- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inarus
addikt
válasz
CHIPman #7538 üzenetére
Passz, szerintem egy év. Nekem már nem volt rá garim, de alapból az előző tulaj is gsm-boltossal vette.
(#7540) runner 125: A Nézet menüpontban tudsz váltani egy ablakos, két ablakos, vagy virtuális két ablakos nézet közt. Ez utóbbi adja azt a fülecskét. Ha nem pontosan írtam a menüpontokat sorry. Angol TC-m van a tytn-ön és nem is néztem most meg pontosan a neveket.
-
kingabo
őstag
válasz
CHIPman #6965 üzenetére
Őőő lehet bennem van a gond, de nem látom mi a problémá.
De ha jól tévedek az akkú gyors lemerülése lehet a gond. Igo tapasztalataim szerint szereti enni a procit, lehet emiatt többet zabál a proci is*, illetve bekapcsolja a gps-t is. Bár ma nekem egy 1h-s sétálás loggolása 50%-ról lenullázta az akkut, direkt logger progival (gpsed) + kijelzőt is kikapcsoltam.
* régen asus 620bt-men lehetett állítani az órajelet 200 és 400MHz között. 400-on kb negyed addig bírta az akkú, ugyanolyan terhelés alatt.
-
kingabo
őstag
válasz
CHIPman #6557 üzenetére
Én is azt használom, de még egyszer sem fagyott... Az első érintés után is már elkezd kapcsolódni nálam, csak késöbb írja ki.
(#6555) -Maci-: most kiprobáltam én is és a ppc-re semmit nem telepít, ez a pc-s változat.
Csak azt nem értem miért írta a honlap azt, hogy ez ppc-s verzió?
(#6558) Mymelody : ezek szerint ez volt a gond.
-
kingabo
őstag
válasz
CHIPman #6551 üzenetére
Korábban a slick nevű progit ajánlották helyette, ami ismeri még gtalkot is, meg pár másik protokolt.
@toza: én egy szót sem értek abból amit írtál! Értem hogy ki vagy akadva, de ettől még lehetne kicsit kulturáltabban is írni. Egyáltalán mi a kérdés? Egy darab kérdőjel sincs a hsz-edben. Ha csak a cube meg a tf kell azok letölthetőek az xda-ról, csak írd be a keresőbe. Új rom besütése: ahogy látom az spl-en túl vagy, leszedsz egy neked tetsző romot és elindítod az exe-t a pc-den és követed a leírtakat.
(#6552) Mymelody : nálam tűzfal letiltotta azt a halózatot amin komunikálni akart a pc meg a ppc.
-
runner 125
nagyúr
válasz
CHIPman #6406 üzenetére
Pölö van gyorsboltban univerzális, de nézz szét még jobban.
Üdv.M
-
pumatom
aktív tag
válasz
CHIPman #6407 üzenetére
Szia!
ha belső gps vevős és a leirtak alapján; a keresés után nem talál jelet, javaslom vidd el szervizbe, ha mindent megcsináltál amit írtam az előzőekben.... nekem ennyire bajos sosem volt... beállítottam a vevőt, a programban is a vevőt, és kerestem vele (szabad ég alatt) és rövidesen ment tökéletesen...
Üdv!
-
-
-
-
válasz
CHIPman #6395 üzenetére
Olyan sokszor tetted már fel több témában is a kérdésed (már-már személyes bloggá alakítva az adott topikot), hogy nem látom át, mi is a kérdésed...
Nem talál jelet az iGO?
Amennyiben a frissen, hard reset után feltelepített iGO soft reset után nem talál jelet szabadban, nem épület mellett, és a beállításaid összhangban vannak a Start - Settings - System fül - External GPS - Programs fül részen lévőkkel (vagyis az iGO beállításai között ugyanaz a port szerepel, mint az előbb említett részen, a géped valószínűleg hibás. -
pumatom
aktív tag
válasz
CHIPman #6310 üzenetére
Szia!
Ezek jól CSAK szabad ég alatt látják a műholdakat, tehát a lakásban/házban abszolút felesleges próbálkozni, menj ki a szabad ég alá és úgy probáld... lehet néha van kapcsolat, de a falak miatt megszünik hamar!
Az igo-nál ahogy írtam beállítások->gps-> port: auto, adatátv.seb.:auto, és majd a GPS-vétel bekapcsolva jelölő négyzetből vedd ki a pipát,és automatikusan keresni fog; de ahogy írtam SZABAD ÉG ALATT!
-
pumatom
aktív tag
válasz
CHIPman #6300 üzenetére
megcsináltad amit irtam? autora állitás & a pipa kiszedés?
bluetooth-os gps-el megy,vagy beépített?
Ha ezzel sem menne akkor lehet a pda-d settings-ében kéne megnézni, hogy, (ha beépitett)
akkor valahol van egy olyan ikon hogy quick gps.... ezt elinditva láthatod, hogy az időt szinkronizálja-e, ezáltal megbizonyosodhatsz arról, hogy a vevő jó-e...
Üdv!
-
pumatom
aktív tag
válasz
CHIPman #6294 üzenetére
Szia!
Ha vársz vele egy kicsit akkor sem?
Probáld meg, hogy automatára teszed az igoban a gps beállításoknál a portot, és a sebességet, majd a pipát kiveszed, hogy gpsvevő csatlakoztatva (azthiszem ez a neve) [ez három sor lesz és modosítsd a leirtak szerint] amikor kivetted a pipát automatikusan keresni fogja a vevőt, és automatikusan csatlakozik... ha mondja, hogy megtalálta, akkor keress egy cimet és mennie kell...
De lakásban, vagy házban (tehát ahol fedésben vagy) ott nem fog találni jelet!
Üdv!
-
-
-
rumos14
nagyúr
válasz
CHIPman #5815 üzenetére
i780 specifikus kérdést célszerű a saját topikjában feltenni, pörög az is eléggé.
szóval az usb sajnos egybehangzó vélemények szerint alig tölti csak a telót, leginkább szinte egyáltalán nem. nálad viszont usb-n lógva konkrétan lemerült, tehát feltételezem, hogy vmi merítette, vmi alkalmazás ment rajta. ha totál lemerül az akksi, akkor úgy szokott lenni, hogy valóban be sem kapcsol, hálózati töltőre kell dugni és 0-15 perc után életre kel.
amúgy elég gyorsan merül, sokat használva a második nap vége néha már necces szokott lenni, ill. az akksi töltöttségjelzője távolről sem lineáris.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest