-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrrr74
aktív tag
Az az ár csak akkor szerepel benne, ha pont akkor volt árfrissítés amikor az ár éppen annyi volt amit láttál (a Flash Sale-ben szereplő, 1mp-ig tartó árak egész biztosan nem lesznek benne).
A napi 1-2 alkalalommal történő árfrissítés még megoldható, de ezek azért eléggé leterhelik a rendszert, főleg nagyon sok termék esetén. 11.11/BF alkalmából naponta több alkalommal is változtak az árak, azt nagyon nehéz lekövetni.
[ Szerkesztve ]
https://weddmegonline.hu, https://nekedveszem.hu
-
Digitalpimp
senior tag
Itt lehet nézni, hogy változtak az árak. [link]
Jó a Gearbesthez is."...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Topikgazda
Nem szoktunk keresztpostázást használni, mert tiltja az ÁSZF. Ugyanezt a kérdést felvetetted a Paypal topikban, arra ott ezt válaszoltam:
Jósolni nem fogok, ha lezárod akkor nem tudsz PayPal segítséget kérni, de hogy mi lesz a segítségük ha claim-re emeled azt nem tudom.
De ha lezárod, ők elküldik a pénzt. Nem szoktak ezzel szórakozni. Kérdés az hogy hol van a hiba hogy nem tudják elküldeni.
Ez közel a 180. naphoz hát nem is tudom. Nekem ami problémám volt velül mind 2 héten belül normálisan le lett rendezve, ennél nagyobb összegű dolog esetén is.Ezért nem javasolt a "flood" mert egy újabb születik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- i5-ös félkonfig
- i3-as félkonfig (Win11 kompatibilis)
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest