- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Hát igen, így már érthető, hogy nem mered. Én még anno motorola a920-ast flasheltem először, azóta nagyon sokmindent. Az még tényleg izgalmas volt. (Főleg, mivel akkor jött egy 2 órás áramszünet, Murphy után szabadon...) Azóta semmilyen gondom nem volt semmivel. Bár a mostani frissítések kb. annyiból állnak, hogy setup.exe, telefont rákötni a gépre, next, next, next, finish, teló reboot, örömködés.Annó Motorola v360-nál még külön-külön kellet a fájlokat összevadászni, és egyben feltolni a kis agyába. Az is jó móka volt.Az is igaz, hogy ipaq gép még nem volt a kezeim között soha semmilyen. A htc artemist meg én is megcsináltam volna egy karton sörért, ha szoftveres gondja van. Az is igaz, hogy aki nem igazán ért hozzá, az könnyen elszúrhat valamit.Aki viszont belevág, annak sok sikert.
U.i.: A játékokkal kapcsolatos kérdésemre tudja valaki a választ?
-
icemad
nagyúr
"Rom-hacket nem szeretem, láttam már pár 60-80ezres zseblámpát..."
Eleinte én is féltem tőle,de vannak nagyon profin összerakott cumók.Nekem a polarist már nemigazán lehetne megkülönböztetni egy touch pro-tól, legalábbis, ami a szoftvert illeti.Bár én is tegnap tettem fel egy újabb verziós főzött rom-ot, ma reggel meg tele lett a gatya, hogy nem indul a gép...Boot képernyő bejön, 7-8 mp,azután kikapcs. 5 perc múlva rájöttem, hogy csak az akksi merült le...
Mod: Elrontani, amúgy nemigazán lehet, ha nem megy a rom-csere, visszatolod a régit. (xda-dev-es fórumot javaslom ezügyben...)
-
icemad
nagyúr
Opera mini nem fut? Hát az meg hogy? Nekem winmo 6.1 van a polarison, és no problemo... Bár én az opera 9.5-öt használom, és még nem volt vele gond. A skyfire sztem is nagyon jó választás, de abban is vannak hibák. Próbáld ki mindet, és meglátod, hogy melyik tetszik.(De a beépített IE felejtsd el gyorsan. Tényleg elég gané...)
Mod: esetleg keress a gépedhez valami főzött romot. Azokban csomó progi előre telepítve van. (Vagy nincs benne semmi, és lesz egy halom szabad megabyte-od a kütyün...
)
Mod2: Van egy csomó játékom winmo 6.1-re, de csak egy exe fájl az egész.Ha a telón megnyitom fájlkezelővel, fut is rendesen. A problémám az, hogy sehol máshol nem tudom elindítani. Nincs se a programok, se a játékok között. Hová kellene másolni, hogy lássam máshol is?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest