- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ithomas
őstag
válasz
steveetm #2630 üzenetére
Értem én amit mondasz...és persze van benne igaszság is.
De ugyanakkor a "vedd meg azt majd lesz valami" hozzáállás se túl szimpi.
Megoldás lehetne hogy pl mindenből tartanának 1 kiállított/próba darabot és nem a már kibontott cuccot sóznák rá másra.Persze ez sokba kerűlne...így hát szarnak rá.
Na mindegy ez van... -
ithomas
őstag
válasz
steveetm #2626 üzenetére
Olvasd már el rendesen amit írtam...
NEM azért írtam le az említett céget mert nem lehet kipróbálni,hanem mert válaszra sem méltattak!Miből tartana fél mondatot visszaírni hogy sorry de ez így nem fog menni.A kipróbálás dolgot meg nem az én lustaságomból adódóan erőltetem,mert nem vagyok képes utánanézni,hanem azért....bár te biztos nem hallottál még ilyenről...de vannak bizonyos eszközök,amiknek papír szerint ugyan vinnie kéne az adott mem kártyát,de a gyakorlatban pl egy adott márkával mégse működik megfelelően.Ezt előre nem tudhatod!
Én most akarok venni egy 4 gigás SDHC kártyát,mert a PDA-m,a legújabb FW-el már elvileg támogatja.Elvileg...de ha mégsem,akkor meg kenhetem a hajamra mert más eszközömbe az SDHC tuti nem fog menni.
Jó tudom...ez az én privát problémám...de nehogymár bemeséld nekem hogy azért mert kibontják,már eladhatatlan lesz a cucc.
Élő példa...2 napja történt velem.
Brando fóliát akartam venni a PDA-mra,de az adott boltban nem volt pont erre a típusra való.
Fogta a srác,és kibontott vagy 4 Brando fóliát,hogy megnézze melyik lenne mégiscsak jó méretileg az enyémre is..
Gondolod hogy akkor most ez nekik 10k veszteség mert a kibontott példányokat már nem fogják rárakni másra? -
ALI_G
veterán
válasz
steveetm #2446 üzenetére
wow!!! zsír!
még múltkor leszedtem egy csomó progit. Honnan tudom, hogy mi fut WM 2003-on?
itt az operea telepítője: opera_wmppc5_85b.cab
Ezt hogy tegyem fel?vagy pl ezt hogy kell? acrobatreader-ppc2002.exe
felmásoltam, de nem indult el. Ezt active sync-en keresztül kell? -
Dufresne
addikt
válasz
steveetm #2407 üzenetére
Ugyanúgy ROM és RAM van a 2003-as és a WM5-ös gépekben is, csak a 2003-nál még a rendszer a memória azon részén volt, ami mondjuk elemcsere, vagy hard resetnél mindent vitt magával. Ezt a wm5-nél már megoldották, bár hard reset-nél ígyis vesznek a gépre tett adatok, csak elemkivételnél nem.
Legalábbis én így tudom. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
steveetm #2395 üzenetére
De nincs .cab verzió, csak exe. Ha lenne .cab, akkor nem kérdeztem volna
Vista alatt csak file átvitel van, olyan rendszer, mint az Activeshync olyan nincs.
Van benne szinkronizálási beállítás, de nem ismeri fel a PDA-t. Bár a PDA-m még csak VM4-es oprendszerrel van telepítve, de eddig semmiféle gondom nem volt vele.
Csak a fostalicska Vista kompatibilitási gonddal.
Röhely, hogy egy cégen belüli oprendszer nem kompatibilis, főleg egy mobil eszköz. Pedig döngette a mikrofos, hogy teljes mobil oprendszer kompatibilitás van Vista alatt.És azt is tudom, hogy a .exe-t a gépen kell indítani
És itt jön a gond, hogy nem tud a PDA-ra telepedni a gépről a progi, mert nincs a Vista szerint szinkronizálva a két cucc.
Na ezt szeretném elérni, hogy legyen szinkronizáció. Az ActiveSynch nem telepíthető Vista alá, mert egyáltalán nem kompatibilis vele! A beépített meg nem látja a PDA-t.
Megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest