- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
Prosector #602 üzenetére
Itt is a 10/1 a plafon, ebben az utcában van t-home (vagy mi a töknek hívják), de a doboza már túl messze volt, hogy rákössenek, így 1 verzió maradt a supra (most már vidanet átvette) 9000Ft a 10/1 net és kábel TV együtt és jelenleg ez a plafon a net, most fejlesztik, de én már annak is örülök, hogy stabil
Ja a szomszéd utcában még ez sincs.
Minap néztek egy nyaralót (Rád pusztán) és az ember rákérdezett, hogy milyen internet lehetőség van itt, mert nem akar egy 20-40-es nettel bohóckodni. Mondom neki talán a mobilnet működik, de még gáz sincs a faluban, nem hogy internet -
-
válasz
Prosector #595 üzenetére
Már ahova kötik. Van olyan ismerősöm, akinél mindkét mellette lévő lépcsőházban van digi, de az övékben nincsen, így maradt a UPC, szegény eszi a kefét rendesen.
Mondjuk Diginél azt a logikát nem értem, hogy miért nem köthetek újra újból hűségidőt, hogy kicsit kedvezményesebben kapjam a csomagot... El kellene velük játszanom a kelletős, párzási táncomat, hogy akkor felmondom, hátha megkeresnek, hogy kössük újra?
Malibutomi: mondjuk maga a HVG is egy vacak szar, a 2. felugró, rezgő ablakig jutottam, aztán bezártam. Remélem legalább rohadt drága volt ez a csodás fejlesztés, mert idegesítő és hasztalan. Ember nincs, aki ezután nyomna egy like-ot nekik... A cikkért meg tényleg jár a facepalm, tech rovat az..
-
válasz
Prosector #455 üzenetére
Viszont a miért moderálunkban még nem jegyzik a nevét - pedig néha tényleg ráférne -. Ez is azt mutatja, hogy nő a Ph!n az ingerküszöb, vagyis inkább toleránsabbak az emberek. 5-10 évvel ezelőtt szerintem már a lelkes újonc kategóriát sem érte volna el egy hozzá hasonló mentalitással érkező fórumtag.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest