Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Készülj hüllő! Ma este csülkös bab lesz a vacsim.

-
Astroboy
őstag
válasz
prokxy
üzenetére
Szívesen vigyáztam a seggedre tegnap. Sejtettem, hogy terved van azzal a létrával

De a ban-t még mindig nem értem. Pusztán egy jó menet miatt lettél kivágva, míg más két perccel később egy golyóval nyiffant ki 800 méterről PKP pecheneg-el.
Biztos, hogy nem aim bot volt á dehogy
Ts nincsen fent és a headsetem is a fiókban porosodik. De most, hogy mondod

-
prokxy
veterán
válasz
Astroboy
üzenetére
Kösz a tegnapi támogatást!

Nem szoktam én kempelni, de a ribbonért mindent!
De láttad, ha EMS-sel nekiindulunk és nyerni akarunk, akkor megvan az eredménye!
(ban
)szerk: ma újra csapatjuk, ha gondolod gyere, TS-re is. Bár tegnap eléggé el volt gurulva a gyógyszerem, végigröhögtük az egészet!

-
Astroboy
őstag
válasz
prokxy
üzenetére
Így már vágom miért oszcilláltál annyit a Bomber-konténer létráján silken

Közben kétszer akart ugyanaz a forma a nyakadba esni tankkal a rámpáról. Nem hagytam.
Kis huncutka jött tempóval, de amint beugratott megmacskásodott alatta a konzerv. Aztán ismét.
Lehet a C4-em útba volt a kis butuskának...
Rendetlen vagyok széthagyok mindent. -
törölt tag
Jujj! Én azt hittem legalább a sör fogy.
Akkor én is áttérek a málnaszörpre.
Esetleg filteres tea? 
-
-
törölt tag
Jól láttam tegnap, hogy biz lecserélte a bádogot egy helire?

-
CptAdamica
nagyúr
válasz
prokxy
üzenetére
Paracel Storm-on sikerült összefutni vele minden pont az övék volt és ő B-n kempelt az AA-val. Leszülettem jettel, éppen, hogy a kezdő anyahajónk felé értem jó magasan, két lövést kaptam és kill, utána még egyszer ugyan ez.
Biztos élvezni, jól el kéne törni a kis ujjait. 
-
prokxy
veterán
válasz
Liquido159
üzenetére
Azért mert volt veletek egy-két kört, ne hidd, hogy megtért a fiú...jöhettél volna silk roadra is, meg golmudra velünk!

Bár mondjuk nem lett volna jó, mint kiderült, mert round banoltak 31-es KD-val...

Éééééééés, tegnap meglett a bomber ribbon, így mind megvan, de hogy mit szoptam érte azon a silk roadon, áááá!

Ma pár kör közösen? Jön EMS is! Ha lesz Bizarre, akkor teljes a squad, majd gyiku rúdtáncol a tankunkon!
players111 meg Div-ezik addig! 
players: kovy rainbow sixezik, holnap este jön BF-ezni!
-
törölt tag
Tényleg mi van mőszjő kov-al? "huje kov" miért nem jàtszol?

-
prokxy
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Highest Kill Streak 178, nem semmi!

Azt nem értem, h 56 órát tolt a játékba és ebből a nagy része a cheateléssel telt, mit élvez ezen? A suliban mutogatja az adatlapját vagy mi? De hát hülye, mert amíg nincs 140-es, addig csak a csajok melltartja ugrik le a KD-tól, 140-nél meg már a bugyi is csúszik lefelé!
-
CptAdamica
nagyúr
Jelentsétek plíz olyan aimbot-ot tol, hogy még az én pofámról szakad le a bőr.

-
Don't Panic
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Az tuti
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Don't Panic
üzenetére
Gondolom megugrott neki a KPM-je

-
Astroboy
őstag
válasz
prokxy
üzenetére
Dettó, én sem vágom mit cseszhettek el AP téren béefék. Nyomozgattam de a panasz-áradaton kívül semmit nem találtam...
Nerfelték volna? Nem sok értelme lenne, eddig is csak fegyvereknél csinálták nem védelemnél.
Szerinted AP híján melyiket jobb felrakni a tankra?
A krétaporos fingot, vagy a fekete gumifüstöt? -
prokxy
veterán
válasz
guftabi96
üzenetére
Próbálgattam pár napig ezt a reaktív armor nélkül, autoloaderes sabot+staff vagy guided párost, egészen addig tökéletes, amíg nincs közel a másik tank!
Viszont nagyon kell hozzá egy gunner, mert egy oldallövéstől is mobility a tank...AP-t hagyjuk, már röhögök rajta, kb minden 3. fogja fel a lövést...szerk:
Tomi: nálam most tank/btr only van, főleg tank, mivel vissza akarok kerülni a top10-be a BF1 előtt!
Sokat kihagytam és lecsúsztam a 6-7. helyről a 11-re...Ez most olyan assignment nekem! 
Ja meg barilistán sem vagy, szóval aztán nem is látom, h játszol vagy sem!
-
guftabi96
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
vagy ugyan úgy bekapod a lövést active protection mellett.

Nekem mostanában sokszor van, hogy hiába nyomom az x-et, ugyan úgy el tud találni.
Mennék már én is szívesen, de tegnapelőtt bealudtam este 6-kor, tegnap meg a netem döntött úgy, hogy 200-as pingem lesz. Volt egy fél óra, amikor jó lett egy kis időre, addig felmentem, de az meg pont egy fos Locker volt + előtte egy kis Paracel, ahol valami ezredes nevű gyerek szívta le az agyamat. Megtudtam, hogy faggot noob vagyok, mert nem látom, hogy mindenki csal a szerveren

-
prokxy
veterán
-
Don't Panic
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Nagyon meleg egyszerre 13kill
-
törölt tag
Tizenegy az egyhez Pharosra!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
sok féle néven

Köztük volt ilyen headshoot-os karakteres. -
vtomi2
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Nekem mindegy, csak ezért ne nevezd át magad
Amúgy IIITomiIII
-
Aventador91
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
milyen néven?

-
vtomi2
őstag
Játékosokat keresek iram #2-re

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Baszod,én legendának számítok BF2-ben
-
törölt tag
Proxxxxy mi bajod van hüllővel? Jopofa srác na. Pl: mikor együtt tankozunk engem mindíg ki akar rakni.
"!voteban gpayers111 !yes"
-
Aventador91
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
te nyomtad bf2-t?
-
DiamondBack
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Bf2-vel még anno, a 3 kimaradt.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
DiamondBack
üzenetére
Ez az első BF-ed vagy játszottál a régebbiekkel is?
-
DiamondBack
senior tag
Sziasztok!
Pár napja kezdtem a játékot, ahogy ingyenesek lettek a DLC-k, kipróbáltam a Triált megtetszett megvettem.
Amennyiben van lehetőség a jelenlevő csapathoz csatlakozni hogy rontsam a végeredményt a pancserkodásommal hogyan tehetem meg? Tanulnék, fejlődnék, nézném mit csinálnak a nagyok, illetve csinálom amit mondotok
Ez lennék én. -
Csaber
senior tag
válasz
guftabi96
üzenetére
Én is előrendeltem a BF1-et , de mivel én kevésnek találtam a gépemet a béta után , ma dobtam bele egy ilyet [olcsó NV 1060 6GB] .
.Most már csak a procit kéne megtuningolni na meg még +8 GB ram sem ártana bele... -
Tomassy00
senior tag

-
guftabi96
addikt
válasz
üzenetére
Bárcsak

Bf4-en kívül 2 játékkal játszom, Cs:go (ez ugye nem nagy tétel, 2000 körül vettem itt aprón 2 éve), és Assetto Corsa. (na ez már zsebbenyúlósabb, főleg hogy megvan az eddig megjelent összes DLC, és ez így is fog maradni, meglesz az összes jövőben megjelenő is. Nagyon szeretem, és tényleg minőségi tartalmak érkeznek hozzá, amikben van munka, nem csak egy sokadik festés egy adott autóra. (pl a pályák lézerszkenneltek))
Ezeken kívül semmi. Nem is igazán érdekel más.
Nem dohányzom, nem iszok minden hétvégén, ennyit megérdemlek
(Azt nem mondom, hogy jól esik 16k-t egy játékért adni, mert szvsz nem ér ennyit. Max 10k. Játszani viszont szeretnék vele, és nem fog számottevően csökkenni az ára. Így meg kapok mellé egy pendrive-ot, és a doboza is meglesz, amit szeretek).
Na, de sok lesz az off.
-
guftabi96
addikt
válasz
vtomi2
üzenetére
Akkor kevertelek valakivel.
Egyébként hátha van valakinek erre ötlete:
Néha gondol egyet a net, és elmegy boré'
Pingem marad 30, nem szakad meg a kapcsolat, ugyan úgy fut a játék, csak éppenséggel alig tudom hitelni az ellent, mert nem kapja. 1v1-ben esélyem nincs.
És ezt Cs-ben is észrevettem, szóval eléggé biztos vagyok benne, hogy nem a játék szívat.
Mit tudok ennek kezdeni? (kuka, gyufa+benzin ötleteken kívül
)(#93303) gyiku
Ezen már túl vagyok, de én is attól tartok, hogy a ratyi, inviteltől kapott zte csoda játszik velem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(ban 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)