- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- T Phone 2 5G - kétszer olyan jó
- Android szakmai topik
- Most videón mutogatják körbe az új iPhone SE-t
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takika14
aktív tag
Valaki tud megoldást arra, hogy indítás után fekete képernyő aztán működés leállt ablak? Egyik kollégát ez a jelenség fogadja.
-
CptAdamica
veterán
Kurva lassan tölti, mindenki rá van cuppanva.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
törölt tag
Kezdődik! Jönnek a csalók mint légy a sz@rra.[link]
-
Gigi01
őstag
-
F e Z o
veterán
válasz Don't Panic #5271 üzenetére
Párszor próbálkozni kell, de 4-5-re mindig online leszel.
H2O über alles!
-
F_Zolee
veterán
Először nekem is ezt írta majd Go online feliratra nyomva már ment is.
Ja és nemrég megvolt életem első piros halálja.
[ Szerkesztve ]
-
Gigi01
őstag
Segítsetek légyszííí!
Ismerős kiakarja próbálni,de még nem tudja?Nem ma indult mindenkinek?
A játékok között nincsen neki,vagy máshol van?[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
mert gondolom javítják ezt a hibát, [link]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
prokxy
veterán
Ezt a nagy rakás szart, hogy egy körben csak a végén jutok 1x járműhöz, az is egy rohadt repcsi. Mi a szar ez baszdmeg, COD???????????
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
HollyBoni
veterán
halál
-
erik365
senior tag
Ma kipróbáltam én is a játékot, eléggé bejövős, bár a járművek érdekesek.
Remélem majd a single mód nem lesz ilyen pörgős, az I. VH-t lassabbnak gondolnám.1.4 T-jet M32
-
Ateszpapa
addikt
Most töltöttem le, ki próbálnám, erre EA Online Failed.
-
Venyera7
senior tag
-
spanglee001
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #5265 üzenetére
hát itt nemigen mész 310et
-
steele80
senior tag
válasz jozefgucci1 #5261 üzenetére
Asus 660 ti 3 Gb-os high beállításon sima 60-80 fps hiba nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
nekem full HD low nem fogyott még el 2GB+16GB
[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Most jól gondolom hogy a repcsiknél nincs ez a baromság ami BF3/BF4-ben van? A hülye sebességbaromság. (310-el kell menni hogy legjobban forduljon)
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
voodoo98
addikt
válasz spanglee001 #5206 üzenetére
Kipróbáltam, tényleg jó a mesh mediumon, nem nagyon veszek észre különbséget. Fps így 100-120fps között van.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
spanglee001
addikt
hát nálam 14 gigát eszik a játék a vramot nem figyelem 6 gigából jut elég
-
jozefgucci1
addikt
Srácok nálam folyamatosan előjön , hogy a GTX660TI 2Gigás karimban kevés a memó hibaüzenet. A BF4 simán megy ez pedig hol így hol úgy . Valakinek ötlet. Van melette 8 Giga ramom.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
whitezo88
nagyúr
válasz Fitzgerald #5259 üzenetére
Az esős-sáros map nem tudom, miért nem elérhető már itt.
Amúgy kár, hogy úgy tűnik, az OMM-oldalon nem került be a Mannlicher puska, nagyon sokáig több formája volt használatban. Egyedien egyenes húzású ismétlőpuska volt.
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Játszottam 3-4 meccset. Optimalizáció szokás szerint csillagos ötös, bár eléggé melegszik tőle a kártya (390).
A supersampling-el viszont szerintem csalnak, a default 42% az biztos hogy butítás. 60-70 közé saccolom azt a minőséget, ami mondjuk a BF4-ben a 100.
Jó lett volna ha egy másik mapot is ki lehet próbálni, ez a sivatagos map leginkább a sniperes buzikempet díjazza, assaultként nem az igazi.
Összességében eddig nekem eléggé bejön, bár vannak azért kisebb hibák, hiányosságok. -
jokeman
aktív tag
Originre ki vehető fel barátnak?
PSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
-
őstag
-
Shing
őstag
Hihetetlen hogy az lett a Battlefield játékosokból, hogy járművek ellen vannak és leszólják azokat a akik befészkelik magukat valahová és ott várják az ellent. A Battlefield-nek nem csak az automata fegyveres futkosásáról kell szólni. Persze így is arra van már optimalizálva a játék, hogy rohangálj gyalog. Mi ez a 4 pont egy rakáson? Legyen kevesebb, tegyenek be még vagy 4 tankot és alakuljanak ki szép nagy csaták a térképen. Ne az legyen már, hogy az épületeknél rohangálunk.
Mi ez a repülő irányítás? Mintha nem hatna rá semmilyen fizikai erő, a BF1942-ben nagyobb fíling a dogfight és a repülő irányítás... Hirtelen letudtál csapni az égből, mert begyorsult a gép, egy kisebb manővertől már belassult, stb. Itt semmi. Arról már nem is beszélek, hogy nem kell felszállni, alapból belespawnolsz hogy pöröghess mint az állat... Nem is elférne egy-egy felszálló pálya a térkép 2 sarkába. Na mindegy, ez így nagyon árkád, nekem nem jön be. Sajnálom hogy ez lett a címből. -
guftabi96
addikt
Egy rusht mentem eddig, de az baromi jó volt.
Attackerek voltunk. Sikerült végre tankba ülni.
Elég jól legyalultuk őket, nem tudom mit csináltak.
De a végével azért megszenvedtünk. Ott már nem volt tank.Azt mondjuk nem értem, hogy miért nem lehet legalább lovakból többet rakni a játékba, és hogy minek kell hozzá teljesen más felszerelés. Ok, a tankhoz van külön kaszt, de egy lóhoz?!
Cseszhetem, hogy gyorsabban odaérek az adott pontra, ha egy használhatatlan csúzli szintű vacak van nálam.Egyébként csak nekem van néha olyan érzésem, hogy az eldobott gránát nem robban fel?
Többször volt, hogy eldobtam, és nem igazán volt semmi arra utaló jel, hogy felrobbant volna.#KeepFightingMichael
-
oneal1
senior tag
sziasztok!
haver próbálná letölreni a bétát, de a játékok közt nincs, üzlet fül alatt pedig not found on this server-t ír.
tud valaki megoldást? köszi!
-
addikt
"Battlefield 1 - érdemes folyamatosan szervert váltani
Egy furcsa bug miatt a karakterünk nem fejlődik a Battlefield 1-ben. Mutatjuk a trükköt, amivel ki tudjátok játszani a szervereket érintő problémát, amíg a DICE ki nem javítja a dolgot."
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
sheep
addikt
válasz Venyera7 #5222 üzenetére
Huhú, ég és föld minden máshoz viszonyítva, mondjuk ezért is 100k felett van az ára.
kb 10 évig használtam x52-t, az is jó ár/érték arányban, de a warthoggal sokkal precízebben lehet repkedni.
Egy baja van, negyed óra repülés után fáj a kezed annyira erős a rugója.
Remélem megoldják hogy működjöm BF1 alatt is.[ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston Fury Beast DDR5 6000CL30 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, Pimax Crystal Light
-
AAntii
őstag
Tegnap megtudtam, hogy sikerült a programozóknak gyorsabbra megcsinálni a sniper lövedéksebességét, mint a modern fegyverekét, ezért nulla a gravitáció hatása a lövedékre. Ballisztika kb. csak annyi van, hogy nyilván idő, míg eljut a lövedék a-ból b-be, legalábbis a mesterlövészpuskánál.
Engem az bosszant, hogy tankokkal lőnek le többszáz méter távolságból kb. elsőre, tehát nem egy sorozás végeredményeként, illetve bizonyos szakaszaiban egy rush meccsnek kényszerpálya a snipekedés, mert az lmg-vel vagy az ide-oda rángató assaulttal nem fogod tudni leszedni a sziklán bujkáló Bélát."Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
N@idia
őstag
Nem tudom mit csodálkoztok az embereknek kell az irányzék és az csak a sniperen van ezért tolja szinte mindenki azzal... Eddig akár milyen szerveren voltam a 80%-a sniperrel ment és a 40%-a meg kempelt, de szerencsére van tank ami remekül írtja őket
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
stoon
addikt
válasz Astroboy #5216 üzenetére
először csinálj jó ballanszot majd utánna invitálj minket hogy az iram f@sza és nem -a! de mivel ez lehetetlen így mindenki eldönti hova megy!
más: csak én vettem észre hogy a russ használhatatlan szinte! only full retard kemperek!(természetesen mind2 oldalt!) ezután a cq-s csipakemp valami üditő........... az legalább nem redzone-ból lövöldöz kifele!
(#5237) gyiku: már nem kihívás tudod jóformán a járműveinket csak troll remmel szedik ki! (persze van kivétel is.......meg okos nő.......meg fehér holló....meg ilyenek!)
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
gyiku
nagyúr
-
voodoo98
addikt
Köszi! A textúrából nem vennék vissza szívesen, meg az AA-ból sem, de a többiből igen. Majd próbálgatom, jó lenne stabil 100 felett tartani.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
HollyBoni
veterán
Jól látom hogy a classoknak külön vannak szintjei? Ezt hogy tudom fejleszteni? Nem találtam sehol.
Azt írja pl hogy egyik assault fegyverhez level 2-nek kell lenni, én még mindig 0 vagyok, pedig amúgy 6-os szintű a katonám.
-
edgR
őstag
válasz spanglee001 #5218 üzenetére
érdekes, mert nekem egy mezei gtx960-nal és egy még mezeibb win10zel ott virít. Kipróbáltam, nem vált be, úh sztem nem veszítettél vele túl sokat ...
-
Astroboy
őstag
Látjátok mennyi gond van ezzel a Battlefield 1-el.
Kár idegeskedni, gyertek inkább IRAM-ra.
Még a végén elfogyunk..
-
Laraxior
titán
válasz FollowTheORI #5208 üzenetére
Valami ilyesmire gondoltam...
Mondjuk az elég furcsa, hogy senki nem tud járművet javítani a játékban, csak a vezető. Azért egy repair kütyü lehetne választható az assaultnál.Az a tankelhárító puska viszont jó lett
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
kisza25
félisten
-
prokxy
veterán
Spangli Nálad vmi nagyon nem megy...van állító, de az dx11-12-be váltáshoz restart kell. Érdekes, h ott az evga precision sem megy, nemhogy az MSI AB.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
edgR
őstag
win10ed van?
-
nagyúr
-
Nono76
tag
Jelentkezett valakinél DX12 alatt input lag? Olyan mint amikor bekapcsolod a Vsyncet. DX11 alatt minden oké. (R9 270X)
-
spanglee001
addikt
válasz voodoo98 #5204 üzenetére
medium meshq ultra rescale 42 ssao és megvan az említett fps az említett felbontáson 980tivel
nekem nincs állító hogy dx 11/12 és a gsync sem működik, winreinstall után sem, 13 giga ramot eszik a játék, lapozófájl autómatán van azzal nem foglalkozom.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Amikor úgy kezdek, hogy járműben, akkor az milyen kaszt? Mert van nála repair cucc, valami jelölő pisztoly, ha kiszállok.
Elég érdekes, mert egyik sima kasztnál sem láttam ilyeneket, amikor gyalogosan baktatok*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
voodoo98
addikt
Valaki szórakozott olyannal, hogy GTX980ti/GTX1070, de még inkább GTX 1080-on 1440p-ben elérje a 144 fps-t (120-144fps-t mondjuk)? Gondolom Medium/High-ra kell visszavenni. Melyik beállítás eszik a legtöbbet? AA-t kivéve!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen routert?
- Nők, nőügyek (18+)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- exHWSW - Értünk mindenhez IS