Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
steele80
senior tag
Illetve még amit észrevettem, hogy ha videót vágok akkor tényleg nagy a proci használat és melegszik is a proci 65C szokott lenni. A játékban a monitorozó 99%-ot mutat és csak 55C-os. Hogy van ez?
-
steele80
senior tag
válasz
raubisoda
üzenetére
Nálam csak a BF1 a szar. Az összes többi jól megy. Viszont a BF1 100% CPU, 40-60% GPU és 50-70 fps között, ami néhány napja még nagyon nem így volt. Ez a játék a büdös életben nem lesz kész, mert jönni fog egy újabb félkész szar, ami szintén soha nem lesz kész. Nem hinném, hogy Windows vagy driver függő lenne ez a történet. Bár az Nv kártyákat nem zárnám ki teljesen, mert ott is érzek némi sumákságot.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Németh Péter
üzenetére
Na jó de én hónapok óta nem toltam.
-
voodoo98
addikt
válasz
Pubszon
üzenetére
Köszi!
Amúgy ez simán lehet! De akkor is milyen már! VGA driver-t ne installáljon már a tudtom nélkül!
Felraktam a 388.31-et remélem visszafelé már nem telepít!
(#31969) mcmike
Köszi!
(#31986) Németh Péter
Biztos voltam, h ezt valaki megkérdezi!
(no offense)
Ez egy netről szedett screenshot! Egyszerűbb volt így!
-
mcmike
őstag
válasz
AAntii
üzenetére
Nekem is Telekom van (Szigetszentmiklós), de csak egy nap volt a héten amikor 100 fölötti pingjeim voltak. Se előtte se utána nem volt gondom. Minden visszaállt, ami azt jeleti hogy átlag 48-60-as pingjeim vannak.

User.cfg-re vonatkozó tutorial-t tudna valaki linkelni? I7-4770K, GTX970, 16GB RAM-ra szeretnék optimalizálni.

-
raubisoda
senior tag
Egyre jobb már csak 37% és 30fps.Köcsög játék. Ez akkora egy x...r,hogy már fáj.

-
-
-
SkyS1gn
félisten
Ez még mindig ekkora rakás fos?
Jatek közben egyszercsak end of screen előjön és sehogyse tudom eltüntetni. Csak kilépi!

-
válasz
Madn!ght
üzenetére
Nem futok ki, hanem a készenléti memória, ami igazából szabad memóriának számít vagy inkább újrafelhasználhatónak, az elfogyasztja a szabad memóriát. Konkrétan amikor megnyitsz egy fájlt, annak a tartalma a készenléti memóriába kerül, mondván hátha kell még. Ha mégsem kell később, akkor egyszerűen felülírja egy másik. A windows bug miatt ez valamiért lassú és ilyenkor beszaggatnak a játékok. Amúgy a sima netezés is szépen megeszi a szabad memóriát és csak készenléti marad. Ez alapesetben semmilyen következménnyel nem járna.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Németh Péter
üzenetére
Kifutsz a 16GB-ból? Azt hogy csinálod? Játék közben 10-11 gb volt a max amit eddig láttam. Vagy futtatsz a háttérben még pár progit?
-
BullKoxa
őstag
válasz
Németh Péter
üzenetére
-
AAntii
őstag
Telekomos magas pingesek, van nálatok valami fejlemény? Nekem ugyanolyan fstaliga, mint egy hete, 130-140 ms.
-
-
Pubszon
veterán
válasz
F e Z o
üzenetére
Toltam egyet Sinai Deserten, 100FPS alá sem esett egyszer sem.
Remélem ennyi volt a gond akkor.Viszont a pingem nekem is brutális, 150 körül mozog.
A netem jó, mert a google.hu vagy a bix.hu irányába meg 10-20ms közötti.
Kis kábelnet cég, de pár km optikán, utána pedig már full telekom.Németh Péter: Köszi a tippet. Friss Win, 32GB RAM, meg lapozó fájl is van néhány GB. game alatt max 10-12GB RAM van használatban, van még szabad bőven.
De hátha csak a VGA driver volt a ludas. -
-
mcmike
őstag
válasz
voodoo98
üzenetére
Windows 10 Automatic driver update letiltása
én ezzel szoktam kezdeni amikor új Windows rakok fel. No meg az UAC disabled...

-
Pubszon
veterán
A W10 őszi frissítés óta, random laggol a játék, van hogy 30FPS-re beesik. De más játék is.
Másnak is van hasonló az utolsó Win update óta?
-
sarkadifeca
tag
válasz
zuzo28
üzenetére
Szia!
Nekem is i5-6500 van XFX RX 470-el és nekem eddig semmi gondom nem volt vele. Többnyire 64-fős szerveren játszok eddig minden rendben volt ! fps-ügyileg !
Hozzá teszem nekem "csak" win 8.1 van a gépemen, 17.7.1 Radeon driverrel (nem a legfrissebb de az AMD nem támogatja továbbb a win8.1-et)

-
zuzo28
tag
Sziasztok!
Hagy kérjek gyorsan egy kis segítséget!
Nem szarakodok tovább lecserélem az i5 6500 procimat egy I7re, de mivel a B150M-A alaplapom nem kezeli a K-s procikat pl 6600K,7700K, így az lenne a kérdésem, ha csak egy K nélküli I7 6700RA VAGY 7700ra váltok, az elég lesz-e a 64-es gamekhez?
FPS doppom nincs jelenleg se de erősen bootlenecck a gém 32 player felett, ezért szeretnék váltani!Előre is köszönöm a segítséget!
-
voodoo98
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nekem is rémlik! Koszi!
-
válasz
voodoo98
üzenetére
Valamit elcsesztek szerintem redmondban...

Eddig nekem egy drivert sem szedett le sose, de most rám force-olta dettó a windows update... lol.Mondjuk most felraktam akkor már a legfrissebbet énis, remélem nem cseszi vissza.
Amúgy azt hiszem a DDU-ban van valami opció, hogy ki lehet lőni a driver frissítéseket windowsban.
-
-
voodoo98
addikt
Napi dráma (egy kis érdekesség):
- indítom a játékot, akad a multi, mondom k jó!
- másik szeró: megint akad, fps is be-be esik, de nem vészesen max 5-10-et, de nagyon akad
- single player is akad
, akkor nálam van megint a gond
- abban a tudatban vagyok, hogy 387.92-es driver van fenn
- nézem MSI AB-ben, 388.13-as (amelyik korábban is dadogott)
Ezt hogyan?
Gondolom a win10 frissítette, de akkor miért nem a 388.31-re, ami egyébként tökéletes, mert 388.13 helyett megpróbáltam azt.
Hogyan tudom letiltani a win-t, hogy a vga driver-t ne updatelje.Szerk.:
A régi driver (388.13) ami a rövid ideig volt fenn, azzal jött egy ilyen is:
Remélem ez megszűnt! Egyelőre nem jön. -
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mármint a fele dlc.

Ez vajon a premium dátum?
A két hét miatt kérdem.... -
IntelKiller7
nagyúr
Új DLC. December 11.
[link] -
Dtomka
veterán
válasz
bivalyolo
üzenetére
Hát átírtam 4 -re, utána 2 -re ami talán jobb volt.
(#31948) scabi78
msi afterburner -rel -
F e Z o
veterán
válasz
scabi78
üzenetére
Íme egy leírás... S minden bizonnyal vram-ra vonatkozik, mert alapból bekap a játék windows-zal együtt 8-10GB-t.

-
Dtomka
veterán
válasz
voodoo98
üzenetére
Köszi szépen a választ. Közben az alábbi videót találtam:
BF1 HOW TO INCREASE FPS /W COMMANDS!Átírom én is 4 re, hátha jobb lesz. Néha azért vannak fps esések, pl ha sok a füst vagy a robbanás közel van.
-
Snooker
senior tag
Rég nem olvastam se a fórumot, se egyéb híreket a BF1-ről, de nem úgy volt, hogy a Turning tides első két mapja novemberben jön, a második kettő (lol) meg decemberben? Erre most látom, hogy mindkettő csúszik 1-1 hónapot. Apocalypse DLC is januárra volt datálva, vajon az is mennyit csúszik? Fene egye meg ezeket, hogy az alapjáték meg az első DLC megjelenése között majd féléves differencia volt, mert szerintem az is az oka ennek az egésznek...
-
Zan
aktív tag
válasz
Zso Ro
üzenetére
Már próbáltam, sajnos nem jött be
! A színkódot is állítgattam, sajnos nem sok sikerrel...
! Mindegy, jelenleg annak örülök, hogy egy ekkora tv-n tudok 120 hrz-en is játszani, de a HDR-t egyelőre kikapcsolom...!Minden esetre, ha valakinek van ötlete még, hogy mit lehetne kezdeni a problémával, ne tartsa magában!

-
voodoo98
addikt
válasz
Dtomka
üzenetére
Nem mernék megesküdni, hogy a 4 jobb-e, mint mondjuk 3.
De ami biztos: -1-nél (default) jobb és az 1-nél is (itt rendesen esett az fps kb. 120->75-re). 4 a max érték, ezért vettem fel annyira, a vasnak elvileg bírnia kell (1080ti + 6800k 1440p-n).
Tehát kb. a 2-3-4 hasonló, akkor legyen 4. Komolyabban kéne kimérni. -
Zan
aktív tag
Sziasztok,
a problémám a következő: HDR-kompatibilis a tévém (Lg oled), de valamiért amikor a játékban bekapcsolom a funkciót nagyon fakó és világos lesz a kép, egyszóval elcsesződik. Nvidia legfrissebb drivere van fent, bár nem clean install volt, hanem csak frissítés, illetve a kártya egy 980 oc. Igazából alapból a Windowson belül ha bekapcsolom a HDR-t az sem jó, mert akkof meg nagyon sötét lesz a kép...! Mi lehet a baj? Régebbi drivert próbálják meg? Clean driver instal?
Üdv,
Pet
-
Dtomka
veterán
válasz
voodoo98
üzenetére
A 29-es Körzet Internet Anomáliája
2 év eltelt...
Remélem a 2018 év meghozza várva várt...
Van 1-2 ismerősöm, szóvá teszem, IM PROMISE!(#31937) voodoo98
Nálam így néz ki a cfg fájl:
RenderDevice.RenderAheadLimit 4 jobb?
-
voodoo98
addikt
válasz
raubisoda
üzenetére
Az más probléma akkor! A kettő teljesen különbözik. 60 fps-hez azon a mapon, azokon a grafikai beállításon elég a gpu-ból 51%.
Nekem is volt olyan, h a stabil 120 meg volt és láttam, hogy akad. Te szerintem erre gondolsz.
Nekem a "RenderDevice.RenderAheadLimit 4" megoldotta, úgy néz ki. És visszavettem a Post processing-et Mediumra. -
raubisoda
senior tag
-
Dtomka
veterán
válasz
voodoo98
üzenetére
Power?Lájtpower inkább

Viccet félretéve, ha lejárt a hűség, akkor keresd fel a szolgáltatod, mert manapság eléggé jó áron lehet nagy sávszél. nethez jutni.
Pl: 10k-t fizettem a 120 mbitesért, ezek után ~8k lesz a 2 gbites
Mindenkinek laggmentes játékot kívánok sokáig!
BF5 mikor jön már? Kicsit kezdem unni a gémet.
-
zzola
titán
válasz
blue01song
üzenetére
Mi, a gold? 200 forint most az 1 havi...
-
zzola
titán
válasz
blue01song
üzenetére
Csak akkor ennyi az ár, ha van Goldod...
-
-
zzola
titán
Xbox store-ban elég jó Black Friday akció van!
Battlefield 1 Premium Pass USD 15.00 70%
Battlefield 1 Revolution USD 30.00 50% -
voodoo98
addikt
Frontlines Scar-on, a következő CTE-n!

-
AAntii
őstag
válasz
mcmike
üzenetére
Telekomos nettel már napok óta nem jó, ha neked is az van, akkor valószínűleg az lesz a gond.
A Mikulás lehet majd lagmentes, magas ping mentes szervereket hoz a kis csizmácskánkba, ugyanakkor kezd kiábrándító lenni, hogy az utóbbi kb. három hónapból legalább egy hónapig nagyjából játszhatatlan a játék. Biztos ez valami intő jel, hogy fel kellene végre nőni és hagyni kellene a csudába a játszadozást. -
-
Dtomka
veterán
válasz
Németh Péter
üzenetére
Tudom, hogy a sávszél és a ping 2 különböző "dolog". Csak gondoltam megmutatom, hogy a teszt szerint minden ok.
De azért köszi...
(#31909) Zso Ro
Sajna még nincs. Max 1 gbit-et "látom csak". De ha a környék rácsatlakozna és böngészgetne akkor elméletileg szinte sem észre sem venném
-
-
Dtomka
veterán
Tegnap váltottam 120 mbites netről 2Gbit-esre. Tegnap a kedvenc szerveremen ~50 es pingem volt, ma ~120.

De ahogy néztem a többi szerver is leginkább 100+!
Ma volt vmi update, annak köszönhetően lett ilyen "jó"?
Nálatok is hasonlóak a szerverek, vagy csak nálam?Egyre szánalmasabb, sztem lassan visszateszem a BF4-et, vagy a 3-at

Közben olvasom visszafele, látom többen is tapasztaltátok

-
Zso Ro
senior tag
Com. missiont felpakolták az utolsó helyről,mert gyanítom senki nem találta elég sokáig.Én sem amíg itt nem közölte valaki hogy olyan is van.
MA újabb dogtag. 75 kill smg. -
duronx
senior tag
Nem tud valaki valami megoldást a magas pingre?
Kezd idegesítő lenni
(telekomos 50es net) -
raubisoda
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
😂😂😂😂 nem én vótam koma 😂😂😂😂
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

1709 uninstall
1703 vissza.

! Mindegy, jelenleg annak örülök, hogy egy ekkora tv-n tudok 120 hrz-en is játszani, de a HDR-t egyelőre kikapcsolom...!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)