Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
-
Mobilarena
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
Új paraméterezhető rendező, tároló rendszerem, kérem aki teheti töltse, likeolja.
-
Imy
veterán
Végtelen lehetőségek: Paraméterezhető Váza és Kaspó Rendszer
Unod, hogy sosem találsz pontosan akkora kaspót, amekkorára szükséged van? Ezzel az OpenSCAD alapú modellel te válsz a tervezővé! Legyen szó egy apró pozsgásról vagy egy elegáns tulipáncsokorról, ez a rendszer minden igényedet kiszolgálja.
Miért töltsd le?
Teljesen egyedi: Állítsd be a magasságot, a szélességet és a falvastagságot másodpercek alatt.
Különleges dizájn: A hullámos falak és az opcionális csavarás (twist) modern, organikus megjelenést kölcsönöznek a nyomatnak.
Okos vízelvezetés: A kaspóhoz pontosan illeszkedő alátét is tartozik, beépített tartólábakkal a jobb szellőzés érdekében.
Nincs szükség alátámasztásra: Úgy terveztem, hogy bármilyen nyomtatón könnyen, support nélkül elkészíthető legyen.
Próbáld ki a Customizer-t, és alkosd meg a saját verziódat! Ha tetszik a modell, egy letöltéssel, egy értékeléssel vagy egy fotóval a kész nyomatodról rengeteget segítesz. Ha pedig igazán elégedett vagy az eredménnyel, egy Boost-tal is támogathatod a munkámat, hogy még több hasonló, okos modellt készíthessek nektek!
Jó nyomtatást! 🚀 -
Imy
veterán
Itt a legújabb modellem, a henger alakú tároló, ami toll tartónak is ideális. A modell teljes mértékben testre szabható. Rendelkezik tetővel, egymásba rakható, a tároló széle mintázott, és a belsejébe elválaszthatók helyezhetőek.
Ha tetszik a modell akkor likeold, töltsd le, nyomtatsd ki, és hívj meg egy kávéra egy boost támoagtással.
Link. A letöltés nagyon sokat segítene az Trendingbe bekerüléshez.DE rengeteget segítenél vele, ha a következő FB hozzászólást likeolnád, hozzá szólnál: FB link.
#14178Arageus
Töltve, 4-ik letöltő voltam, és likeoltam is, mert egy szuper modell. -
Imy
veterán
Terveztem egy modellt pár napja, és szeretném, ha a trendingbe előre kerüljön.
Annyit kérek, hogy legyetek szívesek likeolni. (Ha többet szeretnél segíteni akkor kérem töltsd is le)
Extra nagyon örülnék, ha valaki boostot is tudna rá küldeni.
-
Imy
veterán
válasz
laskr99
üzenetére
Tedd fel amid van. Van olyan modellem felraktam, mert csak kellett magamnak, és erre meg hozott nem is kevés kupont.
Pl: függönyakasztó, domino, szellőzőrács, ablakmosó folyadék tartály tető, stb...
Azaz kiszámíthatatlan. -
Imy
veterán
Egy újabb személyre szabható doboz modellem megjelent. Kérem aki tud támogasson letöltéssel, likeval, vagy ha tetszik neki persze nyomtassa. Köszönöm!
-
Imy
veterán
Mesélhetne egy kicsit valaki akinek van H2C-je, hogy milyen.
De az lenne a legjobb, ha lenne mellette H2D-je, vagy volt korábban.
H2D-t tervezem H2C-re lecserélni. Csak érdemes-e.
( a pénz nem számít, mert nem fok kerülni semmibe sem az új gép, jópár hónapnyi kupongyüjtögetés eredménye lesz majd valamikor 2-3 hónap múlva) -
Imy
veterán
Elkészítettem új robosztus, de kis méretű elemtároló dobozt egy korábbi dobozaimat kinyomtató felhasználó kívánságára, így sokkal kevesebb filament szükséges hozzá, mint a 100x50x72-es dobozhoz. A doboz belső magassága 52 mm, így az AA, AAA, C és 9V elemekkel kompatibilis.
Ha más méretű elemtároló dobozra van szükséged, nézd meg a többi modelljeimet is. Rengeteg doboz, és több mint 420 db modellem van feltöltve az oldalra.
Ha tetzsik, kérem támogatsd a munkámat letöltéssel, likeval, nyomtatással vagy boosttal.
Jó nyomtatást kívánok.
A modell elérhetőségének linkje.
-
Imy
veterán
válasz
tothferenc
üzenetére
Alkatrészben a gyári, nem kell más.
Én 1800 óra körül adtam el az X1C-t, semmit nem kellett rajta cserélni, még a hotend is eredeti volt.
Persze vettem tartalékot, meg más méretet, de a vevő járt vele jól, mert kapott egy rakás alkatrészt. (ami felesleges) Max egy gyakran használt komplett hotend, más nem kell. -
Imy
veterán
Felkerült 5 db húsvéti üdvözlő kártya modellem, amiket vágó modullal lehet elkészíteni. Kérem aki teheti támogasson, letöltéssel, likeval, vagy bármivel.
-
Imy
veterán
Készítettem egy pár húsvéti üdvözlőlapot, Bambu H szériához való vágó modullal elkészíthető. Van másüdvözlő kártyám is, nézz szét a modelljeim között.
-
Imy
veterán
válasz
katyilkadr
üzenetére
Köszönöm szépen!
Remélem más is segít, mert kellene most még pár like, download!
-
Imy
veterán
Elkészült egy zsebbe való egyszerű, robosztus elemtartó. Kérem aki teheti likeolja a modellt, töltse, nyomtassa. Utóbbit csak akkor, ha szüksége van rá. De a letöltéseknek nagyon örülnék. A Boostnak meg kiugróan. Köszönöm!

-
Imy
veterán
-
Imy
veterán
válasz
ParadoxH
üzenetére
Én H2D-ben vagy H2C-ben gondolkodnék.
Nekem most H2D van, de lehet ha összejön a szükséges kuponmennyiség, akkor veszek egy H2C-t, és a D-t eladom. A H2C (AMS-el) most 2540 euró, azaz 63 kupon kell hozzá, H2D (AMS nélkül) pedig csak 2000 euró, azaz 50 kupon. Habár. A C-nél a probléma, hogy a plateimet amiket vettem nem tudom használni -
Imy
veterán
Customizable XY Hole Compensation tool
Ezzel az egyszerű de nagyszerű modellel bármilyen lyukat tartalmazó tárgyat be tudsz kalibrálni.
Ha egy lyukba nem megy bele a megfelelő méretű tárgy, csavar, akkor ezt kell használnod.
Nekem is volt problémám csavar furatokkal, de ez megoldotta.
A modell azért készült, hogy bármilyen lyukmérethez egyszerűen tudjunk egy kalibráló eszközt tervezni.
A Bambulab wiki oldalán találsz egy cikket, hogy mit és hol kell paraméterezni, hogy jó legyen.
FONTOS! Mindig pontos tolómérővel mérd le a tárgyat aminek a lyukba kell illeszkedni. A kalibráló tárgyon az a jó méret, ami szorosan illeszkedik.
Részletek a modell leírásában.
Ha munkámat szeretnéd támogatni, likeold, oszd meg, töltsd le, vagy küldj boost-ot.
A modell linkje -
Imy
veterán
Terveztem egy pár maszkot farsangra. Kérem aki teheti töltse, köszönöm!
-
Imy
veterán
Készítettem pár könyvjelzőt a Bambu cutting module-hoz.
Kérem, aki teheti már azzal is segít, ha letölti mind, vagy egy részét, likeolja. Ha tetszik persze valósítsd meg.
-
Imy
veterán
Készítettem H szériás gépekkel elkészíthető üdvölő kártyákat.
Ha tetszik vagy ha szeretnéd a munkámat támogatni, akkor töltsd le, likeold, vagy köüldj boostot. Köszönöm!
-
Imy
veterán
válasz
leskopeter3
üzenetére
Kupon nem szokott lenni, ha MW-re vannak feltöltve modelljeid, ott lehet pontokat, és kupont szerezni.
-
Imy
veterán
Még egy új elemtároló dobozt terveztem, ez a legkisebb, de legtöbb elemmel/akkumulátorral kompatibilis. Akinek tetszik, vagy támogatna, kérem like-olja, töltse le vagy nyomtassa, esetleg ha boosttal tudsz támogatni, annak nagyon örülök.
-
Imy
veterán
Kérésre született még egy 100x100-as elemtároló dobozom. Nagy segítség lenne, ha likeolnátok, letöltenétek, vagy ha tetszik nyomtatnátok. Köszönöm!

-
Imy
veterán
Terveztem egy Gridfinity kompatibilis dobozt.
Kérem akinek tetszik lekeolja és töltse le. Akinek hasznos lenne nyomtassa. És aki munkámat támogatja, boost-ot is elfogadok tőle. Köszönöm!
Véleményeket is szívesen elfogadok. -
Imy
veterán
válasz
2thletme2day
üzenetére
A vágómodul jó dolog, nem is drága. én pár dologra kipróbáltam, pl ezekre
-
Imy
veterán
válasz
2thletme2day
üzenetére
Support mit mond? Megérne egy ticketet, ők segítenek.
-
Imy
veterán
Egy csavartároló dobozt tervezek majd. Egyenlőre csak gondolkodok rajta. Alapja, mint a korábbi dobozos modelljeim. Annyi különbség, hogy az alja egy méllyebb, a teteje meg egy kevésbé mély fedél.
A kérdéseim:
1. szintes vagy két szintes legyen?
2: A tárolók különböző méretűek lesznek, hogyan illesszem, az alján egy rácshálóval? Az aljára rácsháló bele legyen nyomtatva vagy bele helyezhető legyen?
3: A tárolók tetejére kerül feliratozó mező, vagy felíratnak hely, az ragasztott vagy nyomtatott legyen. Utóbbi azért problémás, mert meg lesz döntve. Jobb a ragasztott.Egyenlőre ezeken agyalok, de gondoltam megosztom, hátha valakinek van elképzelése, vagy van jó ötlete.
-
Imy
veterán
Van aki Cyberbricket rendelt, és mit tervez belőle építeni? Most még jó áron van.
-
Imy
veterán
Elkészült a legújabb elemtároló dobozom. ITT elérhető.
- Doboz két méretben
- 13 típusú elem/akkumulátort lehet beletenni
- A belső kialakítás moduláris, azaz szabadon konfigurálhatóKérem, aki teheti töltse és likeolja a modellt, nyomtassa ha tetszik neki, és ha rendelkezik boosttal küldjön rá.
Köszönöm!
-
Imy
veterán
Teljesen új A1 minit el lehet adni, és mennyit érhet, mennyiért lehet eladni?
-
Imy
veterán
Terveztem egy kisebb, és moduláris, azaz variálható elemtartót. Akinek tetszik töltse, nyomtassa.
Aki teheti kérem letöltéssel, vagy akár Boosttal is tud támogatni.
BUÉK!
-
Imy
veterán
Használtok GECO platete?
Úgy néz ki az én platem egyik oldalát sikerült kinyírnom.
Nem régen nyomtattam rá PETG-t, és rá kb 2-3 hétre ott feljött. Igaz fűtve is volt, lehet az is segített a tönkremenetelen. -
Imy
veterán
válasz
ParadoxH
üzenetére
21700-as már kérdéses, mert az 70 mm magas, a 18650-el azaz a 65 mm-el szemben. Lehet az utóbbi kettőnek készül majd egy külön doboz. Igen moduláris lesz, már a régi dobozhoz gyártom a modulokat először, és majd később a nagyobb elemeknek.
#13146Joshi
Úgy ahogy mondod meg vannak emelve az elemek, hogy ne mozogjanak, de amúgy nem esnének ki. Az AA méret van megemelve 5mm-el.#13149
Ment a letöltés, számolta -
Imy
veterán
Köszönöm szépen aki besegített!
Annak örülök, ha már a főoldalon megjelenik.
18650-et is ráteszem a listára, mivel a D-s elemre, a C-re is kaptam felkérést, és a CR2032-re is. Most csinálok hozzá modulokat. A D és a 18650 miatt új dobozokat is felteszek. Csak idő a sok nyomtatás, és a tervezhetés. De meg lesz!

-
Imy
veterán
Ha valakinek szüksége lenne egy nagy elemtároló dobozra, akkor terveztem egyet.
Jövőben tervben van egy kisebb is (és egy magasabb amibe a D méretű elem is elfér).
-
Imy
veterán
Bambu H2D, ha nyomtatás közben nyomok egy pause-t, és indítanám, nem indul el. Kb 2 hét különbséggel kellett megállítanom nyomtatást, és nem ment tovább. Másnál is van hasonló?
-
Imy
veterán
A cutting modulhoz kapcsolódóan készítettem egy másik modellt is, ami segítségével a vágó fejet ki lehet húzni sérülés nélkül. Kérem töltsétek.

-
Imy
veterán
A cutting module-hoz készült egy tároló modellem. Akinek tetszik nyomtassa, aki támogatna kérem töltse le, és/vagy boostolja. Köszönöm!
-
Imy
veterán
Boost nekem is jöhet bármikor, ha lehet exclusive modellre.
A napokban készítettem egy nagy rész személyre szabható scrabble modell együttest, aki szeretne támogatni kérem töltse, nyomtassa ha tetszik neki, vagy persze boostolja.
Paraméterezhető Scrabble készítő
Scrabble kocka tartó
Paraméterezhető kocka tartó doboz
Paraméterezhető Scrabble tábla -
Imy
veterán
Hetek óta a Bambus piros PLA-val szívok. Ha használom az AMS 2 motor túlterhelést jelez, állandóan leáll a nyomtatás.
-
Imy
veterán
AMS 2 Pro-t használ valaki?
Hogy szokta használni a szárítást?
A benne lévő silica gél is kiszárad, ha filamentet szárít? -
Imy
veterán
Kérem, hogy ezt a modellemet töltsétek. Ha tetszik nyomtassátok.
De sokat segítene, hogyha ezt a FB posztomat szivecskéznétek esetleg likeolnátok.
-
Imy
veterán
H2D-hez Plate holder. Ebe belemegy a cutting platform lapja is a két szélső slotba. Ha valaki használná töltse, nyomtassa, ha csak támogatni szeretnél akkor kérlek töltsd, vagy boostold.
Sokat segítenél, ha ezt a posztot szivecskéznéd.
-
Imy
veterán
Karácsonyi csillag, teamécses tartó. Aki teheti kérem nyomtassa. Egyszerű, 1 óra alatt meg van és 30 g anyag kell bele.
-
Imy
veterán
válasz
katyilkadr
üzenetére
Köszönöm!
-
Imy
veterán
Kérem aki teheti nyomjon erre a modellemre 1 letöltést, köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Iphone 17 Air 256GB fekete független
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Nvidia Quadro FX570
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet ezzel akarják rávenni, hogy a gépet comboban vegyék?

poli27