Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
gali777
őstag
Lehet is már játszani vele vagy csak preload?
És nem, nem fogok visszaolvasni 300 hsz-t.
(#4892 #4893): Köszi, akkor 10p múlva ki is próbálom

-
Def26
félisten
Van egy másik PC -s kódom is. Akit érdekel elküldöm priviben.
-
F1rstK1nq
aktív tag
Nem kapott valaki véletlen egy PS4-es kódot a PC-s helyett? Sokunkkal előfordult, hogy más platformra kapott kódot, mint amit bejelölt.
Szóval ha van valakinek egy fölösleges PS4-es kódja az írjon rám kérem privátban. Köszi
-
Venyera7
senior tag
1 honapja fellratkoztam ès semmit nem kaptam... email jon ilyenkor?
-
gyuromoj
veterán
gtx960(4gb) vagy r9 290 a jobb 1080p Ultra beállításhoz? (i5-4xxx/8gb ram/cx500v2/ssd/win10pro)
-
szami777
addikt
válasz
STC Speed
üzenetére
Én is kb 1 órája kérdeztem itt, semmi érdemleges válasz, gondolom azért, mert szimplán nincs ilyen opció. Mindent átnéztem, nem volt sehol, kimaradt belőle, nagyon ugy fest. Elég gáz.
-
STC Speed
őstag
HELP ME!

jobb egér gommbal célzás, ne kelljen nyomva tartani,hanem hold zoom.
Hol van ez a beállítás, még alphába is volt,meg összes bf be.
Nem találom sehol
-
dragon1993
addikt
Szia.
Nekem is ez volt a problémám, hogy a 6950 már nem kapta meg a legfrissebb drivert. Módosítottam registryben a driver verziószámát és így megy rendesen.
Min 60-70 FPS, Medium 30-40 FPS -
oneal1
senior tag
sziasztok!
ha esetleg van valakinek egy felesleges kódja megtenné hogy elküldi?

előre is köszönöm!!!

-
whitezo88
nagyúr
válasz
Imilenni
üzenetére
En is kaptam kulcsot nekem is tetszik. 1942, cod1-2, moha stb kezdtem es nekem a modern warfaresek nem jottek ez nagyon hangulatos lett. Kiabalasok, lovasroham, szuronyos harc regi fegyverek imadom. A masik amit irsz az easy azert vicces mert mintha lenne carry itt
ez nem moba... -
Patrick
addikt
válasz
Nyethuszar
üzenetére
Hát most már jó lenne, ha legalább ez bejönne, mert hiába erős a hardver, ha driver gyenge.

-
Imilenni
addikt
Ha valakinek Low-end PC-je van és nem tudja kirpóbálja-e:
I5 650
GT 440 (1GB GDRR5)
6GB Ram
Win 10 64 bit
Ezen a gépen hát, éppen tud 25-30 FPS-t produkálni a játék..de érdekes minél többet játszom annál sz@rabbul fut..gondolom a 6GB ram miatt..
Egyébként a játék nálam befutó..őrületesen hangulatos lett
Oké, az kicsit fáj hogy mindenki erre veri a kis e-***-ét.. Minden második meccsben arról volt szó hogy kinek milyen FPS száma van ultra hd maxed outon.....kicsit unalmas
Meg hogy minden meccs után beírják ezt hogy "easy"
Én csak nevetni tudok rajtuk... -
M^xx
aktív tag
Akit érdekel 3930K (6mag-4GHz) és GTX 1070 terhelés este megnézem és lökök pár infót, 2560x1080 és 1920x1080-ban is.
-
Sondi1986
addikt
Had kérdezzem meg, holnaptól már mindenki leszedheti a betát?
Vagy oda is kell kulcs? -
Patrick
addikt
válasz
Nyethuszar
üzenetére
Értem, hát sajnálom, szerencsére nekem semmilyen problémám nincsen. Biztos nemsokára jön egy új driver, hátha azzal jobb lesz neked.
-
R3laX
addikt
válasz
Nyethuszar
üzenetére
Akkor csak annyit tudsz, hogy más drivereket is kipróbálsz. Most nekem RX 480-on is a 16.8.1 van fent, mert másikkal képes volt folyamatosan maxon pörgetni a GPU-t.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
guftabi96
üzenetére
Lehet, hogy maga ez a háborús téma ami nem köt le annyira.. Bár ez csak tipp.. Nekem ez a pálya másik feléről leszednek tankkal című rész nem tetszik annyira, dehát ez van.

Engem a multi nem vonz annyira.. Tudom, hogy a BF lényege a multi, de valahogy az előző részeknél is pont az volt ami egyáltalán nem érdekelt.

Engem pont ez a kor vonz, amit felkarolt ezzel a Dice, hogy vajon mi lesz belőle.. 1 map alapján nem vonok le következtetést.. Abban reménykedem, hogy ennél rosszabb nem lesz az optimalizáltság, csak jobb.. Ha igen, akkor már jó lesz. Meglátjuk.

-
guftabi96
addikt
Minél többet játszok vele, annál jobban megy el tőle a kedvem

Nem tudom megfogalmazni miért. Pont olyan, mint az SWBF-nél. Ott is lenyomtam egy keveset a bétában, és azt mondtam, hogy ennyi elég is volt.
Előrendelni biztos nem fogom, a teljes áras vételen is eléggé elgondolkoztam.
Még lenyomok azért bele egy-két órát, aztán megyek vissza a 4-el játszani. -
STC Speed
őstag
Jobb egér gomb hold zoom beállitást nem találom, tipp esetleg?
-
N@idia
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Már nem szaggat a játék. Ha kikapcsolom a chrome-ot és az élsimítás nem TAA hanem csak FXAA akkor stabil 60 fps és nincs drop. Sajna kevés a 8Gb memória a játéknak és ez azért elég durva...

-
blaca83
őstag
Közel 1,5 óra játék után azt mondom, hogy nem rossz...

Nem köt le annyira mint a BF3-BF4, de valószínűleg azért meg fogom venni.
-
Don't Panic
őstag
szuper! minden high on stabil 60fps. para h iszonyat kell tápolni az ellent na késöbb jobban rámegyek most csak egy 10 percre belenéztem

-
Zsoltee999
csendes tag
Hali!
Aki nem kapott még kódot,annak nagyon szívesen fel tudok ajánlani egyet.
Privát jöhet. -
R3laX
addikt
válasz
Nyethuszar
üzenetére
Lehet máshol mivel Vsync-el játszol nem kap ennyi terhelést. Nekem ilyen színes képernyőt régen a BF4 megjelenéskor akkor csinálta 7850-el, mikor túlhúztam a kártyát. Mivel meleg van és nem tudom húzod e(bizonyos VRM/MEM-ek nincsenek is túlzottan hűtve bizonyos kártyáknál), ez okozhat ilyesmit. Minden játék más terhelést ad a kártyáknak, sztem DX12-ben egy 280X-ből már minden pluszt kiszipolyoz. Asus-nál lehet nem bírja a memória frekvenciát, amit ekkor visszább kell venni... Illetve, ha tuningolsz, a melegben több feszültség kell a stabil működéshez. Frostbite mindig is marha érzékeny volt, proci tuning is képes mindenhol működni, a frostbite meg megfekteti... Ez csak béta... Amnk a kbsztt klcst mg mndg nm kldt az anybsztt ea...

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nekem sem.. (R9 390).. Vagy az valami nvidia?

-
AAntii
őstag
válasz
SkyS1gn
üzenetére
BF3-ban hasonló távolságról már az ember fölé kellett lőnöm mesterlövészpuskával, most meg ha benne van a célkeresztben, akkor találok. Aztán az első világháborúban csak nem volt gyorsabb a puskagolyó, hogy kisebb legyen az azonos távolságon belüli esése. Lehet más fegyverrel más.
-
STC Speed
őstag
scale 45 ről 50 re tolom, akkor az kb a normál?
Locutus, na ezért váltottam Nvidiára többek között.
-
372.70 WQHL Game Ready driver
Többek között BF1 betahoz. -
Nyethuszar
tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Nem, mert mondom semmi más játék nem szórakozik így. Csak ez.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Nyethuszar
üzenetére
A gépben lévő memóriák nem hibáznak? Nincs húzva a gép?
(#4827) sixpak: köszi előre is!
-
AAntii
őstag
Nem tudja valaki, kerékpár lesz a járművek között? Már csak a korhűség kedvéért
Illetve ballisztika már a bf4-ben sem volt? Na nem mintha hiányozna a sok makrós hős. -
Nyethuszar
tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Megvolt, ezt szoktam csinálni. Nem oldotta meg
-
szami777
addikt
Sziasztok, hol tudom átállítani hogy a célzásnál ne kelljen nyomva tartani a jobb egérgombot, hanem csak megnyomjam. (hold/toggle váltás) Hiába keresem nem találom, de biztos valahol lennie kell, mert épeszű fejlesztő ezt nem hagyja ki egy fps játékból.
A játék eddig bejön, de ez a nyomva tartós lövöldözés eléggé szokatlan és zavaró nekem.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Nyethuszar
üzenetére
Le kellene pucolnod a drivert erre való programmal, pl: AMD Clean Install Utility, vagy Display Driver Uninstaller ami kigyalulja tövestől a régi driverek maradékát, és újraindítás után szépen felrakni a legutolsó friss AMD drivert. Ennek meg kellene oldani a problémádat.
-
scope2007
addikt
Jeahh nekem is van kód, de én is éjjel érek haza melóból, akkor jön a próba

Ahogy olvasom vagyunk páran, kiknek van kód de melóban vannak -
Akit érdekel ingyenes TS szoba az írjon Nekem üzit.
-
atenza
senior tag
válasz
Patrick
üzenetére
Majd lehet kipróbálom hogy kiveszek ramot hogy nekem is csak 8gb maradjon és összehasonlítom, de gyanítom nem véletlenül használ 7gb-ot ha lehet.
Akár azt is el tudom képzelni hogy amikor lerak a mapra vagy valamit betölt (pályát, vagy másik fegyvert a menüben) akkor több idő ha kevesebb ram van.
-
gyiku
nagyúr
válasz
kriszpontaz
üzenetére
4Gb es igen.
-
v!ct0y
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
AMD a hiba forrása.
-
Patrick
addikt
A homokvihar az nagyon jó volt.
Valamint a paciról való lövöldözés tiszta western.
-
Patrick
addikt
válasz
Nyethuszar
üzenetére
Soha nem volt még ilyenem, googleban nézz utána, hát ha van megoldás, sőt biztos.
-
Laraxior
titán

-
adise
őstag
kérdés
hogy lehet az fps kijelzést eltunteni?koszi
-
Pcgamers
tag
Sziasztok!
Egy I3-as procival és egy Gtix 750 TI-vel lowon simán megvan a 60 Fps. -
fenergie84
addikt
Marhára nem vagyok képben: hozzá lehet még jutni a béta kulcshoz?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Megvan 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)