- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vicces #84262 üzenetére
na ma megérkezett a display-port kábel. ezzel sincs kép a dp-on.
csináűltam bios frissitést megint. reseteltem, visszaraktam a régi ramot a gépbe.
1 hosszú és 3 csipogás van ha csak a displayport van csatlakoztatva.
viszont csináltam egy olyan manővert hogy bedugtam a hdmi-be egy kábelt csak úgy üresen és a monitort a displayporton kötöttem össze a monitorral és beindult a kép.
viszont ez igy még mindig kevés mert nekem 2 monitor kellene.
ezután rádugtam az üres hdmi-t egy második monitorra, és újból nem indul a displayport.
vajon az alaplap a hibás vagy a processzor? melyiket küldjem vissza? -
Csupingo
veterán
válasz
vicces #84262 üzenetére
Amd-nél sajnos nem tudom merre lehet a driveren belül. Esetleg kérdezz rá a driver topikban, vagy valamilyen amd vga topikban, a tulajok biztos többet tudnak.
-
bunddog
tag
válasz
vicces #84246 üzenetére
Bár nem néztem komolyabban utána, de szerintem egyszerre csak egy alaplapi kimeneten lesz jel. De van egy z97-pro gamer és egy maximus viii ranger-em amin meg tudom neked nézni,
de 99% hogy egyszerre csak az egyik "él", nem úgy mint a vga-kon.szerk.: bár azt olvastam most hogy lehetséges
-
Sanyi19
őstag
válasz
vicces #84257 üzenetére
Ez egy igen érdekes hiba, ha telepítő és bios alatt még ad képet.
Én a helyedben írnék az ASUS-nak vagy megpróbálnám egyel régebbi biossal.Én olyan AM4-es ASUS prime lappal már találkoztam amin a HDMI hibás képet adott, de ment. Ott a lap hibája volt a procit átrakva egy másikba hibátlanul ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OTP Bank topic
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest