Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czvik2.0
tag
Köszi a válaszokat
Nekem a 6 gigás van szóval az gondolom elég. Ha picit lejjebb kell venni ezt azt az nem zavar..sokszor úgysincs látványbeli különbség.Én egy 25"-t néztem nekem az is elég. Meg gyorsan kell a monitor úgyhogy hirtelen erre van keret. Meg engem zavar is a túl nagy kép. Eddig 23"-on játszottam néha azt se látom be ha nagyon egy helyre figyelek. Most mentem pár kört 40" tv-n hát rendesen bántó volt

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
F e Z o
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Nyilván 2560*1080 60Hz.
(#19995) Czvik2.0 : Bizonyára lesz olyan játék ahova kevés lesz a GPU vagy 3GB-os példányok esetében elfogy a vram.
-
Czvik2.0
tag
Játszik valaki 21:9 es monitoron? Történt egy kis baleset a monitorommal
Gondoltam kipróbálnám akkor már a 2560x1080 felbontást. Érdekelne hogy milyen.
Gondolom az 1060 még csak megbírkózik vele... -
MaTpr0F
senior tag
válasz
lofagi
üzenetére
Foglalkoznak persze csak korántsem annyit, mint amennyit egy AAA játéktól, illetve ilyen volumenű stúdiótól elvárnánk.
Alapjában egy fél-üres játékot adtak ki és az, hogy a teljes játékot megvásárlók béta tesztelnek nekik (mert sajnos ez van, ezt kár tagadni) és az alapján feedback alapján csinál(gat)ják, az nem meríti ki a "foglalkoznak vele" kategóriát.
CTE sem azért van mert hű, de jófejek akarnak lenni, hanem mert így a fele erőforrással is megoldható a fenntartás és több marad a zsebben. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
-
eugabesz
őstag
3 hete nem játszom...tudjátok mit?Sokkal nyugalmasabban telik az este...
-
Pro!Petya
addikt
Tegnap délután óta jött elő az a hiba hogy körök végén a tabella helyett ki irja hogy Connection Lost és kilép az egész játékból..
(Itt pedig a net atomstabil, ping is 50 alatt mindig) -
-
Loha
veterán
válasz
lofagi
üzenetére
Mi akadályozza meg őket abban lassan két hónapja, hogy legalább egy sz@ros hotfixet kiadjanak a játékhoz? Nem találtak egy gyorsan javítható hibát sem a játékban, minden tökéletes?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nálam az EA teljesen leírta magát, én ilyen szolgáltatásért többet nem fizetek, és tényleg nem az a baj, hogy bugos a játék, hanem a hozzáállás, hogy gyakorlatilag szarnak a farmra...
Nekem nem szúrják ki a szememet holmi CTE-vel...

-
daveoff
veterán
ha már annyira emlegettétek a bf4 crashelést, akkor tessék, most dobta...

ilyenem se vót még, ez is új...

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
N@idia
őstag
Na jó, ha nem is 10x, de 3x annyi játékos biztos van PS4-en. Mellesleg neked is van PS4 szóval te ezt igazán tudhatnád mennyivel több játékos van ott, mint pc-n
(#19961) SkyS1gn
Ezzel egyetértek sajna ez mindig is így volt és így is lesz, de majd talán idővel ez is változni fog
-
-
N@idia
őstag
válasz
whitezo88
üzenetére
Konzolon bármelyik módban szeretnél játszani mindig talál szervert ott nincsen ilyen probléma. A múltkor pc-n este akartam játszani opeations-t nem talált teli szervert csak szinte üres szerverekre dobált be és sajnos ezen nem is csodálkozom a statisztika alapján elég kevesen tolják pc-n
PC: 50,157 (24h peak: 50,157)
XBOXONE: 103,816 (24h peak: 120,816)
PS4: 159,093 (24h peak: 160,287)
Total: 313,066
-
N@idia
őstag
válasz
Scholes9
üzenetére
Én egy platformra fogok premiumot venni és az PS4 lesz csak azért, mert tudom hogy konzolon kb 10x annyian tolják a játékot, mint pc-n. Ettől függetlenül az alapjáték mindkét platformon meg van

Sajnos a játék 2-3 éven belül kifog halni pc-n ahogy a bf4 is, már alig vannak teli szerverek ellenben konzolon még mindig dugig vannak a szerverek és rengetegen játszanak vele
-
arpii
tag
Na, van pár új infóm a szenvedőknek, de előbb func93-nek válaszolva, teljesen mindegy mire állítod a grafikát, ugyanúgy megy (persze az más tészta, ha fel-scale-eled 4K-ra, ahhoz már tényleg kevés az RX470-em is)
Az elmúlt kb. 250 sikertelen próbálkozás után végre 1,5-2 óra önfeledt játékkal zártam a tegnap estét (meg is ünnepeltem egy sörrel)
-Van egy program, amit általában valóban hack-eléssel hoznak kapcsolatba, mivel tud DLL-t injektálni futó process-be. Process Hacker 2 a neve. Itt a bf1.exe thread-jei közül a 4-5 átlag alatti thread közül, ha 1-2 prioritását idle-re állítjuk és a 2 ATI szálat magas prioritásra, esik az átlag CPU kihasználtság és így stabilabb/magasabb FPS számot kapunk, mivel így az összes többi leak-elő baromság közül a Video driver kiszolgálását hozzuk előrébb.
-Win7 clean install (tartalék rendszerem egy HDD-n, se vírusirtó se semmi, csak alap rendszer+ATI driver) be a gépbe, origin install, kis trükközés, hogy ne kelljen telepítgetni a játékot.
A játék lassabban töltött be, mivel HDD-n volt az OS is, de sokkal kevésbé volt tapasztalható röcögés és irtózatos FPS drop. Azt a 1,5-2 órát ezen a rendszeren sikerült összehozni úgy, hogy eddig játszhatatlan pályákon is voltam. Persze 100%-on a CPU így is.-Win10pro install a fent említett HDD-re, kigyalulva belőle minden baromság, csak ATI driver install és origin
Baromi sokat tölt, nagyon szeretne SSD-n lenni az OS. DX12-ben baromi sokat cache-elt, ezért drop-olt folyamatosan, viszont DX11-ben meglepően jól megy és stabilan. Persze 100%-on a CPU így is, de meglepő módon nem kell, hogy ordíttassa max. turbó frekvencián. Alap órajelen megy. Ezzel még csak pár percet próbálkoztam, de talán így is levonható a következtetés, hogy bizony lassan eljött az ideje a win10-re áttérésnek.Az utóbbi 2 megoldással a Process Hackeres priorizálást még nem kombináltam, de talán az lesz a következő teszt. Így talán most már én is ki tudom húzni azt az időt, míg javítanak rajta, és normális játékkal tudom eltölteni azt a napi fél, egy órát, amit rá tudok szánni és nem pedig káromkodással...Ha ehhez jelenleg az kell, hogy egy másik OS-t üzemeltessek a general mellett, akkor legyen, de már teljesen kikészített, hogy ennyi pénzért egy használhatatlan sz#rt kaptunk...
Remélem valakinek tudtam segíteni.PS. A beállítások, Vsync on, frame limit tökmindegy, talán 60-on jobb, VGA memória akármi off, minden ultrán meg legnagyobbon, scale 100%
User.cfg (a BF1 mappájába kell bedobni, így ezek minden indulásnál érvényesülnek)
PerfOverlay.DrawFps 1
PerfOverlay.FpsDisplayScale 2
RenderDevice.RenderAheadLimit 2
GameTime.MaxVariableFps 70Be szoktam nyomni még manuálisan a PerfOverlay.DrawGraph 1 opciót, így látod a bal alsóban a gráfon, hogy épp milyen arányban oszlik meg a kihasználtság. A legjobb, ha a CPU-d (a sárga vonal) minél kiegyensúlyozottabb. Ha a zöld (a GPU) ugrál, nem baj, míg szorosan együtt jár a CPU-val, vagy míg a CPU egyenes.
-
Scholes9
nagyúr
Én kíváncsian várom, hogy milyen értelmes tartalom jön a Premiummal majd, mert ez így nekem soványka, h kiadjak érte 12 ezret, illetve ott van még a ~15 ezres Premium is ugye, így a 2 együtt már elég pofátlan áron van azért, de ha olyan dolgok jönnek a későbbiekben, akkor lehet, h változhat a helyzet

-
válasz
laceszgamer
üzenetére
Nyilván itt konkrétan semmit (BF multi ugye nem megy vele), általában meg, aki eddigis megvette, ezután is megveszi a játékokat... max azok jártak jól, akik nem veszik meg, így hamarabb/azonnal hozzá fognak jutni a legújabb AAA címekhez is amiket a Denuvo fog védeni/védett eddig.
-
voodoo98
addikt
1 óra BF1ezés kb. hany mb-ot forgalamaz? Ha LTE-n szeretnek bf1ezni, akkor kb. mekkora ping varhato?
-
lofagi
addikt
válasz
TTomax
üzenetére
Ez igaz, csak a kettő nem függ össze.

Amúgy meg melyik a jobb?
Kevés tartalom - de tudsz játszani
Vagy sok tartalom - de nem tudsz
Mondjuk ha jobban belegondolok akkor rövidtávú megoldásra az első jó, de a hosszúra a második. Mert javítani tudták, még ha sokáig is tartott, de a tartalommal való megtöltés és a játékos lista fenttartása már más.
-
N@idia
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Azt érték el vele, hogy feltörték a híres Denuvo-t és innentől kezdve nincs megállás jönnek sorra azok a játékok amik ezzel a védelemmel vannak ellátva. A Resident Evil 7-et megvettem steam-en 3 nap alatt már fent volt torrent oldalakon én marha meg nem vártam, mert azt gondoltam ez is hónapokba fog telni

-
whitezo88
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
azért a pár óráért 50 gigát leszedni...
-
laceszgamer
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mit értek el vele? Single ott van és ennyi. Bár igaz itt nem lett rossz a kampány, de azért mégiscsak a multi marad a lényeg.
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Némi segítséget kérnék. Adott egy i5 4670 | 8GB | 280X 3GB kombó. Most akarom megvenni a BF1-et.
Akinek hasonló konfigja van, tudna nekem nézni avg FPS-t olyan medium beállítások mellett? -
voodoo98
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Igen, várható volt. De szerintem a 3,5 hónap az teljesen jó! Aki akarta az kb. megvette. És ugye a tört verziókkal csak single-t lehet játszani, ami 4-5 óra és kész. A lényeg úgyis a multi...
-
-
voodoo98
addikt
Nem reklámozásként, pusztán érdekességként, létezik ilyen: Battlefield.1-CPY!
-
daveoff
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Eddig nekem se volt, ez most új. Persze, rendesen kilépek.
origin sync be van kapcsolva, companiont nem használom.
De játszok egy kört, beállítok mindent, utána jön a kövi map, és mindent resetel, elég gáz szerintem. Elején sokan panaszkodtak erre, aztán javították elvileg, nekem meg most jött elő.
-
-
deadwing
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
Nekem a kedvencem a galamb eregetésnél, mikor rá akarok születni a squadtársra, az a "... no longer available" hiba. Már majdnem szétvertem az egeremet múltkor. Esetek 70-80%-ában előfordul, születnék a csávóra, és ha elsőre nem sikerül, utána sosetöbbet. Oké, csávó lehet olyan helyzetben volt, hogy nem lehetett rászületni, de hiába várok utána végtelen ideig, akkor se engedi. Faszikám már fél mapon végigszaladt, de végig no longer available marad...
-
daveoff
veterán
Nekem most az van, hogy minden egyes kör elején visszaáll alapra a loadout, minden kasztnál. És egyik napról a másikra, nem jött semmi frissítés, vagy ilyesmi. Most ez megint mi?
-
lofagi
addikt
Márciusban. Szóval még mindig azt állítom,hogy ne temessük már a készítőket 3 hónappal a játék megjelenése után amiben a karácsonyi/újévi pihenő időszak is biztosan benne van.
-
lofagi
addikt
"Nálam régen nem volt .exe hiba , de mostanra sikerült nekik belerakni
Így nem hogy javítják a dolgot hanem fokozzák hogy többeknek legyen elérhető
"Sokáig nem is kellett keresni.

Amúgy ugyanúgy ott is ment a sírás még februárban is, pontosan ebben az időszakban is.
frozzyZTE:
"hihetetlen, hogy egy bf4.exe leáll dolgot 3hónap alatt nem bírnak kijavítani
"Ahogy írja, hogy 3 hónappal!!!! a megjelenés után még ezt nem voltak képesek kijavítani, az, hogy egy kört nem tudtál lejátszani semmilyen más bug nem tudja lekőrözni. Az, hogy 1x 2x azért hallsz meg mert az élesztés után nincs időd váltani fegyót és visszaváltani, mert ugye ezzel meg lehet oldani, az még mindig nem olyan zavaró, mint mikor már majdnem vége a körnek, jó körnek és kidob a játék. S persze veszítessz minden statot.
-
bul07
nagyúr
válasz
lofagi
üzenetére
Én visszaolvastam a hozzászólásaimat a bf4 fórumba , és kb egy hónappal a megjelenés után már nem volt kidobálós fagyásos hiba, és olyan játékbeli hiba ami miatt megöltek volna
Az hogy élesztés után nincs fegyver vagy nem ló és e miatt lelőnek, mi ez már, és fogják ezt javítani?????
Lehet hogy simábban indult bf1 de kevesebb energiát is fektetnek a javításokba, és sok kicsi bosszúság folyamatosan rosszabb mint mondjuk pár hétig szenvedni
-
lofagi
addikt
Én még tisztán emléxem,hogy a Bf4 működése leállt még a megjelenést követő év elején is jelen volt. Bf1 indulás sokkal zökkenőmentesebb volt a nagy többség számára. A 4nél pedig fordítva volt, a nagy többség számára egyfolytában ablakokat dobált.
Az, hogy milyen dolgok vannak a Bf1ben és mennyire le van casualosítva az egy dolog, de szerintem százszor simábban indult, mint a 4.
-
bul07
nagyúr
válasz
Meklod
üzenetére
Bf4 induláskor sokkal bugosabb volt
És ez a lényeg hogy induláskor és nem több hónappal a megjelenés után
BF4 indulásánál voltak gondok de azt relatíve hamar megoldották és utána nem voltak játékot befolyásoló hibák
De most mi van a bf1-be, olyan hibái vannak ami lehetetlené teszik a normális játékot
Felélesztenek és nincs fegyverem, járműbe akarok éledni de a pályán valahol csak úgy ledob gyalogoskéntHa nem csinálnak valamit én biztos nem fogom megvenni a prémiumot, mert nem érdemli meg
-
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Micsoda anomáliák vannak ebben a játékban!

Komolyan mondom ,mintha nem is ugyanarról a játékról beszélnénk!
Nálam ilyen bugok nem jöttek elő,amiket Te és a többiek is írnak!Se random dc,se kifagyás! Kissebb fps droppok vannak,de az sem komoly!
Pedig már játszottam egy "keveset" vele (lvl 51 vagyok)
Bf4 induláskor sokkal bugosabb volt, ez ahhoz képest felüdülés nekem!
Nem értem hogy van ez,hogy egyik embernél megy rendesen ,a másiknál meg minden hülyeség előjön...
-
PeeterssoN
őstag
Nekem olyan érzésem van mintha kevesebben tolnák mostanában a játékot! Érzésem bah észrevételem.
Mai menü:
-Puskáról pisztolyra váltás nem történik meg face to face helyzetekben 70 % esetben.
(Konkrétan azonnal visszavált illetve el sem vált, gondoltam én bénázom, de teszteltem nyugis helyen; semmi gond.)-Valami oknál fogva nem látszottak a fegyvereim illetve a pisztoly nem is lőtt ilyenkor és tárazni sem tudtam.
Ez 2-szer történt meg. Az első amikor felmásztam egy töltésen. A második esetben nem tudom mi váltotta ki.-Több alkalommal öltek meg a "semmivel". (Rám nézett és összeestem, a faxom tudja csak kiírta a nevet, de hogy hogyan azt találja ki Mulder)
-invertoryba összevissza állítgatja a fegyvereket.
Ennyit a mai 2-3 órás játékomból. Amúgy minden faja csak a szokásos: én már megmozdulni sem tudok és halok aztán előbb lövök tisztán arcba semmi, majd 1 golyóval végez velem. Ezt betudom a...a hátam tudja minek kell betudni. Kanyarban halok meg ilyesmi.
Már nem sírok már megszoktam. Tudom daveoffnak szarabb. -
jsk
senior tag
A battlefieldtracker.com hogyan logol? Már csak azért mert azt írja, hogy tegnap játszottam 2 kört 33 percen át. Holott összesen 2 percet ha játszottam, ami alatt 18 000 pontot kötve hiszem, hogy szereztem.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Spórolós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem a 6 gigás van szóval az gondolom elég. Ha picit lejjebb kell venni ezt azt az nem zavar..sokszor úgysincs látványbeli különbség.

)

Jobb is, h PS-re veszed meg akkor
"

Resetelődött minden settingsem, meg a SP progresszió pedig nem babráltam semmit... Viszont ennek hála végre megcsinálhatom újra a sok xaros kódexet stb és talán nem bugolódik most be...