- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
-
Mobilarena
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Mr.Csizmás #7983 üzenetére
+ snowman
Poli27-nek írjátok, hiszen neki van ezzel problémája.
-
TheProb
veterán
válasz
Mr.Csizmás #7767 üzenetére
Illetve szerintem azok a szokásos német ÁFA-s árak, arra még rájön a suttyó magyar rablósarc
-
fabula
őstag
válasz
Mr.Csizmás #7693 üzenetére
Nosztalgiázik, na
.
-
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #7604 üzenetére
Lehet más a feltekerés nálad? Nekem beszorul az AMS be a pisztácia zöld petg... annyira széles a spool, hogy szorul benne..
-
brumi1024
veterán
válasz
Mr.Csizmás #7604 üzenetére
Nem mindegyik amugy, bar nekem regebbiek vannak foleg, lehet azota attertek a keskenyebbre.
-
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #7602 üzenetére
Jó az amsbe a spool?
-
2thletme2day
őstag
válasz
Mr.Csizmás #7391 üzenetére
Csak az idei flagship behozataláig ne hozzanak be hasonlót. 880 eurónyi gift cardom van betárazva a flagshipre. Ha nem lesz nagyon brutál ára akkor a jelenlegi P1S eladásával kvázi "ingyen" lehetne a váltás.
-
Imy
veterán
válasz
Mr.Csizmás #7391 üzenetére
Ha csak annyi részt engednek beváltani, akkor sem rossz, kb 9-10 euroért 1kg filament még azt mondom jó, ha csak 50%-ban lehet beváltani. Amúgy szerintem ez lesz a jövő, csak kérdés, hogy mikor.
-
axlfsi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #7348 üzenetére
Jó, hogy említed, még 2-3 évvel ezelőttről van egy jó fél kiló víztiszta anyagom, ... abból kinyomom majd!
-
2thletme2day
őstag
válasz
Mr.Csizmás #7272 üzenetére
-
Scallion
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #7150 üzenetére
Hát a
giccsértszépségért meg kell szenvedni. -
Scallion
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #7145 üzenetére
Meg is válaszoltad magadnak
-
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #7141 üzenetére
2 ams?
-
Emunem
őstag
válasz
Mr.Csizmás #7096 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek.
pontosan ez a bútor van nekem is terítéken. Ha csinálok neki valami tuningot lehet felrakom ide is. (Ha beválik, csak bejáratott dolgot szeretek megosztani)
-
fabula
őstag
válasz
Mr.Csizmás #7059 üzenetére
Köszi a felajánlást
. Neked miért nem kell ez? Merre kellen érte mennem?
-
Emunem
őstag
válasz
Mr.Csizmás #6995 üzenetére
Az is valami 770 alatti, de 16€ a posta.
-
Emunem
őstag
válasz
Mr.Csizmás #6982 üzenetére
Hali, itt nekem Ausztriába az ára 749€ és ingyen posta.
+ én még itt nem tapasztaltam problémát garanciális esetekben…
de az is igaz, hogy ebből a boltból még nem vettem semmit. A vélemények jók a boltról.
milyen garanciás hibák azokat előfordulni ennél a típusnál? -
TeebyKay
őstag
válasz
Mr.Csizmás #6988 üzenetére
De tavaly is kb 3 alkalommal rendeltem alzától, és nem azért, mert olyan sok jó lehetőség volt de sajnáltam a szállítást. Spórolós topic méretű tételekkel nem szoktam foglalkozni, elmegyek a lidl-be és megveszek mindent ami kell, fogkrémet is. Ha valami szuper lehetőségekből így kimaradtam, akkor kérlek mond el merre találom őket.
-
TeebyKay
őstag
válasz
Mr.Csizmás #6985 üzenetére
-
TeebyKay
őstag
válasz
Mr.Csizmás #6983 üzenetére
Ha van itt Pécsi aki rendelne ilyet, akkor felezhetnénk szállítást.
-
Emunem
őstag
válasz
Mr.Csizmás #6947 üzenetére
Megfordult a fejemben amúgy, hogy ha már van, akkor hozzon is a konyhára...
-
fabula
őstag
válasz
Mr.Csizmás #6894 üzenetére
Csak direktbe kötöttem az MCU hűtőventilátor JST 4 érintkezős csatlakozó jobb oldali két érintkezőjére, ott van a föd és a +5V.
Az újabb firmware-ban már engedélyezték a P1P-ben is a pwm vezérlést, de amikor még átalakítottam, akkor nem működött. De midegy is, mert nem zavaró így sem, hogy bekapcsolt nyomtatónál állandóan megy. Ezért már nem szedem újra szét és cserélek pwm ventire.
Most már a gyári alaplapi ventilátor is menne vele pwm vezérléssel, de az a fórumok alapján nem túl jó minőségű, van akinek 2 hónap után elkezdett zúgni. Az X1C és P1S tulajok is cserélik át Noctua pwm-es ventilátorra. -
válasz
Mr.Csizmás #6876 üzenetére
Matt, csak a kép sz@r.
-
válasz
Mr.Csizmás #6836 üzenetére
-
axlfsi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #6753 üzenetére
Köszi!
... és ahogy elnézem hirtelen a külföldi olcsóbb forrásokat, nem is olyan rossz ár ez itt nekik (5.5k/.5kg) - igaz?
-
Dalee
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #6662 üzenetére
Amikor először elindítottam, kiírt egy hosszú kódot, amire azt írta ki, hogy ha át akarom menteni az adatokat másik készülékre akkor szükség lesz rá.
-
Scallion
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #6662 üzenetére
Ha cloud sync lenne ,akkor tutti havi előfizetésre váltana. valakinek fizetni kell a szerver havi költségét.Hacsak nem a saját google cloud-ra gondolsz?
-
Scallion
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #6616 üzenetére
Szó nélkül viszi másnap a postás, de gondoltam rákérdezek.
-
Scallion
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #6613 üzenetére
Nem találtam más gyártónál ilyen szineket, na meg 1 rating van rajtuk
-
ptesza
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #6550 üzenetére
A Bambu is tervez egy ilyen adatbázist ha minden igaz. Lehet csak gossip.
-
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #6534 üzenetére
Azért annyira nem kell félni tőle, mert felhigul a levegőben, ha nem egy 2nm zárt szobában nyomtatod
Én simán nyomtatom a nappaliban az ABS-t van szaga de azért kibírható, többször kinyitom a teraszajtót szellőzni azt ennyi... Nem noncs stop ezt szívod be hogy bajod legyen tőle, én 1-2 havonta 1x nyomtatok kb ABS.t...
-
Imy
veterán
válasz
Mr.Csizmás #6534 üzenetére
Igen tudom, hogy mérgező, ami büdős az általában mérgező is.
A PETG-nek és a PLA-nak nincs szaga (Habár valamelyik PLA-nak van), de valószínű az sem egészséges. -
fabula
őstag
válasz
Mr.Csizmás #6496 üzenetére
Korábban írtam, hogy én elég gyorsan beburkoltam Vision házzal, és igen, kb 1 kg filament ment el rá meg vágattam rá vastagabb plexi (4 mm-es oldalak és ajtó, 5 mm-es tető, mert oda szántam a később megvett AMS-t) burkolatot, ezért is tudok vele pl. ASA-t is nyomtatni. Ha akkor lett volna P1S a mai áron és az akkori $ árfolyam mellett (nem volt), akkor azt vettem volna meg, mivel nem lett volna sokkal drágább, mint a P1P akkori áron meg még amit ráfordítottam (MCU minőségi hűtés, AUX fan, anyag, plexi, csavarok, mágnesek).
Szerintem most már a P1P a legkevésbé célszerű vétel a Bambutól.
-
Bubukain
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #6400 üzenetére
ams lite-om van, ahhoz nem jár
-
Imy
veterán
válasz
Mr.Csizmás #6307 üzenetére
Ez csak a P1 szériánál jó, mert az X1-en nincs USB.
Amúgy én meg elvagyok a gyári világítással, pedig az elején én is cserélni akartam. Nem nézegetem a nyomtatót, max az elején, és a végén meg kiveszem a kész tárgyat. -
Tomika75
tag
válasz
Mr.Csizmás #6181 üzenetére
Hova kellene mennem érte?
#6180Imy ezzel én is így vagyok PLA és ABS kellene de sosincs egyszerre.#6186kentucky A filament ilyen esetben ekkora mennyiségnél nem árképző szerintem.
Az ár attól függ mennyire sürgős az eladás? Ha nem nagyon akkor amit fabula írt az reális, ha sűrgős akkor én olyan 260-280 ezer körül tenném fel. Annyiért szerintem gyorsan elvinnék.Más: amúgy szerintetek van még létjogosultsága az A1 Mini-nek és a P1P-nek egyáltalán? Az A1 csak 120 euróval kerül többe a Mininél és jóval nagyobb a nyomtatási felület A P1P pedig 140 euróval több az A1-nél ami nagyjából ugyan azt tudja mint a P1P?
-
Scallion
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #6086 üzenetére
Tizedikétöl meg pláne nem lessz semmi
-
axlfsi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #5842 üzenetére
Ó igen, köszi, erre emlékszem, sokat emlegettük már itt a Wiki-t, egész jó is, de ugye itt csak úgy fogalmaznak, hogy "időnként" (periodically) és gondoltam van ennél konkrétabb (mint autóknál is az egyes karbantartási területek, melyek mind a megtett km-hez kötöttek)
-
fabula
őstag
válasz
Mr.Csizmás #5769 üzenetére
Neked van igazad, nálam is előfordult egyszer hasonló és le is állítottam a nyomtatást.
Nézegettem az okát és én azt vettem észre (P1P), hogy amikor rányomok a nyomtatótálcára küldésre, akkor a felugró ablakban nem az a filamentszín és AMS slot jelenik meg, mint amilyen a tárgy szeletelőben beállított színe (egyszínű volt a tárgy).
Természetesen előtte a megfelelő filament típusokat beállítottam a nyomtató fülön az AMS-ben, majd utána szinkronizáltam és utána állítottam be a tárgy színét a filamentcsere menüponttal a jobb gombos felugró menüben.
Azóta erre odafigyelek és nyomtatóra küldés előtt a felugró ablakban átállítom a filament slotot, amelyikkel nyomtatni akarok, onnantól már jó.
Érdekes, hogy többszínű nyomtatáskor ilyet még egyszer sem tapasztaltam, azaz nem cserélte fel a beállított színeket, csak egyszínű nyomtatásnál fordult elő. -
Joshi
titán
válasz
Mr.Csizmás #5769 üzenetére
Jó, de ahogy mondják, minden esetben rá kell nyomni a bal menüben az AMS szinkronizálásra.
(#5768) poli27 ja hogy még béta, akkor megvárom a végleges verziót. Köszi.
-
Joshi
titán
válasz
Mr.Csizmás #5752 üzenetére
Gondolom még mindig a Change Filamentről van szó. Ha megnézed hogy nálam az Orca Slicerben a Change Filamentnél milyen lehetőségek vannak, akkor feltűnhet, hogy a valós 1-es helyen lévő Türkíz PLA-t nem is tudom kiválasztani, mert a korábbi fekete ASA van ott. Szóval én elengedném ezt a kiválasztási lehetőséget, vagy nem tudom hogy nálatok mi működik máshogy mint nálam. Az is lehet, hogy elbeszélünk egymás mellett, nem tudom.
-
ptesza
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #5754 üzenetére
Még sosem használtam a sync-et.
-
válasz
Mr.Csizmás #5752 üzenetére
mikor a nyomtatást indítod melyik színt választod ki? Mert én mindig ott választok színt és eddig mindig rendben volt ...
-
Imy
veterán
válasz
Mr.Csizmás #5744 üzenetére
Köszi, ez tényleg szuper lett.
Van még pár új modellem, van pár karácsonyi dísz is, ér letölteni. [link] -
2thletme2day
őstag
válasz
Mr.Csizmás #5744 üzenetére
A bedeknek amúgy tökéletes helye van a tárgyasztal alatt a nyomtató aljában mindenféle tartó nélkül is szvsz. Pont mint a csipesznek, scrapernek és egyéb apróságoknak amiket néha használ az ember. Ezt amúgy nem kötekedésből írom, csak hátha valaki nem találja a bedeknek a helyét és nem akar mindennek tartót meg tárolót nyomtatni néha teljesen feleslegesen és pazarlóan.
-
tothferenc
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #5741 üzenetére
Oh, ez tenyleg jo otlet.
-
brumi1024
veterán
válasz
Mr.Csizmás #5728 üzenetére
Fura, színeztem is magam modellt, de sosem keverte még nálam.
-
Joshi
titán
válasz
Mr.Csizmás #5723 üzenetére
Nekem eddig mindig azzal a színnel nyomtatott, ami az 1-es helyen ki lett választva. Ha több színnel nyomtat az ember ott úgy is külön meg kell adni hogy milyen módban és milyen helyekről (A1, A2, A3. A4) nyomtasson.
-
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #5723 üzenetére
Mikor nyomtatod a tárgyat a nyomtatóra küldésnél is tudsz filamentet állítani
Nem lehet hogy ott van elállítva?
-
Joshi
titán
válasz
Mr.Csizmás #5719 üzenetére
-
Joshi
titán
válasz
Mr.Csizmás #5716 üzenetére
Ja hogy nem akar váltani a színek között?
-
Joshi
titán
válasz
Mr.Csizmás #5714 üzenetére
-
Joshi
titán
válasz
Mr.Csizmás #5712 üzenetére
-
Scallion
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #5684 üzenetére
Köszi
-
Imy
veterán
válasz
Mr.Csizmás #5670 üzenetére
-
Imy
veterán
válasz
Mr.Csizmás #5670 üzenetére
Igen, ha lesz időm megcsinálom.
-
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #5539 üzenetére
Aha néha a hajam húzom ott... semmi IQ nincs néha...
-
Imy
veterán
válasz
Mr.Csizmás #5495 üzenetére
Megnézem azt is, de az melyik pontosan, ez?
-
Imy
veterán
válasz
Mr.Csizmás #5491 üzenetére
És melyikek amik jók, beváltak, meg lettek építve?
Ez a Kiszely Miklós féle mennyire jó?
-
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #5379 üzenetére
Upgrades For Bambu Lab P1P Hotend Bi Metal Throat Lab x1 Hotend Bi Nozzle P1P Thermistor Hardened Steel Nozzle For Bambu Hotend - AliExpress
innen vettem 2 hét alatt megjött van nála fúvóka is külön megvásárolható -
fabula
őstag
válasz
Mr.Csizmás #5349 üzenetére
A vászon szigetelőszalaghoz nem kell áttekercselni és nem kell műanyag peremet nyomtatni, a felapplikálása meg két perc max.
Természetesen ha az orsó amúgy belemegy az AMS-be, mert ez nem sokat növel az átmérőjén, ellentétben a nyomtatott műanyag peremekkel. -
brumi1024
veterán
válasz
Mr.Csizmás #5318 üzenetére
Azért, mert minden X1 profilhoz hozzáadták a kompatibilis nyomtatók közé a P1S-t, viszont a P1P-n eleinte nem volt kamrahűtés, zárt tér plusz extra tárgyhűtő sem.
Alternatíva: kiexportálod a profilokat, meg mondjuk egyet a P1P félék közül és editálod a compatible printers fieldet (meg esetleg az inheritet ha X1-es profilból származ le), majd mentés és import. Én ezt csináltam a finomhangolt profiljaimnál, amikor látni akartam P1P-n. -
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #5315 üzenetére
Átváltod P1S re és látja szerintem
-
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #5310 üzenetére
Most nincs meg mit is szeretnél
-
ptesza
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #5175 üzenetére
A generic profilban 55°C van a Textured PEI plate-hez. Már nekem is okozott selejtes darabot. 60°C amivel már nem volt tapadási gondom.
-
fabula
őstag
válasz
Mr.Csizmás #5096 üzenetére
Egyetértek Mr.Csizmással, én is ugyan így döntöttem el, hogy P1P-t (P1S akkor még nem volt) veszek és nem bántam meg. Akinek meg van rá lóvé, az ne vaciláljon, vegye meg az X1C-t, és akkor ugyan azt a nyomtatási élményt kapja, de folyamatosan nézheti a nagy színes érintőkijelzőt meg a folyamatos kameraképet
, már ha erre van ideje na meg igénye
. Itt jegyezném meg, hogy mióta meg vann az ASMS is hozzá, én havonta jó ha egyszer megnéztem a kijelzőt a nyomtatón, mivel nem kell semmire sem használni, minden megy a BS-ből vagy a Handy-ből.
Ja és lidarozhat is, ami helyett én az Orca Slicer-ben be szoktam kalibrálni az egyes filament típusokat egyszer (már ami nincs benne vagy más még nem tette meg), lementem és utána már csak használom. Nem sok plusz idő (kb 40-50 perc filament típusonként és nem kell szín szerint is) és az árkülönbségből jó sok filament kijött már, amiből sokat el is nyomtattam.
Amúgy a hardned steel hotend meg a hardned steel extruder fogaskerekek olcsó fejlesztések és az -10 C fok bed hőmérséklet sem akadályozott eddig abban, hogy ASA-ig mindnet is nyomtassak vele (persze zárt Vision házban, ezért venném most a P1S-t).
Na meg azért sokat fejlődött a P1P és P1S is firmwar-esen, amióta én megvettem, lassan leszivárognak olyan dolgok, amit korábban csak az X1-ek tudtak, de nyilván a SOC miatt nem lehet mindnet ugyan úgy megvalósítani (lásd pl. kamera, ami helyett én egy olcsón, használtan vett blink kamerát használok, de azt sem sokat).
De mindneki maga dönt, mi és mennyit ér meg neki.
-
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #5023 üzenetére
A pastamatic jobb sztem
-
axlfsi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #5054 üzenetére
-
fabula
őstag
válasz
Mr.Csizmás #5054 üzenetére
Elvitték
.
-
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #5021 üzenetére
A pastamaticot?
-
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #5019 üzenetére
Miért nem nyomtatsz ki egy áttekerőt?
Ha isaszegre elhozod igen
-
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #4949 üzenetére
polivinil-alkohol, nem hinném hogy szarabb mint az ASA vagy az ABS
-
TheProb
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4920 üzenetére
Ja, már látom:
Discount on Bambu Filaments.For PLA Basic, PLA Matte, ABS, PETG:30% off on 4-7 rolls per order.40% off on 8 rolls and more per order.For other filaments: (Excluding Refill Bundle, CMYK Bundle)20% off on 4-7 rolls per order.30% off on 8 rolls and more per order.
-
ptesza
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #4796 üzenetére
10-es csomagokban lehet rendelni és PETG -ből már csak fehér van.
De végül nem vettem, amit majd január környékén már bánni fogok.
Ez tényleg féláron lenne. -
Imy
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4796 üzenetére
A SUNLU PETG mennyire jó? Nekem csak foszforeszkáló PLA-m van tőlük, az teszi a dolgát.
-
axlfsi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4783 üzenetére
...már akartam írni én is, hogy basszus, mik ezek a kifejezések, nem értem (és ennyire le lennék már maradva?!
)
-
poli27
Topikgazda
válasz
Lefordította a böngésző a Facen, mondom akkor bemásolom Magyarul
-
brumi1024
veterán
válasz
+1
-
axlfsi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4746 üzenetére
... csak, hogy általában nem a nem-tapadás a gond ilyenkor, hanem a túlott! legalábbis, nekem azért kell a lakk és/vagy a ragasztó, mert a qrva petdzsí feltépi a teksztrurednek a lelkét is!
-
Joshi
titán
válasz
Mr.Csizmás #4746 üzenetére
Amióta bekentem ragasztóval a textured pei lapot, már a pla se tapad. Jó igaz vegyszerrel nem mostam át. Amúgy mi ajánlott ami tényleg gyári állapotra tisztítja a lapot, de nem bántja a felületet?
-
fabula
őstag
válasz
Mr.Csizmás #4575 üzenetére
Akkor feszültség sincs
.
-
2thletme2day
őstag
válasz
Mr.Csizmás #4570 üzenetére
Köszi. Erre rápróbálok.
Rendeltem is 2 tekerccsel. Úgyis jönnek az ünnepek, a fehér mindig jól jön.
-
2thletme2day
őstag
válasz
Mr.Csizmás #4566 üzenetére
Megvolt mindegyik.. Nálam van gond a hálózattal. A telekomos mesh egyik egysége behalt úgy néz ki.
-
axlfsi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4541 üzenetére
(nem-nem, simply nem tudja)
nnnamennyap1tsáb@!
sírva röhögtem, ..hiába, a macska itt is macska!
ui.: erről jut eszembe, én meg ismerek két olyan személyt is, aki nem ír rá addig a másikra meszendzseren, amíg nem látja online... "maaaajd, ha onlájny lesz, íírok neki" ... mert ők ugye megszokták, hogy telefonáláskor sem csak úgy beszélünk a
levegőbekagylóba, hanem előbb létrejön a kapcsolat és a másik márbecsekkoltbelehallózott a túlsó végénui2.: most mindezt dzsosi kérdésétől függetlenül, csak eszembe jutott a trollkodós macska válaszból
-
Joshi
titán
válasz
Mr.Csizmás #4541 üzenetére
Nem azért kérdeztem a Z értéket mert ez alapján akarom kikalkulálni a nyomtatási időt.
Azért, mert sokszor a Z-értékből tudom hol vannak kritikus pontok ahol nézni szoktam mi a helyzet. Nem akarom megmagyarázni miért kell ez nekem, azért kell mert nekem ez fontos lenne. A nyomtatási idő soha nem lesz 100%-an pontos, de ez engem különösebben nem is érdekel.
Persze most megint úgy jön le, hogy nekem semmi nem jó, pedig itt sokan nem értik hogy miről is van szó. Én nem kértem hogy megmagyarázza bár ki is hogy mi a francért van nekem szükségem a Z-tengely értékének mutatására. Nekem bőven elég annyi válasz, hogy tudja, vagy nem tudja.
-
ptesza
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #4483 üzenetére
Köszi. Igen egy makett lenne a cél csak nem tudtam így megfogalmazni. A rendelkezésre álló model teljes és részletes. Jópár alkatrészt kidobtam már belülről, de még így is van bőven amit nem lehet.
-
Brain75
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #4443 üzenetére
14000 Ft kilója. Ez azért igen húzós ár filamentre.
Itt Azért jóval olcsóbb és kilós. -
Imy
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4443 üzenetére
Köszi, ahogy nézem ennyiért Bambut is kapni.
-
Joshi
titán
válasz
Mr.Csizmás #4418 üzenetére
A Spectrum filamentek nagyon jók.
-
Joshi
titán
válasz
Mr.Csizmás #4416 üzenetére
Igen, viszont észrevettem, hogy két verzió van belőle. Van a PLA Premium és a PLA Pro. Nekem a Pro van ami drágább. Hogy aztán mennyi különbség van a kettő között azt nem tudom.
ui.: lehet hogy aki Pro, annak több pénze van, ezért hajlandó több pénzt adni a termékért.
-
Joshi
titán
válasz
Mr.Csizmás #4414 üzenetére
Ami nekem van Spectrum és Gembird, azok 68mm szélesek. Eddig egyikkel se volt gond. Pedig pont ezt a két filamentet nyomtatom orrba-szájba. A Gembird az ABS grey, a Spectrum meg a PLA Pro Pastel Türkiz, ami után érdeklődtél.
-
Imy
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4342 üzenetére
Lehet elférne egymás mellett, de nagyon necces ahogy méregetem. Alatta biztosan elférne.
Azért kérdéses, hogy alá lehet-e rakni. Okoz-e valamit a hosszabb PTFE cső. -
Imy
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4340 üzenetére
Mert a 120-as elemre 2db 60-as ajtót akarok rakni. Nem akarom, hogy a nyomtató alacsonyan legyen, mert a lányom eléri, ha akarja.
Ha a tetején van az AMS akkor a polcot az ajtó alá kell raknom, és akkor pedig a nyomtató a 120-as szekrény 60-as ajtaja alatt van. Így néz ki ajtósan:
-
Joshi
titán
válasz
Mr.Csizmás #4317 üzenetére
Itt egész nagy a választék Spectrumból és az ár is rendben van. Mondjuk én még akkor vettem a filamentjeim nagy részét, amikor még ~3-4000Ft volt 1kg.
ui.: ja és a Spectrum dobjának az éle majdnem olyan széles mint amit gyárilag adtak a Bambu nyomtatóhoz. Szóval nem hinném hogy az AMS-nek gondja lenne vele.
-
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #4319 üzenetére
2 fajta van
nem csak a mint green. És a 10 ez nem egy anyagból kell venni
nekem az a szekrény tele van, meg egy 120cm és polc is filaval
-
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #4317 üzenetére
AZ Eryone nak is van ilyen sokkal olcsóbban ha 10db ot rendelsz
ERYONE Matte PLA Filament, 1.75mm Filament for 3D Printer, 1KG(2.2LBS) (eryone3d.com) -
fabula
őstag
válasz
Mr.Csizmás #4174 üzenetére
Én is annak szántam neked, még véletlenül sem "szemrehányásnak"
. Örülök, hogy egyetértünk
.
-
fabula
őstag
válasz
Mr.Csizmás #4166 üzenetére
Igen, én is ezt írtam Joshinak a #4155 hsz-emben.
-
Joshi
titán
válasz
Mr.Csizmás #4130 üzenetére
"aztán a fogaskeréktől balra levő ikonnal szinkronizálja be a tervezőbe, és akkor lesz flushing volume-d is."
Na ezt nem csináltam, akkor ez lesz a gond. Köszi. -
fabula
őstag
válasz
Mr.Csizmás #4124 üzenetére
Nekem Lack asztalon van a Bambu P1P, persze a lábait megerősítettem fém sarokmerevítőkkel
.
Ezen van a gumilap, rajta a beton járólap és persze végül a nyomtató. Eddig bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest