- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz
RockHaRD #74550 üzenetére
A hozzáértők gyakran említik, hogy sokszor csak a márkás, drágább toldókkal nincs gond. Sajnos ez elég lutri, bár inkább csak a hosszabb darabokkal szoktak inkább gondok lenni. Amúgy ha a gpu-z -ben elindítod a render tesztet, akkor se vált feljebb. Csak olyankor szokta a max.-ot mutatni, különben gyakran alapra áll. Van itt PH-n több modding topik, ott biztos tudnak segíteni.
-
szabonagyur
félisten
válasz
RockHaRD #37697 üzenetére
Ha van ilyen menü benne akkor fog persze. Neten csak Z75-öt találtam videóban és az is tudja, a 77 is fogja szerintem.
Nekem egy buta Asroch H61M-S-B3 van és ha az tudja akkor mindegyik.
@(#37697) G^zC^mp€r: ez volt a másik tippem amihez erő kell, de videókártya nem annyira
-
szabonagyur
félisten
válasz
RockHaRD #37695 üzenetére
Na az jó, próbáld ki a harmadikat. Anno én úgy próbáltam ki, hogy csak 2 monitorom volt. Egyiken azonban volt 2 bemenet mindkettőt rádugtam a gépre, meg a 2. monitort is. Látni igazából mindig csak 2 asztalt láttam de a windows is kiírta, hogy 3 eszköz, és ha váltottam a monitoron bementet akkor másik asztalt láttam.
Neked is ez a legolcsóbb megoldás ha tényleg csak a megjelenítés a lényeg.
Pókerhez kell amúgy?
-
szabonagyur
félisten
válasz
RockHaRD #37678 üzenetére
Na akkor mondom mit állíts át hozzá, hogy tudd használni az alaplapi kimentet is. Mivel youtube videó alapján nézem a biost ami nem teljesen a te géped lesz előre is elnézést ha valami nem pont ua.
Na szóval a BIOS-ba belépve van egy Advanced fül, azon belül pedig a North Bridge-be kéne bemenni. Ott van egy IGPU multi monitor azt kéne átrakni enabledre.
Ezután mentsd el és próbáld ki, hogy windows alatt felismeri e az Intel HD grafikát.Ha nem jelezz vissza akkor is, régen állítottam ilyet és most laptopról vagyok, mondom majd még mit lehet átállítani
-
szabonagyur
félisten
válasz
RockHaRD #37674 üzenetére
Csak azért kérdem mivel lehet olyat is csinálni amúgy, hogy használod az alaplapi 2 kimenetet, plusz egy bármilyen VGA 2 kimenetét. Ha csak arra kell, hogy megjelenjen a 3-4 asztal, meg filmezni arra elég lehet. És mivel van géped neked is ugyanilyen ki is lehet próbálni a dolgot. És ha így megfelel tehát nem kell a teljesítmény a VGA-hoz akkor pl elég lehet bármilyen HD5450 vagy 10k körüli kártya is.
-
TaylorXIII
őstag
válasz
RockHaRD #37621 üzenetére
Én azt találtam legalább GT 640 kell mivel az 610 620 és 630 mind átnevezés és max kettőt tudnak. AMd oldalról 6570 is már 4-et támogat meg 6670 is meg elvileg 7730 és 7750 is de pl R7 240 és R250 meg csak kettőt ami érdekes
De úgyis a GT 640-et fogod venni szóval mind1
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest