- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
-
Mobilarena
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scallion
senior tag
Majd csak elérnek olyan szintet. Nekem az tetszik, hogy itt valóban ingyenes a bankszámlavezetés a kártya az átutalás a készpénzfelvétel. Én sokszor vásárolok paypay creditre ,nem azért mert szükséges volna hanem, mert jól mutat a credit historydban.És automatikusan emelik a hitelkeretedet, ha jól viselkedsz.
-
Scallion
senior tag
A denkmites nem mr csizmás? Te a lila nebulo vagy, nem?
Egyébként hihetetlen ,de a mosogató alatt találtam egyet. (Anglia északi tenger partja) gondoltam kipróbálom. Hát mikor meglátták nálam majdnem kivégeztek, hogy azt itt nem lehet kapni és anyósom csempészte ki folteltávolításra. Azért kipróbáltam suttyomban és tényleg jó
.
-
fabula
őstag
válasz
kentucky #5165 üzenetére
Mivel mostad? Már sokszor leírtam, de megint: szerintem a legjobb módszer a lemosásra bármilyen felületű lemezre a melegvizes DM-es Denkmit szappanos alapos lemosás egyszerű mosogató szivccsal a dörzsis részét használva. utána szárazra törlés papírtörlővel a száleinél fogva és kb 2-3 prcig még hagyom száradni szobahőmérsékleten. A Denkmit szappan azért jó, mert nem tartalmaz semmi adalékot, olyan mint a régi mosószappanok. Manapság már minden szappanba, mosogatószerbe kerül illatosító meg kézkímélő meg még ki tudja milyen adalék, ami okozhat problémákat. Hidd el, már évek óta használom a Denkmit szappat a fent leírt módszerrel és eddig nem volt tapadásproblémám (csak ha elállítódott a nyomtató beállítása
).
Eddig bármire nyomtattam, minden jól tapadt lemosás utánaa PLA-val, de más anyagokkal is.
Ha a texturált lemezt csak IPA-val mosod, az nem szokott elég lenni (de máshoz se mondig), mivel az apró recékbe beragadt zsiradékot, előző más típusú anyagmaradékot (pl. PETG) nem mossa le, inkább csak elkeni, amitől még rosszabbul tapad.
Pl. ha textrurált PEI lapra PETG-t nyomtattam ragasztó nélkül, akkor utána a PLA egyáltalán nem tapadt rá, de miután lemostam szappannal, már is újra tapadt rendesen. Ebből is látszik, hogy miért lehet a két anyagot egymás támaszaként használni, nem tapadnak egymáshoz.
-
Imy
veterán
Az utángyártott lapokra a QR kódokat mivel ragasszátok fel? Öntapadós matricára nyomtattam, de leválik a lapról a meleg miatt, a textured PEI esetén pedig a texturált felület is alapból problémás.
-
Scallion
senior tag
Megjött a Alis bambu knocking fej amit ajánlottatok.Az kell mondjam egyáltalán nem kelt gagyi benyomást. Egyébkén ez is ferde ugyanabba az irányba ugyanannyit úgyhogy biztos vagyok benne hogy ennek így kell kinézni.
-
Imy
veterán
Én gondolkodtam a világítás updatelésén, de minek? Amennyit kell látok. Minek zseblámpával nézni? Ott a kamera. Elindítom a nyomtatást, ránézek néha telefonról vagy gépről, és végez. A kislányom is látja így, van amikor elötte ücsörög.
Nekem egy ikeás szekrényben van a nyomtató, éppen ki tudom nyitni az AMS-t, így nem emelem meg a tetejét. Igazából mióta megvan (kb 100 órát nyomtattam már vele) azóta a tetejét meg sem mozdítottam.
Én az ajtót nyitom ki ujjnyira, annyira, hogy a szekrényajtónak nekinyiljon. -
ptesza
senior tag
Ki van próbálva. A makerworldön is fenn van.
-
ptesza
senior tag
Engem is érdekel. Jó lenne az AMS-t kicsit feljebb emelni, hogy az üveglap dönthető legyen. Egy csomó hő ki tud menni ha már ujjnyiira is nyitva van. A LED világítás sem árt mert már kicsit unom a zseblámpázást.
-
Lookup
tag
Van valami ajánlott riser az üveg tetőhöz ami nektek bevált? Én ebbe kezdtem bele, de annyira nem tetszik nyomtatás után ezért lehet be se fejezem majd...
Olyat keresnék amibe lehet extra ledet tenni és vannak zárható szellőztető nyílások rajta a PLA / PETG nyomtatás miatt. Nem akarom mindig kitámasztani vagy levenni az üveg tetőt. -
ptesza
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #5175 üzenetére
A generic profilban 55°C van a Textured PEI plate-hez. Már nekem is okozott selejtes darabot. 60°C amivel már nem volt tapadási gondom.
-
Tomika75
tag
válasz
kentucky #5165 üzenetére
Nincsen Revolutom és a PayPal-ra sem jöttem rá hogyan kell pénzt tenni a számlára?
Megrendeltem más fizetési opcióval: SEPA-val ami nem tudom mi,de a rendelés sikerült csak nem tudom hogyan fogom kifizetni? Gondoltam ez a banki utalásos mód viszont nem küldtek semmilyen számlaszámot amire át tudnám utalni csak azt, hogy gratulálnak a filament klub tagságomhoz. Ma 8-kor nyit a bank ahol be tudom állíttatni a limitet és esetleg kártyáról kifizetni, de addigra vége az akciónak. Próbáltam tickettet írni, hogy most mi lesz,de állandóan kidob a rendszer. -
poli27
Topikgazda
válasz
2thletme2day #5170 üzenetére
Sose volt elég kuponom
-
ptesza
senior tag
válasz
2thletme2day #5170 üzenetére
Magyarok nagyon árérzékenyek ...
De most lehetnek változások, mert se új modelre , se print profilra nem ad semmit.
Van egy print profil ami pár nap alatt majdnem 300-nál jár de semmi...
Valamit rosszul csináltam? -
poli27
Topikgazda
Hát nem tudom meddig adja a Bambu a kuponokat de remélem jó sokáig
26kg filamentet vettem 1 hónap alatt
56e ft ot fizettem rá
-
poli27
Topikgazda
X3D FLEXBOX (Stackable X1/P1 boxes) by DutchWorkX3D | Download free STL model | Printables.com
Ez a két fiókos verzióban
-
Tomika75
tag
Na most meg vagyok lőve!
Nem tudom megvenni a nyomtatót, mert 300K a limitem a kártyán és nem tudom telefonon feljebb emeltetni mivel nem tudom a Tpin kódomat, hogy rohadjon meg!
Milyen más lehetőségem lenne még?
SOS-ben kellene a válasz...
Köszi!
Ui.: próbálom kisilabizálni a PayPal-os fizetést,de ott csak a bankkártyám van megadva amin ugye 300 a limit és nem tudom hogyan tudnék pénz áttenni rá? -
-
poli27
Topikgazda
-
fabula
őstag
A lila Nebuló ragasztó szappanos melegvízzel és mosogatószivccsal simán lemosható és jó elválasztónak a PETG alá vékonyan felkenve nedves szivaccsal. Én így szoktam használni és bevált.
A nyomat aljáról is lemosható, ha látszik, nedves szivaccsal letörölhető.
Azért a lila, mert felkenéskor vagy lemosáskor jól látszik, mert nedvesen lila lesz. -
-
poli27
Topikgazda
A Bambu PLA tougról mi a vélemény, valaki használta már sokat?
-
Lookup
tag
válasz
tothferenc #5155 üzenetére
Az email szerint még nem küldték el a nyomtatót. Oda van írva mellé, hogy "unfulfilled" a rendelésnek azon része.
-
tothferenc
aktív tag
Sracok, lehet volt mar, de ne kovezzetek meg. Ma megjott a ket filament meg a tartalek lap. A nyomtato gondolom kulon jon. De ahhoz hol talalok nyomkovetesi szamot? Az emailben csak ennyit kaptam: [kép]
-
brumi1024
veterán
Mert alapjaban veve ugy is a flow lesz a szuk keresztmetszet, plane PETG-nel/TPU-nal, nem a beallitott maximum sebessegek. Egy jo iras errol.
-
Lookup
tag
Köszönöm az infót! TPU-val még sosem dolgoztam és nem voltam biztos benne.
A PETG viszont nekem sosem tapadt túlságosan a PEI lapra (se enderen, se bambun), mindig pont csak annyira amennyire elvárná az ember.
A generic profilok meg olyan jók, hogy még egyszer sem kellett flowt vagy pressure advanceot állítanom egyik anyagomhoz sem. Mindegyiknél csináltam destruktív tesztet az első nyomtatás után és sehol sem találkoztam rendellenes töréssel.
Egyedül a gyári benchy gcodenál volt rossz a pressure advance érték a nyomtatóhoz kapott PLA basic filamenthez. De a magamnak szeletelt fájloknál az is hibátlan volt... bár ezt el is várja az ember saját filamenttől, saját géppel -
Lookup
tag
-
fabula
őstag
A TPU nyomtatható texturált PEI-re, a PETG viszont elég jól ragaszkodik hozzá. Vagy melegen kell levenni, vagy tegyél alá vékony réteg ragasztót, pl. lila Nebuló stiftet nedves szivaccsal eloszlatva vékonyan, akkor könnyebben feljön.
A Generic profilokkal kezdj és csinálj legalább PA és FR teszteket az Orca-val, majd mentsd el saját profilként. -
Lookup
tag
Ti milyen sebességgel nyomtatjátok a PETG-t, hogy azért erős maradjon a tárgy meg szépen nézzen ki, de ne az enderes időkből jól megszokott 60 mm/s legyen?
Szerk.: Illetve a TPU nyomtatható normálisan a texturált PEI lapra vagy mindenképp kéne vennem egy sima felületű lapot? Na meg a TPU-t milyen sebességgel illik nyomtatni? -
brumi1024
veterán
Lehet, hogy alapjaiban hasonlo a ket termeken futo kod, de mar csak a UI miatt is jelentos kulonbsegek vannak. A skip object eseten peldaul az egyik fejleszto megerositette valamelyik git issue alatt, hogy azert jott kesobb P1-re a feature, mert a UI-osoknak ki kellett talalni hogy/hol lehet majd hasznalni (Handy kevesebbet tud, mint a kijelzo az X1-en, nem az az elso lepes a fejlesztesi processben). Egyebkent ha tagelik slice-olaskor a gcode-ot akkor valoszinuleg siman csak ki lehet hagyni stepeket, nem kell belenyulni a kodba.
Ha mas miatt nem is, emiatt valoszinuleg hamarabb fog feature-oket kapni az X1.
-
fabula
őstag
Érdekes, de a P1-ek a Handy appból már tudják az objektumkizárást az 1.04.02 firmware-től, ki is próbáltam és működik is. Pedig nem cseréltem processzort meg alaplapot sem
, tehát nem kell hozzá momolyabb CPU, így is megoldották.
A BS-be letöltés is menni fog hamarosan a BS 1.8-al és az 1.05-ös firmware-től, már csak párat kell aludni és karácsonyra meg is kapjuk.
-
dippe
tag
válasz
brumi1024 #5104 üzenetére
Szerintem sem teljesen ugyanaz a kód a P1 és X1 esetén, viszont az én logikám alapján:
- irdatlan költség egy új firmweare-t készíteni, tehát nem is csinálnak
- a firmware alapja valami open source cucc
- ugyanazt a processzor architekturát kell használniuk minden gépük esetében
- ebből kiindulva ugyanaz a az alapja mindkét firmweare-nek, ahol kapcsolókkal ki lehet kapcsolni funkcionalitást hogy a gyengébb procin is működjön
- tehát szinte/teljesen ugyanaz a forráskódja a kettőnek, csak a buildelés folyamata tér el + a konfig értékekTehát pl. egy FTP, ami működik mindeygik gépen, nem indokolja, hogy P1-nél ne menjen a Bambu studio UI-on keresztül.
Az objektum kizárás más történet, oda komolyabb CPU kellhet, hogy real-time újra tudja az gcode-ot írni anélkül, hogy a gép megállna. Bár megjegyzem egy gagyi arduino is real time átírja a gcode-ot, ami épp következik.
Egy ilyen rendszer fejlesztéséhez komoly fejlesztő csapatok kellenek, nem 1-2 lelkes amatőr. ((Ez még Kínában is millió dolláros tétel)) Láttam már olyat, aki 3 nap alatt C-ben ftp klienst fejlesztett a protokoll lekódolásával... Tehát ez szimplán üzleti döntésnek tűnik számomra, hogy milyen funkcionalitást mikor implementálnak a P1-re. Nem hibáztatom őket, amíg nincs komoly konkurrencia, addig nem szabad rá sokat költeni.
Összességében maximális respect Bambuéknak, hogy egy ilyen ügyes üzleti koncepcióval, fejlesztési menetrenddel rendelkeznek. Nem véletlenül futottak fel ennyi idő alatt.És respect annak, aki felismerte a potenciált, és beletolt pár millió $-t.
-
Imy
veterán
A régi nyomtatómmal hogyha nyomtattam textured PEI lapra, akkor arról a PETG viszonylag könnyen lejött, nem kellett erőlködni, ha kihűlt. A Bambuhoz aliról ilyen tectured PEI lapot rendeltem. Nagyobb tárgyak esetén a PETG-t úgy kell szikével leműteni. Most nem tudom a Bambu szeletelőjében van valami beállítva úgy, hogy belepréseli az anyagot a lapba, vagy a lap tapad ennyivel jobban.
-
Imy
veterán
-
poli27
Topikgazda
Akinek megjött a P1S átalakítókészlet, esetleg tud egy képet küldeni mekkora dobozban jött?
Angliában elérhető, lehet megveszem ott, és a haverom meg elpostázza...
Kell valakinek ez a tető riser plusz a fiókos doboz? Nyomtatok másikat és ezt ha nem kell senkinek kidobom, csak sajnálom kidobni
-
poli27
Topikgazda
válasz
2thletme2day #5128 üzenetére
Nem de ez bosszant, hogy nem egyenes...
-
Tomika75
tag
Ha jól láttam akkor az X1-hez a cool plate-et adják, a P1-hez pedig a texturált lapot?
Esetleg van lehetőség másikat kérni vagy erre van a vásárolj még opció? -
2thletme2day
őstag
Ennyire hiányzik az hogy tuningolhasd/átépítsd a gépet?
Nem az van, hogy az emberek azért veszik a bambu nyomtatókat, hogy ne kelljen utólag még tízezreket rálocsolni, hogy jó legyen? Nekem sem egyenes az ágy. Az amit csereként küldtek valamivel jobb de az sem az igazi de eszembe sem jutna még rákölteni a nyomtatóra 60k-t, hogy teljesen sík legyen amit az esetek döntő többségénél észre sem veszek.
-
poli27
Topikgazda
Az rfidet nem tudod használni, mert ugye a fogyást is logolja (látod is a studioban a printer oldalon az amsnél csökken a szín), és ha lefogyott akkor szerintem nem fog menni
Azt még nem próbáltam hogy nincs ugyanolyan benne, de szerintem simán kijelzi kifogyott és várni fogja az utántöltést... ha volt benne ugyanolyan azt simán cserélte menet közbe
-
ptesza
senior tag
Nem sok eredeti Bambulab filamentet használtam eddig. Mi lesz az RFID-val ha lefogy a tekercs? Nyilván nem dobom ki a spoolt mert az AMS-be ez a legjobb.
másik kérdés:
Úgy általában ha lefogy a tekercs akkor mit csinál az AMS? Még nem mertem megjátszani, hogy lemenjen teljesem de most úgy néz ki kell még 20 centi.Nincs ugyan olyan filament az AMS-be most.
-
poli27
Topikgazda
De az nem ugyanaz, az megmagasítja az ágyat, és a fűtése lesz olyan mint előtte, itt kompletten kicseréled az egészet,
Meg is rendeltem kíváncsian várom, cégre rendeltem utolagos fizetéssel (ha egyáltalán kiküldik így, mert ki lehet választani
) ha nem jó nem fizetek xd
-
fabula
őstag
Érdekes, nekem eddig is tökéletes volt minden első réteg
. Mondjuk az ágy fémvonalzóval nézve 60 C-ra felfűtött állapotban szemel láthatóan nem görbe, de kisebb eltérések nyilván lehetnek benne. Ekkora mázlim lett volna?
Azt az alu lapot 1/3 áron nézted, amit linkeltem? Állítólag szuper egyenes. -
axlfsi
veterán
Szerintem nevetségesen drága, főleg annak tükrében, hogy az amúgy nem olcsó Bambu nyomtatót nem azért veszi senki, hogy még költsön rá - HU-ba mire megjön szállítással, áfakülönbözettel - közel 200 €-t
Le kell gariztatni annak, akinek görbe és küldjék addig a pótágyakat, amíg egyenest nem küldenek!
Btw, neked most akkor görbe? Nem tudtak küldeni jó csereágyat? Vagy most már nem ismeri el a gyártó, hogy ez hiba?! ... nem értem, de fabulával értek egyet; vicc kategória erre és ennyit pluszban költeni (persze, mindenki arra veri el a pénzét, amire akarja, ez csak egy vélemény volt a sok közül). -
fabula
őstag
Én egy A1-et vennék másodiknak, de hát nekem sem kell, sajnos
. Olyan kis aranyos meg szépen is nyomtat.
Azért lehet jövőre meggondolom majd magam, ha lesz AMS lite nélkül, mert második gyors kis nyomtatónak még talán megérné megvenni PLA és PETG nyonmtatásra, csak hát ebbe beleszól majd a család is.
-
poli27
Topikgazda
Ez elég jó készletnek tűnik a hajlított ágy problémára, itt a felfűtés se lesz rosszabb, mert itt ugye a teljes ágyat cseréled Az ára se annyira veszélyes, szerintem én megveszem karácsonyra magamnak
:
princore.de/products/bambulab©-x1-carbon-p1p-p1s-druckbett-set-1
-
poli27
Topikgazda
válasz
brumi1024 #5111 üzenetére
PLA-CF nél esetleg?
Abból megvan az összes szín már a fekete kivételével, esetleg ahhoz van valami jó beállításod?
Bambu Petg-t még nem vettem, átszoktam az ABS re Petg helyett
A PLA Tough ot esetleg próbáltad egyet vettem, de még nem próbáltam ki milyen, állítólag ötvözi a Petg rugalmasságát a PLA val kb
-
Sajnos ez ilyen, közép kategóriás mobilokból se véletlenül marad ki 100ft os fontos dolog/extra.
Ha ez mind benne lenne, szerinted hány db X1 adtak volna el ?!P1S-el se szereztek szerintem túlsok új vásárlót.... P1P eladás is biztos csökkent, illetve X1 is. Nem sok "igazi új vásárló" nyertek meg vele szerintem. Én is azt vennék most X1 helyett. (csak akkor még nem volt
)
-
poli27
Topikgazda
Egyébként meg nem értem miért nem tudnak egy boardot frrissíteni picit erőssebb procival... már lenne rá pénzük... Meg azt se értem miért nem tudják a kijelzőt upgradelni egy érintősre, azt nem limitálja a proci, pedig sok embernek igénye lenne
Szerintem olcsóbban kihoznák az érintőkijelzőt, mint a mostani gombosat.....
-
poli27
Topikgazda
A Bambu filamenteket érdemes kalibrálni amúgy, most hogy el lettem látva 18kg al érdekel
Vagy elég a gyári profilokkal használni, ki hogy látja?
-
fabula
őstag
válasz
Mr.Csizmás #5096 üzenetére
Egyetértek Mr.Csizmással, én is ugyan így döntöttem el, hogy P1P-t (P1S akkor még nem volt) veszek és nem bántam meg. Akinek meg van rá lóvé, az ne vaciláljon, vegye meg az X1C-t, és akkor ugyan azt a nyomtatási élményt kapja, de folyamatosan nézheti a nagy színes érintőkijelzőt meg a folyamatos kameraképet
, már ha erre van ideje na meg igénye
. Itt jegyezném meg, hogy mióta meg vann az ASMS is hozzá, én havonta jó ha egyszer megnéztem a kijelzőt a nyomtatón, mivel nem kell semmire sem használni, minden megy a BS-ből vagy a Handy-ből.
Ja és lidarozhat is, ami helyett én az Orca Slicer-ben be szoktam kalibrálni az egyes filament típusokat egyszer (már ami nincs benne vagy más még nem tette meg), lementem és utána már csak használom. Nem sok plusz idő (kb 40-50 perc filament típusonként és nem kell szín szerint is) és az árkülönbségből jó sok filament kijött már, amiből sokat el is nyomtattam.
Amúgy a hardned steel hotend meg a hardned steel extruder fogaskerekek olcsó fejlesztések és az -10 C fok bed hőmérséklet sem akadályozott eddig abban, hogy ASA-ig mindnet is nyomtassak vele (persze zárt Vision házban, ezért venném most a P1S-t).
Na meg azért sokat fejlődött a P1P és P1S is firmwar-esen, amióta én megvettem, lassan leszivárognak olyan dolgok, amit korábban csak az X1-ek tudtak, de nyilván a SOC miatt nem lehet mindnet ugyan úgy megvalósítani (lásd pl. kamera, ami helyett én egy olcsón, használtan vett blink kamerát használok, de azt sem sokat).
De mindneki maga dönt, mi és mennyit ér meg neki.
-
Imy
veterán
válasz
brumi1024 #5104 üzenetére
A két nyomtató között van árbeli különbség, nem kaphat meg mindent a P1. Ha szinte ugyanazt tudná, senki nem venné az X1-et.
Én ezért nem szöszöltem, X1-et vettem.
Persze a P1 is egy nagyon jó gép, sőt annyiért nagyon jó vétel.
Az A1 meg tényleg a kezdőknek egy kihagyhatatlan vétel. A Bambunak így nagy esélye van, hogy nagyon sok vevőt átcsábítson. -
brumi1024
veterán
FTP adott, a BS -ben X1-hez minden le van kódolva. Azon jó eséllyel dolgozni kellett, hogy P1-ben ne működjön.
Ha a P1 hardvere csupan egy 720p-s 0.5 FPS-es "kamera" kezelesere kepes, mig az X1 on the fly tud gcode-ot parseolni (skip object), akkor egeszen gyanus, hogy nem ugyanaz a kod fut mindketton, kulonben kiadtak volna egyszerre, meglepne, ha ilyen aprosagokkal akarjak megkulonboztetni az X1-et. Ahogy a skip objectnel is, valoszinuleg itt is mas implementacio vagy kerulout kellett ahhoz, hogy az adott hardveren/rendszeren mukodjon. Az pedig, hogy miert az X1 elvez prioritast szerintem egeszen egyertelmu.
-
dippe
tag
válasz
brumi1024 #5093 üzenetére
Olyanra gondolok, mint pl. az ftp szándékos használhatatlansága P1 esetén a Bambu studio-ból. (FTP adott, a BS -ben X1-hez minden le van kódolva. Azon jó eséllyel dolgozni kellett, hogy P1-ben ne működjön.) Vagy pl. MQTT protokoll lebutítása, sokkal kevesebb adatot küld, mint ami a rendelékezésre áll.
-
dippe
tag
Ilyet soha nem állítottam
Én is sokat nyomtattam már vele. El kell fogadni, hogy ennyiért vannak bizonyos limitációi, bosszantó apróságai. De igazából az átlag felhasználó észre sem veszi ezeknek a többségét.
Mindössze azért írom le újra és újra, mert a fórumon megjelenő érdeklődők is újra és újra megkérdezik. Akit érdekel, az "befogadja", átgondolja és lehet hogy X1-et választ. Aki nem is érti mit írok, az átugorja , vesz egy P1-et és kész.
A félreértések elkerülése érdekében szeretném tisztázni, hogy: összességében elégedett vagyok. Sem időm, sem pénzem nincs jobbat építeni (esetleg venni), szóval jó ideig ez marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Filmgyűjtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged