- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
AmPeX
aktív tag
válasz
rumos14 #1482 üzenetére
Hát nem mondom, munka volt rájönni, hogyan kell ezt jól. Innentől kezdve viszont tökre magabiztosan kezelem az AS-t
minden funkcióját vágom.
Ami miat még kivoltam, hogy az infrám elszarta magát, pedig az n35ön ez az egyetlen vezetéknélküli komm. port. remek, mehetek szervízbe, gari van. -
AmPeX
aktív tag
Megnyertem a harcot, köszönöm a gyors, és bőkezű segítséget.
Ha már ilyen jófejek voltatok akkor énis az leszek és leírom, hogyan is kell ezt csinálni
Alapból azzal kell kezdeni, hogy amikor szinkronizál, vendégpartnerséget kell beállítani, mert csak úgy érhető el az a menüpont, ahol ki lehet választani, hogy melyik backupfile ból szeretnéd visszaállítani ez eszközöd. Ha ez megvan, akkor már csak annyi a dolgod, hogy a PDA-n ugyan arra állítod a területi beállításokat, mint ami a biztonsági file készítésének idejében volt. Az active sync az alapján dönti el, hogy egyezik e a gép a backup fileban található cuccokkal, hogy összehasonlítja a területi beállításokat. Logikus ugye?
Na, mind1, lényeg h nem veszett el semmim.
További szép napot! -
AmPeX
aktív tag
Kiakadok teljesen az ultraintelligens microsoft programoktól. Van ez a szájbatekert active sync, nagynehezen rájöttem, hogyan lehet beadni neki h mit szeretnék visszaállítani, csak ugye hard reset után újra szinkronizálja az eszközt, azért egy ilyen hibaüzenettel leáll a backup folyamat, hogy nem lehet feltenni rá, mivel ez egy más tipusu eszköz. agyam eldobom.
-
AmPeX
aktív tag
Hej! Adott egy acer n35. active syncel csináltam róla teljes backup filet windóz alól ~25 mega lett. Hardreset után pedig nem tudom visszatenni rá, ugyanis azt írja nekem a active sync, hogy érvénytelen a file... (nem mellesleg nem találtam olyan beállítási lehetőséget, ahol ki tudnám választani h melyik backup filet tegye vissza) Szerintem ez a baj. hol lehet belőni, hogy mi legyen a forrásfile? Az sem működött, hogy feltettem egy sd karira és magán a pda-n szarakodok visszaállítással...
-
AmPeX
aktív tag
XP-nél műxik a dolog. Vista-ra van active sync? Én nem találtam...
-
AmPeX
aktív tag
Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy meg lehet e osztani a netet valahogy usb-n úgy, hogy a PDA- mon tudjak netezni. (acer n35) Azért kéne ez, mert sajna nincs benne bluetooth, csak infra, egy SD kártyahelyre tehető bt adapter pedig 15k nál kezdődik... Az infránál mégiscsak mobilabb egy vezeték.. tehát pc ről pda ra netet, kábelen...
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- Revolut
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos autók - motorok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)