Hirdetés
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodamester10
őstag
Ezt hogy kell megszerezni?Már egy csomót szereztem de nem adja be.
Get 2x Shotgun Ribbons in a round
-
Zol01
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Pont most szerettem volna egy kicsit játszani, de nekem sem megy.

Amúgy egy kérdés, szúrtak már le valakit jégcsappal? Whiteouton egy reccsenést hallottam mögöttem és a következő kép hogy elkapot a srác, próbáltam kivédeni az ijedtség miatt nyomkodtam mindent és megszúrt. Majd meglepődve láttam hogy icicle amivel megölt.

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Meghalt a Buglelog.........

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Végre megvan a Phantom Operative,qrva nehéz ez a szar íjjal lőni.
De nekem csak a célzás nem tetszik. -
Ezredes1943
csendes tag
nagyszerű lett a last stand mind a négy pályája, a többinek is ilyennek kellene lennie
Ja igen és az eddig linkelt állat mellé csatlakozott még egy, én befostam a röhögéstől
nekem bejön
https://www.youtube.com/watch?v=70JxAl0EzQg
-
sensejke
aktív tag
-
Laraxior
titán
Az utolsó Phantom küldetést szintén ugyanott kell aktiválni jelszóval ahol a többit? Mert nekem nem enged semmit sem írni

-
pohár
félisten
válasz
yodamester10
üzenetére
don't do that then
-
yodamester10
őstag
A jó anyját az összes dice fosnak aki kitalálta,hogy 20 kill kell a phantom lószar megszerzéséhez.
-
Laraxior
titán
másis ennyiszer meghal a liftben?

-
almos94
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem tegnap a játékot. Tudtok ajánlani pályákat TDM-re, rushra és CQ large-ra (Premiumom van, jöhet bármelyik map)?
Másik amit nem értek: a battlepackok mire jók?
-
gera021
aktív tag
Sziasztok. Van aki akar meg clan ban jatszani? Jelenleg 7 en vagyunk. Reszleteket privatban.
-
kisza25
félisten
válasz
Don't Panic
üzenetére
non K szerintem
-
Gigi01
őstag
Sziasztok!
Megérné a procim egy i5-760-ra cserélni?
-
iMaverick
addikt
Végre nekem is összejött a bow... Hát ez jó kis kínszenvedés volt.
-
fletoka
tag
válasz
spanglee001
üzenetére
Megvéd az ínhüvelygyulladástól

-
Atla
senior tag
Target detector mi az anyámra jó?Rárakom a g36-ra ,de semmit nem csinál

-
neko18
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Ha végigmész az időskáláján volt neki 1000 felett is a KD ratio

-
daveoff
veterán
válasz
kissadam22
üzenetére
Ha originen megvan a crysis 3 a bf4 mellett, akkor aktiválodik a bow...

Ezzel van tele minden, kicsit olvass vissza...
-
kisza25
félisten
válasz
Gyula84
üzenetére
mert ez volt a szerver neve is:100% BOB - Final Stand, ebből a bob=noob szerintem, én még belefértem te már nem

így kellett volna játszanod és akkor nem dob ki
-
Olympos
senior tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Még mindig az Originen messze a legolcsóbb a BF4 Premium Edition.
Igaz a mexikói proxyt már letiltották, de brazil proxy is jó, vagy csak simán USA-n át próbáld: az €-ból $ lesz, ami már sokkal barátibb, mint bárhol a hazai boltokban.Kb. 7000 HUF az alapjáték + Prémium...csak ma, a Black Friday keretében.
-
kissadam22
tag
sziasztok toltam a Hangár pályán ez dettó Bf3 pálya, viszont a csapat társamnál volt íj... ez hogy merre lehet felvenni vagy vmi.. Tiszta Hunter.. Crysis.. juhhééé....
köszi -
Olympos
senior tag
válasz
korion
üzenetére
@Korion:
A 220HUF-ot csak azért vonták le, mert bankkártyával vagy PayPal-lal fizetsz és ez az egyszeri aktiválási összeg.
Ha le tudja vonni, akkor hitelessé válik a bankártyád/PayPal-od és többé nem fogja levonni ezt az összeget, ha pl. másik játékot veszel.Most - hogy ezt levonta Tőled - tedd a kosárba a játékot és fizess.
Aztán pedig automatikusan aktiválódik a BF4 az Origin panelben és töltheted is lefele. -
aram01
nagyúr
Jó volt az Iram, kellemesen csalódtam csak kár hogy be voltam baszva

-
SkyS1gn
félisten
-
M@rdel
őstag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Talán a video alatt?

-
bucketb0b
őstag
válasz
eugabesz
üzenetére
Ismerek/ismertem pár olyan szervert ahol gyakran játszottam már a tavalyi év folyamán is és admin nem volt fent, de úgy általában is alig láttam ott admint, nem dobott ki mindenkit sorra, mert 10-0ban volt és még is szinte mindig tele van "zsúfolt időben" (du. kb késő estig). Hidd el működik az is, ha nem dobsz ki mindenkit aki jobb nálad

-
bucketb0b
őstag
válasz
MaTpr0F
üzenetére
Nekem a 2142 nem tetszett, de az egy vicc ami itt a 4ben van, hogy lmg-vel állva a gyerek 70 méterről pontosabban lő, mint én úgy, hogy tenyerel az egérgombon, én pedig kis sorozatokat leadva nem vagyok képes több találatot bevinni neki.
(#61539) G4ula84: nem mondom, hogy el kell fogadni és szó nélkül elmenni mellette, de sajnos admin önkényuralom van a szervereken
Legutóbbi bannomra ez volt az indok: "unbalanced teams" most komoly? Lelőttem az admint 3-4x és akkor kibannol, mert unbalanced a csapat na oké 
Jelenleg szerintem ott tart a dolog, hogy érdemesebb olyan szerveren játszani ahol nincs fent aktív admin. Baserape ritkán szokott lenni egy szerveren járműves pályán így ahhoz nem kell admin. A tető kempereket úgy sem dobná ki, hisz közülük való általában ő is. A kezdőn kempelő active radarozó AA-t szintén nem dobná ki, hisz ő is előszeretettel használja így. A c4 quadról már ne is beszéljek. Cheaterek ritkán vannak járműves pályákon. Az aim meg makró még szerencsére nem üti a tankot
Más miatt meg nem is kell admin egy szerverre. Legyen votemap és kész is. Legalább nem dob ki az admin mondva csinált okok miatt, mert beletiportam a kis lelki világába az 10-0s statommal, mert az már csalás 
-
Jani18
aktív tag
Van valami megoldás a "piros halálra"?
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Teljesen igazad van!
Metro a legjobb erre. Akkor sem képesek abbahagyni a kempingezést mikor az ellen már 3x megkerülte őket és elfoglalta a zászlót mögöttük. Ezek meg állnak minta .... és dobálják tovább a gránátot meg nyomkodják az LVG-t.Nekem sokkal jobban tetszett az BF2 vagy 2142 fegyverkezelés. Igen volt szórása, de legalább a zöldfülűek megtanultak apró sorozatokat leadni nem pedig ez a spray&pray játék ment.
Apropó kinek hiányzik még a 2142? Nekem nagyon

-
Gabi 8906
senior tag
Reggel 3 dik próbálkozásra elindult a játék, mentem 1 pályát. Utána meló. Most este megint nem indul, ugyanaz az írás: Bf4 működése leállt...
Nemsokra vagyok attól hogy összetörjem a cd-t. Sejtem már miért volt olyan olcsó...
-
bucketb0b
őstag
Ja értem, szóval szegény playerek rosszul éreznék magukat

Arra nem gondolsz, hogy esetleg ők is mehetnek máshová vagy pedig megpróbálnak tenni is valamit a hyperhighok ellen? Ez a beállítás akkor is egy patkány dolog szerintem. Pont emiatt a hozzáállás miatt is hígult fel a játékos állomány és vannak a nonskill fegyverek meg a hasonló beállítású szerverek. De most komolyan, miért kell rózsaszín világban élni? Miért nem tudja valaki elviselni, ha valaki jobb nála? Miért? Vagy miért nem próbál meg ellene tenni, azzal, hogy a tetőn ül meg "véd" 1 pontot nem fog sosem megtanulni játszani, majd jönnek ezek a szabályok. Kickel 2es kd-ért, 1.0ás k/m-ért. Komoly? Ha valaki járművezik simán jönnek a jó statok csak siránkozás helyett meg kellene tanulni valamit a lehetőségekhez képest szerintem. -
gera021
aktív tag
Sziasztok. Van aki akar meg clan ban jatszani? Jelenleg 7 en vagyunk. Reszleteket privatban.
-
-
bucketb0b
őstag
válasz
Gyula84
üzenetére
Vannak ilyen szarul beállított szerverek ahol az adminok nem tudják elviselni, ha valaki jóval jobb náluk és rátesznek különböző filtereket, hogy azok akik tudnak játszani még véletlenül se menjenek fel, vagy pedig kör közben kidobja őket. Csak azt nem értem miért, hiszen ez cheat szűrésre felesleges amúgy meg eléggé tré dolog.
-
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
pohár
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Valaki mondja már el hogy ezt hogy? [link]
-
korion
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
nem kaptam emailt

-
AAtt1la
aktív tag
válasz
kisza25
üzenetére
3000 órád volt BF3-ba
.Akkor kiérdemelted ezt az arcképet.Nekem még csak 200 van ebben,(ahhoz képest nem rossz az 1.1-es K/D),de még mennyi mindent kéne megtanuljak.Az a baj,hogy ha mindent akarsz csinálni egyszerre,semmiben sem leszel igazán jó,de mindig ugyanazt játszani meg unalmas. -
kisza25
félisten
ne izgulj, a bf3-al kezdtem a multiplayer játékot (előtte minimális cod mw3) és cirka 800 óra alatt mindent kitanultam és elértem az 1-es K/D-t
a maradék 2200 óra már tényleg csak kikapcsolódás volt 
szóval igen összetett játék, csak tankozni, vagy csak gyalogos harcot olyan 100-150 óra alatt meglehet tanulni, de mindent szeretnél sok idő, eleinte csak esik kel az ember és olyan, mintha mindenki csalna, de aztán, ha berögzülnek a gombok/mozdulatok onnantól élvezetes (á megint szófosásom van
)
marilllyo: én meg a support+ reconnal vagyok úgy, hogy csak assignment. járműves pályára engeener, inf pályára medic való, a többi meg nekem csak töltelék
-
korion
senior tag
megvettem ma a játékot Bf4 prémiumot Originen bankkártyás fizetéssel!
és levont 220 ft-ot ,de nem kaptam semmit!
mi ilyenkor a teendő?
vagy ez mi?
előre is, köszi! -
AAtt1la
aktív tag
Nekem is ez volt az első BF,nehéz az elején,próbálj beülni valaki mellé a tankba(jelzi a tank felett,hogy hányan ülnek benne),ha van hely pattanj be,sokat lehet tanulni egy tapasztalt játékos mellett.De ahogy írták kezdésnek mindenképp nyomd le a kampányt,lehetőleg ne a legkönnyebb fokozaton.
-
kisza25
félisten
válasz
spanglee001
üzenetére
én is kb 35 kill-ből csináltam meg a 25 m15 kill-t, mert annyit elsumákolt a game

-
fLeSs
nagyúr
Helpre lenne szükségem.
Életemben először kipróbáltam a BF multiplayert.
Megmondaná vki, hogy mit kell csinálni? Bedob egy bazinagy mapre ahol tankok vannak mindenfelé meg helikopterek röpködnek, embert nem látok egyet sem és fogalmam sincs mi/merre/hogyan. Létezik erről a témáról pl. youtube videó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Szerintem jó cucc.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Úgy gondoltam.

.Akkor kiérdemelted ezt az arcképet.Nekem még csak 200 van ebben,(ahhoz képest nem rossz az 1.1-es K/D),de még mennyi mindent kéne megtanuljak.Az a baj,hogy ha mindent akarsz csinálni egyszerre,semmiben sem leszel igazán jó,de mindig ugyanazt játszani meg unalmas.