- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
quaddamage08 #20517 üzenetére
Hhhmmmmm... akkor most jön az, hogy milyen gép? Melyik driver?
szerk.: vagy várjál csak, valami nem okés. Nincsenek ott a profilok. A programbeállításokban nézegesd.
dre11: Vsync + triple buffer, így, ha a VGA nem képes kipréselni magából a minimum 75 (vagy 60) fps-t, akkor sem fog szakadozni a kép.
-
Hunork
veterán
válasz
quaddamage08 #20517 üzenetére
Az szép.
Melyik driver van fent? Nálam a legfrissebb, és ott van.
-
Hunork
veterán
válasz
quaddamage08 #20512 üzenetére
Pedig a legalsó sor a Global settings / Manage 3D settings-ben! 5 választással ráadásul!
-
válasz
quaddamage08 #20512 üzenetére
Az ott van, hogy manage 3D settings, majd a listába - ha alapból nincs benne - hozzá kell adni a kívánt játék nevét. Utána a profilnál már lesz lehetőség bekapcsolni.
-
HuDoMi
csendes tag
válasz
quaddamage08 #20458 üzenetére
A probléma még mindig megvan. Próbálkozások eredményeként annyi jött le, hogy a jelenség DVI kábellel észlelhető, D-SUB kábel esetén nem.
-
valy168
csendes tag
válasz
quaddamage08 #20447 üzenetére
A tv is és a monitor is 60Hz-en üzemel.
Közben megoldódott a problémám. A tv volt a ludas.
Amikor rákötöm a gépet a tv-re egy alapértelmezett beállítást használ a tv.
Az input beállításokban a hdmi csatlakozónak külön be kell állítani, hogy mit csatlakoztatok pontosan.
Erre eddig nem gondoltam sajnos.
Ha esetleg másnak is lesz ilyen problémája legalább ezt is tudni fogjuk.
A tv LG. Ennél a megoldás a következő: Input beállítások-> hdmi->bemenet címkéjének módosítása->PC-re átállítani.Nem gondoltam volna, hogy címke módosításakor a profilt is módosítja a tv.
Köszönöm szépen a segítséget és a fáradtságot.
-
valy168
csendes tag
válasz
quaddamage08 #20445 üzenetére
Monitorral semmi probléma. Szaggatás mentesen, folyamatosan működik.
Amikor a tv-re kötöm rá, akkor érzékelhető.Korábban másik Fullhd-s tvre is rákötöttem a gépet és ott is érzékelhető volt.
A teszt 303-360 milli sec közötti értéket ad vissza.. Az átlag 338 ms
-
Dr. Romano
veterán
válasz
quaddamage08 #20431 üzenetére
Respect a betépett Nilsz Holgerszonnak vagy ki az
CoolMan81 jól mondja
-
용 Bob
senior tag
válasz
quaddamage08 #20428 üzenetére
40-50k
Igazából a 6870, 7850-es VGA-kat nézegetem. Nem tudom, hogy mennyi különbség van a 2 kártya között valamint, hogy a 6870-es elég-e a fullHD-hez, ha nem is ultra, de high beállításokkal. BF3, GRFS, szóval izmosabb rendszerigényű játékokhoz.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
quaddamage08 #20429 üzenetére
Az enyémbe kellene.
-
siwok1
tag
válasz
quaddamage08 #19949 üzenetére
Milyen tápod van?
Valahol valami összeér. 2 lehetőség van, vagy a huzalozásnál kurták el a kártyát vagy a pci-e foglalatnál van a gubanc->Ami lehet zárlat, vagy a cpu miatt is. Régebbi az anyalap mint 6 hónap? Milyen környezetben van a pc? Poros, építkeznek a környéken? Meg ilyenek...
A lényeg, hogy a szokásos rutin munkát végig kell járni. Táptól indulj, nézd vlgig a csatlakozókat, pormacsaka mentesíteni mindent véletlenül se huzzon össze semmi. (Sűrített levegő) Alaplapot ki kell szerlni és átnézni, hogy esetleg valahol nem folyt e le a védőréteg és került felszínre valami huzal(ha zárlat van akkor amiatt lehet ilyen).
Ha ezekkel semmi baj nincs akkor pedig a vga-t kell visszavinni és gariztatni. NA ebben az esetben keményen kell odaállni a szervíhez, és megmondani h valami elszakadt a kártyában és csak max terhelésnél jelentkezik a hiba.
VGA logikai felépítés:
2D/3D low - na a szervízben ezt többnyire meg is nézik
3D max- Ezt pedig nem - Na én ilyenkor szoktam USB pendrivre felmásolni vmi kis gamet ultra crackel . PL egy COD MW3 már tökéletes erre a célra mert lehet függetleníteni Winfostól és lehet tesztelni, merthogy Mindent megmozgat a vga-ban. -
Silentfrog
veterán
válasz
quaddamage08 #19501 üzenetére
Én nem látok csikokat...
-
endruboy1
senior tag
válasz
quaddamage08 #19471 üzenetére
Én se látok csíkokat... graf beállításoknál a vsync be van kapcsolva?
-
agressiv
addikt
válasz
quaddamage08 #19473 üzenetére
Nyomd meg a monitor auto beállítás gombját és nem lesz eltolódva, csíkokat a videón egyszerűen nem látok.
-
_csocso_
senior tag
válasz
quaddamage08 #19471 üzenetére
Legfrissebb driver van fenn?
-
Grave_444
nagyúr
válasz
quaddamage08 #19057 üzenetére
Nekem csak játékokban volt olyan a kép, de utána jó lett.
Akkor sajna nem tudok segíteni. -
Grave_444
nagyúr
válasz
quaddamage08 #19048 üzenetére
Amit a videón látok az szerintem földhurok...
Arra gondolsz hogy kicsit "hullámzik" a kép játékok alatt?
Nekem is ilyen volt az 5870-el, annyi az egész, hogy 1 aljzatba van dugva a modem és a monitor kábele.
Valamelyiket kösd át egy teljesen másik konnektorba és a modem-monitor vezetéke ne érintkezzen.A GTX 280-on nem viccből van 2 tápcsatlakozó.
Dugd be a 6pin-est és a 8pin-est is.
Gondolom a tápodon nincs 8pin-es, úgyhogy átalakítót kell venned.
[link]
[link] -
Repsol600
addikt
válasz
Vidd el valakihez kipróbálni , ha ott is ilyen akkor gari.
-
PH.User
tag
válasz
Egy másik gépben nem tudod kipróbálni a kártyát,hogy itt is produkálja-e ezt a jelenséget?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest