Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
gyula! ugy latom egy tag ki akar lepni

-
törölt tag
Hajrá bolhás!

-
prokxy
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Nem-nem, láttam, h jön a löveg és ráfordultam, h jó estéje legyen!

-
mackosajt
addikt
oké, de ha nem leszel ott, akkor nyuszi fagy
-
-
mackosajt
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
Volt pár mazlis helyzet, hogy pont jármű ellen küzdök, kuszok smaw a kezemben, fordulok, erre jössz te, és kaptad a lövést.
A jetes súrlódás is jó volt.
Meg egyszer karcosharcos, alias HG is belott helivel, majd a tehetetlen jet pont elvitte a helit.
Ha tudom, kikeresem ezt is. -
törölt tag
0.27-től hüllő! Ma este komlett zenekarral jövök.
[link] -
törölt tag
Hüllőnél mindíg ez szól a tankban. Nem tudjátok miért
[link] -
prokxy
veterán
Nemtom,h mi volt tegnap de többeknek BF4.exe hiba jött elő.

Szép lövés volt, meg is dicsértem érte! párszor meg akartam nyúzni azt a szőrös seggét, de mire odaértem már emelkedett a kezem, odafordult és pofánlőtt SMAW-val!
Aztán megint, meg is toroltam egy jetrammer mozdulattal! 
HG: arra gondoltunk, hogy csak robbanós cuccokat lehessen használni a szerveren és inf only!
Kovy volt az ész benne, olyan statot csinált MBT LAW-val, hogy csak pislogtam!
Zero dettó! 
-
gyiku
nagyúr
válasz
mackosajt
üzenetére
miert nem baggelted le? ekkora loves utan siman kijart volna

prokxy nem leleptem, megallt a bf4. aztan jottem vissza. playersnek meg rimankodhatsz, szarik a csetre. egesz map alatt irogattam neki, hogy PLAYERS INDIA, a kor vegere meg is talalta a megfelelo squadot...
=HG= barati kor

-
prokxy
veterán
válasz
üzenetére
Kicsit vegyítettem az angolt és a magyart, h ne rúgjanak ki a szerverről!

Ott magyaráztunk, h gyere squadba...gyiku is lelépett, aztán hirtelen nekem is bf4.exe hibával megállt a játék!
Rég volt, h Caspianon ekkora szívás volt 2 körben egymás után, de a legtöbb ok az AA, nem lőtte ki sem a jetet, sem a helit, innentől kezdve eldőlt a meccs.
Sokan nem fogják fel, hogy az AA az egyik legfontosabb jármű ilyen mapokon, pl. Golmudon is, ha az gáz, akkor cumi van. Természetesen ez a csicska a bázisunkon kempelt vele, de hát ez ilyen...
A legrosszabb az, amikor egy balfasz miatt szív 20-30 másik ember...

-
mackosajt
addikt
válasz
warmonger441
üzenetére
Amúgy meg kellenek az olyan hülyék, mint mi, aki szeretünk veszélyesen élni és FX procit használunk, esetleg még AMD a VGA is, és nem is a kisebbik étvágyú.
pl. nálam 8350+290X
Igaz, Saber lapban, vízzel mindkettő megtámogatva.Így legalább nem csak kék és zöld oldali fagyásokról, leállásokról lehet beszélni, hanem ritkán nálunk is előferdülhet hiba.

És hogy ON is legyek, estére sikerült végre mákosnak is lenni
-
CJ4567
nagyúr
válasz
warmonger441
üzenetére
i3-"gyengébb" i5 alá elmegy az olcsó alaplap, szorzózármentes CPU mellé meg persze Z-s alaplap.
Ha törli, harmadjára fog törlődni hszem.

-
Astroboy
őstag
Dave! Azt hiszem jöhet az elmetrükk..

-
CJ4567
nagyúr
válasz
warmonger441
üzenetére
AMD alá drágább az alaplap, főleg 8320 és felette ha akarsz tuningot, és ne fogja vissza magát a CPU rossz VRM miatt.
-
gyiku
nagyúr
Vigyazzatok, mert ha nem hajcsa ki a bf4.exe-t, akkor dave odabasz

Daveoff: players nem hajcsa ki

-
prokxy
veterán
válasz
warmonger441
üzenetére
low nub Te! A famasozásért még számolunk!

-
zzola
titán
válasz
warmonger441
üzenetére
Nekem8! Lényeg, hogy elégedett legyél! Meg én is..sőt, proxy is!

Meg az öreg Jedi is!
-
daveoff
veterán
Proci, hardver témát, föleg intel vs amd hitvitát kéretik befejezni, a továbbiakban törölni fogom a hszeket.
-
warmonger441
aktív tag
válasz
prokxy
üzenetére
1070-et nem tudom, de R9 380-at vagy egy gtx 980at kihajt. Bf4en kívül én is minden játékot a lehető legmagasabb beállításon játszok. Doom pl teljesen maxon fut (élsimítás 4x), R9 380x vidkarival 100 fps alá nem megy. GTA V-nél se a proci limitelt

Zolar nem jól közelíted meg. Én még nem láttam olyan intel tulajdonost aki ne venne legalább egy EVO 212 hűtőt... Mellesleg nekem is az hűti az FX 8320-at 50 fölé nem megy (4ghz-n). az a hűtő kb 10k... alaplap nem drágább mint az intelhez. eddig még mindig az AMD az olcsóbb.
Na de akkor számoljuk ki a fogyasztást:
Tegyük fel hogy a proci 100%on jár napi 10 órát. ez 10x125w. ami 1.25kw. ez körübelül 55forint? az intel fogyasztása mennyi? kb 0.85kw 10 óra alatt? az olyan 30-40 forint lehet? szerintem ki lehet számolni hogy mennyit számít ez az összeg... semmit.
Na de akkor egyezünk meg először is abban hogy a legtöbb user hogy szeretne pl battlefieldezni. Ahogy proxy mondta, szebb grafikával. Ahhoz mi kell? erősebb vga (nekem az FX 8320 kb 40-60% körül mozog ha maxon van a grafika egy R9 380X vga-val. Tehát kihajtana erősebb karit is). Mennyit tart egy játékos elfogadható sebességnek? 60 fps (itt szerintem sokan már a 30-50el is megelégednek). Szóval 60 fps, magas grafikai beállításokkal. Mire is lesz szükségünk? csúcsszupi 100ezres intelre, vagy erősebb VGA-ra?
Ahogy én elnézem, nem veti szét a pénz az embereket, minnél olcsóbban akarnak játszani, magasabb grafikán, tűrhető fps számmal. Ha a pénz nem akadály, egyértelmű hogy i7 + nvidia 1080... De ha spórolni kell, szerintem lehet a procin. Persze idén már ne rohanjon senki FX-et venni, közel a ZEN

Doom: max grafikán 4x élsimítással fut nekem 100 feletti fps számmal FHD-ban, VGA limitel.
GTA V: már HIGH-on VGA limit.
Battlefield 1beta: Medium-high keveréken vga limit, full low FHD felbontáson 70 alá nem ment, míg a "nagy i5 4440" sokaknak 30-40ig droppolt
SZERK: PROXY én úgy látom hogy kihajtja a 8350 (ua kb mint 8320) az 1080at, persze i7 biztos valamivel jobban hajtaná
[link] -
kriszpontaz
veterán
válasz
prokxy
üzenetére
Én még a BF4-et is egy Phenom II 925-el kezdtem. Ha az ember nem FPS huszár, hanem szimplán csak játszani szeretne, minden megteszi. Azt beismerem hogy az i5 4670K nagy ugrás volt utána, de addig is elvoltam vele évekig. A ZEN érkezése előtt valószínű raktársöprés lesz, így az AMD konfigokat is olcsón meg lehet venni, és játékra alkalmas gép lesz még belőle évekig. Akinek érzékeny a pénztárcája, annak tökéletes választás. Az én procim is 20K-val többe kerül most, mit amikor megvettem.
-
zzola
titán
válasz
warmonger441
üzenetére
HA az ár/teljesítményre mész, akkor bajban vagy!
TDP 125W az FX8350-é. Egy valamire való alaplap 25-30k, nagyon melegszik, min. egy kompakt vízhűtés kell rá, ha húzni akarjuk (már pedig azt akarjuk, hogy kicsikarjuk belőle a teljesítményt). A TDP 10-15%-kal feljebb megy. HA léghűtésben gondolkodsz, akkor meg minőségi ventik kellenek, amik nem olcsóak!
i5 alá veszel egy szinte legolcsóbb alaplapot, mehet rajta akár a gyári hűtő is és kevesebbet fogyaszt.
A lényeg, a végösszeg nem biztos, hogy olcsóbb lenne egy FX konfiguráció esetén. Viszont ha hasonló árban vannak, ki választaná a régebbi és többet fogyasztó erőgépet?
-
prokxy
veterán
válasz
warmonger441
üzenetére
Ez mind szép és jo, de nem csak a bf4 miatt vesz az ember gépet!

Kihajt az a proci egy 1070-et?
Nem mindenki low-on játszik,hogy Lockeren 2-vel több killje legyen! 
Ha lowon akarok játszani, akkot megveszem a BF1-et!
-
Aventador91
őstag
válasz
warmonger441
üzenetére
ennyi

-
warmonger441
aktív tag
válasz
spanglee001
üzenetére
szerintem nem mindegy hogy mennyiért kapsz mekkora teljesítményt. FX 8320-8350 bizony 2012-ben jelent meg, 35ezer forintért... az i5 4440-el szeretik összehasonlítani ami 2013-ban jött ki, majdnem 3x annyiért viszont az fps különbség nem számottevő... 2012-ben 35ezerért max 2 magos i3-at kaptál ami azóta elvérzik, míg köszöni szépen az FX8320 minimum 120 fps bf4ben
szóval hogy is van az a matek ?Zolar én kizárólag az ár/teljesítményre megyek (ilyen a csórók élete
) +20 fps nekem nem ér meg +60 ezret 
Jajjj igen ezt vágom. Intel csúcskategória persze hogy többet bír... aki megteheti, vegyen 120ezerért procit.... viszont i5-öt boltban benni noooooos szerintem pénzkidobás. Egy csomószor látom hogy bf4hez akar valaki gépet venni és folyton 4440-et ajánlgatják neki... max használtan éri meg, nem boltból :S akkor vagy vegyen FX-et, vagy i7 6800K-t
-
zzola
titán
válasz
warmonger441
üzenetére
Itt egy szakértő^^ már megtette helyetted is!

-
spanglee001
addikt
válasz
warmonger441
üzenetére
nem kell hasonlítgatni, a 8350 annyit tudott amennyit, azí7 meg több fpst adott. nem hasonlítás tény
buta vagyok mert több fps-em lett vállalom 
[link] -
warmonger441
aktív tag
válasz
spanglee001
üzenetére
Erre visszatérünk kb hétvégén, amikor elmagyarázom hogy miért csak a buták hasonlítják össze pl az FX 8320-at az i5 és i7 processzorokkal

-
zzola
titán
válasz
spanglee001
üzenetére
-
spanglee001
addikt
válasz
warmonger441
üzenetére
akiknek fx procija van meg is érdemli

viszlát

-
warmonger441
aktív tag
Főleg azoknak akiknek FX procija van és akadozik a BF

https://www.youtube.com/watch?v=XQfoYtQ-Hho
-
vtomi2
őstag
Na ez kemény volt, a végére pont sikerült megfordítanunk, nem sokon múlott
report -
-
mackosajt
addikt
válasz
kisza25
üzenetére
Kihagytad Harcosmanót, aki mostanában olykor feljár lelőni minket, és mondhatni kezdetektől tagja az Iram-nak.
A Kuksii meg egy csaj, csak sokat dohányzik, és ezért olyan bariton a hangja.
A Gyík meg meghatározhatatlan nemű, lehet hímnős és önmegtermékenyítésre is képes.Este 22:30-tól vadászat a Vörös Októberre.... ja nem, rám, a szokott helyen.
-
vtomi2
őstag
Na megjöttek a cserealkatrészek, 1 hét elvonás után megint game, ki csatlakozik ma este?

-
beers
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Nem egyszerű az ürge, az biztos!
-
Aventador91
őstag
úgy hallottam janek visszatért bf-be. Ismeritek?
sg-n bf2 topikba írjátok be a nevét, egyből feléled a fórum
nekem nagy spanom volt 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- Crimson Desert
- Modding és elektronikai kérdések
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- Apple iPhone 17 Pro 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)