- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuruc2
senior tag
Driver majd legközelebb, egyelőre működik, köszi a segítséget.
(azért nem pite ez a tv hogy felnyomatta magának az 1024-es felbontást, alig venni észre)
-
Kuruc2
senior tag
válasz
_DiEGO_ #83872 üzenetére
Sztem ez lesz az ami a profilomon kint van még: https://www.asrock.com/mb/Intel/Z77%20Pro3/index.hu.asp
Tv az gagyi, azért tapsolsz?
-
Kuruc2
senior tag
válasz
Aprósólyom #83869 üzenetére
nvidia vezérlőpult hol jelezne vissza monitor nélkül? nekem nincs külön monitor. tv-t használok monitornak. Egész eddig gond nélkül használtam egy 42-es lg fhd ips tv-t monitornak erre a videókarira egy dvi-vga ugyanilyen alakú átalakítóval. csak most a 4k tv nem akarja látni hdmivel. Amúgy a tv-n mindkét hdmi bemenetet próbáltam természetesen.
-
Kuruc2
senior tag
válasz
_DiEGO_ #83866 üzenetére
Ja vágom hogy hülyén érzi magát az i7 proci meg 16 ram stb mellett, de nem is az a célom hogy a 4k tv-n ez menjen. Befejeztem a vga-keresést, vga mentes mini-pc-t használok. Csak közbe közbe kellene a régi gépről ez meg az, ezért akarom azt is rákötni az új tv-re.
Amúgy sztem elég jól elvitte a gta4-et ahhoz képest, pedig aztán vram is alig van benne.
Esetleg ha használtan valami megbízható embertől lenne olcsón valamivel jobb kari, azt lehet akkor beleraknám, de utobóbbi években kb csak átb.sz.s áldozata voltam ph-n például. Régen sok sok üzlet volt gond nélkül, utóbbi időkben szinte mindenhol átbszs. Sokra megyek ha jelentem vezetőségnek és igazat adnak, ipse törli magát, kész. Szóval nem tudom szórakozzak e ilyen használt régi kártyákkal. Sokkal jobb lenne ha valaki megmondaná mivel kössen rá ezt, elég lenne az fhd annyi időre amig a régi menne. -
Kuruc2
senior tag
-
Kuruc2
senior tag
Üdv! Egy samsung ue 50 tu7022 -re miért nem ad jelet vajon ez a kártya (zotac 260) ezzel az átalakítóval?:
(hasonló átalakítóval (dvi->vga) hibátlan a regebbi fhd lg tv-re)
(próbáltam több hdmi kábellel is. meg már a harmadik fajta átalakitót adják pc boltba szakik.) -
Kuruc2
senior tag
válasz
Kuruc2 #12807 üzenetére
Köszönöm a reakciókat erre a hsz-emre.
A táp az szerintem noname, annyit látok rajta így oldalt hogy MODELL: LPK2-23 400W
Jobban aggagszt inkább mondjuk az alaplap: http://www.asus.hu/Motherboards/Intel_Socket_775/P5GCMX1333/
Ez egy ilyen mini lap. A ház is midi.
A jelenlegi kártya is szinte vállonveregeti az alatta (kettővel) található 5.1-es hangkártyát.
Szóval nem tudom befér-e.
"Egy GDDR5-ös karit kellene keresned, az sokat dobna a sebességen. "
Szóval egy DDR5-ös is jó lenne a laphoz? Tudnál olyat ajánlani?
(nem szeretnék 10-15-nél többet költeni vga-ra ebbe a gépbe.) -
Kuruc2
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg Asus EN8600GT DDR3 (256 Mb) kártyám van, és szeretnék nagyobbat, ezt nézegettem: GIGABYTE PCI-Ex16x nVIDIA GT 430 1GB DDR3
Ha jól látom új ára 15, gondolom használtam lehet 10-ért is.
De vajon jó lenne e a gépbe, ezt kérdezném tőletek. (táp, alaplap...)
Lap és egyebek az aláírásomban, táp: 400w.
-
Kuruc2
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy 8600GT-256 van a gépemben, az aláírásban látható konfig mellett.
Ha jól tippelek ez eléggé szűk keresztmetszet, ezért gondolkodom nagyobb vga-n.
Láttam a neten új, 1G-s, vga-t, 8K-ért is pl:
Ez miért ilyen olcsó?
Ilyet érdemes venni?
Pontosan mi az a CUDA és mennyire gáz a passzív hűtés?
(tudom, van gugli, de jó lenne egy szaki egyöntetű, saját szavas konkrét válasza az egész hsz-emre.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest