- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
szabonagyur #31820 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy egy újratelepítés max. 1 óra alatt meg van, míg a hiba diagnosztizálása általában több óráig tart, ha az első 15 percben nem tudjuk kideríteni a hiba konkrét okát.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
agressiv #31758 üzenetére
"Az a játék egy rosszul megírt szeméthalmaz, kár is ezt szépíteni!"
Nagy tisztelettel olvasom az autentikus véleményeid. Igen tájékozottnak tűnsz minden téren.
Még az SLI fórumban ismerkedtünk meg ahol olyan zöldségeket állítottál, hogy az ember haja égnek állt.Azóta megtanultam, hogy a hozzád hasonló mekkmesterekkel nem érdemes vitatkozni.
Nyomasd csak.... -
fsb1000
nagyúr
válasz
agressiv #31745 üzenetére
"Jó sok zöldésget sikerült összehordanod, kérlek, ha nem értesz hozzá, ne szólj bele."
Még az a szerencse, hogy mint főmegmondóembert téged nem javít ki senki.
Ez a fórum az egyik állatorvosi lova a PH!-nak.****
(#31752) Rivaul
"Egy elkapkodott xarul portolt vacak lett. Nem véletlen az egymillió foltozás hozzá. Még ezek után is egy vacak marad. "Ezt általában azok írják akik még egy sor kódot sem adtak el, de szeretik ismételni amit az okosok írnak a fórumokon.
Amúgy összesen 7 pecs volt és már a 2.-tól jelentősen csökkent a hardverigény. -
fsb1000
nagyúr
A GTA4 motorja dinamikus erőforrás manegelést végez.
Így nem jelenthető ki róla egyértelműen hogy CPU limites, bár az kétségtelen, hogy C2D cpu-kkal nem a legsimábban fut.Sokan mondják hogy "trágya", nyilván mély szakmai tudásukra alapozva, de a legtöbb rajongót ez nem zavarja. Az utóbbi 4-5 év legjobb játékai között ott a helye.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
kivulallo #31711 üzenetére
Ha még nem járt le akkor garanciáztasd.
Ha nem sikerül megoldást találni, akkor egy kis barkács elegendő, mert ez egy kis hőleadású VGA.
Vagy a teljes hűtő cseréje (apróból olcsón) vagy csak a ventillátoré, akár egy házventire amit fix 12 vagy 7V-ról járatsz csendesen. -
fsb1000
nagyúr
válasz
intelMMX #31613 üzenetére
"Northwood procik jók! Volt egy 2ghz-s p4em!
Windows8al ment simán. Na jó azért nem simán, de becsületesen.
"Erről tudnál bővebb infót adni?
Én még élő embert nem láttam, aki képes lett volna Nw-re win8-at telepíteni. Sokat próbálkoztam, de sikertelenül. Az NX bit hiánya miatt el sem indul a telepítés.Neked hogy sikerült?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
agressiv #31571 üzenetére
Én is olvastam több helyen hogy a gigabit lapjaiban rosszul huzaloznak és ettől hagos az x-fi kártya. A nagy spórolás és méret csökkentés miatt lehet az hogy nem tudják mit hova kell kötni.
Annyi ilyen kicsinek látszó hibát hall az ember, amiből összeáll a kép, hogy a minőség Gigabitnél csak az utolsó szempont. -
fsb1000
nagyúr
válasz
szacsee #31568 üzenetére
Nézze meg, hogy van a kártyán "nemgyári" matrica, vonalkód. (ha kibontotta)
Még mindig sok helyen gyakorlat, hogy a beazonosítás, gariztatás miatt saját címkét ragasztanak az alkatrészekre. Ilyenkor kinyitják a dobozt, sőt a zacsit is és "mezei" celluxal ragasztják vissza.
Szállításnál ésszerű, hogy berakják a dobozba a +cuccot. Én nem paráznék, bár megértem az aggodalmát... így vagyunk a nőkkel is.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
agressiv #31562 üzenetére
Azért a robbantástól távol tartanám magam, de az igaz, hogy sok helyen olvastam már hogy az interfészekkel van a legnagyobb gond. Ha ezt sem képesek normálisan megoldani, akkor mit várjon az ember?
A nyákot meg ne is emlegesd, azzal hülyítik a népet, hogy vastag rézréteget raknak a nyákba. Talán fontosabb lenne a minőségre koncentrálni meg a nyáktervezésre:
-
fsb1000
nagyúr
válasz
intelMMX #31558 üzenetére
Nem jársz messze az igazságtól. A Gigabitnél nem csak az áram ellátást tervezik alul, hanem szinte mindent hogy pár centet lefaragjanak a gyártási költségekből.
Elég megnézni az agyon reklámozott hűtési rendszerüket, ami tulajdonképpen egy fröccsöntött papírvékonyságú műanyag burkolatra épül. Már a kinézete is azt sugározza hogy nem törekedtek a minőségre.Pár hónapja volt 2 db MSI VGA-m is, mindkettőt eladtam, mert antituningosak voltak, és terhelésnél már hallatszott a ventik zaja. Néhány fiaskó megérteti az emberrel, hogy változnak az idők és csak igazán jó minőséget vegyen, olyat amiről a fórumokon nem hallani rosszat.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
agressiv #31551 üzenetére
Teljesen egyetértek veled. Aki ezt a két márkát veszi pár ezer forint haszon reményében, annak tudnia kell milyen kockázatot vállal. Mind a két gyártó nagynevű volt régen, minőségi cuccokat gyártottak, de az árverseny miatt kénytelenek az alkatrészeken spórolni.
Több helyen olvastam hogy ezek nem ajánlott termékek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest