Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Íme, a One UI 8
- Fotók, videók mobillal
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gyula84 #83983 üzenetére
Üdv!
Azért ennél jóval több problémával lehet találkozni a Win 10-es topikba hangügyileg.Én is beírkáltam egy jó párat a DAC-om ügyébe. Csak néhány ezek közük:[link][link]
[link]Szóval, én jelenleg ott tartok, hogy nem is frissítettem még a novemberi TH2-es cuccra, nálam a 10240-es verzió van fent, ezzel legalább normálisan működik a DAC.
-
HollyBoni
veterán
Amatőr kérdés. PDW fegyver unlockhoz PDW score kell. Nos ez pontosan mi? Azok a pontok számítanak ide ha PDW-vel lelövök valakit, vagy az is ha pl zászlót foglalok? Vagy ez csak ebben az esetben az engineer ponthoz megy?
-
törölt tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #83992 üzenetére
Makró az alap! Arra kell minden csííít.
Viccel félretéve minek ültél be abba a sz@rba? -
guftabi96
addikt
De nekem eddig jó volt.
Aztán tegnap óta mindenhol rossz.De most rátettem egy lapáttal, és meghoztam az idei évben az eddigi legszarabb döntésemet: engedtem az állandó felugró frissíts win10-re ablak sötét erejének... most már nem csak a hitet nem adja, hanem folyamatosan beakad
Csinálok majd egy tiszta telepítést. -
Enton
addikt
válasz
guftabi96 #83977 üzenetére
Én ezt már az eleje óta tapasztalom. De mióta vannak bejáratott kedvenc szervereim ott még jobban kijött ez és van hogy körönként változik. 1 kör adja, a következő nem és randomba változik kb mindegy a ping is ehhez, van hogy 40 körüli és jó, van hogy beáll 60-70-re és akkor is jó a hitreg. Talán a server oldalon lévő playerslotok prioritás kezelésében lesz ennek a témának a gyökere, de ha megjelenés óta ez nem nagyon változott akkor ezután sem fog.
(#83988) kisza25:
Én az eleje óta alaplapi hang+genius SW5000-el tolom 5.1-be és előg menőn hallani mindent mi merre zajlik. Néha meg ugye ha nem lehet hangoskodni akkor 2.0 fülessel tolom de végülis az is elég jó ahogy mondod.
-
westcoastog
veterán
Müxik.
Most már felvehetem a szerencsétlenkedéseimet. -
-
dokee78
félisten
válasz
westcoastog #83984 üzenetére
-
Gyula84
veterán
válasz
westcoastog #83984 üzenetére
nvidia expirenceben bekapcsoltad?
-
westcoastog
veterán
Biztos kérdeztem már, de a shadowplay-t hogy a fenébe lehet életre kelteni a játék alatt?
Játék előtt kell bekapcsolni, vagy közben is be lehet? Mert közben kapcsoltam, nem vett fel semmit, státusz jelzőt sem rakta ki a program a monitorra, semmi. -
Gyula84
veterán
válasz
spanglee001 #83980 üzenetére
rákerestem a (hang hiba) szóra a win10 topikban 60 találat a 31ezer hsz-ból nem tűnik olyan soknak idáig
(#83981) CsonkaImo
nálam nem volt ilyen még pedig dugdosom a füles elég sokszor befelé és ezzel nem azt mondom, hogy nincs ilyen hiba a Windowsban hanem hogy nem ekkora mértékű a hibaamúgy én is utálom de meguntam hogy win7ben irkálta hogy frissítsek rá és nem tűnt el addig még meg nem tettem..
-
odorgg
addikt
válasz
spanglee001 #83980 üzenetére
Ezért kell az alaplapi, sosesincs vele baj, win10 -is a barátja, ráadásúl ingyévan
Battlefrontba sem volt sosem hanghibám, pedig küzdöttek vele páran. -
CsonkaImo
addikt
-
spanglee001
addikt
válasz
Snip3r_HUN #83976 üzenetére
win 10 topik hang hiba szó keressetek rá, hangkártyatopik/hangkártyaprobléma/7.1 fejhallgató topik pedig win10 szó keresése
-
guftabi96
addikt
Másnak is tegnap este óta rossz a játék?
Egyszerűen nem adja be a hiteket.
Délután még jó volt, azóta viszont gatya...
Valaki asszem írta Iramon, hogy neki is rossz, de ez eddig csak 2 ember.
Most is játszottunk egy gyors TDM-et, haverom a másik csapatban volt, összetalálkozunk, 16 golyót kapott Mtar-rel, és ő szed ki a végén.. utána kiszedik, és kill assist 14.... Két centiről. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
spanglee001 #83970 üzenetére
Erős ezt így kijelenteni...
-
Gyula84
veterán
válasz
spanglee001 #83974 üzenetére
ezt most megint nem tudom honnan veszed, de biztosan igazad van
nekem pl semmi bajom az 5.1es hangkártyámmal win10alatt
-
dokee78
félisten
válasz
Nem térnék vissza 8.1-re max Win7,ha valami oknál fogva fos lenne a W10 alatt a játék.
-
törölt tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #83965 üzenetére
Makró meg hack hegyek!
+ az összes létező csalás be volt kapcsolva.
-
Gyula84
veterán
válasz
a legtöbben már visszatértünk win8.1
erős kijelentések ezek szerintem... -
kisza25
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot #83965 üzenetére
Hát erre nem lennék büszke....persze valakinek ezt is csinálni kell, de büszke akkor sem lennék rá
-
SamS20
senior tag
az xp amikor a battlepackekből szerez az ember össze adódnak vagy mindig az utolsó nyitott értéke az aktuális ?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Prosector
addikt
Akkor a lassusagi versenyben eddig en vagyok az elso
400dpi/11%
45 centi szeles Qck-kel, de neha keves
(#83965) }{3@Đ$}{0ot: CSíTERRRRRR!!!
-
kisza25
félisten
-
jbauer05
tag
Érdekes, persze lehet, hogy fake. [link]
-
daveoff
veterán
-
spanglee001
addikt
2600dpi 1000hz jaja jó mindenhova g502
-
dokee78
félisten
-
SamS20
senior tag
Milyen egér sensin érdemes játszani? Alacsonyabb vagy magasabb?
Másabb mint a cs jóval és a szórást sem szoktam még meg. 800 dpi / 500hz amin használom az egeret. -
guftabi96
addikt
Noshahrra kellene valami külön cucc, ami megakadályozza azt, hogy mindenki kempeljen, mint az állat.
Codba volt olyan, hogy ha sokáig egy helyben álltál, akkor rohamosan elkezdett fogyni az életed... néha visszasírom komolyan.... mindenki csak kempel, és nem csinál semmit.. gusztustalan.
Pedig van, amikor mindkét csapat mozog folyamatosan, és akkor a játék is jó. -
Prosector
addikt
válasz
gabee97 #83947 üzenetére
Nem arra gondolsz amikor kernek vmit? Ha hosszabban nyomod a Q-t, akkor elojon a commo rose es ott lehet kerni dolgokat. Ha pl. latsz egy integeto embert a feje felett villogo kereszttel, akkor hp-t ker.Ha nem erre gondoltal, akkor nem szoltam.Amugy tok aranyos sztem, mikor vadul integet a karakter, h adj mar hp-tBocs, felreolvastam: nem azt irtad, h "integetnek", csak "intenek".
-
-
gabee97
tag
válasz
guftabi96 #83939 üzenetére
Ja értem, szóval ezért szidják annyian a hitrendszert
(#83941) }{3@Đ$}{0ot: Értem,és ez csak arra vonatkozik hogy támadjak vagy védekezzek?
Még 1 kérdésem lenne: pár videóban látom hogy intenek a kezükkel mintha valami utasítást adnának,ez mire jó és melyik gombbal lehetséges? -
mackosajt
addikt
válasz
marilllyo #83944 üzenetére
Apró dolog, de fontos.
Ahogy bármit elallit az admin, legyen az 1p start, hosszabb tetlenseg, azonnal "custom" besorolása lesz a szervernek, vagyis akik "normal", "hardcore" és "classic" módra szurnek, vagyis a játékosok nagyobb része, nem fogják megtalalni a keresőben.
Bf3-ban ilyen nem volt.
Ott lehetett ezekkel is szórakozni. -
meszike91
senior tag
Csak nekem nem indul operával a játék? Azt hiszi hogy nincs megnyitva az origin
Chromemal semmi probléma, de nem szeretnék áttérni emiatt a chromera.
-
eugabesz
őstag
válasz
guftabi96 #83939 üzenetére
A DICE a következőkön nem enged módosítani: 4 fős szerver indítás,tétlenség (5 perc) és a balance...finomítani lehet a balaszon,különböző programokkal,de olyan még nem volt a szerverünk két éves történetében,hogy jó lett volna a balansz.Azt külön kiemelem,mivel te is megemlítetted,hogy egyetlen admin nem fog vele foglalkozni,hogy visszategyen a másik csapatba,mert ugyan úgy visszatesz,hiába "dob át" a másik oldalra.Azt lehet finomítani,hogy mikor meghalsz akkor tesz át a másik oldalra,vagy azonnal és akkor ugye meg fog ölni a balanszer...
Mindez azért van,mert a DICE és az EA a szerver fájlokat vagy azok egy részét sem adta az adminisztrációs program készítők kezébe.Így vakon "tapogatóznak" ,vagy sikerül jól egy admin program,vagy nem. -
gali777
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #83931 üzenetére
hát ez nagyon lol
-
guftabi96
addikt
Akik üzemeltetnek szervert/ vagy csak szimplán tudják: hogy van a balance a szervereken? Tudják a tulajdonosok módosítani, hogy hogy rakja át az embereket, vagy ezt nem lehet megcsinálni, és úgy pakolgatja a szerver a játékosokat, ahogy azt a játék készítői megálmodták?
Most nyomtam egy Noshahr TDM-et. Elkezdtük a meccset, két perc után már valami 60-15-re vezettünk. Én voltam a 2. a csapatban, 8-1-es stattal.
Örültem is, hogy itt bizony rekt lesz.
Erre átrak engem a másik csapatba... csak engem (mondjuk, így is rekt lett a vége, csak nem olyan, mint amit én vártam) Írom is chatbe, hátha van admin, hogy ez mégis mi a búbánatosmacif*sz, erre írja egy gyerek, hogy ez a Dice műve, ezzel nem lehet mit kezdeni.
Én eddig úgy tudtam, hogy lehet módosítani ezen, de akkor rosszul tudom?(#83938) gabee97 "Másik hogy elég gyakran nem talál be a golyó amikor lövök az ellenre és közben mozog,pedig rajta a célzóka és húzom az irányba amerre fut.BF3-ban nem volt ilyen problémám, mitől lehet ez?" Légy üdvözölve a Battlefield 4-ben
-
gabee97
tag
Sziasztok!Most kezdtem a játékot és a BF3 után van pár új dolog amit nem értek
Amikor szakaszvezető vagyok CQ módban kiírja hogy order received és választanom kell hogy elfogadjam vagy sem,ez mégis mi akar lenni?
Másik hogy elég gyakran nem talál be a golyó amikor lövök az ellenre és közben mozog,pedig rajta a célzóka és húzom az irányba amerre fut.BF3-ban nem volt ilyen problémám, mitől lehet ez? -
westcoastog
veterán
kisza25 + }{3@Đ$}{0ot
Köszi. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
westcoastog #83933 üzenetére
50 killenként kapsz fegyverhez battlepackot.
-
-
kisza25
félisten
válasz
westcoastog #83933 üzenetére
Rámész a fegyverre mutatja, nem egyformán van
-
westcoastog
veterán
Fegyverhez battlepackot hány ölésenként kapok?
Rohadt sv98-hoz persze hogy battlepackban van a 8x scope. -
daveoff
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #83931 üzenetére
nem tudom ezek milyen szerverekre járnak, de kb mintha botok ellen játszana...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
SamS20
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #83927 üzenetére
akkor nincs összefüggésben az előrehaladásommal, köszi az infót majd nyitogatok otthon
-
stoon
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #83923 üzenetére
hc-n el tudod tőle venni
-
SamS20
senior tag
kérdés, megvettem a premiumot, és kicsit böngésztem a battlelogon, van 62 gold battlepackem.
érdemes most kinyitni vagy később nyissak ? -
Dragon27
senior tag
[link] szerintetek vele minden rendben? egy párszor leszedett SCAR-H SV + REFLEX [RDS] használt a távolság kb. 200m Operation Locker C és A felé a kiindulási ponttól
én 7x szorzóval alig láttam
De látom szépen fejlődik a csávó
vagy a monitor beállítása annyira alacsony hogy a célkereszt lefedi az egész képet -
jacint78
addikt
Az elég vicces, hogy a Goat Szimulátorral tudok a leginkább eljátszani sokáig xD.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Mennyi undorító ember játszik evvel a game-el.........
Elkezdtem az M32 MGL-t csinálni 500 killre,hogy megkapjam hozzá a dogtaget. Minden faszán megy,94-3 KD-nál vagyok és átjön a csicska kis nyomorék,azért hogy ne tudjam felvenni a fegyvert. Az ilyeneknek odamennék a háta mögé egy baseball ütővel és mikor játszik jól megsimogatni vele a háta részét.
-
Edem05
őstag
Gyerekek, bemutatom Ivan-t, az orosz f@szkalapost aki RPG-vel szeret inf-re lőni...
BL Profil
-
mackosajt
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #83909 üzenetére
Lőszeres láda újratölti.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Srácok,a mortárt ha kilövik (megsemmisíti valami) akkor kell várni hogy újra legyen,vagy meg kell halni?
-
Prosector
addikt
válasz
jacint78 #83894 üzenetére
Ugy mondod a velemenyed, mintha legalabbis a Szentiras lenne...az eszedbe jutott mar, h masnak mas a velemenye?
Azert igy kinyilatkoztatni, hogy ez szar, az szar egy kicsit eros, nem gondolod?
Egyszer sem tetted oda sehova, h "szerintem", vagy "az en velemenyem".
Ha ennyire frocsogve savazod a jatekot, akkor minek jatszol vele?
-
psq
tag
Az előbb nálam is eltűntek a barátok. Originben - átállítottam magam "láthatatlan"-ra frissítettem a böngészőn és újra vannak barátaim
Most akárhogy állítom megmaradnak... Nem biztos, hogy másnak is megoldás, de egy próbát megér.
-
Anfänger
őstag
válasz
CsonkaImo #83884 üzenetére
Akkor valamit elbas.tak az update-el.
Más.
Ez a barátlistáról barát eltünése is megvan nálam is.
Van rá megoldás! Jeletkezzetek ki battlelogról és originröl is,aztán login,és új barát hozzáadása.
Megint kell felkérést küldeni,feltéve,ha emlékeztek az összes névre. Kis-nagy karakter -_.. stb -
SamS20
senior tag
nyilván inkább a fegyveres harcokat részesíteném előnyben, de tudom hogy a járműves akciók is fontosak illetve adnak egy másik pluszt
cs-ben annyi a cheater h egy időre inkább hanyagolom, és alternatív megoldások után nézek.
látom arról h a prémium megéri e vagy nem eléggé megoszlanak a vélemények, kicsit áfogalmazva
megér 6k-t a premium ha a sima 2k ?prémiumban amúgy mappokon kívül a fegyver upgradek amik feltehetőek előnyt is jelentenek a játékmenetben vagy olyan mint a csben a skinezés ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 340e / RTX 4070Ti S 405e / 5070 280e / 5070Ti 400e / 5080 540e
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest