- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babcola
tag
válasz
Brekecs #6770 üzenetére
Az igaz okát nem tudom hogy miért nem indul, de nem is értem miért akarod visszatenni azthiszem a 2006 utolsó térképe 2007 10 vagy 2008 2.havi
a 2006+nak 2008 10. havi
az igo 8 kicsit sokat zabál meg instabill nálam de gyorsan megtalálja a műholdakat, a amigo is gyorsan megtalálja, mert igo8 lebutitott változata -
Shady313
aktív tag
válasz
Brekecs #5507 üzenetére
Üdv! WM6 romot csak főzve tudsz előállítani! De az sok időt vesz igénybe. (plusz a tesztelés hibajavítás). Ha megvan a konyha és a kibontott rom akkor a restorator nevű resource szerkesztővel könnyedén módosíthatod azt amit akarsz. Tipp: szedd le a microsoft oldaláról a wm6 standrad hun image-et ez egy emulátorhoz van, de ha ezt a romot is kibontod, sok magyar nyelvi fájl van amik anyagát feltudod használni. Figyelem! 1:1-ben sose másold ki a szövegeket mert eltérnek a sorszámok, néhol a szövegek és a kódok. A kódlapot sztem nyugodtan hagyhatod 1033on, nem fog érte piszkálni. A dialog ablakokkal vigyázz! Némelyiket nem jeleníti meg rendesen, de ott akkor, ha van rá mód ne is nagyon írj át semmit (max csak a szöveget de nemély esetben akkor is módosítja az ablakot és kilóghat a képernyőről). Esetleg még bontsd ki az interwrite fájljait is ott is vannak hasznosak. Én így magyorsítottma le fullra a romomat, programokkal mindennel együtt, szal ez egyébként is mivel egyedi alkotás büszkébb vagy rá, nem zabálja le a memóriád és 100% stabil mivel csak stringeket írsz át angolról magyarra (meg néhol mást is). Sok sikert hozzá, ennyit tudok segíteni, ez ígyis már illegális, de akinek van türelme eljátszogat vele. Én is egy magyar rom büszke tulajdonosa lettem így
u.i: Sok mindent érdemes előtte MAGADTÓL kitanulni/kitapasztalni, ezért járj a dolgoknak minél inkább utána és próbálgasd, mert ha magadtól jössz rá sokkal mélyebb tudást szerzel és nem fogsz tanácstalanul gondolkozni, hogy mi van. Ajánlom az xda-developers oldalát. Kis angol tudással, ha kérdezel még segítenek is.
Sok sikert!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Apple IPhone 14 PLUS PURPLE 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 96% AKKU
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest