- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
Sziasztok !
Van egy Gigabyte GTX 1650 4GB Super 1 ventis. Számomra a gyári ventilátor igen csak hangos játék alatt szeretném a hűtést cserélni. Mit ajánlotok rá ami hatékony és halk ?
Láttam hogy a RAM-okon külön alu hűtés van. Zalman Fatality esetleg ?
Köszönöm,
s -
slett27
addikt
Sziasztok !
NVidia vezérlőpult driver telepítés után (RTX 4050 Mobil ) :
És aminek kellene lennie :
Mi lehet a gond szerintetek ? -
slett27
addikt
Sziasztok !
Adott egy AMD Radeon RX 580 VGA. 8+6 tűs VGA tápcsatlakozót kér. Viszont egyelőre csak 6+6 megy bele. Működik így is csak kérdés az hogy így letudja adni játékok alatt a max teljesítményt ? Vagy csak mondjuk 80%-on tud üzemelni ?
-
slett27
addikt
Valaki tapasztalt már olyan hibát hogy a gép "eldobja" a VGA drivert hideg indításnál ?
Gigabyte B450-M Aorus M
AMD Ryzen 2600
2x8GB DDR4 GSkill Aegis 3000MHz
AMD Radeon RX 580 4GB Sapphire
FSP 550W tápMiután eldobja, feltelepítem a drivert ismét majd megy hiba nélkül. A rendszer 4 hónapos kb. Mire gondolnátok ?
Nem tudom honnan közelítsem meg a problémát. Alaplap BIOS friss ? Windows 10 frissítés odavert ?
-
slett27
addikt
Vettem egy Sapphire RX 580-at aminek 6+8 pines tápcsatlakozó kell. Egy HP Z420-as brand gépbe ment bele amin 2x6-os van csak. Fórumokon azt írják nem nagyon ajánlott 2x6-ossal üzemeltetni mert tönkre mehet akár a táp akár a VGA. Igaz lehet ez ? Ha átalakítom a 6-ost 8-asra kábellel az nagyon favágó megoldás ?
Köszönöm a segítséget !
-
slett27
addikt
#3459-re pls valaki, kimaradtam.
-
slett27
addikt
Az P5B Deluxe alaplapban szerintetek működik a HD 6670 és ha igen teljes sávszélességgel ? Hallottam hogy integrált 945-ös lapban nem működnek a 6xxx szériás VGA-k illetve ismerem azt akinek nem működött. Viszont ezy 965-ös chipset. Általánosságban is igaz ez ?
-
slett27
addikt
ASUS HD 5770 és egy HD 6770 tud menni CrossFire-ben egy ASUS M4A79XTD alaplapban szerintetek ? Köszi előre is a segítséget.
-
slett27
addikt
Hát... nincs valami fényes teljesítménye ennek a GTS450 új gammák alatt.
Lehet ebben a az árban jobban járok egy HD 5830-al. És várok inkább mert, nem lehet kapni az aprón most HD 5830-at, simát.
Köszi mindenkinek a segítséget.
-
slett27
addikt
GeForce GTS 450 vs 8800GTX. Melyik erősebb nyers teljesítményben ? Köszi a segítséget...
Próbáltam teszteket keresni, de a 8800GTX eléggé régi VGA nem nagyon hasonlítják össze ezekkel az újakkal.
-
slett27
addikt
válasz
csucsbicep #605 üzenetére
12V-os tápcsati, vagy a PCIe-re gondolsz. Vagy mindkettőre ?
Hőfokot még nem néztem...
-
slett27
addikt
Van egy Gigabyte 9600GT 512MB PCIe-es VGA és kb 20 perc játék után (UT3) elmegy a kép, majd visszajön kb 10mp után és megy tovább a játék majd megint elmegy a kép és így tovább. Zalman hűtő van a VGA-n (VF700-as) most lett újrapasztázva. Ez a lassú elhalálozásnak a jele, vagy BIOS frissítés kellene ?
Köszi a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest