Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
-
zzola
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ha nem lép ki, nem is tud fizetni, mert az adott ország kártyája kell a vásárláshoz....
-
Olympos
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
szerintem Criss99 nem követte el azt a hibát, hogy kosárba rakta és egyúttal be is lépett a fiókjába hazautazás nélkül.
nem hülye az origin.
a mexikói opciót leszűrték, észrevették az ugrásszerű mexikói dollár rendelést a bf4 alatt.
gondolom volt egy meeting arról, hogy mely országokban áll még fenn ez a kiskapu, ezekből is hol lehet tiltani a saját pénznemet úgy, hogy az adott ország gémerei ne essenek pánikba. ilyen mexikó, ők részben megszívták.
ezt lehet, hogy dél afrikában már tehették volna meg, túl sok lett volna az afrikaiknak az USD-ben mért ár, így azok, akik onnan rendeltek átfutási időt kaptak bankkártyájuk->bankjuk ellenőrzésére.de ez csak egy elmélet....
-
-
bul07
nagyúr
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Szerkesztésre dupla áá
Bánkártyával fizettél ?
Nem lesz semmi, ha jók az infóim, akkor csak azon ország bánkártyájával lehet fizetni ahol regisztrálva lett a fiók, meg ez ilyen biztonsági tiltás is mert más kontinens/országból volt vásárlás hogy nem e lopták e el a fiókot kártyaadatostul ezért fagyasszák és nem is terhelik le a kártyát, egy ilyen protokoll fogja meg ezeket és te is ezen akadtál fen
-
SkyS1gn
félisten
"Much appreciated! So It appears that you may be right, it looks like your account has had action taken on it by by our Terms of Service team because it was discovered that a violation of the Terms of Service had taken place on the account. As for the specific violation though, I am not informed."
Ennyit tudott a livechat csávó, meg adott egy mailcímet ahova írhatok!
(#4589) bul07

Csak én jártam amúgy így? Más aki vett annak megvan meg semmi gond?
-
zzola
titán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Tank-1.

-
gyiku
nagyúr
válasz
ScomComputer
üzenetére
kiadas elott 1 nap

-
-
-
Olympos
senior tag
Ez most komoly? A Battlelogról bannolva lettek azok, akik utazgatva vették meg a BF1-et?
Kérem cáfolja meg az, akinél nem így van....plz!
@Laraxior: véletlen nem Debrecen közelében tartózkodsz? ha igen, akkor lenne egy 4790K delidelésre, ha már NH-D15 van felette.

-
Def26
félisten
Xbox one -on 6.2GB a béta. PS4 és PC nincs egyelőre, de gondolom ettől csak több lehet.

-
Xaels
félisten
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Lehet valami védelmi mechanizmus lépett életbe. Anno mikor kártyával vásároltam külföldről kb. 2perc sem telt el és már hívott a bank, hogy tiltották a kártyámat nehogy gubanc legyen. Meg kellett erősítenem, hogy én voltam és csak úgy ment a dolog tovább. Csak arra célzok, lehet Originen vették, hogy senki nem képes 1nap alatt ide-oda utazni ekkora távot és a fiókod védelmében le lett tiltva.
-
-
SkyS1gn
félisten
Öhm nemtudom mivan, Origin csak egy fehérésg ha belépek, Battlelogról bannolva lettem és van az EA fiókomban egy BF1 Early Enlister rendelési előzmény sikertelen státusszal, tegnap még megvolt a fiókomban.
Ezmiatt törölték volna az egész EA fiókomat az eddigi játékaimmal?

-
-
Olympos
senior tag
honnan lehet azt tudni, hogy insideres vagyok e vagy sem?
jelentkeztem rá, de gondolom az még semmit nem jelent.@bul07: utazás miatt senkit sem fognak bannolni és nem is bannoltak soha. a hír rémhír.
szerintem mással tolnak ki velünk, special az 1HUF-os előleg gyanús nekem. -
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Fagit nem banolják ha csitel akkor sem! Nemhogy egy utazás miatt!

-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lehet örülni, lesz férfi kommentátor. [link]
Bár ez szerintem rosszabb lett mint a női hang.

-
CsonkaImo
addikt
válasz
Expendable
üzenetére
Gondolom nem lehet Mexikóból, és egyéb helyekről vásárolni VPN-nel. Eddig így olcsóbban be lehetett szerezni a játékokat.
-
Gigi01
őstag
Sorry,ha már írtátok.Remélem nem csak ez a sivatag lesz a bétában?,nekem ez nem bejövős.

-
Új Rush anyag by Lvlcap
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ScomComputer
üzenetére
Holnap, ha megjön az email a kódokkal. Ennyit tudni egyelőre.
-
gyiku
nagyúr
válasz
ScomComputer
üzenetére
T-1
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
deadwing
üzenetére
Ez már magyar időzóna.
"Azt sem értem, hogy miért nem lehet reggel vagy délelőtt indítani. Akkor kevesebben mennének fel, egyenletesebb lenne a szerverek terhelése, meg legalább látnák, hogy alakul..."
Na jó de kinek legyen reggel vagy este?
Nekünk EU-ban, vagy Amerikában?
Valakinek így is úgy is rossz lesz. 
-
lofagi
addikt
EA megunta az utazókat. Csak szólok.

-
deadwing
addikt
És melyik időzóna szerint? Félek, hogy éjfél lesz ebből. Hogy jön ki az az 1 nap? Nesze neked insider.
Azt sem értem, hogy miért nem lehet reggel vagy délelőtt indítani. Akkor kevesebben mennének fel, egyenletesebb lenne a szerverek terhelése, meg legalább látnák, hogy alakul... -
AAntii
őstag
Sziasztok!
Nyitott béta indul 31-én vagy előzetesen regisztrálni kell, ne adj isten sorsolják a béta hozzáféréseket? -
Laraxior
titán
Ez is garis... volt. Decemberig
Egy új processzor már nem osztott vagy szorzott volna az anyagi helyzetemen

-
prokxy
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Nem semmi, grat hozzá! Merész vagy, én ezt így nem csináltam volna, de ugye az enyém még garis és most ment ki 164k VGA-ra!

Durvák a hőfokok, nem gondoltam volna, nekem szerencsém van, nem kell a delidelés egyelőre, GTA alatt sincs 70fok+ 4500MHz-en, BF4-nél pedig ennél is kevesebb.
-
bul07
nagyúr
válasz
kisza25
üzenetére
Nekem is 6600K, és nem is olyan hú de hűtővel(Hyper 212 EVO), és bf1 alpha alatt 100%-on 50 fok körül
-
Laraxior
titán
-
kisza25
félisten
válasz
Laraxior
üzenetére
látod ez a jó az i5-6600 nonK-ba, beraktam a gépbe raktam rá egy normális hűtést és el is felejtettem, hogy ott van, 65W TDP csendben teszi a dolgát és leszarom hány fokos (amúgy 60 fölé nem megy terhelve sem
)
gyiku: pontosítok, egyszer ellenőriztem és azóta leszarom
Def26: leszedte a kupakot, hogy jobb pasztát tegyen a mag és kupak közé, mert a gyári elég ratyi és, ha tuningolsz elszáll a hőmérséklet, így meg nem. -
prokxy
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
Nekem mára van tervben a win10 reinstall, de inkább gémelek este egyet!

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
spanglee001
üzenetére
Megy a készülődés látom.
Szoba tiszta? Család lerendezve, hogy ne zavarjanak egy hétig? 
-
spanglee001
addikt
már formázom is a kíndóz10et, stabil rendszer kell holnapra

még ki is takarítottam nehogy melege legyen
-
oriic
HÁZIGAZDA
Még megerősítésre várok, de úgy tűnik holnap este 6kor kezdődik béta az insidereseknek. Holnap napközben jönnek majd az emailek a kódokkal.
-
bul07
nagyúr
Nekem bejött nagyon, volt hogy hogy pontról pontra járkáltam vele irtottam az ellent, fedeztem a gyalogosokat, és megúsztam a nélkül hogy kilőttek volna, és a csapat első ötébe végeztem
a többi tankot is próbáltam de azoknál már sok függött azokon akik beültek mellém, már ha nem csak szállítás miatt ültek be és pont közelében ugráltak is ki engem otthagyva végtelenül
De ez igaz a repülőknél is, ha van egy két társ aki beül géppuskásnak akkor jók a kér nehéz repülő is, de csak úgy pilótaként semmi segítséggel hamar leszedik
-
Balika23hun
aktív tag
Nos lehet viccnek tekinteni de attól még nagyon hatásos járgány az FT-17. Az alpha-ba nagyon sokat irtottam vele pedig nem egy tank barát pálya volt. Gyors, mozgékony és mindenen át lehet vele gázolni, egyszerűen nem akad el semmiben sem (nem úgy mint a bf4-ben a tankok). És ha jól láttam lehet sorozat lövő ágyút is tenni rá, azzal meg még gyilkosabb lesz. Persze ronda mint a bűn de hát ez van

(#4507) Edem05
os sokan nyafiztak hogy a medicnek nincs normális fegyvere hát most itt van 
-
bul07
nagyúr
Tank, repülő
Ha jól emlékszek csapatonként 3tank 3repülő volt meg egy pár páncélos gépfegyveres jármű ami szinte csak gyors pontra mozgásra jó(és pontonként volt még plusz jármű, ép annak akié a pont)Így nézve az első 6ember van járművel
Persze a nagy tankba férnek még emberek de én például mindig a kicsivel a fürgével voltam mert pontok közötti mozgásra a volt jó
-
gyiku
nagyúr
válasz
sz.atesz89
üzenetére
ha a bf4, hardline, battlefront megy, akkor ez is fog. ssd-rol hamarabb betolt, ennyi.
-
sz.atesz89
tag
Béta gépigényt nem tud valaki mondani? Érdemes SSD-re rakni vagy elég neki a sima winyó is.
-
Edem05
őstag
OMG! Ez most mi? Nincs recoil? [link]
-
jety91
őstag
Udv forumtarsak! Nem volt idom manapsag kovetni a topikot, de megkerdeznem mettol-meddig lesz a beta? Pentekre jon meg remelhetoleg a vidkarim es addig ketlem h el is indulna egy hd530-al a jatek ha esetleg kiakarnam probalni

-
prokxy
veterán
Ahogy gondolod, de nem hiszem, h elvállalja!

(#4502) Laraxior: IBT és társai alatt biztosan, de normál felhasználás mellett gondoltam az 5 fokot!

Nekem 1.25V-on 4.5GHz-en 60-65 fok BF4 alatt, deliddel ez lemenne sztem 60 fok alá, de akkor gari ugrik, ott a kockázat, hááát, nekem az már sok, IBT-re meg már nincs szükség, be van lőve a 24/7-es stabil freki és volt.
(#4500) sith7: én szívesen összeraknám, ha volna időm követni a napi dolgokat, persze sokszor ez megy is, de van pár nap kimaradás és ez ilyenkor béta, release, stb előtt, mikor megy a hype, na akkor kritikus.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Projektor topic
- Vírusirtó topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Programozás topic
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Apple Watch Series 8 Cellular (45mm, szürke)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig az is "Hungary" csak EUR a pénznem HUF helyett.

![[link] [link]](http://i.imgur.com/BpKVhvd.jpg)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)