- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Logitech
aktív tag
-
mr.geeZ
aktív tag
Tényleg buta, de én FXPt használok, mert kevés a memóm, és ez tud tabbed browsingot, meg még pár hasznos dolgot, mindezt alig pár kilobyteból. Az opera meg kicsit éhes tud lenni néha. Tudtok valami speciálisan kevés memóriás gépre írt hasznos segédprogit (32 mega WM5 = max 14 mega szabad memo
)
-
mr.geeZ
aktív tag
Nah, kicsit jobban utánakeresgéltem a neten, kiderült, hogy a netet az activesyncen keresztül kapja, tehát nem a routerhez csatlakozik, hanem a gépre, és az köztes szerverként továbbítja az adatokat. Így hálón belüli IP, proxy, hálózati maszk, és DNS beírására nincs szükség.
Szükség volt viszont egy regeditre, ugyanis egy bejegyzést kellett beírni az Activesync könyvtárába, hogy menjen a dolog:
HKEY_LOCAL_MACHINE/ SOFTWARE/ Microsoft/ Windows CE Services könytárba add duplaszó ''AllowLSP'', aminek 0-nak kell lennie. Ajánlom mindenkinek akiek USBs netmegosztás problémája van.
[Thx to [link]] -
ALI_G
veterán
a link amit küldtél privátban, hasznos volt, de még mindig nem sekerült. az ID már meg van, de vmit nem értek. felrakom az active sync-et, (leszedtem az újabb, magyar verziót), de az interweite pro 9.0-val mit kell csinálni? Azt a PC-n, vagy a PDA-n kell telepíteni? Én elindítottam a PC-n, felismerte az USB-n lévő MIO P550-et, kiírta az ID-t, aztán semmi.
Az ID-vel próbáltam az [link] regisztrálni, vagy mit, hogy magyarosítsak, de a verzió mező-be nem tudok írni, és hibát dob. Eleve egy legördülő menü, de nekem tök üres, semmit se tudok kiválasztani. -
HENE
aktív tag
Próbáltam a laptopommal, a kapcsolódás ott is megvan, de a szinkronizáció nem indul el.
A legszebb az, hogy eddig működött mindegyikkel (pár hete nem próbáltam). Oprendszer az eredei 2002-es van rajta, frissítés nincs.
A Hard reset természetesen calendar itask reset volt.
Vagy valami softver hiba (bár hard reset után nem tudom) vagy bluetooth rádió hiba, de látja a többi eszközt. Szóval lövésem nincs, ezért kérdeztem, hogy hol tudnám megnézetni, egy szakival! -
sbojan
tag
Nem becsmérelni akartalak, pusztán arra céloztam, hogy ha valaki nem ír értelmesen, pontosabban egyértelműen, akkor mondanivalóját mások vagy nem értik meg, vagy esetleg félreértik. Nehéz úgy valakivel diskurzust folytatni, ha állandóan találgatni kell, hogy éppen mit is akart a másik fél megfogalmazni. Ha Te ebben király vagy, akkor örülj neki, én viszont nem írás-elemzőként élem napjaimat.
A véleményeddel kapcsolatban pedig továbbra is az a problémám, hogy még véletlenül sem jelezted, hogy az a Te állításod, hanem kerek perec kijelentetted - mint tényt, hogy a WM2003SE kvázi ''szar''.
''Wm2003se van fent esetleg? Mert annak szokása hardot dobnia váratlan helyzetekben.''
Ha Te nem érzékeled ezen kijelentésed másokat félrevezető voltát, azon nem tudok segíteni...
S akkor ezzel részemről is vége. -
sbojan
tag
Ne haragudj, de ennyire szedett-vedett hozzászólást már régen olvastam. Neked anyanyelved a magyar? Ha nem, akkor bocs!
Mindenesetre továbbra sem sikerült meggyőzően alátámasztanod azt a (szerintem előítéletről árulkodó) véleményedet, miszerint a WM2003SE szokása (is) a hard-resetek okozása.
[Szerkesztve] -
sbojan
tag
''Én lehetséges magyarázatott adtam az OKra.''
Az a baj, hogy a lehetséges magyarázat félrevezető, s nem ösztökéli az embert a hiba valós okának feltárására.
Nem tudom, mennyire vagy jártas a komoly! programozásban, ha kevésbé (vagy egyáltalán nem), akkor most elmondom Neked, hogy a szoftveres hibákra az a jellemző, hogy a hibásan megírt programrész mindug ugyanott van bennük, így mindig ugyanott, ugyanabban a szituációban jelentkezik a ''hiba'' futásuk során.
Ha a WM2003SE lenne hibás, akkor egy szűz gépen is mindig jelentkeznie kellene a resetnek, ráadásul könnyen reprodukálható lenne a dolog. (Azt csak hallkan jegyzem meg, hogy ezek a szoftveres hibák jellegükből adódóan csak soft-resethez vezethetnek.)
A rendszertelenül jelentkező hard-resetek szinte biztos, hogy hardeveres hibára vezethetőek vissza. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy elromlott valami, lehet, hogy helyből ilyen, vagyis tervezési elégtelenség a magyarázata. Ha az előbbi, akkor javítható, ha az utóbbi, akkor ezzel együtt kell élni. A hardeveres hibák előfordulása is függ a szoftverektől.
Például egy hibás memóriacellából adódó probléma csak akkor jelentkezik, ha azt éppen haszálja is valamilyen program. Ha mondjuk ez a hibás cella a tár legvégén helyezkedik el, akkor csak ritkán jelentkezik az ebből adódó probléma, mert kevésbé gyakran használják a programok. S akkor sem mindegy, hogy melyik program használja, s az sem mindegy, hogy a adatot tárol ott vagy maga a program futtatható része kerül oda... -
sbojan
tag
''Wm2003se van fent esetleg? Mert annak szokása hardot dobnia váratlan helyzetekben.''
Mondjuk ezt durva, ennyire ráhúzni a vizes lepedőt a WM2003SE-re!
Egy jó pár PDA-t láttam már, de alapesetben alig-alig láttam hard- resetet. Onnantól kezdve, hogy a legkülönbözőbb programok kerültek fel a gépekre, kétségtelenül több volt az ilyen eset, mint a szűz gépeken, de ez már nyilván nem a WM2003SE számlájára írható.
A ''saját bejáratú'' HP iPAQ hx4700-asom lassan másfél éves lesz, de mindössze egyszer volt megmagyarázhatatlan hard-reset rajta. Persze lehet, hogy az aksi kivételére szóló pöcköt véletlenül eltoltam, ki tudja. Pedi ez a gp is átélt már ROM frissítéstől kezdve iGO-n át sok mindent. -
Dufresne
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest