Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
takacs tamas
csendes tag
válasz
-=Jam=- #12504 üzenetére
100+ rendelésem volt már alin, és gearbesten, nem volt szükségem paypallra eddig, ott jól működött a vásárlói védelem. Itt is elolvastam az összefoglalót. Rendeléskor nem tűnt fel, hogy nem nyomkövetett, hiszen ráadásul fizetős volt a szállítás.
Köszönöm az ötletet, megpróbálom a banknál a chargeback-et... -
takacs tamas
csendes tag
válasz
Vérboci #12494 üzenetére
Én értem mi a problémája, engem is így szivat ez a nyomorult oldal. UK raktárból rendeltem 50 $ körül, de a csomag soha nem érkezett meg... Mivel nem kötöttem biztosítást, azt mondják így jártam....Ja és tracking number sincs, de ez a mobil appban rendeléskor nem látszik. Nem tudom mit tehetnék, de a qrva anyját
-
takacs tamas
csendes tag
Az én csomagom még nem jött meg, valószínű vmelyik postás már lenyúlta...követés nélkül szép nagy csomag.. nem is értem, hogy küldhettek egy 50$ os csomagot tracking nélkül...mikor megrendeltem, az appban nem látszott, hogy nem követhető, mikor elindították akkor tűnt csak fel. Remélem visszakapom az árát...
Pedig még fizettem is a postáért -
takacs tamas
csendes tag
-
takacs tamas
csendes tag
Sziasztok! 15.-én rendeltem ezt [a quadrocoptert] a gyerek részére. UK warehause, 2-5 business day. Eddig még nem érkezett meg, és sajnos nincs nyomkövetés (a mobilappos rendelésnél nem látszik, hogy no tracked) Mivel ez az első bangood rendelésem, segítsetek légyszíves, most mi legyen a következő lépés. (várjak még, kérjek újraküldést, vagy visszatérítést?) Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest