Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpii
tag
Radeon beta driver, még talán instabilabb FPS számot hozott, gratula...
A patch óta st quentin scar kb. játszhatatlanul "szaggat". Sínai, 10 percig szaladgálok a support után tank hunter-el, hogy dobjanak végre egy csomagot, majd átgázol rajtam egy lovas...
Nem baj, majd rush argonne forest-en. 10 perc játék alatt 15 percig néztem a spawn screent. Ment az instant Alt+F4, mielőtt lerombolom a saját környezetem mérgemben...
Ez így tartalmas szórakozásnak bizonyult mára.
-
voodoo98
addikt
válasz
spanglee001 #20497 üzenetére
Ez de jó ötlet!
-
Dtomka
veterán
Van valami jó 5tletek, melyik járművet érdemes lőni k-bulletsel? Az a következő...3 járművet kell elpusztítanom.
Általában 200%dmg szerverre (KTK, ENAW) megyek, igaz itt könnyebb halni de ölni is -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Pubszon #20487 üzenetére
Az egy "Geballteladung". Aki szeretne egyet vásárolni: [link]
Ami az ablakban van az egy "Stielhand 24 Granate"
Súly: ,0,595 kg
Hossz: 365 mm
Hatótávolság: 27 m
A Model 24 Stielhandgranate a német hadsereg sztenderd kézigránátjává vált és az első világháborútól egészen a második világháború végéig használatban is maradt. Megjelenése miatt botgránátnak is nevezték és manapság ez az egyik legkönnyebben megismerhető gyalogsági fegyver a 20. századból. Természetesen a briteknek is megvolt a véleményük a német haditechnikáról, ők csak egyszerűen burgonyatörőnek nevezték. 1915-ben mutatták be, azonban egész háború alatt fejlesztették. Dörzsgyújtó szerkezetet használtak, ami csak a német gránátokra volt jellemző, más országokban egyáltalán nem volt gyakori.
27-37 m-re lehetett eldobni, míg a brit Mills bomb-ot mindössze csak 14 m-re, persze az angol sajtóban ennek a duplája is megjelent.
[ Szerkesztve ]
-
taknyí
senior tag
Ezek a f@sok keptelenek a kezdetek ota javitani az elesztes utani tehetetlenseget szanalmas f@szcimbalok nem is tudom hogy alkalmazhatnak ilyen alulkepzett bandat nyomorult genderek....A lovet azt tudjak szamolni a karvalyorru senkihaziak!
[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20486 üzenetére
Nekem a tank gránát.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
voodoo98
addikt
Szerintem nem! Viszont lehet, hogy "ilyesmi akciók" triggerelnek vmi bugot, ami miatt nagyon sok pontot kaptál rövid idő alatt. Mert ugye ez az alapvető probléma, hogy 37000xp szereztél 9 perc alatt, ha jól emlékszem. Ez tényleg kimagaslóan soknak hangzik. Kb lehetetlen! XP boostot ilyenkor nem számol a scoreboardon.
Amikor az 51-0-as statos csináltam, akkor viszonylag kevés xp-m volt. Bár nem csak az xp-t nézi a FF.[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
-
F e Z o
veterán
válasz
szukjozsef #20478 üzenetére
1 DLC-t kapott mindenki egyet, a többi fizetős lesz, azaz vagy megveszed egyesével vagy veszel prémiumot. A későbbiekben persze, lehet jönnek majd még ingyenes DLC-k, mint a BF4 esetében.
-
laceszgamer
addikt
válasz
szukjozsef #20478 üzenetére
DLC-k megvehetők külön-külön is. Ingyen szerintem majd maximum 1-2 év múlva osztogatják, mint a BF4 esetében volt.
-
szukjozsef
csendes tag
A Dlc-ket csak a premiumosok kapják meg vagy jut nekünk is valami akik csak az alapjátékot vették meg?Vagy lesz külön fizetős és nemfizetős dlc?
-
jsk
senior tag
válasz
voodoo98 #20475 üzenetére
Pénteken lejárt az 1 hetes tiltásom. A statomat furcsa mód nem resetelték. Kedden mertem újra játszani. Mentem két kört. A ban előtti xpboost-om továbbra is működött. Ki akartam kapcsolni, nem lehet
Heavy tankkal mentem Fao-n, 15-0 után inkább bementem meghalni a sűrűjébe, mert féltem, hogy az FF most mit néz csalásnak. Utána Blitz-en már be se mertem ülni a tankba. Persze az xpboost jól megdobta a spm-et. Így inkább battlefrontoztam tegnap, ahol a sok ingyen access-es tag miatt most olyan mintha botok ellen játszanál. Gondolom a fantasztikus FF ezt is figyelembe veszi a statisztikai szűrésénél
Igaz, azt a BF1-nél jobb K/D-vel hagytam abba szeptemberben.
Ugyanakkor tovább agyaltam (sok-sok BF1-4 fórumot olvasva) az okon, és lehet hogy mégis az én hibám volt a ban. A ban ellőtt pár (1-2, már nem emlékszem pontosan) nappal Sinai Deserten a brit kezdő spawn és az A pont között lelőtték a bombázót, ahol gunner voltam. Restricted area-ban értem földet, és kifelé tartva a zónából megöltem két embert. Az is lehet, hogy még a zónában voltam. Ez elvileg lehet ok a ban-ra?
-
voodoo98
addikt
Battlepack: úgy van, hogy 32 emberből 12 kap, tehát az esély 37.5% megspékelve azzal, hogy aki az adott napon nem kapott az nagyobb valószínűséggel kap. Tehát kb. ki is jön a 33%, ami írsz. Szerintem esély sincs az összes skin (akár csak az összes járműskin) megszerzésre 1000 óra alatt így!
Fairfight: Tegnap én is a Gianton csináltam egy 51-0 kört heavy tankkal, supportáltak engem is, 1 srác szerelte a tankot szinte folyamatosan. Én is fostam a FF ban-tól egy kicsit!
Bár ez a stat nem annyira nagy durranás, de eszembe jutott a FF. -
arpii
tag
válasz
voodoo98 #20461 üzenetére
Battlepack, kb. minden 3. kör végén kapok valamit, lehet csak szerencsém van.
Más... tegnap ismét a Giant Shadow-on (hol máshol), Tankgewehr felvesz, irtás.... Tankok, kocsik, repülők, emberek, mindenki sétált be elém, miközben a csapat folyamatosan dobta az ammót, a medikit-et. Na, gondoltam, mindjárt jön a FairFight ban, mert már kb. 20-0 ban voltam, így inkább tele ammóval, full hp-val feltartott kézzel berohantam a sűrűjébe...Jó is így rettegni az ilyenektől...Pedig, ha ez így megy tovább, simán végigtolom az egész mapot, ilyen support mellett...Na mindegy, inkább nem vártam meg, míg ban-ol.
-
prokxy
veterán
-
whitezo88
nagyúr
válasz
prokxy #20468 üzenetére
Medicnél inkább a Sweeper vagy a Mondragon Storm, a Trencheknél a hipfire a jó de inkább célozva lövöldözünk ami a Storm. BARnál detto, nem tudom ki hogy van vele de azzal se csípőből lövöldözök (egy Automaticoval ellentétben ahol a Trench a legjobb szvsz mert célozni elég reménytelen sokszor)
Egy telescopic/supressive LMGnél az is jó hogy van bi- vagy tripod így fekve szinte semmi recoil nincs.
-
fulton
addikt
Srácok, a bf 1 ben a repülő irányítása a multiban ugyan olyan mint a bf3 ban?
Csak mert a single player részben nem olyan volt.
Egeret es bill használok. Koszonom -
prokxy
veterán
válasz
sixpak #20466 üzenetére
Nekem egy nagyobb bajom van a BF1-gyel: az, hogy sokat kell gyalogolni
, de még ez nem is annyira, hanem ebből fakadóan nem találtam még meg azt a fegyvert, ami nekem eléggé testhez állna. BF4-ben M416 és AEK, amivel tényleg iszonyat jól megy, jó, van is vele 10000 killem, most meg az acwr-t használom, de az 1-ben ilyen nincs. M18 automatico trench lenne az ideális nekem, de az a 25 töltény bazira kevés, meg vhogy furán szór az a fegyver, szóval most a hellrieger-rel megyek, kezdem megszokni, de nem az igazi...Medicnél az autoloading 8.25-ös extended és az m1907 trench, ami talán oké, supportnál a M1918 Bar trench, csipánál pedig az SMLE. A többit nagyon nem érzem...
A másik probléma a sok retartáld, de az mindenhol van.
zola! Akkor majd kérj invet a partyba!
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz
voodoo98 #20461 üzenetére
Akkor ez lesz a gond....hogy ez az első igazi BF-ed.
Ha komolyabban toltad volna a régebbiekkel, akkor te is tudnád, hogy ez egy minden szempontból, végletekig kiherélt BF-nek nevezett valami lett.
Tegnap több mint fél év után elindítottam a BF4-et....ég és föld, de tényleg.
És ez csak a 4, a 3 ennél is jobb volt, hogy az abszolút kedvencemet a BC2-t ne is említsem.
Persze én is tolom az 1-et és várom a dlc-t, de valahogy nem az igazi...a sivár, lélektelen szavak ugranak be a BF1 kapcsán....pont azt érzem, mint a Battlefront-nál, néhány hónap után. -
voodoo98
addikt
válasz
giornalista #20402 üzenetére
Nagyon sok minden igazad/igazatok van, ez tény.
Pl.: ami engem is rohadtul zavar, de túlteszem magam rajta:
- battlepack rendszer, nagyon ritkán ad és szarokat, adhatna minden kör végén vagy minden nyert kör végén
(mert nagyon sok skin van, mire mindet összeszedi vki szerintem több mint 1000óra kell)
- medal rendszer: randomozhatna úgy, hogy ami nincs meg abból 1-2-t, és a többit pedig az összesből. Nekem 2 medal hiányzik, és kb. 4-5 hete nem adta be egyiket sem és ki tudja mikor fogja
- revive bug (nekem nagyon ritkán jön, talán eddig 1-2x volt) és egyéb nagyon gáz bugok, ezekre már rég kellett volna egy-egy hotfix.
- "első DLC nagyon sokára jön"! Igy van, januárban jönnie kellett volna már!Továbbá a BF játékok és alapvetően az összes FPS játék fregmentálódva van, azaz nagyon sok játék van, ami elvonza az embereket. Nyilván a BF1-ből is mennek el majd sokan. Szerintem ez normális. BF3 és BF4-ben is maradt egy core, aki tolja. BF1-ben is így lesz. Persze vannak olyan játékok, ahol több játékos marad és vannak olyanok, amiket szinte mindenki ott hagyja (elsőre példa a BF4, másodikra Battlefront és akár a codiw is, pedig az új játék).
Szerintem 260 óra után is akad benne kihívás, amiket el lehet érni. Jönnek új medálok, dogtagek, ribbonok, elite codex-ek, stb.
És még a 100-as szint sincs meg. De mire meglesz (meg se lesz addigra), jön a DLC +10 rank-kal. Ami gondolom darabja 2m xp lesz legalább!
Nekem minden meccs más! Tény, hogy járműből kb 1-2 használható. Én csak heavy tankkal megyek. Most szoktam kicsit rá a medic-re és totál más élményt ad, hogy az az elsődleges feladat, hogy a többieket tápold és feléleszd!ui.: azt azért megjegyzem, h nekem ez az első igaz BF játékom, BF3-mal nosharon toltam kb. 30 óra TDM-et. A többi bf-et pedig egyáltaáln nem. Codoztam BO1-ig bezárólag. Szóval nekem ez most minden tekintetben új!
Más:
Állítólag a CTE-ben a hét vége felé már várható az első DLC tartalma. Erre kiváncsi leszek. Március 15 körül jelenik meg a DLC, premiumosoknak kb. március 1, tehát nem kizárt, hogy február 2. felében a CTE-ben is megjelenik.Kicsit hosszú lett sorry!
-
prokxy
veterán
"menjek oda és hallgassak vmi hangot"
Ja igen, ez ott van, ahol a sinain az első rush rész található, a pilléreknél, romoknál.Nem tettem még ki sehová, nem is tudom ezt a redditet, h hová kéne, aki gondolja, tőlem mehet.
Ma este leszel? Tegnap láttam SP-ztél, ma jön Dave, Zero, lehet Ems is meg én, TS is lesz, csupa kaland!: D
-
SzlobiG
félisten
Legutolsó patch óta DX11 alatt is szokott még crashelni a játék nálatok is? Mert engem az előbb vágott ki. DX12 nem javult valamit esetleg?
-
Enton
addikt
válasz
LeRoy18 #20439 üzenetére
17'-ről váltottam 32'-re, lassan 10 éve már. Nagyobb csak szoba átrendezéssel férne be, de én már hamarabb váltok Rift-re/Vive-ra minthogy nagyobb/több kijelző legyen előttem.
Nem mondom, hogy nagyobb mérettel nem lennék előrébb vagy élvezném jobban, de ha nagy kép a vágya valakinek az 32'-on már elég jó. -
nrk
tag
A helyes választ beküldők között egy képcsöves színestévét sorsolunk ki.
-
LeRoy18
aktív tag
colostok elovesz?
kérdés? milyen maximális kijeljzo méreten nyomtad a bf1-et? projektor nem számit -
LeRoy18
aktív tag
nagyképernyo? lenni utolso, mint én
asus rog laptop képernyu, ne hulyits? a hibaforrás
samsung, emag, mediamarkt akcisos termék
30 inc monitor, 80 centis tévé? -
dergander
addikt
Első orbitális hiba ami azonnal szemet szúrt...az pedig a Medic 1906 lvl10 fegyver reload-ja. Nincs semmi,egy kézmodulattal beletolja a levegőt a fegyverbe és tele a tár. Erre azért odafigyelhettek volna.
Ja és a másik,mielőtt megköveznének itt páran hogy ilyen meg olyan gagyi az a fegyó. Nekem a kedvencem! -
törölt tag
válasz
Rigormortiis #20431 üzenetére
Tegnap ellőttem egymás után 3 xp boostot, és látványosan megugrottam 4 óra játék alatt.
Ha valaki más is egy időben velem bekapcsolja a squad boostot, akkor az dupla lesz?
-
F e Z o
veterán
válasz
Rigormortiis #20431 üzenetére
99-ről 100-ra valami 2,6M score kell, azért az nem kevés.
-
Rigormortiis
veterán
Egyébként, ami számomra kicsit furcsa a 4gyel ősszevetve, az a tény, hogy alig látni colonel 100asokat. Emlékszem a 4ben már megjelenés után két héttel rohangásztak, itt meg alig latni elvétve egyet-egyet.
Nyilván bejátszik a fejlődés lassulása is, nincsenek dupla xp boostos hétvégék, eventek, és a squad boostok is elég madárláttákra sikeredtek. A négybe meg az elején dobálta a 200% osokat, erre meg rájöttek az eventek is.
Hozzáteszem, ez nem baj, csak fura.
-
daveoff
veterán
válasz
Rigormortiis #20415 üzenetére
Azt tudod, hogy konzolon sokkal többen játszanak, mint pc-n? Így nem csoda, hogy ott találsz szervereket....
[ Szerkesztve ]
-
blu79
addikt
Sziasztok, a Field of View mennyire érdemes állítani? Milyen ertek felelne meg a valóságnak?
Illetve az UI scale factor az mi ? -
laceszgamer
addikt
válasz
taknyí #20425 üzenetére
Szerintem még korai lenne leírni a dolgot. Ha marad egy stabil 25-50k körüli játékosbázis még egy évig, akkor már megéri a dolog.
BF-ek közül nekem csak a Hardline maradt ki, de messze ez most ami a legjobban tetszik, utoljára talán a Bad Company 2 Vietnam volt ami ennyire tetszett a hangulat miatt.
-
taknyí
senior tag
válasz
taknyí #20421 üzenetére
(#20424) Pubszon: nekem volt az utobbi idoben januarban (elotte nem) februarban nagyon ritkan, de ma egy kort sem tudtam befejezni...
Eddig mindig megjelenes utan joval vettem meg a bf gemeket olcson meg megolcsobban, most ugy ereztem a bf1-nel, hogy tamogatova lepek elo es megjeleneskor alap+prem behuzva, vesztemre...[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
válasz
laceszgamer #20419 üzenetére
Tehát sikeresen implementáltak pár újabb bugot!
Ha így halad, átalakul az egész játék. -
warcat
veterán
válasz
laceszgamer #20417 üzenetére
Igen sajnos csak kb 20 percig élt,most gyorsabban javították mint legutóbb -egyébként akciós az alapjáték szintén 40%-al és vélhetőleg erre is rányomták az akciós százalékot,sajnos ez ilyen, aki kapja marja
-
taknyí
senior tag
Ismét disconected and failing server fasza javítás... Szerencsétlen nyomorult EA. Szerintetek a prem pass visszaigényelhetö)?
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
-
Rigormortiis
veterán
Nem tudom, pcn mi a helyzet, de konzolon nagyon jól működik a szerverkereső. Saját régióban még kora reggel is találok custom games szerókat (pl friday night bf). Egyszerűen berendezem őket jatékosok szerint és már mutatja is.
-
Harambee
tag
Srácok az miért van hogy bármit akarok inditani originbol semmi megsem moccan?
Tegnap még semmi bajanemvolt...
Se a BF1 sem PvZ2 nem indul , még a feladatkezelőben sincsenek bent -
Rico45
őstag
-
laceszgamer
addikt
Most a DLC-ről még mindig nem tudni pontosan mikor jön? meg elvileg Premium Pass-al amúgy is 2 héttel előbb lehet tolni nem?
-
daveoff
veterán
válasz
giornalista #20402 üzenetére
Nagyon sokan mondtuk, hogy ez lesz, és nagyon úgy néz ki be is jött.
Egyébként általában én is tudom élvezni a játékot, meg tetszik, de ez már nen az ami úgy le tud kötni tömegeket, mint pl a bf4, meg a játék milyensége miatt csak mégjobban felhigult a játékos állomány. Magyar tele van full retard ovodásokkal. Az szerintem sokat elárul, hogy újabb magyar bf4-es kupa sorozat van készülőben, hogy kicsit életben tartsa a magyar bf közösséget.
Láttad egyébként az érkező dlc-s fegyvereket? A képek alapján kapunk kb mindegyik kaszthoz egy olyan fegyvert, amilyen már van, csak más lesz a neve...
Ezzel a résszel teljesen elkurvult a bf sorozat, nagyon remélem, hogy nem végérvényesen...
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
Ma találkoztam egy újabb buggal ami eddig nem volt: Élesztés után csak horizontálisan tudtam mozgatni az egeret vertikálisan nem....
-
SkyS1gn
félisten
válasz
daveoff #20400 üzenetére
A szerverkereső egy nagy fos nemértem 2 kereséssel totál másokat ad ki, van 5 hely rányomsz és van 0-a... totál bugos és hülyeségeket ir ki.
Rocket League jobban leköt amúgy mint ez
Ott legalább a folyamatos fejlődés miatt megyek vissza, itt meg annyira le van butítva hogy a skilles se ér sokkal többet.
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz
Pubszon #20399 üzenetére
Én se fogok venni premium-ot pc-re, mert szerintem nagyon hamar üresek lesznek a szerverek és tartok tőle, hogy ehhez elég 2-3 hónap és már senkit nem fog érdekelni. Sokan úgy is az alapjátékkal fognak játszani, mert drága a premium pass szóval értelmetlen pc-re megvenni. Talán majd, ha olcsóbb lesz ellenben konzolon mindenképpen megéri, mert tömve vannak a szerverek, bármelyik módban is szeretnék játszani mindig talál teli szervert akár délelőtt akár este
[ Szerkesztve ]
-
giornalista
senior tag
válasz
daveoff #20400 üzenetére
szerintem nem volt előre elkönyvelhető. nem indult rosszul egyáltalán, viszont az vicc, hogy 4 hónap után kerül be egy alap progression system egy játékba, miközben ma már alap, hogy legyenek célok, amelyekért folyamatosan küzdhetsz, nem elég az egyébként kiváló játékélmény.
vagy hogy 5 hónap telik majd el az első komolyabb DLC megjelenéséig, miközben van úgy 5 használható fegyver a játékban.
persze azt talán jobban is láthattam volna, hogy mekkorát lépett a BF4 irányából a Battlefront felé a játék, mindenesetre azt, hogy ilyen hamar kiégek, azért nem gondoltam volna.
(#20401) voodoo98: lenyűgözni engem is lenyűgöz sok téren, de már semmi újat nem tud mutatni, szinte mindent láttam benne, nincs engagement. nincsenek variációs lehetőségek és nagyon limitált a működőképes taktikák száma. látszólag sok jármű van a játékban, de nincsenek jól balanszolva, komoly hátránya van némelyeknek. látszólag sok fegyver is van, de egyrészt ezek mind egymás variánsai, másrészt szintén nincsenek jól optimalizálva. classonként 1, maximum 2 fegyvert van értelme használni. "minden meccs ugyanolyan" egy idő után. nem tudom. a Rainbow Six Siege annyival jobban leköt, hogy ihaj.
-
voodoo98
addikt
válasz
giornalista #20397 üzenetére
Engem 250+ óra után is lenyűgöz a játék. Nagyon vártam egy ilyen kaliberű világháborús játékot. Az első DLC-t nagyon várom, mert pont Verdun lesz benne, kiváncsi vagyok hogyan valósítják meg. Ha valaki az első vh-ra gondol, akkor a verduni vérszivattyú jut eszébe...meglátjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest