- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
KorySoprano
tag
ertem es koszi az infot, gondoltam, hogy valami kompatibilitasi gondja van . ezt hogyan lehet frissiteni hogy pl 6os legyen? vagy lehet e egyaltalan? es ha lehet honnan tudom beszerezni ezt az oprendszert?
sajnos elegge uj nekem ez a dolog,mert nem volt meg ilyenem ez az elso kutyu de mar unom , hogy csak szivat akarmennyi cuccot rateszek -
bylazoo
csendes tag
-
Balázs_a_laz
aktív tag
Hát még én, hogy sajnálom.
Az a baj, hogy valamiért a Samsung-nál nincs support blackberry-hez, és a blackberry.com-on sincs Samsung support. Így feltettem egy HTC-hez való blackberry-t, de mivel a regisztráció IMEI-szám alapú, így ki bírja szűrni, hogy - bár winmobil-os készülék, és támogatottnak kellene lennie - nem támogatott márkáról van szó, és bontja a kapcsolatot, még mielőtt a szolgáltatáshoz szükséges PIN kódot regisztrálná nekem a készülékre.
Remélem érthető voltam
szerk.: helyesírás
-
-
kingabo
őstag
Volt valami ilyesmi progim ami netről tudott szólni a telefonnak, hogy kapcsolja be a gps-t és küldje el, hogy hol van, meg töröljön mindent. Viszont az én telefonomat sehogy sem tudta megtalálni, pedig a telefonon lévő kliens-t én magam zavartam ki a netre...
Engem jobban zavarna ha lenyúlnák a telefonom, mint a rajta levő adatok megszerzése. De ez én vagyok. -
kingabo
őstag
Sz@r név ez a "lopásellenes progi", bárki találta is ki. Attól, hogy fenn van(nak) ilyen(ek) még ugyanúgy ellopják, max használni nem tudják.
Engem meg a tudat nem vigasztalna, hogy nem tudják használni, meg gondolom mást se.
Viszont ha a romban van ez a cucc, akkor egy új rom nem oldhatja meg a problémát?
-
sssent
senior tag
A következőket látom:
menu > tools > options > accounts fül:
válogathatok az SMS/MMS, ill. az e-mail accountjaim között. Rábökve az SMS/MMS-re kapok "delivery notif." és "unicode when necessary" checkboxokat, e-mail acc-ra bökve szerver-, küldés/fogadási- és letöltési beállítások (kódolás sehol).menu > tools > options > message fül:
nincs kódolásra vonatkozó opcióA fenti "unicode when necessary" opció az SMS-eknél természetesen működik, az e-mail-eknél az alapértelmezett kódolás (message options > language) mindig western european, nem áll át magyar ékezetes karakterek használatától unicode-ra (helyette elküldi őket ékezetek nélkül: ő>o, ű>u, a többi ok).
A HTC billentyűzetét (diamond 2) használom, értelemszerűen ékezetes karakterekkel (ha be se tudnám őket írni, nem zavarna, hogy nem küld ékezeteket). Nem hekkeltem rajta, ez ilyen. A rendszerbeállítások > regionális beállításoknál magyarra van állítva, viszont az input beállításoknál "language: english" szerepel, és ezen itt nem lehet változtatni. Félek ez eredményezi a default western european kódolásomat. A GUI úgy általában amúgy angol, és szeretném ha így maradna.
-
Nordik
őstag
Automatikusan indul a Winnel együtt. Közbe próbálgattam megint, ha az első példa szerint járok el és bekapcsolás után ha a hívásindító gombra nyomok a Win tárcsázóját hozza be, viszont ezután ha elindítom a hívást már a PhonEx kezeli a hívást.
Ezután pedig már tökéletes a következő tárcsázásnál stb.
WM6.1-es Rom van fent. Mindenesetre furcsa. -
Nordik
őstag
Az említett programról már hallottam, bátorkodtam megkérdezni hátha van más megoldás.
Ezek szerint nem nagyon.Inkább valami egyszerűbb programot kerestem.
Időközben próbálgatom a PhonEx nevű programot. Csak egy bajom van vele. Mikor bekapcsolom a készüléket és bekéri a PIN kódot, ugye beütöm... Na most, ha ezt megteszem akkor a PhonEx nem hozza be a saját kezelőfelületét a hívásindító gomb megnyomására. Csak a sima tárcsázót.
Ha a PIN kód beírását kihagyom, majd rányomok a hívásindító gombra és ezután adom csak meg a PIN-t, akkor a későbbiekben is tökéletesen működik a PhonEx.
Fent van az SPB Mobile Shell, kitudja talán nem -e ez kavar be. Mivel ha felteszem a tiszta rendszerre, akkor van hogy a PIN kód beírását átugorja a készülék. Persze később beírhatom.
-
-
Nordik
őstag
160-al próbáltam én is, de ugye akkor kitakar egy plusz ikont. De az úgyis csak elmulasztott hívásnál stb. jelenik meg. Ez még kisebb baj mint, hogy ilyen furán jelenjen meg.
A Launcher-t nem használom.
Közben kipróbáltam az smclose nevezetű "progit". Nem egy rossz alternatíva ez sem, viszont ahogy néztem csak WinMo 2003/05 alá való. Nem okoz ez gondot a 6.1-en?
-
Nordik
őstag
TaskFacade-et megnéztem, de szerintem maradok a WkTask-nál. Inkább egyszerűbb programokat keresek, amik annyira nem szabják át a WinMo-t. Nem túrnak bele annyira a rendszerbe.
Szeretem ha minden program stb. úgy működik ahogyan én szeretném, stabilan, felesleges sallangok nélkül. Régebben Symbian-os készülékemnél is erre törekedtem.
Nincs meg régóta a készülék, most jön majd a harmadik Hard reset.Törlök, telepítgetek, próbálgatok amíg egy végleges lista össze nem jön a tökéletesen működő programjaimról. Talán már kezd kialakulni a működő rendszer.
ClearTemp-be vannak előre definiált sémák, ami alapján töröl. Itt ha a recommended opciót választom az megfelel?
-
Nordik
őstag
Remélem beválik!
Most Task Managert keresgélek. Eddig talán a WkTask ami egész jól használható és könnyen konfigurálható. Esetleg van ennél jobb?
Illetve nézegetem ezeket a "pucoló" programokat. Érdemes ilyet használni? ClearTemp és SkTools ami úgy tudom szóba jöhet. Melyik lenne jobb, ha egyáltalán van értelmük ezeknek a programoknak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest