- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
válasz
tmiklos82 #1949 üzenetére
Hal!
Elvileg a navi 'FEL' gomb és a RESET egyidejű benyomásával lehet előidézni így érzésre.
Úgy csináld, hogy nyomva tarttod a 'FEL' gombot és nyomva tartoda RESET-et kb 3 mp-ig, majd lengeded a RESET-et, de a 'FEL' gombot nyomva tartod míg a Windóz be nem jelentkezik.
Jelezz vissza, h sikerült-e!
Üdv.
SB -
atee
őstag
válasz
tmiklos82 #1668 üzenetére
Szerintem napi 30-40 perc telefonálás mellett tudja a 3 napot tartani.
Negatív tapasztalatom nem nagyon van vele. Nem is nagyon jut most eszembe hirtelen, hogy mi volt a gondom, de valami jelentéktelen dologról volt csak szó.
Ja igen nem tetszik a hangosító gombja...elég darabos.
A tartozékok: Bőr tok, autós töltő és tartó, hálozati töltő, headset, usb kábel.
Nekem nem fagyott még a hangminőséggel se volt még gondom. Vonalbontás érdekes. Van egy ismerősöm akivel majdnem mindig megszakadok...pár perc után. Senki mással nem szokott ilyen lenni csak vele. Nem nagyon tudom mire vélni a dolgot. Szerintem nem a készülékben van a hiba.
A szürke színűt vettem. Egyenlőre nem vettem észre kopás jeleit. Skype telefonálás megy rajta ha találsz megfelelő wifit. -
atee
őstag
válasz
tmiklos82 #1666 üzenetére
Ezt nehéz behatároéni. Attól függ mire és mennyit használod!
Ha csak telefonként átlagos (kinek mi az átlagos ugye) akkor 3 nap.
A wifi az zabálja nagyon, de ez is általános ha jól tudom nem csak a P535 re jellemző.
GPS meg általában autóban megy és a szivartöltő rajta van. Így nem tudom mennyit menne a nélkül.
Nálam még csak egyszer merült le kikapcsolásig -
atee
őstag
válasz
tmiklos82 #1581 üzenetére
Szia!
Még csak pár napos tulaj vagyok. Összességében elégedett vagyok és nem bántam meg, hogy megvettem.
A GPS-t még csak tegnap állítottam be. Azaz iGO-t telepítettem rá. Nem sokat használtam és igazából még nincs tapasztalatom a navigációk terén sem. Az a pár perc amíg kipróbáltam....tette a dolgát. Rendben megtalálta a műholdakat.
Wifi Én ezt szeretném kihasználni benne, de gyenlőre még a környéken ahol lakom csak egyetlen egy olyan jelet tudtam fogni ahol ki is tudtam próbálni. Egyébként rendben megtalálja a hálózatokat csak igen kevés ami használható.
Hogy a konkrétabb kérdésedre is válaszoljak. Mivel még új ezért elég gyakran nyomogatom. Próbálgatom a Wifiket keresni. Még nem volt alkalmam kipróbálni, mennyit is bír mivel a számítógépre is rá-rá kapcsolom. Becslésem szerinte 3 napot bír majd. Kíméletesebb használat mellett estleg 4 et. Állandó Wifizéssel meg telefonálással gondolom 2 nap a max.
Negatív tapasztalataim nem nagyon vannak. Inkább csak olyanok amiket meg kell szokni. Nem tetszik a hangerő szabályzója. Elég darabosan használható. Hasonlóan nehézker a fényképező gombját exponálásra használni. A telefon kezelhetősége is furcsa, de jó csak szokni kell legalábbis SE telefon után.
Ahogy az elején is említettem nekem nagyon bejön. Csak ajánlani tudom, de mindenkinek más más igényei lehetnek szóval jó ha más véleményét is meg tudod hallgatni esetleg. -
-
xedos
addikt
válasz
tmiklos82 #1494 üzenetére
Elég-e a 2.8''???
Hát minnél nagyobb annál jobb! Ugyanakkor ugye az igo is pofázik, hogy mikor merre menj... Muszáj eldönteni, hogy mi a fontos, mert a sok cél kiüti egymást!
2.5''-os átalakítót lehet kapni és jó is hozzá, bár nekem könnyen kicsúszik...
Dühömben így a gyári fülest használom.
Akksi időt nem tudok, mert naponta többször rádugom gépre frissíteni, ekkor meg tölt...
Azért kajálja az akksit! Ugyanakkor van teszt a PDAMANIA-n és a mobilarenán is:
[link]
[link]
Ezért hozzáteszem, ezek régi tesztek! Azóta kint van a VM6-os is...
Nekem nem sok gondom volt vele lassan 2hét alatt
rumos14
Elsőre azt hiszem legalább 1perc voltDe nem emlékszem...
Azóta ha wifi közelben vagyok 2.3naponta rákattintok a műhold adatok letöltésére...
Így előre megvan 1 hétre... ekkor kb 30sec, de majd megnézem. -
xedos
addikt
válasz
tmiklos82 #1486 üzenetére
Gumirozott hatású az oldala és a háta -nagyon jó fogni.
Egyedül a keyboard (4irányú billentyű) szar... de ez csak játékokhoz kell.
MP3-at lehet csengőhangnak állítani azt hiszem, én midit használok
Én IGO-val használom, ráálítottam a GPS jelű gombra... megnyomom azt indul!
Én sok gyári progit kidobtam róla és egyszerűbbekkel helyettesítettem.
Aksi? Hát minnél többet nyúzod, annál kevesebbet.
Mivel munkahelyen és itthon is szinkronizálom így közben tölti is. -
xedos
addikt
válasz
tmiklos82 #1484 üzenetére
Kicsit vissza kellett volna olvasnod...
Szóval az HTC Artemis nem rossz, de gyenge a procija! Ráadásul nem szabványos mini USB kimenete van, hanem kombinált audio-usb
Az M700-nak a teljes billentyűzete lötyög + hibalehetőség.
Az ASUS P535-nem tud EDGE-t és nincs benne FM rádió cserébe 256M memória van benne... Nekem X500-am van -masszív kis készülék.
Egy hét alatt lassan összecsiszolódunk. Szeretem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Anime filmek és sorozatok
- Társasjáték topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest