- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz
Balage1979 #2784 üzenetére
hát gondolom ez sokmindentől függ. BT esetén pl. a "másik fél" sebességétől is. wlan-t hogy méred? letöltesz egy nagy file-t? mert én már rántottam le wifi-vel 2-3 megás file-t pár másodperc alatt...
-
Dufresne
addikt
válasz
Balage1979 #1459 üzenetére
Ahogy rumos14 forumtárs is írta, ilyen témáról a pdamania forumán elég sokat lehet olvasni. Sökat írnak ott a beállítgatásokról, amiknek a sorrendje eléggé fontos, de ahogy olvastam sokat segíthet a pozíció találásban és pl ha gyalog használod, akkor a pontosságban is
-
zolynet
veterán
válasz
Balage1979 #1461 üzenetére
N520-asomhoz amit vettem tartó 7K volt a speedshop-ban, deák környéke,
sajna arra még rá kell szánni -
Calogero
addikt
válasz
Balage1979 #1461 üzenetére
Legális Igo vagy Illegális tört verzió?
Az utóbbival előfordul az ilyen, föleg a SE kiadással.
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
válasz
Balage1979 #1458 üzenetére
lehet hogy furán hangzik, de sokak tapasztalatai szerint kell pár nap a gps-nek, hogy ''begyorsuljon''. nekem most már egész hamar életre kel, persze ez sok tényező függvénye: mikor volt utoljára használva, u.ott kapcsolom-e be ahol legutoljára kikapcsoltam. szóval eleinte én is egy rakás sz.rnak tartottam az egészet, de most már okés. azért azt hozzáteszem, hogy a 12e ft-os BT-os gps-em lényegesen gyorsabb és pontosabb...
kipróbálhatod a belinklet eljárást, de azért óvatosan. én a pdamania N560 topikját olvasgatom, ha úgy állítod sorba, hogy az elejéről kezdődjön és oldalanként 100 post legyen akkor a 19. oldalon írnak egy SirfTech nevű prgiról is, ami elvileg szintén javít a gps-en. nem próbáltam ki még.
wlan-t még csak szállodában és westend-ben próbáltam, ott tökéletesen ment, minden segédprogi nélkül. katt a kis alsó ikonra, feldobja hogy miket talált, klikk, kész. otthon nincs wifi-m. -
Dufresne
addikt
válasz
Balage1979 #1445 üzenetére
Program port-nak is autómatikusnak kéne sztem lennie és nem stabilan 1-nek, bár, ha egy annak sem kéne ennyire gáznak lennie
-
rumos14
nagyúr
válasz
Balage1979 #1442 üzenetére
na én is itt tartottam 2 hete, ahol te most.
először is gratula a választáshoz
teendők:
1. hard resetjól indul, mi? remélem tudod hogy kel, nekem nem sikerült elsőre.
2. E2C beépített szoftver eliminálása. törölni nemigen lehet, egyszerűen figyelj arra, hogy nehogy elindítsd, tehát szedd ki a programs mappából (egész pontosan windows/start menu/programs, töröld ki innen az indító file-t) és a settings-personal-uttons-ben is vedd ki, hogy a bal felső gomb hosszany nyomásától ne induljon el. amúgy az E2C alapvetően csak a wifit-t cseszi el, de talán a gps részt is kicsiterre nincs bizonyíték.
3. gps beállítások: hagyj mindent úgy ahogy van. settings-connection-beam-ben a pipát vedd ki.
4. menj ki nyílt terepre, tedd le egy stabil helyre a gépet, indítsd el a gps locator-t. hosszú perceket kell árnod, mire elsőre pozicionálni fog. ez minden gps vevőnél így van állítólag. ha a kis oszlopok közül 3-4 zölddé válik, sikerült.
5. iGo elindít, megkeresed a gps vevőt, NMEA, com8, 9600 baud. ez remélhetőleg már hamarabb fog fixálni.
amúgy sajnos a gps vevője nem világverő, sem fixálási gyorsaság, sem pontosság szempontájából. én is csalódtam benne. a 12e ft-os Royaltek külső vevőm sokkal érzékenyebb. ez van...
sokáig képtelen voltam a külső gps vevőt összehozni a géppel, de ma reggel végre sikerült, le kell cserélni az N560 bluetooth szoftverét. -
Dufresne
addikt
válasz
Balage1979 #1442 üzenetére
Mennyire állítottál el rajta mindent?
Alapból asszem a GPS hardware port: COM8-as a Baud tare pedig: 96000
Ezzel az alapbeállítással működnie kéne. Igo-nál nyomsz egy gps egység keresést, akkor meg is találja a vevőt. Az infrát nemjó közben bekapcsolni, mert akkor nem fog menni a gps.
így működnie kéne, ha nem, akkor valamit nagyon elállítottál, vagy hibás a pélány. Van n560-nak is saját műholdvevő szoftvere, amivel a sima pozíciót mutatja, próbálad meg azzal, hogy tud-e csatlakozni. -
rumos14
nagyúr
válasz
Balage1979 #1403 üzenetére
én a napokban szereztem be egy N560-at. csúcs kis gép, gyönyörű kijelzővel. vannak nagyon fontos dolgok vele kapcsolatban, majd segítek, ha aktuális. csak hogy ne szívjál vele...
más vga-s gps-es gépről nem tudokesetleg még fontold meg, hogy FuSi C550 és BT-os gps. vagy Acer N311: szép gép, nagyobb de gynegébb kijelzővel, gyengébb procival, olcsóbban.
-
rumos14
nagyúr
válasz
Balage1979 #1376 üzenetére
sztem 2,8-cal is lehet navigálni. 3,5esben én már csak vga-t vennék (sőt, vettem is
), az viszont ohne teló.
az Eten egy feltörekvő márka, de még van hová. az X800 ígéretes gép lesz.
wm2003-ból is van phone edition, azaz ''gsm-esváltozat'' és wm2005-ből is van teló nélküli változat. -
rumos14
nagyúr
válasz
Balage1979 #1373 üzenetére
1. az asus elég jó, lásd az itteni tesztet. ne felejtsd, hogy edge sincs benne.
nagyobb kijelző -> nagyobb méret, vmit vmiért. 3,5 incs kiejlzős pda-val telefonálni elég érdekes látvány.
2. az én tapasztalataim szerint a külső gps sokszor praktikusabb, a hátránya az hogy még1 cumó amit tölteni kell.
3. elvileg nem. nem lenne szabad.
4. a szoftver nem sokban más, minimális a különbség. ami megy 2003-on, megy wm5-ön is, 99,999%.
5. a samu proci ekevesebb enerdzsit fogyaszt, de videónézésnél nagyon kifekszik szegény. másban jól teljesít, csak sajnos az egyetlen épkézláb (sőt, nagyon jó) videó lejátszó progi, a TCPMP nem optimalizált samu procira. -
xedos
addikt
válasz
Balage1979 #1379 üzenetére
Nem értem...
Persze kisebb a kijelző, bár ugyanannyi a képpont.
A navigációnál úgysem tudsz ránézni, hanem mondja merre menj... Legalább is én így használom... -
xedos
addikt
válasz
Balage1979 #1376 üzenetére
A 2005= WM2005
Ja, ha 3d játék kell akkor kell az erős proci is...
Átlag felhasználásra elég a 200-as is.
Mondjuk ha 640x480-as divx filmet akarsz nézni, oda kell az intel 520-620Mhz-es proci!
Sajna kompromisszum, inkáb a könnyebb-kisebb méret vagy nagy kijelző...
Lentebb ajánlottak nekem nagy kijelzős telefonos PDA-t, de abban nincs GPS. -
xedos
addikt
válasz
Balage1979 #1373 üzenetére
Azon elgondolkoztál már, hogy mekkora tepsi telefon lenne 3.5''-os kijelzővel?
Amúgy egy cipőben járunk...
Ugyanazokat a PDA-kat nézük..
HTC P3300 , ETEN X500 és ASUS P535
Mindegyiknek megvan a saját jó tulajdonsága.
Amúgy minden cuccnak benne saját antennája van, így semmi gond ha GPS közben rádcsörögnek.
Amúgy a külső GPS-ek elvileg jobbak lehetnek... ezekbe bele van préselve abba a pici házba az antenna.
Amúgy mi bajod van a 2003-al? nekem az van a mostani PDA-telefonomon.
2005-ön is fut a legtöbb 2003-as is!
A megahertz nem minden! Belülről más szerkezetűek a procik! Ja igen a HTC P3300-as a 200Mhz-es procival- na ő bírja legtovább akksiról! Én is ezen rágódóm...
Az ASUS-nak az egyik legnagyobb hibája, hogy nem támogatja az EDGE-t...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- HBO Max
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest