- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- MIUI / HyperOS topik
- Korábban érkezhetnek a Motorola kagylói
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpii
tag
Radeon beta driver, még talán instabilabb FPS számot hozott, gratula...
A patch óta st quentin scar kb. játszhatatlanul "szaggat". Sínai, 10 percig szaladgálok a support után tank hunter-el, hogy dobjanak végre egy csomagot, majd átgázol rajtam egy lovas...
Nem baj, majd rush argonne forest-en. 10 perc játék alatt 15 percig néztem a spawn screent. Ment az instant Alt+F4, mielőtt lerombolom a saját környezetem mérgemben...
Ez így tartalmas szórakozásnak bizonyult mára.
-
voodoo98
addikt
válasz spanglee001 #20497 üzenetére
Ez de jó ötlet!
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Dtomka
veterán
Van valami jó 5tletek, melyik járművet érdemes lőni k-bulletsel? Az a következő...3 járművet kell elpusztítanom.
Általában 200%dmg szerverre (KTK, ENAW) megyek, igaz itt könnyebb halni de ölni is -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz Pubszon #20487 üzenetére
Az egy "Geballteladung". Aki szeretne egyet vásárolni: [link]
Ami az ablakban van az egy "Stielhand 24 Granate"
Súly: ,0,595 kg
Hossz: 365 mm
Hatótávolság: 27 m
A Model 24 Stielhandgranate a német hadsereg sztenderd kézigránátjává vált és az első világháborútól egészen a második világháború végéig használatban is maradt. Megjelenése miatt botgránátnak is nevezték és manapság ez az egyik legkönnyebben megismerhető gyalogsági fegyver a 20. századból. Természetesen a briteknek is megvolt a véleményük a német haditechnikáról, ők csak egyszerűen burgonyatörőnek nevezték. 1915-ben mutatták be, azonban egész háború alatt fejlesztették. Dörzsgyújtó szerkezetet használtak, ami csak a német gránátokra volt jellemző, más országokban egyáltalán nem volt gyakori.
27-37 m-re lehetett eldobni, míg a brit Mills bomb-ot mindössze csak 14 m-re, persze az angol sajtóban ennek a duplája is megjelent.
[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
taknyí
senior tag
Ezek a f@sok keptelenek a kezdetek ota javitani az elesztes utani tehetetlenseget szanalmas f@szcimbalok nem is tudom hogy alkalmazhatnak ilyen alulkepzett bandat nyomorult genderek....A lovet azt tudjak szamolni a karvalyorru senkihaziak!
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok jó ember, de nem is a legrosszabb!
-
Pubszon
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #20486 üzenetére
Nekem a tank gránát.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
voodoo98
addikt
Szerintem nem! Viszont lehet, hogy "ilyesmi akciók" triggerelnek vmi bugot, ami miatt nagyon sok pontot kaptál rövid idő alatt. Mert ugye ez az alapvető probléma, hogy 37000xp szereztél 9 perc alatt, ha jól emlékszem. Ez tényleg kimagaslóan soknak hangzik. Kb lehetetlen! XP boostot ilyenkor nem számol a scoreboardon.
Amikor az 51-0-as statos csináltam, akkor viszonylag kevés xp-m volt. Bár nem csak az xp-t nézi a FF.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
laceszgamer
addikt
Giants Shadow nevű map a " DLC ".
Azt sajnálom, Operations modba nem került be ez a map, emiatt szinte nem is jatszottam még rajta, remlélem az első rendes DLC 4 pályája egyúttal hoz két új Operationt is.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
válasz F e Z o #20480 üzenetére
Hát attól függ hogy vesszük, azért az az egy map nem feltétlen számít DLC-nek, hisz már a bejelentéskor be lett ígérve, hogy jönni fog. Bár igaz, manapság mindenre lehet mondani, hogy DLC, nem a semmiért lett az egyik legutáltabb szó a játékvilágban.
[ Szerkesztve ]
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
F e Z o
veterán
válasz szukjozsef #20478 üzenetére
1 DLC-t kapott mindenki egyet, a többi fizetős lesz, azaz vagy megveszed egyesével vagy veszel prémiumot. A későbbiekben persze, lehet jönnek majd még ingyenes DLC-k, mint a BF4 esetében.
H2O über alles!
-
laceszgamer
addikt
válasz szukjozsef #20478 üzenetére
DLC-k megvehetők külön-külön is. Ingyen szerintem majd maximum 1-2 év múlva osztogatják, mint a BF4 esetében volt.
-
szukjozsef
csendes tag
A Dlc-ket csak a premiumosok kapják meg vagy jut nekünk is valami akik csak az alapjátékot vették meg?Vagy lesz külön fizetős és nemfizetős dlc?
-
jsk
senior tag
válasz voodoo98 #20475 üzenetére
Pénteken lejárt az 1 hetes tiltásom. A statomat furcsa mód nem resetelték. Kedden mertem újra játszani. Mentem két kört. A ban előtti xpboost-om továbbra is működött. Ki akartam kapcsolni, nem lehet Heavy tankkal mentem Fao-n, 15-0 után inkább bementem meghalni a sűrűjébe, mert féltem, hogy az FF most mit néz csalásnak. Utána Blitz-en már be se mertem ülni a tankba. Persze az xpboost jól megdobta a spm-et. Így inkább battlefrontoztam tegnap, ahol a sok ingyen access-es tag miatt most olyan mintha botok ellen játszanál. Gondolom a fantasztikus FF ezt is figyelembe veszi a statisztikai szűrésénél Igaz, azt a BF1-nél jobb K/D-vel hagytam abba szeptemberben.
Ugyanakkor tovább agyaltam (sok-sok BF1-4 fórumot olvasva) az okon, és lehet hogy mégis az én hibám volt a ban. A ban ellőtt pár (1-2, már nem emlékszem pontosan) nappal Sinai Deserten a brit kezdő spawn és az A pont között lelőtték a bombázót, ahol gunner voltam. Restricted area-ban értem földet, és kifelé tartva a zónából megöltem két embert. Az is lehet, hogy még a zónában voltam. Ez elvileg lehet ok a ban-ra?
-
laceszgamer
addikt
válasz voodoo98 #20475 üzenetére
Nekem a rekord 71-0 volt, még arra sem bannolt, de láttam már embereket ilyen 100 körüli killekkel is, legtöbbször repülőben. Ha azokat nem dobja ki a rendszer, akkor szerintem ilyen " kevés " killel nincs mitől tartani.
-
voodoo98
addikt
Battlepack: úgy van, hogy 32 emberből 12 kap, tehát az esély 37.5% megspékelve azzal, hogy aki az adott napon nem kapott az nagyobb valószínűséggel kap. Tehát kb. ki is jön a 33%, ami írsz. Szerintem esély sincs az összes skin (akár csak az összes járműskin) megszerzésre 1000 óra alatt így!
Fairfight: Tegnap én is a Gianton csináltam egy 51-0 kört heavy tankkal, supportáltak engem is, 1 srác szerelte a tankot szinte folyamatosan. Én is fostam a FF ban-tól egy kicsit!
Bár ez a stat nem annyira nagy durranás, de eszembe jutott a FF.Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
arpii
tag
válasz voodoo98 #20461 üzenetére
Battlepack, kb. minden 3. kör végén kapok valamit, lehet csak szerencsém van.
Más... tegnap ismét a Giant Shadow-on (hol máshol), Tankgewehr felvesz, irtás.... Tankok, kocsik, repülők, emberek, mindenki sétált be elém, miközben a csapat folyamatosan dobta az ammót, a medikit-et. Na, gondoltam, mindjárt jön a FairFight ban, mert már kb. 20-0 ban voltam, így inkább tele ammóval, full hp-val feltartott kézzel berohantam a sűrűjébe...Jó is így rettegni az ilyenektől...Pedig, ha ez így megy tovább, simán végigtolom az egész mapot, ilyen support mellett...Na mindegy, inkább nem vártam meg, míg ban-ol.
-
prokxy
veterán
válasz whitezo88 #20471 üzenetére
Utóbbi időben, főleg kisebb mapokon szűkebb helyeken trench, pont a hipfire miatt, mert mire felemelem, kb végem
St. Q. Scar-ra és társaira pedig valóban a storm, de ez sem rossz: Selbstlader m1916 marksman, csak ez tényleg nagyobb mapokra.[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
whitezo88
nagyúr
válasz prokxy #20468 üzenetére
Medicnél inkább a Sweeper vagy a Mondragon Storm, a Trencheknél a hipfire a jó de inkább célozva lövöldözünk ami a Storm. BARnál detto, nem tudom ki hogy van vele de azzal se csípőből lövöldözök (egy Automaticoval ellentétben ahol a Trench a legjobb szvsz mert célozni elég reménytelen sokszor)
Egy telescopic/supressive LMGnél az is jó hogy van bi- vagy tripod így fekve szinte semmi recoil nincs.
-
fulton
addikt
Srácok, a bf 1 ben a repülő irányítása a multiban ugyan olyan mint a bf3 ban?
Csak mert a single player részben nem olyan volt.
Egeret es bill használok. Koszonom -
prokxy
veterán
válasz sixpak #20466 üzenetére
Nekem egy nagyobb bajom van a BF1-gyel: az, hogy sokat kell gyalogolni , de még ez nem is annyira, hanem ebből fakadóan nem találtam még meg azt a fegyvert, ami nekem eléggé testhez állna. BF4-ben M416 és AEK, amivel tényleg iszonyat jól megy, jó, van is vele 10000 killem, most meg az acwr-t használom, de az 1-ben ilyen nincs. M18 automatico trench lenne az ideális nekem, de az a 25 töltény bazira kevés, meg vhogy furán szór az a fegyver, szóval most a hellrieger-rel megyek, kezdem megszokni, de nem az igazi...Medicnél az autoloading 8.25-ös extended és az m1907 trench, ami talán oké, supportnál a M1918 Bar trench, csipánál pedig az SMLE. A többit nagyon nem érzem...
A másik probléma a sok retartáld, de az mindenhol van.
zola! Akkor majd kérj invet a partyba!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
sixpak
nagyúr
válasz voodoo98 #20461 üzenetére
Akkor ez lesz a gond....hogy ez az első igazi BF-ed.
Ha komolyabban toltad volna a régebbiekkel, akkor te is tudnád, hogy ez egy minden szempontból, végletekig kiherélt BF-nek nevezett valami lett.
Tegnap több mint fél év után elindítottam a BF4-et....ég és föld, de tényleg.
És ez csak a 4, a 3 ennél is jobb volt, hogy az abszolút kedvencemet a BC2-t ne is említsem.
Persze én is tolom az 1-et és várom a dlc-t, de valahogy nem az igazi...a sivár, lélektelen szavak ugranak be a BF1 kapcsán....pont azt érzem, mint a Battlefront-nál, néhány hónap után.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
voodoo98
addikt
válasz giornalista #20402 üzenetére
Nagyon sok minden igazad/igazatok van, ez tény.
Pl.: ami engem is rohadtul zavar, de túlteszem magam rajta:
- battlepack rendszer, nagyon ritkán ad és szarokat, adhatna minden kör végén vagy minden nyert kör végén
(mert nagyon sok skin van, mire mindet összeszedi vki szerintem több mint 1000óra kell)
- medal rendszer: randomozhatna úgy, hogy ami nincs meg abból 1-2-t, és a többit pedig az összesből. Nekem 2 medal hiányzik, és kb. 4-5 hete nem adta be egyiket sem és ki tudja mikor fogja
- revive bug (nekem nagyon ritkán jön, talán eddig 1-2x volt) és egyéb nagyon gáz bugok, ezekre már rég kellett volna egy-egy hotfix.
- "első DLC nagyon sokára jön"! Igy van, januárban jönnie kellett volna már!Továbbá a BF játékok és alapvetően az összes FPS játék fregmentálódva van, azaz nagyon sok játék van, ami elvonza az embereket. Nyilván a BF1-ből is mennek el majd sokan. Szerintem ez normális. BF3 és BF4-ben is maradt egy core, aki tolja. BF1-ben is így lesz. Persze vannak olyan játékok, ahol több játékos marad és vannak olyanok, amiket szinte mindenki ott hagyja (elsőre példa a BF4, másodikra Battlefront és akár a codiw is, pedig az új játék).
Szerintem 260 óra után is akad benne kihívás, amiket el lehet érni. Jönnek új medálok, dogtagek, ribbonok, elite codex-ek, stb.
És még a 100-as szint sincs meg. De mire meglesz (meg se lesz addigra), jön a DLC +10 rank-kal. Ami gondolom darabja 2m xp lesz legalább!
Nekem minden meccs más! Tény, hogy járműből kb 1-2 használható. Én csak heavy tankkal megyek. Most szoktam kicsit rá a medic-re és totál más élményt ad, hogy az az elsődleges feladat, hogy a többieket tápold és feléleszd!ui.: azt azért megjegyzem, h nekem ez az első igaz BF játékom, BF3-mal nosharon toltam kb. 30 óra TDM-et. A többi bf-et pedig egyáltaáln nem. Codoztam BO1-ig bezárólag. Szóval nekem ez most minden tekintetben új!
Más:
Állítólag a CTE-ben a hét vége felé már várható az első DLC tartalma. Erre kiváncsi leszek. Március 15 körül jelenik meg a DLC, premiumosoknak kb. március 1, tehát nem kizárt, hogy február 2. felében a CTE-ben is megjelenik.Kicsit hosszú lett sorry!
-
prokxy
veterán
"menjek oda és hallgassak vmi hangot"
Ja igen, ez ott van, ahol a sinain az első rush rész található, a pilléreknél, romoknál.Nem tettem még ki sehová, nem is tudom ezt a redditet, h hová kéne, aki gondolja, tőlem mehet.
Ma este leszel? Tegnap láttam SP-ztél, ma jön Dave, Zero, lehet Ems is meg én, TS is lesz, csupa kaland!: D
-
prokxy
veterán
Mi ez az easter egg?
Bejoinoltam majdnem üres szerverre setupolni és a csapattársam írta (csak közben kilépett), h menjek oda és hallgassak vmi hangot...mivel majd' leesik a fejem, már nem nagyon foglalkoztam vele, csak 1 percet kb, de ez mi lenne?[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Legutolsó patch óta DX11 alatt is szokott még crashelni a játék nálatok is? Mert engem az előbb vágott ki. DX12 nem javult valamit esetleg?
-
Enton
addikt
válasz LeRoy18 #20449 üzenetére
Ha már filo meg kérdés meg ilyenek akkor egy tanács:
Sose nőj fel!
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz LeRoy18 #20439 üzenetére
17'-ről váltottam 32'-re, lassan 10 éve már. Nagyobb csak szoba átrendezéssel férne be, de én már hamarabb váltok Rift-re/Vive-ra minthogy nagyobb/több kijelző legyen előttem.
Nem mondom, hogy nagyobb mérettel nem lennék előrébb vagy élvezném jobban, de ha nagy kép a vágya valakinek az 32'-on már elég jó."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
nrk
tag
A helyes választ beküldők között egy képcsöves színestévét sorsolunk ki.
-
LeRoy18
aktív tag
colostok elovesz?
kérdés? milyen maximális kijeljzo méreten nyomtad a bf1-et? projektor nem számit -
LeRoy18
aktív tag
nagyképernyo? lenni utolso, mint én
asus rog laptop képernyu, ne hulyits? a hibaforrás
samsung, emag, mediamarkt akcisos termék
30 inc monitor, 80 centis tévé? -
dergander
addikt
Első orbitális hiba ami azonnal szemet szúrt...az pedig a Medic 1906 lvl10 fegyver reload-ja. Nincs semmi,egy kézmodulattal beletolja a levegőt a fegyverbe és tele a tár. Erre azért odafigyelhettek volna.
Ja és a másik,mielőtt megköveznének itt páran hogy ilyen meg olyan gagyi az a fegyó. Nekem a kedvencem! -
törölt tag
válasz Rigormortiis #20431 üzenetére
Tegnap ellőttem egymás után 3 xp boostot, és látványosan megugrottam 4 óra játék alatt.
Ha valaki más is egy időben velem bekapcsolja a squad boostot, akkor az dupla lesz?
-
F e Z o
veterán
válasz Rigormortiis #20431 üzenetére
99-ről 100-ra valami 2,6M score kell, azért az nem kevés.
H2O über alles!
-
Rigormortiis
veterán
Egyébként, ami számomra kicsit furcsa a 4gyel ősszevetve, az a tény, hogy alig látni colonel 100asokat. Emlékszem a 4ben már megjelenés után két héttel rohangásztak, itt meg alig latni elvétve egyet-egyet.
Nyilván bejátszik a fejlődés lassulása is, nincsenek dupla xp boostos hétvégék, eventek, és a squad boostok is elég madárláttákra sikeredtek. A négybe meg az elején dobálta a 200% osokat, erre meg rájöttek az eventek is.
Hozzáteszem, ez nem baj, csak fura.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
veterán
válasz Rigormortiis #20415 üzenetére
Azt tudod, hogy konzolon sokkal többen játszanak, mint pc-n? Így nem csoda, hogy ott találsz szervereket....
[ Szerkesztve ]
-
blu79
addikt
Sziasztok, a Field of View mennyire érdemes állítani? Milyen ertek felelne meg a valóságnak?
Illetve az UI scale factor az mi ?¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
laceszgamer
addikt
válasz taknyí #20425 üzenetére
Szerintem még korai lenne leírni a dolgot. Ha marad egy stabil 25-50k körüli játékosbázis még egy évig, akkor már megéri a dolog.
BF-ek közül nekem csak a Hardline maradt ki, de messze ez most ami a legjobban tetszik, utoljára talán a Bad Company 2 Vietnam volt ami ennyire tetszett a hangulat miatt.
-
taknyí
senior tag
válasz taknyí #20421 üzenetére
(#20424) Pubszon: nekem volt az utobbi idoben januarban (elotte nem) februarban nagyon ritkan, de ma egy kort sem tudtam befejezni...
Eddig mindig megjelenes utan joval vettem meg a bf gemeket olcson meg megolcsobban, most ugy ereztem a bf1-nel, hogy tamogatova lepek elo es megjeleneskor alap+prem behuzva, vesztemre...[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
válasz laceszgamer #20419 üzenetére
Tehát sikeresen implementáltak pár újabb bugot!
Ha így halad, átalakul az egész játék.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
warcat
veterán
válasz laceszgamer #20417 üzenetére
Igen sajnos csak kb 20 percig élt,most gyorsabban javították mint legutóbb -egyébként akciós az alapjáték szintén 40%-al és vélhetőleg erre is rányomták az akciós százalékot,sajnos ez ilyen, aki kapja marja
EA: It's in the crate!
-
taknyí
senior tag
Ismét disconected and failing server fasza javítás... Szerencsétlen nyomorult EA. Szerintetek a prem pass visszaigényelhetö)?
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
-
warcat
veterán
EA: It's in the crate!
-
Rigormortiis
veterán
Nem tudom, pcn mi a helyzet, de konzolon nagyon jól működik a szerverkereső. Saját régióban még kora reggel is találok custom games szerókat (pl friday night bf). Egyszerűen berendezem őket jatékosok szerint és már mutatja is.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Harambee
tag
Srácok az miért van hogy bármit akarok inditani originbol semmi megsem moccan?
Tegnap még semmi bajanemvolt...
Se a BF1 sem PvZ2 nem indul , még a feladatkezelőben sincsenek bent" I Hate Portals " - Geralt of Rivia
-
laceszgamer
addikt
Most a DLC-ről még mindig nem tudni pontosan mikor jön? meg elvileg Premium Pass-al amúgy is 2 héttel előbb lehet tolni nem?
-
veterán
válasz giornalista #20402 üzenetére
Nagyon sokan mondtuk, hogy ez lesz, és nagyon úgy néz ki be is jött.
Egyébként általában én is tudom élvezni a játékot, meg tetszik, de ez már nen az ami úgy le tud kötni tömegeket, mint pl a bf4, meg a játék milyensége miatt csak mégjobban felhigult a játékos állomány. Magyar tele van full retard ovodásokkal. Az szerintem sokat elárul, hogy újabb magyar bf4-es kupa sorozat van készülőben, hogy kicsit életben tartsa a magyar bf közösséget.
Láttad egyébként az érkező dlc-s fegyvereket? A képek alapján kapunk kb mindegyik kaszthoz egy olyan fegyvert, amilyen már van, csak más lesz a neve...
Ezzel a résszel teljesen elkurvult a bf sorozat, nagyon remélem, hogy nem végérvényesen...
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
Ma találkoztam egy újabb buggal ami eddig nem volt: Élesztés után csak horizontálisan tudtam mozgatni az egeret vertikálisan nem....
-
SkyS1gn
félisten
válasz daveoff #20400 üzenetére
A szerverkereső egy nagy fos nemértem 2 kereséssel totál másokat ad ki, van 5 hely rányomsz és van 0-a... totál bugos és hülyeségeket ir ki.
Rocket League jobban leköt amúgy mint ez Ott legalább a folyamatos fejlődés miatt megyek vissza, itt meg annyira le van butítva hogy a skilles se ér sokkal többet.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
N@idia
őstag
válasz Pubszon #20399 üzenetére
Én se fogok venni premium-ot pc-re, mert szerintem nagyon hamar üresek lesznek a szerverek és tartok tőle, hogy ehhez elég 2-3 hónap és már senkit nem fog érdekelni. Sokan úgy is az alapjátékkal fognak játszani, mert drága a premium pass szóval értelmetlen pc-re megvenni. Talán majd, ha olcsóbb lesz ellenben konzolon mindenképpen megéri, mert tömve vannak a szerverek, bármelyik módban is szeretnék játszani mindig talál teli szervert akár délelőtt akár este
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
giornalista
senior tag
válasz daveoff #20400 üzenetére
szerintem nem volt előre elkönyvelhető. nem indult rosszul egyáltalán, viszont az vicc, hogy 4 hónap után kerül be egy alap progression system egy játékba, miközben ma már alap, hogy legyenek célok, amelyekért folyamatosan küzdhetsz, nem elég az egyébként kiváló játékélmény.
vagy hogy 5 hónap telik majd el az első komolyabb DLC megjelenéséig, miközben van úgy 5 használható fegyver a játékban.
persze azt talán jobban is láthattam volna, hogy mekkorát lépett a BF4 irányából a Battlefront felé a játék, mindenesetre azt, hogy ilyen hamar kiégek, azért nem gondoltam volna.
(#20401) voodoo98: lenyűgözni engem is lenyűgöz sok téren, de már semmi újat nem tud mutatni, szinte mindent láttam benne, nincs engagement. nincsenek variációs lehetőségek és nagyon limitált a működőképes taktikák száma. látszólag sok jármű van a játékban, de nincsenek jól balanszolva, komoly hátránya van némelyeknek. látszólag sok fegyver is van, de egyrészt ezek mind egymás variánsai, másrészt szintén nincsenek jól optimalizálva. classonként 1, maximum 2 fegyvert van értelme használni. "minden meccs ugyanolyan" egy idő után. nem tudom. a Rainbow Six Siege annyival jobban leköt, hogy ihaj.
-
voodoo98
addikt
válasz giornalista #20397 üzenetére
Engem 250+ óra után is lenyűgöz a játék. Nagyon vártam egy ilyen kaliberű világháborús játékot. Az első DLC-t nagyon várom, mert pont Verdun lesz benne, kiváncsi vagyok hogyan valósítják meg. Ha valaki az első vh-ra gondol, akkor a verduni vérszivattyú jut eszébe...meglátjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla