG-t nem tiltanám be. Az engineer szar helyzetbe kerül, ha már a tankot szétlőtte, mert utána egy pár lőszeres pötyögtetővel nézegethet, ami egy ellenfél ellen rendben, de több ellen tuti halál.
Viszont ha tiltva van, akkor meg kellene próbálni betartatni (mondjuk ez admin program támogatás nélkül nehéz), de legalább a PH! játékosok tartsák be, mert az nem kis lázadást szül, ha ők is csesznek rá!
-
-
gabipaci
őstag
-
gabipaci
őstag
Bár én nem sokat vagyok fent a szervereken, de inkább abba az irányba mennék, hogy legyen kevesebb a tickett, (mondjuk az alapból 200-as mapokon 350-400 körül) de maradjon az egy kör. Esetleg beteszem a mixed opciót, hogy ne legyen kiszámítható mi után mi jön.
-
F_Zolee
nagyúr
Na megint ment a cg őrület. Most komolyan ezért volt a felhajtás, hogy "tiltsuk be"?
-
bunfi
őstag
válasz
gabipaci #17913 üzenetére
Megint én vagyok, de szerintem utószor. Ma végigjátszottam egy map rotationt. És őszintén szólva hányingerem van. Folyamatosan minden mapon kiszopni úgy, hogy bármit próbálsz nem jutsz sehová, mert a csapat nem igazán kooperatív és nézed ahogy mennek a ticketek. -50, -100, -150, -200, -250... és már azt kívánod, fogyjon már el, mert akkor végre mehetünk másik pályára. Tovább szopni. White Pass: -236 ticket, Panama Canal -211 ticket, Atacama Desert -311 ticket, Laguna Presa -286 ticket. De persze én vagyok a láma megint...
-
HS 2142
őstag
válasz
gabipaci #17913 üzenetére
Atacama, Panama és hasonlókon szerintem nem annyira nagy baj a sok ticket, a járművek miatt élvezetes maradni, viszont a kisebbeken (L. Alta, Arica) lejjebb kellene vinni a ticketszámot.
A rombolhatóság a nagyobbak esetében nem annyira befolyásoló tényező, a kisebbeken viszont elég nagy a romok között bujkálók száma. (igaz már rég játszottam, PV-n még nem is sikerült mennem pedig érdekelne, hogy sikerült) -
gergo0328
senior tag
még mindig a TS-el való gondban írok:
Gabi nem tudnád kivenni az üdvözlőszöveget?
Lehet amiatt van. Más ötletem nincs mert máshol jó.Szerk. gyors még 1 újratelepítés.
-
bunfi
őstag
válasz
gabipaci #17875 üzenetére
Számomra az lenne a lényeg, hogy ne egy körből álljon. Az alapticketszám ilyen szempontból mindegy, de egyszerűen lehetetlen kijönni a elrontott helyzetből, ha abszolút nincs fedezék és ráadásul még be nem látható helyekről (értsd bebújik a romokba és tényleg nem lehet látni) még le is lő. Emellett minden mapon kisebb-nagyobb különbségek, de vannak. Port Valdez például ilyen szempontból nagyon az orosz csapatnak kedvez, mivel a Rush verzióban ez volt a lényeg.
-
F_Zolee
nagyúr
Nem tudom, hogy él-e már az admin plugin de Nelson Bay-en Alex_f nevezetű egyén cg-vel lövöldözött folyamatosan. Hiába lett beírva a chatre senki se látta...
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest