- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bucsek
tag
Sajna pont ezaz hogy a telenornál vettem, eredeti friss dobozos szagos
És minden áron a netre akart csatlakozni, nade most már vége van ennek, viszont csak segédprogrammal tudtam ezt megoldani. a hard resetet egyébként hogy lehet megcsinálni? mert ha odáig fajul a dolog h telelesz szarral (már most van csomo filem amit nem értek hogy került a windows mappába), akkor lekéne valahogy törölni. -
csyo
senior tag
Radio rom-t inkább ne frissíts, ha nem muszáj. Inkább csak az OS-t ,főleg ha kezdő vagy még a dologban (én is az vagyok). Nem arról van szó, hogy bonyolult lenne, de sok készüléket véglegesen használhatatlanná tesz, ha nem megfelelő radio kerül rá (legalábbis xda-n rengetegen panaszkodnak erre, és több helyen fel is van hívva a figyelem, hogy radiot csak akkor frissíts ha muszáj). A wizard-ra szerintem wm 6-nál újabbat nem érdemes tenni, mert nem túlzottan erős a processzora. A frissítést én mindenképp sd kártyáról ajánlom, teljesen feltöltött akksival. Én jobban kedvelem a sima (pl. Htc) romokat, mint amibe pakolászva van minden ész nélkül. Aztán majd alakítod ahogy szeretnéd.
okés. ezt hogy tudom megtenni?
letöltöm a win mobil 6.1et mondjuk ezt: [link] és felteepitem egyszerűen?
vagy ez most OS, vagy radio rom? Már belekavarodtam, hogy mi micsoda:-(
--
SD kártyáról hogyan frissitek? Egyelőre nem sikerült feltenni semmit, de jo lenne, hogy gyoritani tudnék rajta valamit...
Meg kellene rá audio és média lejátszó is, meg hogy tudjak netes rádiót hallgatni, mint az asztali pc-men winampon keresztülde nem tudom hogy lehet ezt megtenni
-
-
KisCobiii
aktív tag
Ezzel az Ebay dologgal mondasz valamit, mert már sok dolgot megtaláltam ott (pl.: laptopba videókártyát is) csak nemtudom, hogy hogy kell onnan bármit is venni, de amugy a kis p535-öt már szedtem szét, szóval szerszám és a többi az adva van már...
Remélem sikerült a vásárlás, mert szívesbben szerelném én magam.
-
KisCobiii
aktív tag
Értem! Szóval akkor azt mondod, hogy talán most még lenne egy esélyem? ugy 50-50% alapon? Mert télleg "kop-kop" most már azóta az eset óta lassan 1 éve használom így és csak ott középen nem érzékel ,vagy vagyis hibásan de amugy gyors és pontos. Hát nagyon köszönöm a segítséget, és amugy kinéztem egy új helyet ahol 12k-ba elválalnák beszereléssel együtt egy új panelt. Lehet felhívom ma őket és konzultálok velük, csak ez az undorító eső.
Köszönöm még1x-er és tudósítók, hogy mi lett a kis bogarammal. -
Attól függ.
Általában az Opera Minit használom, ha valami "bonyolultabb" oldalt néznék meg (valamint nem probléma az oldal mérete és/vagy elérhető valamilyen WLAN-hálózat), Opera Mobile.
Flash-tartalmú (videók) oldalakat pedig a Skyfire böngészőjével nézek meg. (Ami az Oprea Minihez hasonlóan tömöríti az oldalakat, de kisebb mértékben, tehát ehhez is javasolt egy nagyobb adatcsomag vagy Wi-Fi.) -
-
kingabo
őstag
"A hard spl tudtommal nem hálózat függetlenítés"
Én egy szóval sem mondtam! Lásd előző hsz-em..."Csupán a pda védelmi rendszerét töri, hogy ne csak az adott szolgáltató által kiadott romok menjenek rá. De lehet, hogy én tudom rosszul
"
Jól tudod.
A félkövérrel kiemelt rész miatt hittem, hogy nem megengedett a fórumon. -
csyo
senior tag
-
-
Inarus
addikt
Asszem ezt neked találták ki: A Windows Mobile verzióinak összehasonlítása. Bár ez csak hivatalos. Szubjektíven / napi használat szintjén biztos van még különbség.
Ahogy én tudom, lazán visszarakhatod a sima hatost. Kicsit úgy, mintha vista helyett visszaraknád az XP-t. (Bár tudom, ez nem a legjobb párhuzam az oprendszerekre.
-
gtamate2
veterán
találtam egy programot, amivel simán lehet kezelni a telefon memóriakártyáját!
Fel kell rakni a telefonra a programot elindítod, és meghajtóként kezeli a kártyát így az adatátviteli sebesség is rendkívül gyors!
A program WMTorage.
(freeware, de nekem nem sikerült könnyen megtalálni így feldobtam rapidra) -
kaller1
veterán
-
kerek07
csendes tag
Üdv! Az lenne a kérdésem h létezik e olyan progi ami naptárként működik es egy égész szép naptárat helyez a kijelzőre, mondjuk a Mai nap (kezdőkép) helyére akár több hónapot is megjelenítve. mio a501 et használok,egyébként Spb mobile shell-t is futtatok.
Vagy létezik egyszerőbb megoldás is amihez nem kell ilyesmi csak a mobilom kell beállítani vhol? -
arpadpapa
csendes tag
Szia!
Köszi szépen a jó tanácsokat, de mindenképpen szeretnék új romot tenni rá, de nem azért, mert meg akarnám mutatni, hogy tudok, hanem, mert ez régebbi rom, és jobbat, felhasználóbarátabbat akarok rá. Láttam jobb romokat is, s ki szeretném próbálni.
Köszi a linket, átnézem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest