- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
giornalista #32652 üzenetére
Én teljesen leszoktam a Conquest-ről. Szerintem mind az Operations, mind a Frontlines sokkal jobb mód.
A csapatok feltöltése sajnos ezeket a módokat is sújtja. Volt olyan többször is, hogy az ellenfél teljesen eltűnt, mi meg még 12-en voltunk Frontlines-ban két zászlóval a vége előtt. Persze olyan is volt, amikor nekem kellett kilépni, mert 14-8-al indult a meccs, de pár perc múlva már csak négyen voltunk.
A fegyvereket már megszoktam, a sniper nagyon op lett. Mióta van Parabellum a supportnál, az is egész élhető kaszt lett. A medic is egész játszható lett Fedorov-al. Assault-nál meg ott a Hellriegel. Most a tankok idegesítenek, hogy lepattan a golyó róluk, de remélhetőleg holnap jön a patch rá.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest