- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bloodnar
csendes tag
válasz
Sanyi19 #84291 üzenetére
Régebb óta megvan. Bányászkártya volt, nálam is úgy üzemelt. De egyszer csak nem akart tovább menni. Most raktam be a gépbe megnézni hogy mi lehet a gond. Előtte a gépben nem volt semmi, amolyan tesztgép. Drivert az amd driverjét próbáltam, de sajnos csak egy ismeretlen AMD drivert jelez.
-
válasz
Sanyi19 #84247 üzenetére
a windowsban /win11/ ha rá van mind a 2 monitor dugva is csak a hdmi-s látszik. ubuntu sem látja a displayportba dugott monitort.
levettem a felbontást és a frekit 1080p/60hz-re, gondoltam ugyanazt tolná ki mind a 2 kimenetre de nem használt.
a fő monitor 1440p@144hz-et tud.
a másik 1080p@60-on
illetve van még egy régi dvi-d-s monitor. ehhez lenne a dp-dvi adapter. 1440*900@60hz.
mind a hármon maximum a bios képet tudom kicsalni. ezért gondoltam, hogy valami kompatibilitás hiba lehet esetleg.sőt a régi alaplapommal mind a 3 monitor ment az alaplapi gpu-val egyszerre mikor elgurult a gyógyszer.
vegyek egy dp-dp kábelt hátha mégis valami kábel hiányosság -
Spizzi
tag
válasz
Sanyi19 #83905 üzenetére
Köszi a választ!
V-Sync nélkül fut természetesen. A proci játék alatt 40-55 fok között van, Z-s lapba van, boostolni nem tudom hiszen non k, magát állítgatja 2.5 GHz (alap órajele) és 5 GHz között (boost to ...), 3600 MHz RAM sajnos nálam nem jászik mert 3200-ig támogatott csak, de gondolom már az is nagy segítség lenne a 2400 után.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Sanyi19 #83858 üzenetére
#83858 Sanyi19 & #83857 slett27
A PCIe-n keresztül nem fog felvenni 75W-t.
Az RX 580, de a GTX 1060 kártyámnál is sose megy a PCIe pwr 45-50W fölé. Úgy vélelmezem egyébként, hogy a PCIe slot pwr felül a VRAM kap tápot, esetleg még pár kis fogyasztású elektronikai alkatrész. A PCI 6/8Pin felől pedig a GPU és a VRM-je.
Ráadásul óvatosnak kell lenni, mert nem biztos, hogy korrekt értékeket jelenítenek meg a szenzorok. Ezt csak akkor lehet kijelenteni, ha azt leellenőriztük hardveres eszközzel, pl lakatfogó vagy konnektoros fogyasztásmérő.Az hogy mennyire terhelhető a 6PIN tápcsati az azért a tápegységtől és az alkalmazott vezeték minőségétől is függ. Van amelyik elbír egy 8PIN kártyával is, van amelyiket nem kockáztatnék.
Pl. Anno egy Lenovo S30 gyári tápjának a 6PIN kábele annyira jó minőségű volt, hogy a hajdani MSI Gaming X RX 480 8GB-t (8PIN) nyugodt szívvel hajtottam. Tehát ha nagyjából beszámítjuk a tipikus PCIe slot pwr ~45W-ját, akkor kb. 105W-t kellett leadnia a 6PIN Lenovo kábelnek. -
erdeiz90
csendes tag
válasz
Sanyi19 #83850 üzenetére
Hd felbontáson sem történik javulás.
Jelenleg nincs másik kábelem, ezt 2 napja vettem, hdmi 2.0 4k 60hz
Lehetséges lenne hogy ez nem megfelelő?
mikor tölt a gép és látom a bootképernyőt akkor a 3 megjelenítő közül a tv és az egyik monitor ad képet, mikor bejön a windows bejelentkezés felület akkor a tv-n elmegy a jel megjelenik a nincs jel üzenet, és bekapcsol a második monitor. :S -
Kufár81
tag
válasz
Sanyi19 #22083 üzenetére
Könnyen meglehet. A VTX3D kb. akkora hűtés van, mint a bolhafing. A megnézel más 6570 márka modellt, hát azért azokon kajakabb a hütés.
Gondolom ez az új NFS, és ha jól gondolom akkor nem boltba vetted.
1-2 hete jött ki kb.
Kis millió Crackfix, Update, Patch lesz még hozzá, úgy hogy az a játék maradjunk annyiba még felejtős.
Vagy vedd meg eredetibe, töltsd le Steamről.Csikozás aggasztó.
Ha garis a kártya inkább vidd vissza és cseréltesd ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest