- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Inarus
addikt
válasz
Brianiac #6793 üzenetére
Figyelmeztetés: Elég puritán a megjelenése az Opera Mobile-hoz képest!
Jah és egy kis kiegészítés: a 9.7-es Opera Mobile valószínűleg már ezektől a hibáktól mentesen, és az Opera Minihez hasonló "tömörítő-szerverpark"-kal a háta mögött érkezik, ami nagyon kellemesnek ígérkezik.
-
Inarus
addikt
válasz
Brianiac #6791 üzenetére
Opera Mobile 9.5 és Netfront Browser. Elöbbiben ha nem tölt be teljesen az oldal - vagy nem állítod le a betöltést - nem tudsz normálisan görgetni, mert össze-vissza ugrál, de néhány olyan oldalt (pl vatera) ez tud kezelni amit a Netfront nem. Viszont a netfront alapvetően nekem jobban bejött.
-
-
-
-
válasz
Brianiac #6749 üzenetére
Pff...
Ez esetben két tippem van: ROM-csere, illetve az egyszerűbb, ha nem az alap windowsos tárcsázód van, kapcsold ki a HTC-/T-Mobile saját tárcsázóját.
Ehhez keresd meg egy registry editor programmal a
HKEY_LOCAL_MACHINE\Security\Phone\Skin részen az "Enabled" névre hallgató kulcsot, állítsd az értékét 0-ra, várj egy kicsit, majd reseteld a géped.Feladatkezelőt telepítettél? Nem fut semmi "felesleges" program?
-
-
kingabo
őstag
válasz
Brianiac #6677 üzenetére
Ki lehet kapcsolni: start menü: settings/power: advanced fül: pipa a "When device is turned on, do not charge the battery when connevted to the PC" elé. (nálam wm6.1 alatt ez a neve)
Amit Inarus ajánlott az wm6 és wm6.1 alatt nálam NEM működött, sőt a kártya tartalmát is tönkre tette, helyette a card exportot ajánlom, bár fizetős, de eddig semmi gondom nem volt vele egyik rommal sem. SDHC ügyben nem tudok nyilatkozni, nézz szét xda-n ott tuti van róla infó. -
BandiHUN
veterán
válasz
Brianiac #6672 üzenetére
ok,én azt gondoltam,hogy van a tiédhez külön extrom is..Universalon van ms_.nbf is,radio.nbf is adott esetben...mondjuk természetesen kibontás után lehet használni úgy is,hogy ami nem kell,az ember kitörli,nomeg wm6 óta nem használ extromot már,mert ami benne volt,integrálták eleve.viszont a neked linkelt romupdate emiatt lehet nem is teljes,lehetséges,hogy eleve úgy találták ki a dolgot,hogy aki "hivatalosan" frissit,annak nem kell új extrom image és rádió,de a te tipusodban nem vagyok otthon,pontosan mik is kellhetnek.egyébként próbaképp irhatnál a topicba amit linkeltem,ott mégis csak konkrét szakik vannak a témában.egyébként lehet maga a memóriachip is hibás a telefonban
-
BandiHUN
veterán
válasz
Brianiac #6648 üzenetére
simán csak romot kellene frissitened.ilyen effektus,amit irsz,olyankor van,amikor egyesek az extended romot kinyitják és kitörlik,miután a hardreset lement,ezzel plusz tárhelyet szabaditanak fel a telefonban.viszont hardreset előtt ide vissza kell tenni,amit kitörölt az ember,mert jópár gépspecifikus driver,program telepitője van itt,amit hardresetkor feltesz a gép automatán.viszont mivel ez nem lett meg,igy most nem tudja ezeket felrakni hardresetkor.simán fel kellene tenned a legújabb gyári romot például,az helyreállitja,nem olyan horror dolgok ezek,én pl.az Universalomon tegnap 3 féle WM 6.5-öt is kipróbáltam...
-
Inarus
addikt
válasz
Brianiac #6621 üzenetére
Nekem elsőre ezt dobta ki.
Az előző hszemben levő linken sok egyebet is találsz a készülékről (rom-ok, problémák és megoldásai), csak sajna angol tudás szükséges.
Amúgy melyik a "send" gomb? mindet végigpróbáltad már?
(#6623) Nordik: bocs, elfelejtettem erre írni...
Szerintem EZ segít megoldani a problémát. Elég sok beállítás és nézet van benne s ha jól emlékszem az exe-ket külön is ki tudja lőni.
Szerk: bazz, oda regelni kell. Ha nem szeretnél regisztrálni, dobhatom mailben is. ingyenes progi.
-
Brianiac
aktív tag
válasz
Brianiac #6621 üzenetére
Áá Megint gond van
, és ha hard resetelni akarok bejön egy fekete képernyő ezzel az üzivel: "press send to restore factory default, other keys to quit" és akármit nyomok újraindul de nem tölt be:S. Talán ROM-ot kellene újraraknom
Hogyan tudok ROM-ot frissíteni (sz.tem nincs CID unlockolva) de hivatalos T-s ROM is jó lenne vagy mind1, csak lényeg h működésre kéne bírnom vhogy. Találtam külföldi fórumokon leírást azokat viszont nem nagyon értem:S Segítsen v.ki pls, sorry h ennyi hülye kérdésem van de kezdő vagyok ilyen téren. Ha v.ki tud vegyel fel msn: U.571@windowslive.com
vagy ha ideír az is jó, thx! -
Inarus
addikt
válasz
Brianiac #6619 üzenetére
A Google csodákra képes.
Ajánlom.
De hogy a kérdésedre válaszoljak: "Hold down the 2 left side buttons, camera + voice, then poke the reset, while still holding the 2 buttons wait for display to prompt for reset."
Vagyis tartsd nyomva a két oldalsó gombot közben reseteld a reset nyílással! Forrás: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Androidos fejegységek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SONY LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest