Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rumos14
nagyúr
válasz
ngabor2 #1891 üzenetére
megint csak a Qtek S110-nél szerzett tapasztalatokról tudok beszámolni. én úgy állítottam be, hogy fél perc után lekapcsolt a képernyő, 1 perc után pedig ment standby-ba. a mortplayer természetesen ilyen állapotban is muzsikált tovább, ill. reagált a gombnyomásokra (hangerőállítás, tekerés, stb). ily módon sosem (na jó, nem sűrűn
) tapasztaltam random touchscreen használatot.
amúgy van fólia a kijelzőn? elsősorban természetesen a megóvás céljából fontos, de - fajtától függően - valamelyest csökkenti a touchscreen ''érzékenységét'', tehát minimálisan jobban oda kell nyomni a cerkát (nem félreérteni).
sőt, a nagyon magas szintű felhasználók megpróbálkozhatnak a touchscreen érzékenységének registry-ben történő állítgatásával is. egy registry editor find funckiójával sztem kikövetkeztethető a nóháu. -
Dufresne
addikt
válasz
ngabor2 #1891 üzenetére
WM5-nél alapból van olyan funkció, hogy keylock, vagy screenlock, vagy lényegtelen, szóval valamilyen lock
Lényege kb annyi, hogy a kijelző megfelelő helyen való 2szeri megnyomása után lehet megint piszkálni a gépbe.
Amúgy MortPlayer-be is vannak asszem olyan funkciók, hogy ha kikapcsolja a screen-t akkor hogyan működjenek tovább a gombok, bár nagyon ezt a részét még nem nézegettem át. Lehet ilyesmire abszolut nem alkalmas. -
-
rumos14
nagyúr
válasz
ngabor2 #1876 üzenetére
igen, pl. a Qtek S110-emen volt egy Photo Contacts nevű progi, és ha jól emlékszem, csak azzal lehetett egyéni csengőhangot és képet rendelni a kontaktokhoz. mondjuk az ilyenek engem mindig hidegen hagytak, de tényleg eléggé alapvető. ezért is szokták mondani, hogy ezekben a kütyükben a telefonálás csak egy kiegészítő funkció, mellesleg azt is lehet vele
-
rumos14
nagyúr
válasz
ngabor2 #1873 üzenetére
nem ismerem az eten-ek lelki világát, de sztem vmi más progi kavarhat be. amúgy milyen formátumú csengőhangot használnál? bár feltételezem, hogy próbáltál többféle hangot is, ugyanolyan 0 eredménnyel.
registry editornak a PHM Registry Editor-t ajánlom, nagyon jól átlátható és free.
egy modinak főleg pofátlanság egy konkurens oldalt ajánlatni, de a bizonyos mánia oldalon biztos pikpakk válaszolnak minden kérdésedre. -
Avicularia
veterán
válasz
ngabor2 #1863 üzenetére
alapból minden smsnél be kell állítani ,hogy küldjön értesítést
de itt a megoldás:
Ha azt akarjuk, hogy SMS küldésekor minden egyes alkalommal kapjunk értesítést a kézbesítésről akkor állítsuk be ezt:
A [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Settings]
részben hozzunk létre egy dword típusú értéket ''SMSDeliveryNotify'' néven és állítsuk 1-re.
Ha később mégis ki akarjuk ezt kapcsolni, állítsuk 0-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Chrome
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest