Hirdetés
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
A szerverek Frankfurtba költöztetésével kapcsolatban van valamilyen fejlemény?
-
zzola
titán
válasz
voodoo98
üzenetére
Nekem több hét játék kimaradt, így ezek a dogtagok is!
Most kezdem el élvezni a játékot, jó vétel volt a prémium pass. .
A sokak által emlegetett lag nálam szerencsére nem jelentkezik, tegnap volt revive bug-de ennyi a hiba!
Sőt. nálam a ping is javult (alacsonyabb lett), nem tudom ez a szolgáltatónak (Invitel) vagy a szerver hostingnak köszönhető-e... -
whitezo88
nagyúr
Rádobtam egy dinamitot a tankra, és azt írja "Sponson Disabled" ez mi? Sose láttam még...
-
VincentVG
senior tag
Brüsszelben lőttem ezt a "szépséget" a haditechnikai múzeumban..
Be is lehet nézni, elég komoly belülről.
Mondjuk én a Tigris tank miatt mentem (főként) ami nem volt bent
, de legalább végre láttam egy Spitfire-t.Van még pár érdekesség, ha arra jártok ne hagyjátok ki, főleg h 5eur a beugró ami kb egy kávé ára azon a vidéken.
-
voodoo98
addikt
Most kezdik osztogatni a Battlefest September 2017 dogtageket.

-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Dehogy sértődöm!

-
LeRoy18
aktív tag
ritkanlathatotortenelem.blogl.hu mai
1915-17. Az osztrák-magyar hadsereg trópusi egyenruhában, Jeruzsálem közelében

google képkereso, aszondja, érdekelne a sztori háttértörténete
Austrian troops marching up Mount Zion in Jerusalem, 1916 -
LeRoy18
aktív tag
válasz
Aventador91
üzenetére
felélesztés? The Rock, A szikla a film nem a bazi nagy pankrátor
https://www.youtube.com/watch?v=gMVnCL50SgQ
ok, szivesen szíven szúrnám, megbökném avval a bazi nagy injekciós tuvel a delikivenst a gázkamrában
-
voodoo98
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
Mindenkinek köszi a gratot! Kb. 11-12 meg volt magától, a többire "rá kellett menni" egy kicsit.
Van olyan, hogy Complete 15 frontlines, stb. Ha sose frontlines-ozik az ember, akkor ez nem lesz meg. (Mármint 1 db-t ki lehet hagyni, de azt érdemes, amelyik a legnehezebb. Frontlines-os csoportban kb. ez a legkönnyebb.)
Ennyire talán érdemes rá figyelni, ha vki meg akarja csinálni a összeset.(#30581) Aventador91
Tőled ez gratulációnak számít, úgyhogy köszi!
Bár tény, hogy ezek nem sokat tesznek hozzá a játékhoz szerintem.
Fegyver unlock talán a legfontosabb. -
prokxy
veterán
-
-
-
voodoo98
addikt

Ti hogy álltok?
-
anubis6
aktív tag
válasz
A.C.E.
üzenetére
Ez is lehet a feladatok miatt van, rifle gránáttal kell összehozni jópár killt, én is tök szarul éreztem magam tőle, hogy most akkor vagy gyógyítok, vagy élesztek.. a kettő együtt nem megy, ha meg akarod csinálni..

Én most a sniper shield-essel akadtam meg, sehogy nem akar összejönni ez az 5 kill, shield mögött fekve

-
whitezo88
nagyúr
Amúgy annyira nem gáz a SWBF2, én is megnéztem. persze köze nem sok van a BF1hez, tényleg túl árkádos, nincs meg az a real life feeling mint a BFnél a katonák harcában (melee, robbantások, stb) Meg mikor a húsbárdot belevágod az ellenség nyakába.
-
Snooker
senior tag
Amúgy szerintem lassan jönnek az infók a következő DLC-ről, feltéve, ha tényleg tartják a megjelenési ütemtervet
-
prokxy
veterán
Aztán csodálkozunk, h néha szétb@sz az ideg a csapattársak miatt!

-
Snooker
senior tag
Nekem ez az Incursion mód egyébként nem akar működni. A főmenüt megelőző betöltési képernyőig eljutok és ott legalább 1-2 percig csak írja a loading-ot, szóval ilyenkor hagyni szoktam, és kilépek. Nektek jól működik? Lehet csak kicsit több ideig kellene várnom, hogy betöltsön?
-
zzola
titán
CTE hány giga?
(#30562) tescodr
Este/éjjel elég sokan fent szoktunk lenni szervereken...
-
Snooker
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Az volt az aktív. Én arra tudok gondolni, hogy csapatot váltottam. Az első kört még a bolsevikokkal nyertem meg, tsarytsin-en viszont már a white army kötelékében győzedelmeskedtem.
-
feco70
senior tag
A guta ütött meg ma, nagyon izgalmas résznél jártunk a kollégákkal. Már majdnem vége volt a meccsnek,(Operations) erre ki dob ez a szar játék.
Nem hiszem el, hogy ennyi idő alatt nem lehet megcsinálni -
blaca83
őstag
Nálatok milyen a játék? Nem tudom, hogy az internet sz@rakodik -e de nekem a hang is meg-meg csúszik időnként 1-1 mp-re.
Speedtest-nél minden OK és más program sem jelez problémát.... WTF??

-
voodoo98
addikt
válasz
Németh Péter
üzenetére
Koszi! Ctrl-Alt-Delre nem jon be semmi , legalabbis nem latok semmit. Viszont amit irtal azt ki fogom probalni! Koszi.
-
Prosector
addikt
lordkex kicsoda itt?
-
válasz
voodoo98
üzenetére
Nálam is jelentkezett annó, de valójában nem fagy ki a gép. Ha lenyomod a CTRL-ALT-DEL-t, akkor igazából bejön a task manager csak nem látszik. Ha vakon leütöd a b betűt, akkor a task listában ráugrik a bf1.exe proceszsre és ha lenyomod a DEL-t utána, akkor ki is lövi a processzt és megjavul minden. Amúgy mostanában nem csinálja, de valamikor tavasszal az őrületbe kergetett. Néha attól is megjavul, ha ctrl-alt-del után vársz vagy fél percet.
-
-
-
Snooker
senior tag
válasz
voodoo98
üzenetére
Sajnos nem adta meg, direkt megnéztem. De ugyan ez volt egyébként ugyanezen medál 2. feladatánál, ahol 10 kill-t kell szerezni Brusilov Keep-en. Na utolsó pillanatban összehoztam 3 kill-t, így lett 11, de mégsem számolta el azt sem. Nem tudom, lehet a lejárat után hoztam össze őket, de tuti nem, mert azonnal befejezi a meccset én meg még 2-3 mp-t szaladgáltam miután lelőttem az emberkéket.
-
voodoo98
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
Én suezen csináltam meg! 3 ló is van és általában van elérhető! Nem látnak a domb mögül és ott sorban a vannak a scout-ok. Volt hogy egyszer 5-6 embert kaszaboltam le kb. 2-3mp alatt! Az mondjuk nagy flash volt!

(#30545) Zso Ro

(#30543) FollowTheORI
Szerintem nem kell a teljeset! Csak végén kell "benn lenni". Volt, hogy így szereztem meg egy codex-et pár mp alatt!
Vagy tévedek? Mert azt a medált még nem adta be. -
Zso Ro
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
nekem meglett,hála voodoo98 és Németh Peti.Operation-t soha nem szoktam tolni,sose gondoltam volna,hogy ott bukkan fel a medál feladata.
A héten megcsináltam 4 medált,tekintve hogy összesen van 7,elég durva héten vagyok túl
-
-
voodoo98
addikt
válasz
Snooker
üzenetére
Elvileg ha a végén az elszámolásnál megadta a medált akkor meg van.
Szokott olyan lenni, hogy megszerzem a medált és utána a Soldier menüben még nincs ott. De ha újraindítom a játékot akkor meg van.Más:
BF1 Alt-tabolásra black screen kapok és onnan se kép se hang. Resetelnem kell a gépet.
Valakinek hasonló problem?
Szerintem az új nvidia driver óta csinálja! -
Prosector
addikt
Ma este 7-tol kezdodik az utolso 4 meccs a BF1 kupan.
a stream nezoi kozott kisorsolasra kerul 1 asus agybadugos fules es 1 mass effect:andromeda jatek...ez eddig is igy volt, csak eddig elfelejtettem irni

itt lesz a stream:
-
whitezo88
nagyúr
Újabb achievment unlocked
[link]Az Airship buster repcsi eléggé durva.
-
Snooker
senior tag
Win Operation red tide. Ez egy medál megszerzéséhez szükséges utolsó feladat. Abszolváltam. Mégsem számolta el. Miért? Lehetséges, hogy az miatt, mert menet közben 3x váltottam csapatot? Nem utolsó pillanatban, a kezdés után nem sokkal.
-
voodoo98
addikt
válasz
Zso Ro
üzenetére
Azt elhiszem, h nem amiatt játszol! A történelmi hűség adott esetben odab*szhat a gameplay-nek ez tény. Csak még a release előtt rengetegen sirtak, hogy nem realisztikus a game!

Az nagyon sniper map, az tény! Vártam nagyon a mapot, de jobbra gondoltam én is. Repülőket is nagyon könnyen leszedik.Erre is vártunk már rég:

-
whitezo88
nagyúr
az hogy lehet hogy nincs elég Warbondom 97en a lv10es pilot fegyverhez?!
-
Zso Ro
senior tag
-
zzola
titán
Prokszi tegnap szépen leléptél, mint K**va a sezlonyról...
-
válasz
BullKoxa
üzenetére
Tippre az Access zavart be neki, lehet ha lejár majd az előfizu akkor utána megjelenik majd.

Amúgy ha bírod az angolt, akkor válts amerikai régióra és indíts egy chat-et a support felé (nem tudom magyar kliensben van e) és mondd el hogy nem látszik amit vettél és nézzenek rá.
Vagy az még amit voodoo ír esetleg lentebb.
-
kisselandras
senior tag
Hát reggel próbáltam de ugyan az lagg
úgy hogy egyenlőre selejt be helyezve 
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok megvettem a játékot a Revolutiont. Eddig Access-l játszottam, az Access-s játékokat leszedtem a BF1-t is, kiléptem Originből , vissza beléptem és aktiváltam a kódot amit kaptam. Írta amit vettem és jött,de viszont nincs ott az Originben,hogy meglenne a játék nincs a többi telepített közt.
Ezt lehet orvosolni? Mert böki a csőröm hogy nincs ott.Gondolom így csak ahova tettem a játékot abból a mappából tudom csak indítani.02.00 kor vettem meg akkor jött az e-mail hogy van ilyen játék le is csaptam rá,este a gépet nem kapcsoltam ki a letöltés miatt reggel elindítottam bal lent és indult is, mindenem megvolt ami kellett az Accessal megszerzett dolgok is. De hogy nincs a többi közt ez furcsa nekem.
-
voodoo98
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
Ilyenkor válts szervert. Mindenképpen Server Browser-ben keress olyan szerót, aminek a legalacsonyabb a pingje és az se baj, ha 24 vagy 32 fős.
CTE-n van már egy fix, többek között a lagra is. Ha minden ok a build-del, akkor szerintem jövőhéten jön az októberi frissités, ami remélem már rendbe rakja ezeket a dolgokat!
Galicia szerintem pont egy jó példája a történelmi hűségnek. KB. ilyennek képzelném el Galiciat.
Egy-két kép. -
Aventador91
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
laggol. már több mint egy hónapja ez van
-
zzola
titán
válasz
hszilard666
üzenetére
Olvass vissza pár kommentet/oldalt, csak erről van szó...
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Hetek óta nem vettem elő a gammát de ma megjött hozzá a kedvem, de problémába ütköztem. Ha a karakterem mozog, sétál vagy sprintel, mozgás közben meg-meg akad. FPS stabil, netem is működik, ötletem sincs mi lehet a probléma. Találkoztatok már ilyennel? -
voodoo98
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nyomtam egy kört!
CTE-n érdekes játszani, ugyanis mind a 32 ember teszi a dolgát, legalább is próbálja. Senki se a medált vagy egyéb achi-t csinál, hanem PTFO!
Érdekes. -
Atla
senior tag
Nekem a legjobb pingem 47, ennél nem láttam még alacsonyabbat, de baszki olyan lagg van néha, hogy a karakterem kettőt előre lép,egyet hátra futás közben. XD
#30502 Aventador91 Mostmár biztos nem töltöm le.
-
anubis6
aktív tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Úgy kell neked vaze!

-
voodoo98
addikt
CTE: Suez Frontlines:

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Fuji 35 1.4 R - még 1 év fotoplus gari
- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- HP omen 17-w131ng bontva
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, de legalább végre láttam egy Spitfire-t.

Nem állok túl jól velük, de annyira nem is összpontosítottam rájuk (eddig)

úgy hogy egyenlőre selejt be helyezve