- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 8300 mAh, maradhat?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
válasz
rumos14 #3591 üzenetére
Az is laptop
NEC MobilePro 900 jobban használható és jobban hordozható.
A kérdésem inkább költői volt. Egyszerűen csak zavar, hogy pl. HTC-ék is csinálnak egy halom készüléket, de egyiknek se tetszik a kialakítása. Ha lenne egy HP Jornada szerű PDA telefon jó erős procival, príma kijelzővel és minden más jóval, akkor egyből vennék egyet.
Mindegy..., várakozok tovább
-
-
-
jorden06
senior tag
válasz
rumos14 #3515 üzenetére
és MHz téren mennyi körül nézelődjek, 400? filmnézésre nincsen szükségem, de azért lehetőleg ne lassuljon be nagyobb programok futtatása közben. 3G nem szükséges, a WiFi viszont igen, GPS jó ha van, de ha olyan telót találok árban és minőségben ami megfelel elvárásaimnak csak az nincsen benne, akkor sem dőlök kardomba
és használt is szóba jöhet. márkák körül milyen téren nézelődjek? op.rendszer?
-
válasz
rumos14 #3159 üzenetére
Ez nem off téma, mivel PDA-val kapcsolatos.
Én is kaptam erről a számról MMS-üzenetet, csak mire belőttem a beállításokat (korábban minden WAP- és MMS-beállítást letöröltem a gépről), már nem jött meg az üzenet.
Legalább valami jó dolgot küldtek? Megérte "szenvednem" a beállításokkal? -
-
ALI_G
veterán
válasz
rumos14 #3104 üzenetére
na pl ez a doksi is krix-krax-oknak jelenik meg a PDA-n.
-
Zada
tag
válasz
rumos14 #3114 üzenetére
Hali!
Megtaláltam a hozzászólásod.
"Atocha mester esszéje, az általa kezdeményezett/karbantartott fórumról:
megnyitsz egy notepadot.
- bemásolod ezt a két sort a megnyitott notepadba:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows CE Services]
"AllowLSP"=dword:00000000
- fájl/mentés másként. lemented ezen a néven: LSPvalue.reg A kiterjesztést is írd be a pont után, mert ha nem írod be .txt-ként lesz lementve.
- mentés után x-el bezárod a notepadot.
- tcmd-ben megkeresed a LSPvalue.reg fájlt és kettőt kattyitasz rá. Erre egy felugró ablak megkérdezi, hogy: hozzá szeretnéd adni ezt a bigyot, de tuti a tuti, ezer % hogy te ezt akarod és biztos vagy benne, mert ha nem, nyomjál nemet, de ha igent akarsz ütni, gondold meg jól, mert irgum burgum... …ööö hol is jártam? Szóval nyomsz egy igent!
- ha ez megvan, újraindítod a gépet!
- telo gépre dug, Explorer vagy Opera megnyit, cím beír, és elvileg széles mosoly, mert megy a net."A problémám az lenne, hogy mikor elindítom a regfájlt, akkor azt írja ki, hogy
"Nem lehet importálni a következőt: H:\LSPvalue.reg. A megadott fájl nem rendszerleíró parancsfájl. A Rendszerleíróadatbázis-szerkesztőben csak bináris rendszerleíró fájlokat importálhat."
Aztán nem történtik semmi. Helyezzem át valahova, vagy mit csináljak, hogy működjön?A válaszokat előre is köszi.
-
ALI_G
veterán
válasz
rumos14 #3056 üzenetére
mort player van fent. és az érintőképernyőt akarom kikapcsolni.
A képernyőt már valahogy valamikor beállítottam, hogy kikapcsoljam, de már elfelejtettem, hogy mirede úgy sejtem, hogy a mort playerben állítottam be.
szóval a lényeg, hogy ha a zsebemben van és zenét hallgatok, akkor elindít dolgokat, vagy ha a mort player az aktív, akkor léptetgeti a számokat meg ilyenek...az úgy nem olyan buli -
-
crwn
senior tag
válasz
rumos14 #2871 üzenetére
És a megkönnyebbüléssel, hogy nem kell esetleg szervízbe vinni a gépet, vagy teljes erőből az asztal sarkába vágni, mint ahogy azt tegnap két óra bénázás után egészen komolyan gondoltam. De győzött a felettes én, a bennem lakó zen mester és a kispénzű egyén (aki nem tudott volna most egy másik szerkezetre beruházni...
)
De ha már itt tartunk, tudtok információval szolgálni, hogy MDA compact 2 esetén melyik billentyűkombinációval lehet hard resetet végezni? És hogy ez miben különbözik a full resettől, amit a felhasználói kézikönyv is említ.
És még az is érdekelne, hogy ha hard reset után újra indul a gép, és kezdi telepíteni magát, melyik billentyűkkel lehet leállítani az automatikus településeket, hogy listából manyuálisan legessen akár egyenként kiválogatni, mit szeretnénk felpakoltatni vele. -
crwn
senior tag
válasz
rumos14 #2834 üzenetére
Köszönöm, első PDA-s sikerélményem
Be kellett állítani a portot, mind a GPS vevőét a PDA-n com6-ra, mind az iGo-ban is com6-ra és a legnagyobb adatátviteli sebességet, mert ha az automata keresést választottam, az iGo nem találta a GPS vevőt.
Igen, remek az iGo, de én a TomTom-ot is nagyon kedveltem, meg persze annak köszönhetem a mostani PDA-mat, mert megszerettette velem a navigációt, és ez vonzott a nagyobb kijelzősfelületű vas-hoz!
De érzem, hogy még rengeteg minden felfedezése vár rám.
Ha lesz kérdésem - mert biztosan lesz - írok ide, remélve, hogy kapok Tőletek segítséget! -
-
ngabor2
nagyúr
válasz
rumos14 #2787 üzenetére
én is a megoldás felé mozdulok: meg fogom venni, kb. 2700ft-ot megér. ha egyéb, nem publikus megoldás volt, akkor jöhet pü-ben
más: eten x500-ra java-t lehet-e tenni? opera minit akarok rá tenni, ahoz meg kell. a saját topikjai eléggé halottak, azért kérdezem itt (is).
-
ngabor2
nagyúr
válasz
rumos14 #2734 üzenetére
nem a kábelmentesség a lényeg, csak hogy ösze tudjam hozni wm5 és linux között. ez a kettő a fix pont. bt-vel biztos, hogy összejön, a managerében ott a netkapcsolat. a notiban wlan nincs (legfeljebb kártyával lenne), injfra meg a pda-n nincs. majd utánanézek, hogy usb-vel összekötve mit tud kezdeni a deb.
-
ML320
senior tag
válasz
rumos14 #2695 üzenetére
Egyértelmű! Mindig a feladat határozza meg, hogy milyen eszközt érdemes hozzá választani! Használt vagy új, GSM, GPS, Wifi, Bluetooth... Ezek között van néhány olyan, amit egy évben egyszer használnak, vagy még akkor se.
Mindig az jut eszembe, hogy a telefonokat is mindenre használjuk már, kivéve telefonálásra. Vagy inkább fordítva? Mindenre használhatóak lennének, de csak telefonálunk és SMS-t írunk? Szinte már pszihés terror, hogy jobbat vegyél. Legyen szó kocsiról, műszaki cikkekről, vagy akármiről.
-
wolverine375
tag
válasz
rumos14 #2684 üzenetére
Szerintem meg ne butítsd le, ráraktam pár filmet pda-ra, szerintem teljesen jó (régebben 2,8"-os pda-m volt.) Mostanában rákattantam a youtube-s videokra, van a youtube downloader nevű progi, ami aviban is képes lementeni, igaz kevés ami jó minőségű, de egész nézhető.
Egyedül netezésre sokkal jobb a vga felbontás, jó meg ebookra, meg ftp-t kezelni, meg játszani, meg... őőő szal végülis mindenre jobb, de szerintem pont a film az amin annyira nem lehet látni. SZVSZ -
ML320
senior tag
válasz
rumos14 #2676 üzenetére
240x320-ban netezni...
Egy webmail még ok, de részemről köszönöm, nem. Ez mondjuk szigorúan saját vélemény!!! Tudod, kinek a pap, kinek a papné...
Másik dolog az akkumlátor ideje.
A filmeket átkonvertálom. Bár nekem filmekre is, meg netre is ott a noti. A 15,4-esemet most cseréltem le egy 14,1-re, hosszabb ideig bírja, a kijelzője bőven elég, a billentyűzetet nem említem. Gondolom, te se a hozzászólásokat írod a PDA-n
Az átkonvertált filmekből több ráfér egy memkártyára, minőségvesztést meg nem érzékeltem. Az asztali gépem szerencsére elég erős, hogy elbírja ezeket a feladatokat. A konvertálás akár egyből a memóriakártyára is mehet, megspórolva a másolás idejét. A PDA mondjuk jóval diszkrétebb egy notinál, ezért szeretem azt használni köztes időkben. -
steveetm
őstag
válasz
rumos14 #2620 üzenetére
mert a wifi busra regisztrál rá az sdhc driver. a drivert meg főleg htc forrásokból szedték, valszeg náluk máshogy helyezkednek el az eszközök, ezért pont a wifit lövi ki n560-on. Legutolsó frissítéssel mer faxán kezeli a 8 gigás kártyákat is, meg a sebessége is veri a sima sd-t, de wifi még mindig nem megy. De én bízom a ruszkikban^^
Üdv.: steveetm -
Peet210
őstag
válasz
rumos14 #2498 üzenetére
CSeréltem ezt a készüléket. Egyébként amitől kicsit tartottam az a WM2003 de igazábol semmi gondom vele. Egy erős proci van benne ami azthiszem mindenre elég. A wifi is jó és tökéletesen tudom használni aztán a BT is jó. Igazából nagyon meg vagyok elégedve a készülékkel egyedül az üzemidőt mondanám kicsit gyengének de ez sem probléma. És ami fontos, hogy a qwerty-t is jól lehet használni (csak sajna nem magyar). A noti nélkül is tökéletesen tudok vele netezni. A hangszóró is szépen szól. És telefon ként se volt vele egy percig se problémám. Az EDGE és 3G hiányát sem érzem mivel nincs rá szükségem Igazság szerint annak ellenére, hogy nem egy mai darab az op. rendszert leszámítva megállja a hejét. Kellemesen csalódtam
A linket köszi majd holnap átböngészem mert most kicsit fáradt vagyok (nem rég értem haza munkából). -
-
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz
rumos14 #2378 üzenetére
Rendben, köszi szépen! Még nincs PDA-m, egyenlőre csak szaglászom, még utánanézek egy-két dolognak.
Más: Szerintetek mennyire ér meg 78000 Ft-ot egy fél évig használt (tehát még garanciális) FuSi Pocket Loox N560?
Persze jó kérdés, hogy mennyire lehet leharcolt példány... A tulaj karcmentesnek hirdeti, dehát mondani bármit lehet... Ahogy elnézem az újnak elég stabil a bolti ára, és ahhoz képest, hogy nem egy mai gyerek, igen szép összeget kóstál!
-
ALI_G
veterán
válasz
rumos14 #2320 üzenetére
1 gigással használom most, ja és HP 5550, WM 2003.
2-t szerintem is visz, de szoktak lenni gondok, a pdamanian meg nem találom azt a cikket amiben okítanák az embereket hogy milyen memót tegyen bele X. pedig múltkor megtaláltam, csak akkor meg nem azt kerestem. Most jöttem pestről, voltam hacktivity-n hétvégén, de arra jutottam, hogy inkább veszek bele.
Hard resetet nem nagyon akarok, mert a magyarosításhoz nincs kulcsom, használtan vettem és még a magyarosított OS-sel is alig bánok egyenlőre, nem hogy az angollal. -
Zsé2003
aktív tag
válasz
rumos14 #2349 üzenetére
AZ én véleményem: HOGY 3,5 ' os kijelzővel a füleden nagyon hülyén tudsz kinézni. Én szétválasztanám a kettőt...mármint a telefont és a PDA-t
DE ha annyira kell rá telefon, akkor meg alap a 2,8' a 3,5 nagy.
Haveromnak HTC touch van, na azon van Wifi
Egyébként 80 ér szerintem csak MIO A701 jöhet szóba. 70 ér már boltba megkapod. Mindenki dícséri szereti!
Ez az én véleményem..... -
tyavika
csendes tag
válasz
rumos14 #2335 üzenetére
Köszi megvan, értem.
Igo My way 2006 Plus verziót Szedtem le, de minden indításnál feldobja a Licencszerződés elfogadását, elfogadom megy tovább, de mindig újra be kell állítani a címeket stb., mintha kilépésnél nem mentődne el.
Megoldás mi lehet, csak azt ne hogy vegyek boltba.
köszi -
Cleo
tag
válasz
rumos14 #2294 üzenetére
Audio:
- Windows Media Player (főleg ha sztereo bluetooth headsetet akarod használni)
Video:
- wmv, asfindows Media Player
- többi: TCPMP
Bluetooth:
- PC: megfelelő chipsetű BT dongle legyen, melyiknek a mellékelt BT kezelő driver és progi tudja azt , ami kell neked.( LAN, SPP, ModemBluetooth, A2DPstb...)
- PDA, SmartPhone: szintén megfelelő stack legyen (S60, PPC2002, WM2003, WM2003SE, WM2005hez stb mind-mind más verziót és típusút mellékelnek gyárilag)
- Ha ez a kettő feltétel megadott + egy BT ON-OFF kezelő shell, gond nélkül létre fog jönni a kapcsolat és egyéb dolgok.
Egyébként, nem tudom miért bajlódtok sokan a BT kapcsolatottal és Adhoc hálózattal a PC-PDA között. Nem egyszerűbb egy bridget beruházni tiz valahány ezerért egy egyenrangú hálózatért, igaz, feltételezve, hogy egy sima routeretek is van.
Fólia:
Mindenképpen kell, a Brando Ultra Clear, és Matt fóliák nagyon jók (és drágák). Sajnos nagyon nehéz rátenni megfelelően, mint legtöbb más fajta. A matt fólianál régebben volt az a probléma, hogy egy-két készüléken később nyomokat is hagy, ha leszeded!!!
Egyébként sok helyen (nemcsak a Brandonál) hirdetik , hogy mosható stb... Felejtsetek el, ez nem igaz, soha nem lesz olyan mint eredeti.
Szvsz. -
ALI_G
veterán
válasz
rumos14 #2294 üzenetére
Szia!
Amit szeretnél lehetséges. Én laptoppal akartam ezt megcsinálni, mert azon is van BT. Rengeteget kérdezgettem, áttúrtam a netet, míg végül találtam egy leírást.
[link]
namost nekem minden erőfeszítésem ellenére se sikerült megcsinálnom, pedig ez egy complett leírás klikkelésig részletezve. na mind1.
fóliát befogok akkor szerezni.
többi kérdés valaki? -
Peet210
őstag
válasz
rumos14 #2294 üzenetére
Én ilyet használok:
Ezzel még soha nem volt gond. Nem is telepítek mellé drivert csak bedugom és működik. Eddig 5-6 Nokia telefonnal és 3 PDA-val működött tökéletes összhangban.
Egyébként tényleg sokkal van probléma (nem 1et láttam már ami szarakodott).
az én naív elképzelésem a BT dongle használatára amúgy az, hogy a segítségével netezek, azaz a PC-ről a netet BT-on kerestül továbbítom a pda-ra és a másik szobából így netezek. de ez állítólag nem kivitelezhető.
PC-ről PDA-ra a net BT-on keresztül megoldható, ahogyan a szinkronizálás is. Én pl. most nem is használok kábelt, mert BT-on keresztül sznkronizálom le a gépet, telepítek alkamazásokat. -
Zsé2003
aktív tag
válasz
rumos14 #2280 üzenetére
Hahó!!!
Egy kis segítséget kérnék PDA ügyben. MELYIKET VEGYEM???
ASUS A696 (befutó, csak a szervízét fikázzák)
ACER C530 (jó meg minden, de rosszakat hallok, sok a hibás)
MIO P550 (ha más nem ez is megfelel)
FujiS C550 (tök jó, csak GPS azért kéne bele)
nos ez a felhozatal. 80ezerig mentem el. ÉS segítségetkérnék, hogy melyik legyen, esetleg tapasztalatok. Az asus tünik a befutónak, de semmilyen fórumot nem találok róla. -
steveetm
őstag
válasz
rumos14 #2219 üzenetére
Feltettem wm6ot, picit minthagui tényleg jobban reagálni, gps szobám közepén talált fixet(igaz nem 5 perc volt, de anno műholdat se látott házon belül), kint pedig ma reggel kb 10mp alatt megtalálta. Word meg Excel ebben a verzióban nem volt, és sdhc-t se támogatta alapból, sdhc patchet feltéve pedig nem sokkal, de lasabban olvas sd kártyáról, és ha sima sd van benne, néha oan mintha befagyna. Egyszer totál lefagyott, már nem emléxem mit csináltam, de semmi extra nem volt, és igo-t se sikerült működésre bírni sdhc alatt(pedig tuti lehet, csak vmit bénáztam).
Szal ez a wm6 verzió konkrétan szar volt, majd lehet keresek másikat ha van.
Btw, a gps javító patch létezik wm5 formában is, ha neked csak amiatt kéne, akkor imho azt tedd fel.
steveetm
őstag
válasz
rumos14 #2219 üzenetére
Ma akartam megpróbálni, de nem találtam meg az adatkábelem, de ahogy megvan azt fogom feldobni. N560 mostmár tudom hogy támogat, de már benéztem ezt a sdhc-s 4 gigásat, eladni nemnagyon tudom, és nem volt oan olcsó hogy bedobjam a szekrény aljába, szóval használni kell^^
steveetm
őstag
válasz
rumos14 #2217 üzenetére
tudom hogy írták hogy ez történik mert ott olvastam, csak mást nem írnak. btw ha lezedem akkor megjavul egyből, szal semmi para, csak nekem együtt kéne a kettő.
Ma este megpróbálom még wm6_athenaval, hátha, de szomorú leszek ha nem fog menni együtt a kettő:/
tyavika
csendes tag
válasz
rumos14 #2161 üzenetére
Na akkot kérdés: a magyarosítás azt jelenti hogy az op. rendszer magyar, mint pl. a magyar xpn, vagy az összes program?
Mért ne bánjam rosszabb lesz tőle a gép, lassabb?
Utólag is lehet magyarosítani?
A gari nem lehet hogy úgy van, hogy 1 év gari+1 év jótállás, mert nem hiszem hogy a Cora átbaszna, és gyári FUSI garancialevele volt. -
demars
addikt
válasz
rumos14 #2147 üzenetére
Hali!
Magyar leírás, csak a safety leírás volt , ami annyit tesz ki, hogy vigyázni kell h sérült CD t ne tegyek be a PC be mert felrobbanhat és sérülést okozhat... /ez az oldal alján volt, s itt abba is hagytam az olvasást/ Magyar leírás semmi más nem volt hozzá, de még csak angol sem, csak amit a neten találtam az a kézikönyv, de abban sincs benne h meddig kezeli a kártyákat! Én valszeg notiban fogom formálni, s tényleg sima SD ben 4 Gb a legnagyobb /legalább is én ennél nagyobbat nem láttam sehol sem/.
Köszi szépen!
Üdv: demars -
Avicularia
veterán
válasz
rumos14 #2126 üzenetére
a hátránya az lehet, hogy nekem nagyon bejön a 3,5-ös vga kijelző a pda-ban, de ekkora vmivel már nem lenne kényelmes telefonálni.
nekem 3,6''-os van,legtöbbször headszettel használom,így nem probléma a súly és méret
de való igaz egy tíz perces beszélgetés már rendesen elfárasztja a kezet,ha tartod -
tyavika
csendes tag
válasz
rumos14 #2125 üzenetére
Értem, de ha a gps mondjuk 1 perc alatt bebootól uátnna már stabil, nem veszití el a jelet?
Egyébbként ez a boot idó más pdaknál mennyi szokott lenni, átlagban?
Ja és van vmi tippetek hogy hol lehetne a legjobb áron hozzá jutni, mert amit én találtam legolcsóbbat az még mindig 108e ft. -
GeryPc
senior tag
válasz
rumos14 #2055 üzenetére
egyedül az igo-t raktam fel rá utolag semmi más programot nem raktam rá,mert gy is lassú aztán akitől vettem mondta hogyha telepakolom akkor mégjobban belassul nekem meg az igo fontos egyedül rajtameghát a telefon funkció mondjuk most megnéztem a futó programokat és csak az activesync futott most azt is kilőttem kiváncsi vagyok rá hogy most is ki fogja e írni
jah és a szinkronizálás már nekem sem működik a géppel 3alkalom után már azt mondta hogy nem tudja szinkronizálni a sz géppel,mert nem találja az ip címét
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
válasz
rumos14 #2016 üzenetére
N520-ban is van host. Bár még sosem próbáltam kábelem sincs hozzá, meg igényem sincs rá, de mielőtt vettem sokat olvastam róla és a tesztek mellett (ahol említették a host funkciót, de nem tesztelték soha) a saját leírásában is megtalálható, hogy támogatja az usb host funkciót.
-
Dufresne
addikt
válasz
rumos14 #2002 üzenetére
Szerintem ugyanúgy, mint Windows-nál. CD-key telepíted és kész. Ha legális akkor használhatod a frissítés és egyéb funkciókat és még a tudat is a tiéd, hogy leglális szoftvered van.
IGO-ba is ezt kéne sztem, megveszed kártyával együtt, kapsz egy pruduct key-t, azzal tudod csak telepíteni, de hogy azon a kártyán hagyod-e, vagy átrakod egy másikra az már mind1 legyen.
Szvsz ettől se többen se kevesebben nem vennének eredeti IGO-t.
Amúgy meg IGO-val együtt sztem úgysem haszálni senki más programot, már úgyértem, hogy együtt futtatva vele. Ha meg IGO kikapcsolása után más kell, akkor SD ki, másik SD be és csókolom -
Dufresne
addikt
válasz
rumos14 #1979 üzenetére
Semmi csak nekem is volt fenn ilyen progi, ami nemcsak háttérbe rakta a futó alkalmazást, hanem teljesen ki is lőtte az aktív alkalmazások közül, csak ezt azért nemszerettem, mert sokszor használom úgy a progikat, hogy csak lerakom háttérbe, de aztán kis idő múlva már hozom is elő, hogy tovább tudjak vele játszadozni és akkor meg nemszeretem ha töltöget, hanem azt szeretem ha egyből elő is ugrik ( pl webböngésző, core media player ilyenek...). Szóval ezért szedtem le ezt a progit a pda-ról és használom a két mozdulatos verziót
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
rumos14 #1875 üzenetére
megkeresem raas lámerszámlálóját és pörgetek rajta párat... ha a figyelmeztetéseket kikapcsolom, akkor azok nem fognak menni
most már megy. és ehez egy hard reset kellett nekem
jól sejtem, hogy a telefonálást és a telefonkönyv kezelését is egy külön progi kezeli? csak mert nem találtam olyan lehetőséget az egyes kontaktoknál, hogy egyéni csengőhangot lehetne hozzáadni. azt viszont megintcsak nem bírom elhinni, hogy egy ilyen okos kütyü ilyen ''alap'' dolgot ne tudna. -
parandroid
félisten
válasz
rumos14 #1831 üzenetére
Ok, mert ezt én is így tudtam. Meg úgy, hogy az új iGo grafikailag komoly fejlesztésen megy át az elődeihez képest. Ezzel együtt őszintén remélmem, hogy e meglévő régebbi változatokhoz marad a terméktámogatás és a térképfrissítés. No meg azt is remélem, hogy a régi verzióról frissítés viszonylag olcsón megoldható lesz majd az új verzióra.
Az alábbi infók elég ígéretesek: [link].
p -
Avicularia
veterán
válasz
rumos14 #1765 üzenetére
miért gond a konvertálás?
10-15 perc egy film,és qvga kijelzőn nem látszik a minőségromlás
mondjuk ez a fajta filmnézés nem kimondottan szórakozásra jó,hanem időtöltésre,ha az ember nem tud mit csinálni
én pld.amikor a határon csorgok lépésben,akkor szoktam filmet nézni közben
tegnap is másfél óra volt,simán megnézek egy filmet,vagy 2 részt valamelyik sorozatból
viszont fennáll, hogy ahogy egyre többet használod, és egyre jobban megszereted a kütyüt, egy jobbat, drágábbat fogsz akarni
ezzel tökéletesen egyetértek,ha elkapja az embert a gépszíj -
Djuree
félisten
válasz
rumos14 #1757 üzenetére
nem. simán csak felmásoltam a kibontott mappát.
de alapból nem műxik
én is most szarakodok vele, de már tudom mit kell csinálni.
csak az alap doom fájlok azok amiket le lehet tölteni pályák nélkül.
.wad kiterjesztésű fájlokat kell szerezni hozzá, ebben vannak a pályák.
le kell tölteni a pc-s doom1-2-őt és kiszedni belőle ezeket a .wad fájlokat és ez adja a doom1 ill. 2 pályáit.
azt mondod rendben van, gondolkodok pedig új akksin, de lehet nem cserélhető sajna
[Szerkesztve] -
atee
őstag
válasz
rumos14 #1671 üzenetére
Mint a skype nevü program. Akik online vannak azokkal ingyen is beszélhetsz. Vagy chatelhetsz. Van lehetőség feltölteni is egy skype számlát amiről kedvezőbb percdíjakkal lehet telefonálni. Viszont mindezek csak jó wifi mellett használhatóak ki. szóval csak erre építeni nem lehet.
-
didros
senior tag
válasz
rumos14 #1550 üzenetére
Szia! Asus 636N készülék van nálam és Windows Mobile 5.0 oprendszer. A kérdéseim:
- hogyan kell hard resetet csinálni és ez mit is csinál az eszközzel pontosan? Van benne vmi rizikó?
- Újratelepíteni az OPrendszert kell hard reset után? ha igen hogyan?
Gyakorlatilag nincs semmi fontos most a gépen, szóval meg lehetne csinálni... -
sztikac
őstag
válasz
rumos14 #1502 üzenetére
Dehogynem
Csak azthiszem különválasztom a PDA és GSM funkciókat. Úgyhogy a p990 mellé valószínűleg jön valamelyik Asus PDA (egyelőre ez a márka a legszimpatikusabb, de ha van más javaslatod írd le ide pls.) Bár egyelőre a p990i - E50 kombóval is egész jól elvagyok...
a rosseb a kütyümániámba -
sztikac
őstag
válasz
rumos14 #1496 üzenetére
Kösz
pdamaniat (nameg pdaplus.infot) is jó ideje olvasgatom. Ma megnézek egy P990i-t közelebbről, kipróbálom rajta a nekem fontos dolgokat aztán ha nem jön be akkor marad a TyTN (lehet amúgy is, nagyon ütős kis gép).
aztán jövök a hülye kérdéseimmel a tehenes avatarral rendelkező kollégákhoz -
tmiklos82
csendes tag
-
AmPeX
aktív tag
válasz
rumos14 #1482 üzenetére
Hát nem mondom, munka volt rájönni, hogyan kell ezt jól. Innentől kezdve viszont tökre magabiztosan kezelem az AS-t
minden funkcióját vágom.
Ami miat még kivoltam, hogy az infrám elszarta magát, pedig az n35ön ez az egyetlen vezetéknélküli komm. port. remek, mehetek szervízbe, gari van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Suzuki topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nintendo Switch 2
- Nyaralás topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Bluetooth hangszórók
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest